12 από τα πιο δημοφιλή Φυτά Εσωτερικού Χώρου

Πληροφορίες και συμβουλές φροντίδας για 12 από τα πιο γνωστά Φυτά Εσωτερικού ΧώρουΤ
ο ομορφότερο
διακοσμητικό στοιχείο που μπορείτε να προσθέσετε σε κάθε χώρο είναι ασφαλώς ένα φυτό
Επιλέξτε ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού, θερμοκρασίας και υγρασίας που επικρατούν στο σπίτι ή στον επαγγελματικό σας χώρο τα κατάλληλη είδη για να ευδοκιμήσουν σε αυτούς, ανάμεσα σε μερικά από τα πιο δημοφιλή και σχετικά εύκολα στην φροντίδα τους αποκλειστικά πράσινα ή και ανθοφόρα εσωτερικού χώρου και τηρείστε τους γενικούς κανόνες σε ότι αφορά τις διαφορές σε ανάγκες που έχουν οι γλάστρες μέσα στο σπίτι σχέση με εκείνες στον κήπο ή το μπαλκόνι σας. 


Φυτά εσωτερικού χώρου

Από τα πιο κλασσικά φυτά εσωτερικού χώρου, ειδικά παλιότερα δεν υπήρχε σπίτι-γραφείο που σε κάποιο σημείο να μην υπάρχει ένας Πόθος. Ανήκει στα είδη που έχουν την ιδιότητα να απορροφούν βλαβερές ουσίες στον χώρο που βρίσκεται π.χ σκόνη, καπνό, τοξίνες κλπ και να καθαρίζουν την ατμόσφαιρα. 

Εξαιρετικά εύκολο φυτό, με στιλπνά πρασινοκίτρινα φύλλα σε σχήμα καρδιάς κατά μήκος των βλαστών και ιδιαίτερα γρήγορη ανάπτυξη. Μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε ψηλό σημείο και να απλώσει τα κλαδιά του προς τα κάτω ή προς όποιο σημείο τον κατευθύνετε ή να φυτευτεί σε γλάστρα με στήριξη όπου θα αναρριχηθεί πολύ γρήγορα

Αγαπά την υγρασία και το φως αλλά δεν αντέχει την συνεχή άμεση έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία, ακόμη και δίπλα σε ιδιαίτερα φωτεινό παράθυρο να τον τοποθετήσετε, αν δεν παρεμβάλλεται κουρτίνα, γρήγορα τα φύλλα του θα αρχίσουν και "καίγονται". Για αυτό το λόγο συχνά προτιμάται και για σχετικά "σκοτεινά" σημεία, αλλά χωρίς φως η ανάπτυξή του είναι πιο αργή και οι διαφορές στην απόχρωση των φύλλων, ανάλογα βεβαίως και με την ποικιλία του αφού κάποιες είναι πιο πράσινες κάποιες άλλες πιο κιτρινωπές, δεν θα είναι τόσο εμφανείς

Το ίδιο εύκολος με την φροντίδα και την ανάπτυξή του είναι και ο πολλαπλασιασμός του Πόθου. Βυθίσετε τρυφερά κλαδιά στο νερό, αφού κόψετε τα φύλλα στο κομμάτι που θα βρέχεται ή φυτέψτε κλαδάκια σε μαλακό χώμα και σε λίγες εβδομάδες θα έχει βγάλει ρίζες
Φυτό ιδανικό και για να το συνδυάσετε στο ίδιο δοχείο φύτευσης με ψηλά φυτά εσωτερικού χώρου, αφήνοντας τον Πόθο να καλύψει το χώμα και το κάτω μέρος της γλάστρας - ζαρντινιέρας και να κρεμάσει έξω από αυτήν. Λόγω της πολύ γρήγορης ανάπτυξής του θα χρειαστεί να τον κόβετε - κλαδεύετε αρκετά συχνά, κάτι που μπορεί να γίνει οποιαδήποτε εποχή. 
Από τα πιο όμορφα φυτά εσωτερικού χώρου το Σπαθίφυλλο λόγω και της αντίθεσης ανάμεσα στα εντυπωσιακά λευκά λουλούδια του που μοιάζουν λίγο με κρίνους και τα μεγάλα, ανάγλυφα, βαθυπράσινα φύλλα του. Και τα δύο  σε σχήμα ...σπαθιού απ΄όπου και το όνομά του.
Αναπτύσσεται κατά πλάτος και όχι τόσο σε ύψος, γι΄αυτό και θα πρέπει να του παρέχετε τον ανάλογο χώρο, δεν είναι δύσκολο φυτό αρκεί να είναι τοποθετημένο σε σημείο με αρκετό φως αλλά χωρίς άμεση έκθεση στον ήλιο και να φροντίζετε το χώμα ανάμεσα στα ποτίσματα να στεγνώνει εντελώς, γιατί είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο στο σάπισμα των ριζών. Η υπερβολική ποσότητα νερού έχει σαν αποτέλεσμα και να μην ανθίζει ενώ αν έχει περισσότερη ανάγκη από πότισμα θα το καταλάβετε αν βλαστοί-λουλούδια γείρουν προς τα κάτω.Ανθίζει από την άνοιξη έως και τις αρχές του χειμώνα και το κάθε λουλούδι διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, πολύ σπάνια προσβάλλεται από ασθένειες και για να αποφύγετε το υπερβολικό πότισμα αλλά να του προσφέρετε την υγρασία που χρειάζεται μπορείτε να περνάτε τακτικά τα φύλλα του και από τις δύο τους πλευρές με ένα βρεγμένο πανάκι-σφουγγάρι. Αυτός είναι και ένας τρόπος να καθαρίζετε τα φύλλα του από την σκόνη που μαζί με άλλες βλαβερές ουσίες του περιβάλλοντος έχει την ιδιότητα να απορροφά καθαρίζοντας έτσι την ατμόσφαιρα στον χώρο που βρίσκεται.

Κατά τη διαδικασία αλλαγής γλάστρας που καλό είναι να μην γίνεται ιδιαίτερα συχνά και πάντως όχι συχνότερα από μία φορά κάθε 3-4 χρόνια, μπορείτε να διαιρέσετε κομμάτια της μπάλας χώματος δημιουργώντας έτσι νέα φυτά. 


Από τα ανθεκτικότερα φυτά εσωτερικού χώρου με δίχρωμα λογχοειδή φύλλα που την κάνουν να μοιάζει με κακτοειδές, η Σανσεβιέρα ανάλογα και με την ποικιλία της μπορεί να φτάσει σε ύψος ως και τα τρία μέτρα.
Αγαπά το έμμεσο ηλιακό φως, αλλά μπορεί να αναπτυχθεί και σε ημισκιερά ή εντελώς σκιερά μέρη όμως η ανάπτυξή της θα είναι πιο αργή
Τα χαρακτηριστικά φύλλα της έχουν την ιδιότητα να συγκρατούν νερό στο εσωτερικό τους, γι΄αυτό και δεν έχει ανάγκη από ιδιαίτερο πότισμα παρά μόνο όταν το χώμα στην γλάστρα της στεγνώσει τελείως.  
Πολύ σπάνια προσβάλλεται από ασθένειες και ο πολλαπλασιασμός της μπορεί να γίνει το καλοκαίρι με διαίρεση του φυτού ή με μοσχεύματα από τα φύλλα. Η διαίρεση είναι ευκολότερος τρόπος και θα σας δώσει άμεσα νέα φυτά.  
Ανήκει στα φυτά που καθαρίζουν τον αέρα στον χώρο που βρίσκονται, λόγω της ιδιότητά τους να απορροφούν τοξίνες, σκόνη, διοξείδιο του άνθρακα κλπ.  απελευθερώνοντας ταυτόχρονα οξυγόνο, κάτι που την κάνει κατάλληλη για τοποθέτηση σε κάθε χώρο ακόμη και υπνοδωμάτια, ενώ λόγω του κάθετου τρόπου ανάπτυξης των ψηλών της φύλλων είναι ιδανική για να την συνδυάσετε σε γλάστρες-ζαρντινιέρες με άλλα χαμηλά και κρεμαστά είδη εσωτερικού χώρου ή παχύφυτα όπως και για τοποθέτηση σε διαδρόμους .  

