Πασχαλινές λαμπάδες: 10 Tρόποι για να τις φτιάξετε μόνοι σας

10 εύκολοι και δημιουργικοί τρόποι για να φτιάξετε τις δικές σας χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες

Πασχαλινές λαμπάδες

Ιδέες, τρόποι και συνδυασμοί καλαίσθητων υλικών  για να φτιάξετε τις δικές σας ξεχωριστές και χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες, για μικρούς και μεγάλους. 


Ο
ι  πασχαλινές λαμπάδες που θα φτιάξετε μόνοι σας 
δεν είναι μια απλώς πιο οικονομική λύση αφού πλέον στην πασχαλινή αγορά θα βρείτε τεράστια ποικιλία και σε σχετικά χαμηλές τιμές, αν και οι  ιδιαίτερα οικονομικές λαμπάδες 
είναι ταυτόχρονα σε πολλές περιπτώσεις ακόμη πιο ..."φτηνές" αισθητικά,  αλλά πριν και πάνω από όλα είναι μια επιλογή που θα δώσει στο δώρο σας ένα χαρακτήρα ανεκτίμητα προσωπικό


Πάντως ακόμη κα
ι σε ό,τι αφορά την σύγκριση κόστους, τα 5
-10 ευρώ που είναι μέση τιμή για μια μέτρια έτοιμη λαμπάδα σε πολυκαταστήματα αν τα διαθέσετε για υλικά είναι σίγουρο ότι θα φτιάξετε πολλές περισσότερες. 
  Καταρχήν, από ένα κατάστημα που πουλά κεριά προμηθευτείτε λίγα παραπάνω κομμάτια απ΄όσες λαμπάδες έχετε σκοπό να φτιάξετε, αφού τα ..."μικροατυχήματα" και οι "απώλειες" σε όλες τις κατασκευές είναι μέσα στο παιχνίδι. :) 
Εκτός από τα κλασσικά θα βρείτε στην αγορά κεριά-λαμπάδες χρωματιστά, πολύχρωμα, οβάλ, πλακέ κλπ.  για να επιλέξετε.

Οι τρόποι για να στολίσετε μια πασχαλινή λαμπάδα είναι απλώς ...άπειροι, ανάλογα με τον χρόνο που θέλετε να διαθέσετε για μια τέτοια κατασκευή, πόσο πλούσια ή πιο απλή επιθυμείτε την όψη της, το αν προορίζεται για πολύ μικρά ή μεγαλύτερα παιδιά κλπ.


Ενδεικτικά 10 τρόποι-υλικά   
για να μετατρέψετε ένα απλό κερί σε μια εντυπωσιακή πασχαλινή λαμπάδα:1. Με Decoupage

Εύκολος τρόπος και για να συνδυάσετε το μοτίβο πάνω στο κερί με την συσκευασία της λαμπάδας, εφαρμόζοντας Decoupage με το ίδιο σχέδιο χαρτιού πάνω στο κουτί ή την σακούλα που θα την τοποθετήσετε.


Δείτε ενδεικτικά εδώ μια από τις μεγαλύτερες συλλογές της εγχώριας αγοράς σε χαρτιά-χαρτοπετσέτες - είδη για decoupage και σε πασχαλινά σχέδια και εδώ βήμα-βήμα οδηγίες για το πως ακριβώς θα μεταφέρετε το χάρτινο μοτίβο πάνω στο κερί.  
Βεβαίως Decoupage σε λαμπάδες μπορεί να γίνει και την κλασική διαδικασία,  εδώ  θα βρείτε λεπτομέρειες. 

2. Με κορδέλες

Πολύ καλαίσθητο στολισμό μιας λαμπάδας μπορείτε να πετύχετε χρησιμοποιώντας είτε αποκλειστικά υφασμάτινες κορδέλες σε διάφορα χρώματα-μεγέθη-είδη είτε εμπλουτίζοντας με αυτές τον διάκοσμο ενός κεριού, όποιο και αν είναι το βασικό στοιχείο που έχετε επιλέξει για τον στολισμό του. 