Από τα πιο "αρχοντικάφυτά για διακόσμηση εσωτερικών χώρων.
Με φοινικοειδή όψη, ανθεκτική και εύκολη στην φροντίδα της αφού το κυριότερο που θα σας ζητήσει η Κέντια είναι ...να βρείτε την σωστή θέση για να την τοποθετήσετε. Χρειάζεται αρκετό φως, αλλά δεν αντέχει την απευθείας έκθεση στον ήλιο ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες και σημείο μακριά από ρεύματα αέρα και εστίες θέρμανσης/ ψύξης.


Αναπτύσσεται σχετικά αργά, σε σχέση με άλλα είδη εσωτερικού χώρου αλλά ιδιαίτερα εντυπωσιακά και σε ύψος και κατά πλάτος, γι΄αυτό και είναι ιδανική για τοποθέτηση σε μεγάλες γωνίες,  αρκεί να υπάρχει ο απαιτούμενος χώρος χωρίς να εμποδίζονται οι βλαστοί της που όσο αναπτύσσονται γέρνουν σε σχήμα αψίδας.
Έχει ιδιαίτερη ανάγκη από υγρασία με ψέκασμα των φύλλων της με χλιαρό νερό όσο πιο τακτικά, ενώ το πότισμά της θα πρέπει να γίνεται όταν το χώμα στην γλάστρα έχει σχεδόν στεγνώσει. Δείγμα ότι πρέπει να αυξήσετε την υγρασία του χώρου είναι το "κάψιμο" - ελαφρό κιτρίνισμα στις άκρες των φύλλων της

Το μέγεθος και η επιβλητική της όψη την κάνει από τα καταλληλότερα είδη και για τοποθέτηση σε επαγγελματικούς χώρους ή φωτεινούς κοινόχρηστους χώρους πολυκατοικιών. Πολυετές και ιδιαίτερα διαδεδομένο φυτό εσωτερικού χώρου με πάρα πολλές ποικιλίες που διαφέρουν κυρίως στις αποχρώσεις του φυλλώματος που μπορεί να είναι από εντελώς πράσινο ή δίχρωμο πρασινωπό έως κιτρινοχρυσαφί με πράσινες κηλίδες. 
Η Σεφλέρα έχει ανάπτυξη δέντρου, μέσα σε λίγα χρόνια μπορεί να αποκτήσει πολύ μεγάλο ύψος και ανάλογα με το σχήμα-μέγεθος που θέλετε να της δώσετε  κλαδεύετε ή τους κάτω χαμηλά παράπλευρους βλαστούς (παραφυάδες) για να δυναμώσει ο κεντρικός κορμός ή τις κορυφές για να της δώσετε πιο φουντωτό-γεμάτο σχήμα. Λόγω του ύψους της όσο αναπτύσσεται αντίστοιχα και βαραίνει γι΄αυτό και γυρίζετε τακτικά την γλάστρα, ώστε να μην γείρει έντονα το φυτό προς την πλευρά του ήλιου και αν χρειάζεται χρησιμοποιείστε και κάποια στηρίγματα για να την διατηρήσετε σε ίσια θέση.


Ευδοκιμεί το ίδιο καλά και σε εξωτερικό περιβάλλον αλλά προστατευμένη από την άμεση έκθεση στον ήλιο και τον αέρα. Ανθεκτική τόσο στις χαμηλές όσο τις υψηλές θερμοκρασίες, ανάμεσα στα ποτίσματα το χώμα της θα πρέπει να στεγνώνει αλλά έχει έντονη ανάγκη από υγρασία, κάτι που θα της εξασφαλίσετε με όσο πιο συχνό ψέκασμα των φύλλων με νερό, αλλά όχι τις ώρες έντονης ηλιοφάνειας  για να μην "καούν" τα βρεγμένα φύλλα από το απότομο στέγνωμα, ή με απαλό κατάβρεγμα στην μπανιέρα.

Σε σχέση με τα περισσότερα φυτά εσωτερικού χώρου είναι περισσότερη ευαίσθητη στα κοκκοειδή ζιζάνια (ψώρα) που έχουν την μορφή μικρών εξογκωμάτων σε πράσινο, λευκό ή γκρι χρώμα στην κάτω πλευρά των φύλλων ή στον κορμό και στην μελίγκρα. Αν παρατηρήσετε κάτι από τα δύο, κόψτε κατ΄αρχήν τα ιδιαίτερα προσβεβλημένα φύλλα και απομακρύντε τα για να μην μολυνθούν και φυτά που πιθανόν βρίσκονται κοντά και ψεκάστε κάθε 10 μέρες και μέχρι να απομακρυνθούν πλήρως τα ζιζάνια με ένα ειδικό φάρμακο που θα βρείτε σε φυτώρια - καταστήματα με γεωπονικά είδη. Ίσως το πιο διαδεδομένο στη χώρα μας πολυετές εσωτερικού χώρου ο Φίκος αν και σε συνθήκες σκιάς μπορεί να αναπτυχθεί το ίδιο καλά και σε εξωτερικό περιβάλλον, σε σκιερά μπαλκόνια, πυλωτές κλπ αρκεί στην διάρκεια του χειμώνα να μην επικρατούν ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες και κυρίως βοριάς.   
Το συχνό βρέξιμο-ψέκασμα των φύλλων είναι από τους βασικούς τρόπους για να διατηρήσετε τον Φίκο Μπέντζαμιν υγιή, το δε πότισμα τους καλοκαιρινούς μήνες θα πρέπει να είναι αρκετά τακτικό και πριν στεγνώσει εντελώς το χώμα του.

Στη διατήρηση του έντονα γυαλιστερού του φυλλώματος εκτός από το σωστό πότισμα και την όχι απευθείας έκθεσή του στο ήλιο, συμβάλλει ιδιαίτερα και η λίπανση με ένα υγρό λίπασμα για πράσινα φυτά, κάθε 2-3 εβδομάδες στην διάρκεια της άνοιξης και του φθινοπώρου και κάθε 4-5 εβδομάδες τον υπόλοιπο χρόνο.

Κλαδεύεται αρχή της άνοιξης, αμέσως μόλις μαλακώσει το χειμωνιάτικο κρύο και ο πολλαπλασιασμός του γίνεται κυρίως με μοσχεύματα. Κόψτε πλάγιους μικρούς και υγιείς βλαστούς, αφαιρέστε τα φύλλα στο κάτω μέρος και φυτέψτε σε μαλακό χώμα και σημείο προστατευμένο από τον αέρα. Ποτίζετε όσο τακτικά χρειάζεται για να διατηρείται σχεδόν πάντα ελαφρά υγρό το χώμα μέχρι να ριζώσουν.Ένα από τα εντυπωσιακότερα, όχι μόνο από τα είδη εσωτερικού χώρου αλλά γενικά από τα ανθοφόρα φυτά.  Τόσο τα στιλπνά και μεγάλα φύλλα σε σχήμα καρδιάς όσο και τα πολύ ιδιαίτερα λουλούδια, συνήθως σε κόκκινο αλλά και άσπρο ή ροζ χρώμα, κάνουν το Ανθούριο ένα εξαιρετικά όμορφο φυτό που στις κατάλληλες συνθήκες, δηλαδή έντονο φωτισμό αλλά όχι απευθείας έκθεση στον ήλιο, μακριά από ρεύματα αέρα και εστίες έντονης ψύξης-θέρμανσης (καλοριφέρ-κλιματιστικά κλπ) και με το σωστό πότισμα, ανθίζει ολόκληρο το χρόνο με πιο έντονη ανθοφορία άνοιξη-καλοκαίρι, λόγω του εντονότερου φωτισμού.