Σε όλα τα καταστήματα-eshops με είδη για χόμπυ-κατασκευές αλλά κυρίως σε αυτά με υλικά για μπομπονιέρες, στολισμούς γάμων κλπ. θα βρείτε κορδέλες σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων. 
3. Με mdf - ξύλινα στοιχεία

Πολύ οικονομικά στοιχεία τα οποία μπορείτε επιπρόσθετα και να επεξεργαστείτε με χρώμα, decoupage, ύφασμα κλπ. και να τα κρεμάσετε ή να τα κολλήσετε πάνω στις λαμπάδες αλλά και την συσκευασία τους. Δείτε ενδεικτικά εδώ τέτοιου τύπου mdf διακοσμητικά σε πολλά σχέδια.  
4. Με λινάτσα - δαντέλα

Κορδέλες λινάτσας - δαντέλας μεμονωμένα, σε συνδυασμό μεταξύ τους ή μαζί και με απλές υφασμάτινες κορδέλες και οποιοδήποτε άλλο διακοσμητικό, θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ιδιαίτερα καλαίσθητες πασχαλινές λαμπάδες. 
5. Με υφάσματα

Υφάσματα απαλών ή έντονων αποχρώσεων όπως και τα ριγέ και πουά μοτίβα είναι ιδανικά για τον στολισμό μια πασχαλινής λαμπάδας με κορδέλες, τρέσες, φιόγκους κλπ. που δημιουργούν ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα τόσο πάνω σε λευκά όσο και χρωματιστά κεριά. 

Πολύ όμορφη όψη αποκτά το κερί και αν πριν την προσθήκη των υφασμάτινων στοιχείων καλυφθεί και ένα μέρος του κεριού με ύφασμα, με κόλλα ή πιστόλι σιλικόνης. 


Θα χρειαστεί απλώς να κολλήσετε, με απλή κόλλα χειροτεχνίας (ατλακόλ) ή πιστόλι σιλικόνης περιμετρικά της λαμπάδας σπάγγο, νήμα πλεξίματος, λεπτό σκοινί κλπ  σε οποιαδήποτε απόχρωση.
Με αυτόν τον πολύ απλό τρόπο μαζί με  π.χ ένα μικρό διακοσμητικό, ένα αποξηραμένο κλαδάκι κλπ. και ένα απλό λευκό κερί μπορείτε να δημιουργήσετε πολύ όμορφες πασχαλινές λαμπάδες με ελάχιστο κόστος.   7. Με μεταφορά  εικόνας

Ιδανική τεχνική για πλακέ κεριά αλλά και το αντίστοιχο λαμπαδόκουτο ή σακούλα και για να μεταφέρετε πάνω στην επιφάνειά τους όποια  εικόνα επιλέξετε π.χ φωτογραφία του παιδιού που θα την προσφέρετε, κείμενο, οποιαδήποτε φωτογραφία-παράσταση.  
Η συγκεκριμένη τεχνική είναι επίσης ο πιο απλός τρόπος για όσους ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν λαμπάδες - πασχαλινά κεριά με θρησκευτικές παραστάσεις. 
Δείτε εδώ βήμα-βήμα οδηγίες πως ακριβώς θα το κάνετε. 8.
 Με κεραμικά στοιχεία 

Σε καταστήματα με είδη για χόμπυ-κατασκευές, είδη δώρων κλπ. θα βρείτε έτοιμα κεραμικά στοιχεία σε διάφορα σχήματα αλλά βεβαίως είναι πολύ εύκολο και να δημιουργήσετε τα δικά σας από έτοιμο πηλό ή και ζύμη σόδας
Δείτε εδώ και εδώ βήμα-βήμα οδηγίες για να δημιουργήσετε διακοσμητικά στοιχεία και με τους δύο τρόπους, τα οποία μπορείτε να βάψετε με ακρυλικά χρώματα και να κρεμάσετε ή να κολλήσετε πάνω σε πασχαλινές λαμπάδες.

Τέτοια στοιχεία ακόμη και σε πολύ απλά σχήματα μπορούν να ζωγραφιστούν και να αποκτήσουν όψη προσώπων, παιδικών ηρώων, ζώων κλπ. ενώ με έτοιμο πηλό ή και ζύμη σόδας μπορείτε να φτιάξετε και μονογράμματα για να διακοσμήσετε τις λαμπάδες σας. 

9. Με χρώμα - ζωγραφική

Είτε με ειδικά χρώματα για κεριά, αν πρόκειται για μία πολύ ιδιαίτερη-περίτεχνη λαμπάδα, είτε με απλά ακρυλικά χρώματα, χρώματα περιγράμματος κλπ. μπορείτε να διακοσμήσετε την επιφάνεια της λαμπάδας με συγκεκριμένα σχέδια ή πιο αφηρημένες χρωματικές συνθέσεις, μετατρέποντάς την πραγματικά σε ένα χειροποίητο ...έργο τέχνης. 

Λαμπάδες που θα επιλέξετε να δημιουργήσετε με αυτόν τον τρόπο δεν χρειάζονται πολλά επιπρόσθετα διακοσμητικά στοιχεία, που θα κρύψουν το ζωγραφισμένο σχέδιο, προσθέστε μόνο μια απλή κορδέλα, ένα φιογκάκι κλπ και ασφαλώς το σύνολο θα προκύψει ιδιαίτερα εντυπωσιακό αν με τον ίδιο τρόπο διακοσμήσετε το κουτί ή την σακούλα της λαμπάδας. 10.
 Με χάντρες

Πολύ ιδιαίτερος και εξαιρετικά οικονομικός τρόπος για να δημιουργήσετε πασχαλινές λαμπάδες με ασορτί συσκευασία, δημιουργώντας το μονόγραμμα  τόσο πάνω στο κερί όσο και στο κουτί ή την σακούλα της λαμπάδας. 

Δείτε εδώ βήμα-βήμα πως ακριβώς θα το κάνετε. 

Μια ακόμη ιδέα, που τα τελευταία χρόνια υπάρχει σε έτοιμες πασχαλινές λαμπάδες, είναι η κατασκευή ενός μικρού κοσμήματος με χάντρες πχ βραχιολάκι, που απλώς προσαρμόζεται πάνω στην λαμπάδα και μπορεί να αφαιρεθεί μετά την χρήση της.   


Και...

* Γενικά οι ...παρεμβάσεις που μπορείτε να κάνετε πάνω σε ένα απλό κερί για να το μετατρέψετε σε πασχαλινή λαμπάδα είναι δύο κατηγοριών:
1. Αυτές που θα αλλάξουν την όψη του ίδιου του κεριού.
2. Τα πρόσθετα διακοσμητικά, δεμένα ή κολλημένα, πάνω στην επιφάνειά του. 


Σε ό,τι αφορά τον πρώτο τρόπο, ειδικά αν επιλέξετε ένα απλό λευκό κερί,  μπορείτε ή να το "επεξεργαστείτε" με τεχνικές όπως π.χ το decoupage που μπορεί θαυμάσια να εφαρμοστεί και σε μια λαμπάδα όπως σε οποιουδήποτε άλλο είδους κεριού ή να καλύψετε ένα μέρος της επιφάνειας του κεριού με ύφασμα, σκοινί, σπάγγο κλπ. 
Όποιο υλικό κι αν επιλέξετε θα δουλέψετε με απλή κόλλα χειροτεχνίας ή ακόμη καλύτερα με θερμοκολλητικό πιστόλι και θα αφήσετε την κόλλα να στεγνώσει εντελώς πριν ξεκινήσετε να προσθέτετε στην λαμπάδα διακοσμητικά στοιχεία, επίσης με χρήση κόλλας ή δένοντας τα πάνω σε κερί με κορδόνια, κορδέλες κλπ.  