Τόσο τα φύλλα όσο και τα άνθη του είναι δηλητηριώδη, γι΄αυτό θα πρέπει να το κρατήσετε μακριά από ζώα ή μικρά παιδιά, τα λουλούδια του διαρκούν πολύ και είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά και σε βάζο, ενώ ανήκει στα φυτά που επιβιώνουν αποκλειστικά σε κλειστό-εσωτερικό χώρο.
Δεν έχει ανάγκη από ιδιαίτερα συχνό αλλά από καλά αραιά σχετικά ποτίσματα και ο ιδανικός τρόπος είναι, όταν το χώμα του είναι εντελώς στεγνό, να  τοποθετείτε την γλάστρα του σε μια λεκάνη με νερό για μερικές ώρες για να τραβήξει όσο νερό χρειάζεται. Για να διατηρήσετε την όμορφη όψη των φύλλων καθαρίστε τα με νωπό σφουγγαράκι και ψεκάζετε τακτικά με νερό.
Λόγω του μεγέθους και των φύλλων και των λουλουδιών όσο το Ανθούριο αναπτύσσεται οι βλαστοί του βαραίνουν γι΄αυτό και χρειάζεται το φυτό να στηρίζεται καλά στο ριζικό του σύστημα. Φροντίστε το χώμα γύρω από τις ρίζες να είναι καλά "πατημένο" και η αλλαγή γλάστρας να γίνεται μόνο όταν η προηγούμενη έχει πλέον γεμίσει ρίζες, χρησιμοποιώντας λίγο μεγαλύτερη γλάστρα κάθε φορά ώστε το φυτό να συνεχίσει να έχει την στήριξη που χρειάζεται.  Πολύ όμορφο ανθοφόρο εσωτερικού χώρου με λουλούδια σε διάφορους χρωματισμούς και τροπική εμφάνιση, τα άνθη της Γκουσμάνιας μοιάζουν λίγο με πολύχρωμο φύλλωμα ...ανανά.
Σε συνθήκες έντονου φωτισμού, αλλά χωρίς απευθείας έκθεση στον ήλιο, ανθοφορεί περισσότερο, ενώ εκτός από λουλούδια και τα στιλπνά μακριά φύλλα που αναπτύσσονται σε σχηματισμό "ομπρέλας" της δίνουν μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή όψη.

Δεν έχει ανάγκη από ιδιαίτερη φροντίδα, αγαπά τις σχετικά ζεστές θερμοκρασίες (20-25 βαθμούς), το φως αλλά με έμμεση ηλιακή ακτινοβολία και όχι απευθείας έκθεση σε αυτή, πότισμα 2-3 φορές εβδομάδα ή όταν αρχίζει και στεγνώνει το χώμα της  και το ψέκασμα των φύλλων της με νερό, είναι ο καλύτερος τρόπος για να της παρέχετε την υγρασία που χρειάζεται.

Δεν είναι πολυετές και μετά την ολοκλήρωση της ανθοφορίας της στο τέλος του καλοκαιριού η Γκουσμάνια πεθαίνει. Ανήκει στην κατηγορία φυτών που αποκαλούνται "επίφυτα" που μπορούν δηλαδή να μεγαλώσουν προσκολλημένα πάνω σε άλλα φυτά-κορμούς και αν αποκολλήσετε παραφυάδες του φυτού από την βάση (νεαροί βλαστοί που βγαίνουν δίπλα στον κύριο βλαστό) και τις φυτέψετε θα δημιουργήσετε νέα φυτά που όμως δεν θα ανθίσουν την πρώτη αλλά την δεύτερη-τρίτη χρονιά από την μεταφύτευση).  


Από τα πιο γνωστά ανθοφόρα εσωτερικού χώρου η Καλαθέα με τα εντυπωσιακά δίχρωμα ή τρίχρωμα βελούδινα φύλλα, σε πράσινες και χρυσαφί-μωβ  ή λευκές αποχρώσεις και κιτρινοπορτοκαλί λουλούδια. Ανάλογα με την ποικιλία τα χρώματα στα φύλλα της δημιουργούνται πολλών ειδών διαφορετικοί σχηματισμοί-ραβδώσεις ενώ η κάτω πλευρά των φύλλων με το διαφορετικό μπορντώ χρώμα προσδίδει πολύ εντυπωσιακή συνολική εμφάνιση στα αναπτυγμένα φυτά που μπορούν να φτάσουν έως και το ένα μέτρο ύψος. Ένα από τα πιο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της είναι ότι το βράδυ τα φύλλα της κλείνουν-διπλώνουν προς τα πάνω.


Όπως συμβαίνει σε όλα τα φυτά εσωτερικού χώρου με πολύχρωμα φύλλα το πόσο έντονες θα είναι οι αποχρώσεις τους καθορίζεται από τον βαθμό που αυτά θα είναι εκτεθειμένα στο φως και συγκεκριμένα η Καλαθέα προτιμά τα ημισκιερά σημεία, η υπερβολική έκθεση στο φως έχει σαν αποτέλεσμα τα χρώματα των φύλλων της να "ξεθωριάζουν". 

Έχει ανάγκη από έντονη υγρασία που μπορείτε να της προσφέρετε με τακτικό ψέκασμα των φύλλων με νερό και μέτριο πότισμα όχι παραπάνω από μια φορά την εβδομάδα τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες και όταν το χώμα της αρχίζει να στεγνώνει όλη την υπόλοιπη περίοδο. 

Ανήκει στην κατηγορία των φυτών που "καθαρίζουν την ατμόσφαιρα" στον χώρο που βρίσκονται, καθώς τα φύλλα της απορροφούν ένα σημαντικό μέρος από τα βλαβερά στοιχεία του αέρα και το αντικαθιστούν με οξυγόνο.
Θαμνώδες εσωτερικού χώρου με σαρκώδη φύλλα αρχικά σε πράσινη απόχρωση, όμως όσο αναπτύσσονται τα φύλλα του Κρότωνα γίνονται πολύχρωμα  αποκτώντας κίτρινες, κόκκινες και πορτοκαλί ραβδώσεις, έντονου ή πιο απαλού χρώματος ανάλογα με την ποικιλία.
Δεν είναι από τα "ευκολότερα" φυτά εσωτερικού χώρου, επηρεάζεται και από τη ζέστη και από το κρύο, ο βαθμός έκθεσης στο φως είναι καθοριστικός για την "ζωντάνια" στις αποχρώσεις των φύλλων, έτσι είναι πολύ πιθανό να ...μην τις δείτε ποτέ και να έχετε ένα φυτό με πρασινοκόκκινο μουντό χρώμα, αν η θέση που θα τον τοποθετήσετε δεν είναι η σωστή. Οι πολύ χαμηλές, οι ιδιαίτερα υψηλές όπως και οι διαρκείς αλλαγές της θερμοκρασίας αν πχ  γλάστρα του βρίσκεται σε σημείο με ρεύματα αέρα, ανάμεσα σε παράθυρα και μπαλκονόπορτες κλπ. έχουν σαν αποτέλεσμα να χάνει τα φύλλα του. Σε συνθήκες κρύου μπορεί να πέσουν όλα του τα φύλλα μέσα σε ελάχιστες ημέρες, ενώ αν εκτεθεί σε υπερβολική ζέστη τα χρώματα του θαμπώνουν. Έχει ανάγκη από συχνό πότισμα, το ψέκασμα των φύλλων με νερό, ακόμη και καθημερινά, είναι ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσει την απαραίτητη  υγρασία και το κόψιμο στις κορυφές θα πρέπει να γίνεται τακτικά για να διατηρεί το σχήμα του και να φουντώνει. 
Ευκολότερος από την φροντίδα του ο πολλαπλασιασμός του αφού μπορεί να γίνει ακόμη και με την τοποθέτηση ενός μόνο φύλλου στο νερό, που θα βγάλει ρίζες σε λίγες εβδομάδες αρκεί πριν να το αφήσετε να στεγνώσει από το λευκό υγρό-γαλάκτωμα που βγαίνει από τα κομμένα φύλλα.Τα σε σχήμα λόγχης φύλλα της κάνουν πολλούς να μπερδεύουν ειδικά τα μικρά φυτά της Δράκαινας με το Γιούκα, όμως πρόκειται για ένα διαφορετικό αλλά με επίσης "εξωτική" εμφάνιση φυτό εσωτερικού χώρου. Αναπτύσσει χοντρό γκριζωπό κορμό, τα μεγαλύτερα φυτά μπορεί να διαθέτουν και 3-4 κορμούς.  Ιδιαίτερα "σκληρό" φυτό, πολύ δύσκολα προσβάλλεται και ιδιαίτερα εύκολο στην φροντίδα του.  

Μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε φωτεινό εσωτερικό χώρο, σε συνθήκες μεγάλης υγρασίας αναπτύσσεται καλύτερα και ένας τρόπος να την διατηρήσετε σε άριστη κατάσταση είναι εκτός από το πότισμα, τις θερμές εποχές του χρόνου να την καταβρέχετε στην μπανιέρα με ελαφρά χλιαρό νερό ή να ραντίζετε συχνά τα φύλλα της με νερό. 