Φυσικά και μπορείτε να δημιουργήσετε πολύ πιο σύνθετες κατασκευές συνδυάζοντας τεχνικές και υλικά πάνω στην ίδια λαμπάδα όπως και να προσθέσετε επίσης χειροποίητα διακοσμητικά στοιχεία που θα φτιάξετε από ύφασμα, έτοιμο πηλό, ξύλο, χαρτί  κλπ *Είτε θελήσετε να τα διακοσμήσετε ταιριαστά με το κερί είτε όχι, το κουτί ή η σακούλα στα οποία θα την τοποθετήσετε αποτελεί επίσης βασικό στοιχείο της όλης δημιουργίας σε μια χειροποίητη πασχαλινή λαμπάδα.
Τόσο σε καταστήματα e-shops με είδη αμπαλάζ όσο και σε πολυκαταστήματα θα βρείτε κουτιά ή ειδικές χαρτονένιες σακούλες για λαμπάδες σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων αποχρώσεων για να επιλέξετε. 

Ένας εξαιρετικός τρόπος ώστε από μια λαμπάδα που θα χρησιμοποιηθεί για ...μερικά λεπτά, κάτι να μείνει σε όποιον την προσφέρετε, είναι να χρησιμοποιήσετε για την συσκευασία της όχι χάρτινο αλλά ξύλινο κουτί. 
Δείτε ενδεικτικά εδώ  απλό ξύλινο λαμπαδόκουτο σε πολύ οικονομική τιμή που μπορείτε να διακοσμήσετε με χρώμα και κάθε είδους τεχνική, δημιουργώντας μια πραγματικά εντυπωσιακή και χειροποίητη συσκευασία για πασχαλινές λαμπάδες.  
Ένας επίσης πολύ όμορφος τρόπος που επίσης προσφέρεται για διακόσμηση είναι η τοποθέτηση του κεριού στην ειδική ξύλινη βάση για λαμπάδες*Στα καταστήματα - eshops με είδη-υλικά για μπομπονιέρες, στολισμούς γάμων κλπ. εκτός από κορδέλες, κορδόνια, υφάσματα κλπ. θα βρείτε έτοιμα και σε πολύ μεγάλη ποικιλία κάθε τύπου - σχεδίου υφασμάτινα, χάρτινα, ξύλινα, μεταλλικά, γυάλινα κλπ. διακοσμητικά που μπορούν θαυμάσια να χρησιμοποιηθούν για να διακοσμήσετε πασχαλινές λαμπάδες. Δείτε ενδεικτικά εδώ ένα από τα μεγαλύτερα  e-shops της εγχώριας αγοράς με τέτοια είδη. 

*Για την γενική διακόσμηση του κεριού και αν η φαντασία σας ...αρνείται να βοηθήσει, ρίξτε αρχικά μια γρήγορη ματιά στις έτοιμες λαμπάδες που κυκλοφορούν στην αγορά και θα διαπιστώστε ότι πραγματικά δεν είναι καθόλου δύσκολο να δημιουργήσετε κάτι ανάλογο. 

*Ανάλογα με τα χρώματα των υλικών και το σχέδιο των διακοσμητικών, μπορείτε να δημιουργήσετε λαμπάδες πάνω σ΄ένα συγκεκριμένο θέμα.  
Για παράδειγμα με άσπρο και μπλε, μπορείτε να φτιάξετε λαμπάδες σε στυλ ναυτικό, για όσους αγαπημένους σας θα γιορτάσουν την ανάσταση σ΄ένα ελληνικό νησί, με τα χρώματα της αγαπημένης τους ομάδας και ένα σχετικό διακοσμητικό να εντυπωσιάσετε με τις λαμπάδες σας τα παιδιά, λαμπάδες με αποκλειστικά ροζ ή γαλάζιες αποχρώσεις για πολύ μικρά παιδιά κλπ.  