Ανάλογα με την
ποικιλία τα φύλλα είναι πράσινα με χρυσαφί ή μωβ-κοκκινωπές άκρες και μπορεί να συνδυαστεί σε γλάστρες-ζαρντινιέρες με κάποια χαμηλά ανθοφόρα εσωτερικού χώρου όπως η Κολαγχόη ή ο Πόθος. Από τα φυτά που μπορούν να αναπτυχθούν και σε εξωτερικό περιβάλλον αρκεί να μην είναι εκτεθειμένη άμεσα στον ήλιο ή συνθήκες ιδιαίτερα παγωνιάς, π.χ σε ένα ημισκιερό μπαλκόνι. Μπορείτε να την διατηρήσετε έξω την άνοιξη και το καλοκαίρι και να την μεταφέρετε στο εσωτερικό του σπιτιού μόνο κατά την διάρκεια του χειμώνα. 
Πολλοί από τους ερασιτέχνες κηπουρούς την θεωρούν φυτό εξωτερικού χώρου και η αλήθεια είναι πως η Καλαγχόη ευδοκιμεί το ίδιο καλά και σε εξωτερικό περιβάλλον αλλά όχι εκτεθειμένη άμεσα στο ηλιακό φως ή ιδιαίτρεα χαμηλές θερμοκρασίες. Η ιδανική όμως θέση για το πολύ όμορφο αυτό παχύφυτο με τα οδοντωτά φύλλα στην βάση των βλαστών και τις συστάδες από μικροσκοπικά λουλουδάκια στην κορυφή τους είναι ένα όσο πιο φωτεινό σημείο σε εσωτερικό χώρο.
Τα πλατιά της φύλλα της αν και φαίνονται σκληρά είναι ευαίσθητα και κόβονται εύκολα αν δεν προσέξετε και κάνετε κάποια αδέξια κίνηση κατά τη διάρκειας του ποτίσματος όμως τα κατά άλλα είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό φυτό, ακόμη και αν τα άνθη της ή και μεγάλο μέρος των φύλλων καταστραφούν, από έλλειψη νερού, κρύο ή άμεση έκθεση στον ήλιο, αν αφαιρέσετε τα ξερά μέρη του φυτού, το μεταφέρετε σε ένα φωτεινό και ζεστό μέρος πολύ γρήγορα θα ...αναστηθεί.

Τα τελευταία ειδικά χρόνια είναι από τα πιο δημοφιλή και οικονομικά φυτά και θα την βρείτε σε όλα τα φυτώρια σε ποικιλία χρωμάτων σχεδόν όλες τις εποχές. Τα λουλούδια της έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής, η ανθοφορία της επαναλαμβάνεται αρκετές φορές σε όλη τη διάρκεια του χρόνου και είναι από τα πιο όμορφα καλλωπιστικά που μέσα σε κασπώ, καλαθάκια κλπ. θα διακοσμήσουν πολύ όμορφα τραπέζια, μπουφέδες και όποιο άλλο σημείο στο εσωτερικό του σπιτιού. Ιδανική και για να την συμπεριλάβετε σε εποχιακές-γιορτινές  και κάθε τύπου επιτραπέζιες συνθέσεις. Ιδιαίτερα όμορφα και τα πολύ πολύ μικρά γλαστράκια Καλαγχόης που από το τέλος του χειμώνα θα βρείτε να πωλούνται ακόμη και σε super markets, για διακόσμηση του γραφείου, του κομοδίνου ή στην κουζίνα σας.
Όπως όλα τα παχύφυτα πολλαπλασιάζεται πανεύκολα. Αν φυτέψετε μικρούς τρυφερούς βλαστούς ή κομμάτια από φύλλα, σε λίγες εβδομάδες θα έχουν ριζώσει.  


Και...

* Η μοναδική διαφορά ανάμεσα στα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου φυτά είναι η αντοχή στον ήλιο, την ζέστη και το κρύο. Κατά αυτή την έννοια πολλά από τα προσδιορισμένα ως "εσωτερικού χώρου" είδη μπορούν θαυμάσια να ευδοκιμήσουν και σε μια πυλωτή, ένα μπαλκόνι κλπ. και γενικά σε ανοιχτούς χώρους προστατευμένους όμως από ακραίες καιρικές συνθήκες, όπως αντίστοιχα πολλά φυτά κατ΄εξοχήν εξωτερικού χώρου αναπτύσσονται και ζουν χωρίς κανένα πρόβλημα και σε ένα ηλιόλουστο και με κατάλληλες συνθήκες θερμοκρασίας-υγρασίας δωμάτιο
Αν για παράδειγμα τοποθετήσετε ένα φυτό εσωτερικού χώρου σε σημείο που διαρκώς το ταλαιπωρούν ρεύματα αέρα από παράθυρα, ο αέρας του κλιματιστικού ή η έντονη ζέστη του καλοριφέρ, δεν θα αντέξει, όπως το ίδιο ακριβώς θα συμβεί αν βάλετε την γλάστρα ενός φυτού για έξω που χρειάζεται όμως δροσιά και σκιά σε σημείο που τις περισσότερες ώρες την χτυπά ο ήλιος.

Γι΄αυτό και μην επηρεάζεστε τόσο από την κατηγοριοποίηση φυτά για "μέσα" ή για "έξω", σημασία έχει ποιες ακριβώς συνθήκες μπορείτε να τους εξασφαλίσετε και στην μία και στην άλλη περίπτωση. Αν δεν είναι αυτές που τα φυτά έχουν ανάγκη, είτε μέσα είτε έξω απλώς δεν θα αντέξουν. :) 


* Πολλές φορές αντιλαμβανόμαστε το "έμμεσο ηλιακό φως" σαν ...υπόδειξη για να τοποθετήσουμε φυτά εσωτερικού χώρου ακριβώς μπροστά στο τζάμι ενός παραθύρου ή μιας μπαλκονόπορτας απ΄όπου τις πιο πολλές ώρες τις ημέρες μπαίνει έντονος ήλιος, συχνά δε τα φύλλα των φυτών ακουμπούν στο τζάμι. Ο τέλειος τρόπος για να ...ξεραθούν αρχικά οι άκρες τους και σιγά σιγά ολόκληρο το φυτό, όσο κι αν το ποτίζουμε. :) Αν δεν μεσολαβεί κουρτίνα ή αν οι γλάστρες δεν βρίσκονται σε ένα πιο απομακρυσμένο σημείο που φτάνει βεβαίως το φως αλλά όχι έτσι άμεσα, δεν υπάρχει ουσιαστική διαφορά από το φυτό να βρισκόταν στο ...μπαλκόνι μας.

Ο κανόνας βεβαίως δεν μπορεί να γενικευτεί, αφού για παράδειγμα άλλος είναι ο βαθμός άμεσης έκθεσης στον ήλιο μιας γλάστρας τοποθετημένης μπροστά στην μπαλκονόπορτα ενός μικρού και ασκέπαστου μπαλκονιού και διαφορετικός όταν πρόκειται για ένα φαρδύ σκεπασμένο μπαλκόνι, πάντως γενικά οι ιδιαίτερα κοντινές στα παράθυρα θέσεις, ενώ τις θεωρούμε τις καλύτερες, αρκετά συχνά δεν είναι καθόλου κατάλληλες για τα πολλά είδη εσωτερικού χώρου. 

* Συχνότερη αιτία ...θανάτου για φυτά εσωτερικού χώρου είναι το σάπισμα των ριζών από το υπερβολικό πότισμα.
Ακόμη και τους ζεστούς μήνες του καλοκαιριού είναι λογικό ότι το χώμα μιας γλάστρας στο εσωτερικό του σπιτιού στεγνώνει πιο αργά απ΄όσο μια αντίστοιχη στον κήπο ή το μπαλκόνι σας γι΄αυτό και, γενικά, φυτά που βρίσκονται μέσα στο σπίτι χρειάζονται πότισμα πιο αραιά.  