*"Εγώ θέλω την Minnie..."

Όσο "καλλιτεχνική" και φτιαγμένη με αγάπη και μεράκι και εάν είναι η λαμπάδα σας, καμιά ιδιαίτερη εντύπωση δεν θα κάνει σ΄ένα πιτσιρίκι που έχει ξεκαθαρίσει προς πάσα κατεύθυνση ποιος συγκεκριμένος ήρωας θέλει να το ...συνοδεύσει στην εκκλησία την ανάσταση. :)

Αν λοιπόν επιμένετε "χειροποίητα" αλλά δεν θέλετε και να χαλάσετε το χατήρι των παιδιών:
- Επισκεφτείτε ένα κατάστημα παιχνιδιών και  αγοράστε μικρές φιγούρες-κουκλάκια του αγαπημένου τους ήρωα. Σίγουρα θα βρείτε μεγάλη ποικιλία, προσέξτε απλά το μέγεθος να είναι τέτοιο που ούτε να "χάνονται" πάνω στο κερί ούτε και να το κρύβουν εντελώς και αν είναι δυνατόν επιλέξτε υφασμάτινα, ξύλινα ή μεταλλικά παιχνίδια και όχι πλαστικά. 
-Δέστε τις φιγούρες πάνω τις λαμπάδες, φροντίζοντας το χρώμα στο κερί και τα υπόλοιπα στοιχεία που θα προσθέσετε να είναι ταιριαστά με το παιχνίδι.


*Όχι μόνο για μικρούς...

Κανένας κανόνας δεν ορίζει ότι όσοι δεν παίρνουν πια λαμπάδα δώρο από ...την νονά ή τον νονό πρέπει απαραιτήτως να κρατούν στην ανάσταση ένα σκέτο άσπρο κερί :)

Δημιουργείστε λοιπόν πασχαλινές λαμπάδες για εσάς, τους φίλους και τους δικούς σας ανθρώπους, με τον ίδιο όπως και για τα παιδιά τρόπο, απλά εδώ φροντίστε να είστε κάπως πιο "φειδωλοί" στη διακόσμηση αλλά και στο μέγεθος του κεριού σε σχέση με εκείνο μιας παιδικής λαμπάδας. 
Ένας διακοσμητικός σπάγγος τυλιγμένος γύρω από το κερί, μια κορδελίτσα ή και μόνο ένα μικρό μεταλλικό, ξύλινο ή υφασμάτινο
διακοσμητικό καρφωμένο πάνω στο κερί, είναι αρκετά.
Ειδικά αν φιλοξενηθείτε σε κάποιο σπίτι για τις ημέρες του Πάσχα, μια χειροποίητη λαμπάδα για όλους όσους θα περάσετε μαζί τις γιορτές, είναι από τα πιο όμορφα δώρα.


Τέλος, ακόμη και αν δεν μπείτε στην διαδικασία να φτιάξετε τις πασχαλινές λαμπάδες μικρών και μεγάλων, προτιμήστε κάποιες από τις πολύ όμορφες χειροποίητες λαμπάδες που κατασκευάζουν επαγγελματίες χειροτέχνεςΤο παραπάνω κόστος αξίζει και παραπάνω την τεράστια διαφορά σε γούστο και αισθητική, σε σχέση με τις γενικά κοινότυπες λαμπάδες των πολυκαταστημάτων. 


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:
pinterest.com/soulouposeto
Όνομα