Συχνά συγχέουμε το πότισμα με την  μεγαλύτερη υγρασία που χρειάζονται τα φυτά εσωτερικού χώρου, αφού δεν μπορούν να εκμεταλλευτούν αυτήν που δημιουργείται ειδικά στην διάρκεια της νύχτας  όχι μόνο στο χώμα αλλά κυρίως στους βλαστούς και στα φύλλα των φυτών που βρίσκονται σε εξωτερικό περιβάλλον.
Γι΄αυτό και ο τρόπος να προσφέρετε σε όσα φυτά βρίσκονται μέσα στο σπίτι την απαραίτητη υγρασία είναι το τακτικό ψέκασμα του φυλλώματος με νερό, κάτι που είναι εντελώς διαφορετικό από το συνεχές πότισμα το οποίο έχει σαν αποτέλεσμα να σαπίζουν οι ρίζες, αν το χώμα ανάμεσα στα ποτίσματα δεν προλαβαίνει να στεγνώσει.  
Το γεγονός ότι λέγοντας "εσωτερικός χώρος" εννοούμε τελικά συνθήκες φωτισμού, θερμοκρασίας και υγρασίας περίπου "θερμοκηπίου" και όχι απλώς έναν κλειστό χώρο, κάνει στην πραγματικότητα πολλά από τα εσωτερικού χώρου φυτά κατάλληλα μόνο για μεγάλους εσωτερικούς χώρους. Σε ένα μικρό δωμάτο αν αποκλείσετε τα σημεία κοντά σε καλοριφέρ-τζάκι-σόμπα-κλιματιστικά, τα μέρη που το φως δεν επαρκεί και όσα σημεία ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες υπάρχει έντονο ρεύμα από παράθυρα-μπαλκονόπορτες, μάλλον δεν απομένει ιδιαίτερος χώρος για να τοποθετήσετε πχ μια Κέντια, μια Σεφλέρα ή ένα Μπέντζαμιν.  Για το λόγο αυτό και αποφασίζοντας για φυτά στο εσωτερικό του σπιτιού, συνυπολογίστε όλους αυτούς τους παράγοντες όπως και το μέγεθος που θα έχουν όταν αναπτυχθούν πλήρως και για μικρούς σχετικά χώρους προτιμήστε είδη με μικρότερη ανάπτυξη που μπορούν και να τοποθετηθούν πάνω σε έπιπλα και εύκολα να μετακινηθούν όπως π.χ η Καλαγχόη, ο Πόθος, η Γκουσμάνια ή κάθε είδους παχύφυτα που τα περισσότερα αναπτύσσονται χωρίς κανένα πρόβλημα και σε συνθήκες εσωτερικού περιβάλλοντος. 

* Η λίπανση, ειδικά το διάστημα ανθοφορίας ή μεγάλης ανάπτυξης που είναι συνήθως η άνοιξη και το καλοκαίρι για τα περισσότερα φυτά, η χρησιμοποίηση μιας καλής ποιότητας φυτοχώματος που θα σκαλίζεται τακτικά και δεν θα "πετρώνει" στις γλάστρες, η τακτική προσθήκη χώματος, η αποφυγή της συνεχούς αλλαγής θέσης στις γλάστρες γιατί δεν είναι όλα τα φυτά εύκολα προσαρμόσιμα στις αλλαγές πολλά δε επηρεάζονται υπερβολικά πολύ από την αλλαγή θέσης, το τακτικό καθάρισμα από ξερά λουλούδια, φύλλα ή κατεστραμμένους βλαστούς όπως και η πολύ καλή αποστράγγιση του νερού ποτίσματος με την τοποθέτηση χαλικιού πριν το χώμα και την απομάκρυνση της περιττής ποσότητας νερού που λιμνάζει στα πιατάκια σε γλάστρες-ζαρντινιέρες, είναι βασικές φροντίδες για να διατηρήσετε υγιές ο,τιδήποτε έχει ...ρίζες ανεξάρτητα από το αν βρίσκεται σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο.

Όνομα

10 must,8,3D ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΕΣ,2,3D DECOUPAGE,1,αγορές on line,4,αερόστατα από κολοκύθες,1,ΑΕΡΟΦΥΤΑ,1,ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΑ,2,αλλαγή ταπετσαρίας,3,αλλαγή υφάσματος πολυθρόνας,1,αλλαγή χρήσης αντικειμένων,1,αλόη,1,αλουμινόχαρτο,3,άμμος,4,ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ,4,ανακύκλωση,4,ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ,19,ανακυκλώσιμα υλικά,13,ανθοδέσμες με σφουγγάρι,1,ΑΝΘΡΩΠΟΙ,1,ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ,1,ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ,5,αντικέ γραφεία,1,αντικέ έπιπλα,1,αντικέ πίνακες,1,αντικείμενα σχέδια Decoupage,1,ΑΝΥΔΡΟΙ ΚΗΠΟΙ,2,αποθήκη,1,αποκριάτικα μακιγιάζ,1,αποκριάτικες κατασκευές,5,αποκριάτικες μάσκες,3,αποκριάτικες στολές,6,αποκριάτικη διακόσμηση,2,ΑΠΟΚΡΙΕΣ,15,αποξηραμένα λουλούδια,1,αποξηραμένες κολοκύθες,2,ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ,25,ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΟΠΙΟΥ,1,ασπρόμαυρες διακοσμήσεις,1,αυλές μπαλκόνια σε παραδοσιακό στυλ,1,αφρολέξ,1,βάζα,1,Βασιλικός,1,ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ,1,βάψιμο,1,βάψιμο γενικά,20,βάψιμο γυαλί,3,βάψιμο γυαλιού,1,ΒΑΨΙΜΟ ΕΠΙΠΛΩΝ,73,ΒΑΨΙΜΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ,30,βάψιμο με βερνίκια νυχιών,1,βάψιμο με τεχνοτροπίες,3,βάψιμο μέταλλο,1,βάψιμο μέταλλο σίδερο,1,βάψιμο ξύλου,1,βάψιμο πασχαλινών αυγών,1,βάψιμο πλακάκια,1,βάψιμο τοίχου με σχέδια,2,ΒΑΨΙΜΟ ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΩΝ ΔΑΠΕΔΩΝ,1,βάψιμο υφασμάτων,1,ΒΑΨΙΜΟ-ΧΡΩΜΑΤΑ,13,ΒΕΛΟΥΔΟ,1,βιβλία,1,βιβλία ευχών,1,ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ,2,βιβλιοθήκες,9,Βιεννέζικη Ψάθα,2,ΒΙΤΡΩ,2,βιτρώ,1,ΒΟΤΣΑΛΑ,4,βότσαλα,10,ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΤΗ,1,ΒΡΑΧΟΚΗΠΟΙ,1,βρεφικά αναμνηστικά,1,γάμος βάφτιση,6,ΓΑΜΟΣ-ΒΑΦΤΙΣΗ,12,ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ,5,ΓΛΑΣΤΡΕΣ,39,γλάστρες με πλακάκια,1,ΓΛΥΠΤΙΚΗ,1,γλυπτική ζωγραφική,1,ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ,2,γραφεία για μικρούς χώρους,1,ΓΡΑΦΕΙΟ,15,γραφείο στο σπίτι,2,γυαλί,16,γυάλινες χριστουγεννιάτικες μπάλες,1,γυαλότουβλα,1,ΓΥΨΟΣ,1,γύψος,3,γυψοσανίδες,1,γωνιακά έπιπλα,1,ΔΑΠΕΔΑ ΒΙΝΥΛΙΟΥ,1,ΔΕΝΤΡΟΣΠΙΤΑ,1,δέρμα,1,διάδρομοι κήπου από παλέτες,1,διακοσμήσεις για την είσοδο του σπιτιού,1,διακοσμήσεις με καναπέδες από παλέτες,1,ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΕΡΙΑ,2,διακοσμήσεις σε γκρι χρώμα,1,διακοσμήσεις σε κόκκινο χρώμα,1,διακοσμήσεις σε μπλε πορτοκαλί,1,διακοσμήσεις σε μωβ χρώμα,1,διακοσμήσεις σε παστέλ αποχρώσεις,2,διακοσμήσεις σε πράσινο και ροζ-μωβ,1,ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΩΝ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΕΣ,4,ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ,141,διακόσμηση,1,διακόσμηση βιτρίνας,1,ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ,368,διακόσμηση καθιστικού σε εθνικ στυλ,1,διακόσμηση κόκκινο,1,διακόσμηση κονσόλες,1,διακόσμηση κουζίνας,17,διακόσμηση κρεβατοκάμαρας,8,διακόσμηση με γωνιακά έπιπλα,1,ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ,5,διακόσμηση με πουά,1,διακόσμηση με ταπετσαρία,1,διακόσμηση μικρών χώρων,1,διακόσμηση παιδικού δωματίου,2,διακόσμηση πιάτου,1,διακόσμηση σε άσπρο μαύρο γκρι,1,διακόσμηση σε τραπέζια μπουφέδες,1,διακόσμηση σπιτιού,80,ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΟΙΧΩΝ,18,διακόσμηση τοίχων,8,διακόσμηση τούρτας,1,διακόσμηση χαλιά,1,διακοσμητικά από πηλό,1,ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ,13,διακοσμητικά μαξιλάρια,1,ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ,1,διακοσμητικά στεφάνια,4,διακοσμητικά στεφάνια από αλουμίνιο,1,ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΣΤΥΛ,37,διακοσμητικά φωτάκια,1,διακοσμητικά φωτάκια από ξερά κολοκύθια,1,διακοσμητικά mobiles,1,ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ,1,διακοσμητικός κανόνας 60-30-10,1,διαμόρφωση γραφείου,2,ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΗΠΟΥ,31,διαμόρφωση κήπου,2,διαμόρφωση μικρού μπαλκονιού,2,διαμόρφωση μικρών σπιτιών,1,διαμόρφωση μικρών χώρων,1,διαμόρφωση παραθαλάσσιων σπιτιών,1,διαμόρφωση χώρου για νηπιαγωγεία παιδικούς σταθμούς,1,ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ-ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ,182,διάτρητοι πίνακες,1,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,1,ΔΙΑΦΟΡΑ Εποχιακά,5,ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΩΝ,1,διαχωριστικά χώρου,1,ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑ,1,ΔΙΟΡΑΜΑΤΑ,2,ΕΔΑΦΟΚΑΛΥΨΗ,1,εδαφοκάλυψη κήπων,1,έθνικ διακοσμήσεις,7,ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ,1,είδος χρώματος ανά υλικό,1,ΕΙΣΟΔΟΣ,9,ΕΛΑΤΟ,1,ΕΛΛΑΔΑ,1,εξοχικό,3,έξυπνες λύσεις για μικρούς χώρους,1,ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ,115,ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ,1,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ,4,επαγγελματικοί χώροι,1,ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ,1,ΕΠΙΠΛΑ,55,έπιπλα από βαρέλια,1,ΕΠΙΠΛΑ ΑΠΟ ΠΑΛΕΤΕΣ,10,έπιπλα από παλέτες,7,έπιπλα από παλιά παράθυρα-πόρτες,1,ΕΠΙΠΛΑ ΚΗΠΟΥ,1,έπιπλα κουζίνας,2,έπιπλα μπάνιου,1,ΕΠΙΠΛΑ RATTAN,1,επισμάλτωση μπανιέρας,1,ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ,1,ΕΠΟΧΙΑΚΑ,4,ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ,1,έτοιμα καλύμματα επίπλων,1,έτοιμος πηλός,8,εύκαπτη πέτρα-πλακάκι,1,ΕΥΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,43,εύκολες κατασκευές για στεφάνια,1,ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ,9,ζωγραφική σε τοίχους,1,ζωγραφική σε έπιπλα,1,ζωγραφική σε πέτρες,2,ΗΛΙΑΚΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ,1,ηλιακά φωτιστικά,7,ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΗΠΟΥ,12,ΘΑΛΑΣΣΟΞΥΛΑ,5,θαλασσόξυλα,13,ΘΕΡΜΑΝΣΗ,1,ιδέες βάψιμο,7,ιδέες για βάψιμο επίπλων,2,ιδέες για διαδρόμους μονοπάτια κήπου,1,ιδέες για διαμόρφωση κήπου,1,ιδέες για δώρα σε μετρητά,1,ιδέες για έθνικ διακοσμήσεις,1,ιδέες για έπιπλα ως διαχωριστικά,1,ιδέες για καλύμματα επίπλων,1,ιδέες για κήπο μπαλκόνι,1,ιδέες για κιόσκια σε κήπους αυλές,1,ιδέες για κρεμαστές γλάστρες,1,ιδέες για μικρά μπάνια,1,ιδέες για μικρούς κήπους αυλές,1,ιδέες για μπαλκόνια,2,ιδέες για να φτιάξετε κεφαλάρια,3,ιδέες για παιχνιδοκατασκευές,1,ιδέες για παρτέρια,2,ιδέες για πολύχρωμες κουζίνες,1,ιδέες για ραφιέρες,1,ιδέες για στολισμό καλοκαιρινής βιτρίνας,1,ιδέες για τεχνοτροπίες τοίχου,1,ιδέες για την είσοδο χωλ,2,ιδέες για τούρτες γενεθλίων,1,ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα,1,ιδέες για ψηφιδωτά σε κήπο,1,ιδέες για decoupage,1,ιδέες για Diaper Cakes,1,ιδέες διακόσμησης πιάτου,1,ιδέες διαμόρφωσης κήπου,2,ιδέες έπιπλα,21,ιδέες επίπλωσης AirBNB,2,ιδέες λύσεις για μικρά καθιστικά,2,ιδέες με πουά υφάσματα,1,ΙΚΕΑ,52,ΙΣΤΟΡΙΑ,1,ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΠΙΤΙΑ,1,ΚΑΔΡΑ,2,κάδρα,23,κάδρα από αλουμινόχαρτο,1,ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ,9,καθρέφτες,12,καθρέφτες με θαλασσόξυλα,1,ΚΑΚΤΟΙ,2,καλάθια από κουρελάκια,1,καλάθια με σκοινί,1,καλάμι,3,καλαμωτές,1,καλέντουλα,1,ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΦΥΤΩΝ ΣΕ ΝΕΡΟ,1,ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ,81,καλοκαιρινά τραπέζια,1,καλοκαιρινά χαλάκια εισόδου,1,καλοκαιρινές ιδέες για κάδρα,1,καλοκαιρινές κατασκευές,41,ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ,45,καλοκαιρινή διακόσμηση,19,ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΕΠΙΠΛΩΝ,2,καλύμματα επίπλων,3,ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ,1,κάμπινγ,2,ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ,4,καναπέδες,9,καναπέδες από παλέτες,2,καπέλα μινιατούρες,1,καρούλια καλωδίων,1,ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΙΚΕΑ,1,κατασκευέ από σκοινί,1,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,170,κατασκευές από ανακλυκλώσιμα υλικά,1,κατασκευές από ανακυκλώσιμα υλικά,1,κατασκευές από βαρέλια,1,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΙ - ΛΥΓΑΡΙΑ,1,κατασκευές από καφάσια,1,κατασκευές από κολοκύθες,5,κατασκευές από κονσερβοκούτια,3,κατασκευές από κουτάκια αναψυκτικών,1,κατασκευές από λάστιχα αυτοκινήτων,1,κατασκευές από μεταχειρισμένα παλιά αντικείμενα,1,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΠΑΛΕΤΕΣ,18,κατασκευές από παλέτες για καταστήματα,1,κατασκευές από παλιά παράθυρα-πόρτες,1,κατασκευές από ρολό χαρτιού,1,κατασκευές από συρτάρια,1,κατασκευές για κατοικίδια,2,κατασκευές για κατοικίδια από παλέτες,1,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ,38,κατασκευές για παιδικές κουζίνες,1,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ,52,καΤασκευές επίπλων,1,κατασκευές εφαρμογές πατητής τσιμεντοκονίας,1,κατασκευές κεριά,12,κατασκευές κήπος,23,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΗΠΟΥ,1,κατασκευές με βότσαλα,4,κατασκευές με βότσαλα πέτρες,2,κατασκευές με γλάστρες,1,κατασκευές με γυαλότουβλα,1,κατασκευές με γύψο,3,κατασκευές με γυψοσανίδα,1,κατασκευές με δαντέλες σεμέν,1,κατασκευές με διάτρητα πάνελ,1,κατασκευές με έτοιμο πηλό,5,κατασκευές με θαλασσόξυλα,2,κατασκευές με καλάμια,1,κατασκευές με καλούπι,1,κατασκευές με κεραμίδια,3,κατασκευές με κορμούς,1,κατασκευές με κουκουνάρια,3,κατασκευές με κουμπιά,1,κατασκευές με κοχύλια,1,κατασκευές με λινάτσα,1,κατασκευές με μπουκάλια,3,κατασκευές με ξυλάκια χειροτεχνίας,1,κατασκευές με πλακάκια,1,κατασκευές με σεμέν δαντέλες,4,κατασκευές με σκοινί,3,κατασκευές με σπιρτόκουτα,1,κατασκευές με σύρμα,4,κατασκευές με ταπετσαρία,1,κατασκευές με τσιμέντο,7,κατασκευές με τσιμεντόλιθους,1,κατασκευές με υγρό γυαλί,4,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΥΦΑΣΜΑ,41,κατασκευές με φελιζόλ,2,κατασκευές με φελλό,1,κατασκευές με φύλλα,1,κατασκευές με χαρτί,36,κατασκευές με χαρτί εφημερίδας,1,κατασκευές με χάρτινες αυγοθήκες,1,κατασκευές ρολόγια τοίχου,1,κατασκευές τύπου βιτρώ,1,κατασκευές ψηφιδωτά,1,κατασκευές mobiles,2,κατασκευή αντικέ κάδρα,1,κατασκευή βάσης για κρεμαστής γλάστρας,1,κατασκευή μπωλ από φύλλα,1,κατασκευή παζλ με φωτογραφίες,1,κατασκευή παιδικά κουκλόσπιτα,1,κατασκευή ραφιών από κορνίζες,1,κατασκευή σίτας,1,κατασκευή υφασμάτινων καλαθιών,1,κατασκευή φωτιζόμενο τραπεζάκι,1,κατασκευή φωτιστικών,1,κατασκευή χιονονιφάδες,1,κατασκευή diaper cake,1,κατασκευή diy μελωδών,1,κατασκευή fairy gardens,1,ΚΑΦΕ,1,ΚΕΑ,1,κεραμίδια,1,κερί,11,ΚΕΡΙΑ,14,κεριά,11,κεριά σιτρονέλας,1,κεφαλάρια,7,ΚΗΠΟΣ,78,ΚΗΠΟΥΡΙΚΗ,275,κηπουρική για παιδιά,1,κηρομπογιές,1,κηροπήγια,6,κηροπήγια από κερί,1,κίτρινοι καναπέδες,1,κλασσικό στυλ,1,κολοκύθες,10,ΚΟΜΟΔΙΝΑ,2,κομοδίνα,5,ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙΑ,20,ΚΟΥΖΙΝΑ,61,κουζίνα,1,ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ,1,κούκλες από ξερές κολοκύθες,1,κουκλόσπιτα,2,κουκουνάρια,4,κουμπιά,1,κουνουπιέρες,1,ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ,5,κουρτίνες,13,κουρτίνες ρόμαν,2,κουρτίνες χωρίς ράψιμο,1,κουρτινόξυλα,1,κοχύλια,6,κρακελέ,2,κρεβάτια,3,κρεβατοκάμαρες έθνικ,1,κρέμασμα κάδρων,1,ΚΡΕΜΑΣΤΡΕΣ ΤΟΙΧΟΥ,1,κρεμάστρες τοίχου,3,ΚΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ,1,ΚΩΝΟΦΟΡΑ,1,ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΟΣ,3,ΛΕΥΚΟΙ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ,2,λινάτσα,4,μαγνητικοί πίνακες,1,ΜΑΚΡΑΜΕ,3,μαξιλάρια,8,μαξιλάρια πατώματος,1,μαύρο,1,μαυροπίνακες,5,μελωδοί,1,ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ,1,Μεσογειακό Στυλ,1,ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΣ ΚΗΠΟΣ,2,μετακόμιση,1,μεταλλικά έπιπλα,1,μεταφορά εικόνας,1,ΜΙΚΡΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ,6,ΜΙΚΡΟΙ,1,ΜΙΚΡΟΙ ΧΩΡΟΙ,148,μινιατούρες για νεραϊδόκηπους,1,μοντέρνα έπιπλα από παλέτες,1,μοντέρνο στυλ,8,ΜΠΑΛΚΟΝΙ,25,μπαμπού,1,ΜΠΑΝΙΟ,31,μπάνιο,1,μπατίκ υφάσματα,1,μπλε,2,Μποέμ,1,ΜΠΟΥΦΕΔΕΣ,1,μπωλ από ρολό χαρτιού,1,μωβ,1,ΝΕΑΝΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ,3,νεραγκούλες,1,νεραϊδόσπιτα,1,ΝΗΣΙΔΕΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ,1,νοικοκυριό,2,Ντίνα Νικολάου,1,ντουλάπες,1,ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ,3,ξερές κολοκύθες,1,ξύλινα βαρέλια,1,ξύλινα κιβώτια,1,ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΑ,1,ξύλο,40,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ,97,οδηγίες κατασκευής κεριών,1,ΟΔΗΓΟΙ ΑΓΟΡΑΣ,44,ΟΔΗΓΟΣ για παλαίωση επίπλων,1,ΟΔΗΓΟΣ για camping στην Ελλάδα,2,ΟΔΗΓΟΣ κατασκευής για ΠΟΥΦ,1,οδηγός κατασκευής patchwork,1,ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ,3,οικολογικές πλαστελίνες,1,ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΒΑΨΙΜΟ ΑΥΓΩΝ,1,οργάνωση,24,οργάνωση χώρων εργασίας,1,ΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ,31,ΟΡΧΙΔΕΑ,1,πάγκοι εργασίας,1,παζλ,1,ΠΑΙΔΙ,1,παιδικά αναμνηστικά,1,παιδικά αποτυπώματα,1,παιδικά γραφεία,2,ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,30,παιδικές κατασκευές,13,παιδικές κατασκευές από αυγοθήκες,1,παιδικές κατασκευές με χαρτί,1,παιδικές κουζίνες από χαρτόκουτα,1,ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ,1,παιδική πισίνα παιχνίδι,1,ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ,34,παιχνιδοκατασκευές,5,παλαίωση επίπλων,2,ΠΑΛΕΤΕΣ,32,παλιά συρτάρια,1,παλιές ραπτομηχανές,1,ΠΑΝΣΕΔΕΣ,1,παπουτσοθήκες,1,παραβάν,1,ΠΑΡΤΕΡΙΑ,9,παρτέρια,14,παστέλ,1,ΠΑΣΧΑ,46,ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΑΥΓΑ,1,ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΑΥΓΑ,4,πασχαλινά αυγά,1,ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΚΑΛΑΘΙΑ,1,ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ,2,ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ BAZAAR,2,ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,29,ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΛΑΜΠΑΔΕΣ,2,ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ,12,ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΒΙΤΡΙΝΑΣ,1,ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΑΜΠΑΛΑΖ,1,ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ,3,πατητή τσιμεντοκονία,1,ΠΑΤΙΝΑ,1,πατίνα,1,πάτσγουορκ,1,ΠΑΧΥΦΥΤΑ,25,πέργκολες,2,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,4,πέτρα,5,πέτρινα κιόσκια,1,πηλός,17,πιάτα με decoupage,1,πίνακες ανακοινώσεων,1,πίνακες κάδρα από βότσαλα,1,ΠΛΑΚΑΚΙΑ,1,πλακάκια,10,ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΕΙΣ,1,πλεχτά από χαρτί εφημερίδας,1,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,2,πολλαπλασιασμός με μοσχεύματα,1,ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ,1,πολυθρόνες,3,ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ-ΚΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ,1,πορομπετόν,3,πόρτες,2,ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΠΟΣΟ,21,ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΠΟΣΟ...,6,πουφ,1,πράσινο της ελιάς,1,προβλήματα υγρασίας,1,προζύμι,1,προστασία επίπλων,1,ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΦΥΤΩΝ,1,προστατευτικές μάσκες DIY,1,πρωτομαγιάτικα στεφάνια,4,πως θα αποξηράνετε λουλούδια,1,πως θα προσθέσετε χρώμα στο σπίτι,1,πως θα φτιάξετε αντικουνουπικά κεριά,1,πως θα φτιάξετε κάλυμμα καλοριφέρ καλοριφέρ,1,πως θα φτιάξετε κεριά,1,πως θα φτιάξετε κουρτίνες,1,πως θα φτιάξετε μαξιλάρια χωρίς γάζωμα,1,πως θα φτιάξετε πλαστελίνες,1,πως θα φτιάξετε τραπέζια από παλέτες,1,πως θα φτιάξετε Diaper Cakes,1,πως θα φτιάξω,9,ΡΑΠΤΙΚΗ,18,ραπτική,5,ράφια,11,ραφιέρες βιβλιοθήκες από παλέτες,1,ράψιμο μαξιλαριών,1,ριγέ,1,ρολόγια τοίχου,3,ΣΑΛΟΝΙ,47,ΣΑΛΟΝΙ ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ,3,ΣΑΛΟΝΙ-ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ,108,σαπούνι,1,ΣΕΜΕΝ,2,σεμέν-δαντέλες,9,σιδερώστρες,1,σιδερώστρες για μικρούς χώρους,1,σκάλες,1,Σκανδιναβικό στυλ,13,σκελετοί για στεφάνια,1,ΣΚΙΑΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩ ΧΩΡΩΝ,1,σκοινί,15,σπιρτόκουτα,2,σπιτάκια μινιατούρες,1,ΣΠΙΤΙ-ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ,27,ΣΠΙΤΙΑ COB,1,σπιτικά αναψυκτικά,1,σπιτικές μαρμελάδες,1,σπιτικό ψωμί,1,ΣΤΕΓΑΣΤΡΑ ΕΙΣΟΔΟΥ,1,ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ,15,στολές κλόουν,1,στολίδια με ζύμη σόδας,1,στολισμός για μπαλκόνια,1,ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ,1,συμβουλές για αλλαγή γλάστρας,1,συμβουλές για Λεβάντα,1,συμβουλές κηπουρικής για Βασιλικό,1,συμβουλές κηπουρικής φτέρη,1,συνθέσεις λουλουδιών,1,συνθέσεις με επιπλέοντα κεριά,1,συνθέσεις με καρπούς φρούτα,1,ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΓΚΑΖΟΝ,1,σύρμα,5,συρμάτινες κατασκευές,1,ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΕΣ,1,σφουγγάρια ανθοδετικής,1,σχέδια για ψηφιδωτά,1,σωστό πότισμα,1,ταινίες Led,2,ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ,2,ταπετσαρίες,1,τάρτες,1,ΤΕΧΝΗ,11,ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΑΛΑΙΩΣΗΣ,71,τεχνικές παλαίωσης,8,τεχνική μεταφοράς εικόνας,1,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,3,ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ,1,τεχνοτροπίες,3,ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ,16,ΤΖΑΚΙ,11,ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΤΟΥ ΜΗΝΑ,12,ΤΟ ESHOP ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ,7,ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ,11,ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ,21,τραπεζαρίες για κήπο μπαλκόνι,1,τραπέζια,2,τραπέζια από παλέτες,1,ΤΡΑΠΕΖΙΑ-ΚΟΝΣΟΛΕΣ,1,ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ,1,ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΑ,1,τσιμέντο,13,τσιμεντόλιθοι,4,τσόχα,5,υγρό γυαλί,5,ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ,47,ύφασμα,37,υφάσματα επίπλωσης,1,φελιζόλ,4,φελλός,2,ΦΕΤΕΣ ΞΥΛΟΥ,1,ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ,1,φθινοπωρινή διακόσμηση,6,ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ,8,φλοράλ,1,ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ,1,ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΣΠΙΤΙ,4,φροντίδα κατοικίδιων,1,ΦΤΙΑΞΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ...ΚΟΥΖΙΝΑ,47,φύλλα,5,φυσικά υλικά,1,φυτά,30,ΦΥΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ,30,ΦΥΤΑ ΣΕ ΓΛΑΣΤΡΕΣ,1,φωτισμός εξωτερικών χώρων,2,φωτισμός εσωτερικών χώρων,2,φωτισμός με ταινίες Led,1,ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ,2,φωτιστικά,31,φωτιστικά από θαλασσόξυλα,1,φωτιστικά από κληματόβεργες,1,φωτιστικά από μπουκάλια,1,φωτιστικά με σκοινί,1,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,5,φωτογραφίες,4,ΧΑΛΙΑ,8,χαλιά,12,ΧΑΛΙΑ ΣΙΣΑΛ,1,ΧΑΡΤΑΕΤΟΣ,1,ΧΑΡΤΕΣ,1,χαρτί,44,ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ,1,ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΚΕΡΙΑ,15,χειροποίητα σαπούνια,2,χειροποίητα στολίδια,1,ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΚΑ,1,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ,176,χριστουγεννιάτικα γούρια,1,χριστουγεννιάτικα δέντρα,1,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΔΩΡΑ,1,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ,7,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ BAZAAR,2,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΓΙΡΛΑΝΤΕΣ,1,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΚΙ,1,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,103,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΒΙΤΡΙΝΑ,1,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ,58,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ,1,χριστουγεννιάτικη συνταγή για ψωμί,1,χριστουγεννιάτικο αμπαλάζ για μπουκάλια,1,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ,7,χριστουγεννιάτικο τραπέζι,2,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚH ΔΙΑΚΟΣΜΗΣH,1,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΚΑΤΙΚΑ ΔΕΝΤΡΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ,1,ΧΡΙΣΤΟΥΕΝΝΑ,1,χρώμα,2,χρώμα μαυροπίνακα,2,χρώμα σπρέϊ,1,χρώματα για κατασκευές,1,χρώματα κιμωλίας,21,χρώματα σπρέϊ,1,χρώματα σπρέϋ,1,ΧΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ,99,χτιστές κατασκευές για το μπάνιο,1,ΧΤΙΣΤΟΙ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ,2,χωριάτικο στυλ,2,Χώροι για άτομα με κινητικά προβλήματα,1,χώροι για παιδικές δραστηριότητες,1,ψάθα,6,ΨΑΘΙΝΑ ΧΑΛΙΑ,1,ψηφιδωτά,15,ψηφιδωτά νούμερα για διεύθυνση σπιτιού,1,AirBNB,4,Aithrio.com,1,Annie Sloan,10,anysticker,1,ART,10,avramis,1,bar,1,Bohemian,5,boho style,11,camping,4,camping στην Ελλάδα,2,Chalk of the Town,1,chalk paint,1,collage,1,COTTAGE,1,country στυλ,3,Covid19,10,Deco Tip,1,DECOUPAGE,27,decoupage γενικά,4,decoupage με ύφασμα,1,decoupage σε έπιπλα,2,decoupage σε τσάντες παπούτσια,2,DESIGN,8,DESIGN IS THIS,1,diaper cakes,1,DIY,170,DIY ΕΠΙΠΛΑ,128,DIY έπιπλα,26,DIY ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ,4,DIY ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ,29,DIY XALIA,5,DIY-ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,629,DIY-ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΥΦΑΣΜΑ,1,Driftwood Art,2,DRIVE&LISTEN,1,E-SHOPS,1,Easy DIY,51,ektorp,1,ESHOPS,4,ethnic στυλ,13,fairy gardens,3,fairy lights,1,faiy gardens,1,Fallingwater,1,floral,2,FOOD ARTIST,1,food plating,1,GAMES,1,Garden Answer,1,graffiti,2,GREEN LIVING,15,HOME TOURS,212,HOTELS TOURS,33,HOTELSTOURS,1,Hundertwasser,1,ikea,9,illustradays,1,inart,1,instagram,1,INSTAGRAM HOMES,49,INTERNET,2,JAPANDI,1,Kintsugi,1,KOYZINA,1,laminate,1,led,3,ledokosmos,1,LEGO,3,leroy merlin,5,loft,1,marble ideas,1,minimal στυλ,1,natural christmas,1,nautical στυλ,2,oikianet.gr,1,pakketo.com,1,Paper Wicker,1,patchwork,3,pets,3,pour painting,1,powertex,2,praktiker,4,proofing hyperstone,1,PUZZLE,1,quilting,2,recycle,8,resin,3,retro,3,RETRO ΕΠΙΠΛΑ,1,reuse,37,Royal Design Studio,4,RUSTIC,1,sgraffito,1,shabby chic στυλ,2,Soulouposeto,1,stencils,11,STREET ART,1,SUPER MARKETS ΑΓΟΡΕΣ ONLINE,1,terrarium,2,TikTok,1,upcycling,1,Valentine's Day,1,VELVET,1,video,2,videos,65,vintage,32,vintage κουζίνες,3,WALL ART,1,wall decoration,1,WALL MURALS,2,wall&design.gr,1,WEB,5,windowswap,1,XEIROTEXNIKA,1,xinara house,1,
ltr
item
SOULOUPOSETO: 12 από τα πιο δημοφιλή Φυτά Εσωτερικού Χώρου
12 από τα πιο δημοφιλή Φυτά Εσωτερικού Χώρου
Πληροφορίες και συμβουλές φροντίδας για 12 από τα πιο γνωστά Φυτά Εσωτερικού Χώρου
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiQ8SbEnZARbt4MfycxFnr19ovOeKMYEceHlLj5A6RObp6JBsV5oX60oXK-eMAiUPohteq8mnrnf7xYrMaO9kRuchtesoXfNs64A73IazE3GhOOnmpNHAyWBN1wK2hny3J_pxN6Lq39iFA/
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiQ8SbEnZARbt4MfycxFnr19ovOeKMYEceHlLj5A6RObp6JBsV5oX60oXK-eMAiUPohteq8mnrnf7xYrMaO9kRuchtesoXfNs64A73IazE3GhOOnmpNHAyWBN1wK2hny3J_pxN6Lq39iFA/s72-c/
SOULOUPOSETO
https://www.soulouposeto.gr/2021/11/fyta-esoterikoy-xoroy-frontida.html
https://www.soulouposeto.gr/
https://www.soulouposeto.gr/
https://www.soulouposeto.gr/2021/11/fyta-esoterikoy-xoroy-frontida.html
true
4011188418940387580
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts Δείτε τα όλα Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES Άρθρα Δείτε τα όλα ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ... ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ARCHIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Ιαν Φεβ Μαρ Απρ May Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content