10 must,8,3D ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΕΣ,2,3D DECOUPAGE,1,αγορές on line,4,αερόστατα από κολοκύθες,1,ΑΕΡΟΦΥΤΑ,1,ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΑ,2,αλλαγή ταπετσαρίας,3,αλλαγή υφάσματος πολυθρόνας,1,αλλαγή χρήσης αντικειμένων,1,αλόη,1,αλουμινόχαρτο,3,άμμος,4,ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ,4,ανακύκλωση,4,ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ,19,ανακυκλώσιμα υλικά,13,ανθοδέσμες με σφουγγάρι,1,ΑΝΘΡΩΠΟΙ,1,ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ,1,ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ,5,αντικέ γραφεία,1,αντικέ έπιπλα,1,αντικέ πίνακες,1,αντικείμενα σχέδια Decoupage,1,ΑΝΥΔΡΟΙ ΚΗΠΟΙ,2,αποθήκη,1,αποκριάτικα μακιγιάζ,1,αποκριάτικες κατασκευές,5,αποκριάτικες μάσκες,3,αποκριάτικες στολές,6,αποκριάτικη διακόσμηση,2,ΑΠΟΚΡΙΕΣ,15,αποξηραμένα λουλούδια,1,αποξηραμένες κολοκύθες,2,ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ,25,ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΟΠΙΟΥ,1,ασπρόμαυρες διακοσμήσεις,1,αυλές μπαλκόνια σε παραδοσιακό στυλ,1,αφρολέξ,1,βάζα,1,Βασιλικός,1,ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ,1,βάψιμο,1,βάψιμο γενικά,20,βάψιμο γυαλί,3,βάψιμο γυαλιού,1,ΒΑΨΙΜΟ ΕΠΙΠΛΩΝ,73,ΒΑΨΙΜΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ,30,βάψιμο με βερνίκια νυχιών,1,βάψιμο με τεχνοτροπίες,3,βάψιμο μέταλλο,1,βάψιμο μέταλλο σίδερο,1,βάψιμο ξύλου,1,βάψιμο πασχαλινών αυγών,1,βάψιμο πλακάκια,1,βάψιμο τοίχου με σχέδια,2,ΒΑΨΙΜΟ ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΩΝ ΔΑΠΕΔΩΝ,1,βάψιμο υφασμάτων,1,ΒΑΨΙΜΟ-ΧΡΩΜΑΤΑ,13,ΒΕΛΟΥΔΟ,1,βιβλία,1,βιβλία ευχών,1,ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ,2,βιβλιοθήκες,9,Βιεννέζικη Ψάθα,2,ΒΙΤΡΩ,2,βιτρώ,1,ΒΟΤΣΑΛΑ,4,βότσαλα,10,ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΤΗ,1,ΒΡΑΧΟΚΗΠΟΙ,1,βρεφικά αναμνηστικά,1,γάμος βάφτιση,6,ΓΑΜΟΣ-ΒΑΦΤΙΣΗ,12,ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ,5,ΓΛΑΣΤΡΕΣ,39,γλάστρες με πλακάκια,1,ΓΛΥΠΤΙΚΗ,1,γλυπτική ζωγραφική,1,ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ,2,γραφεία για μικρούς χώρους,1,ΓΡΑΦΕΙΟ,15,γραφείο στο σπίτι,2,γυαλί,16,γυάλινες χριστουγεννιάτικες μπάλες,1,γυαλότουβλα,1,ΓΥΨΟΣ,1,γύψος,3,γυψοσανίδες,1,γωνιακά έπιπλα,1,ΔΑΠΕΔΑ ΒΙΝΥΛΙΟΥ,1,ΔΕΝΤΡΟΣΠΙΤΑ,1,δέρμα,1,διάδρομοι κήπου από παλέτες,1,διακοσμήσεις για την είσοδο του σπιτιού,1,διακοσμήσεις με καναπέδες από παλέτες,1,ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΕΡΙΑ,2,διακοσμήσεις σε γκρι χρώμα,1,διακοσμήσεις σε κόκκινο χρώμα,1,διακοσμήσεις σε μπλε πορτοκαλί,1,διακοσμήσεις σε μωβ χρώμα,1,διακοσμήσεις σε παστέλ αποχρώσεις,2,διακοσμήσεις σε πράσινο και ροζ-μωβ,1,ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΩΝ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΕΣ,4,ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ,141,διακόσμηση,1,διακόσμηση βιτρίνας,1,ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ,368,διακόσμηση καθιστικού σε εθνικ στυλ,1,διακόσμηση κόκκινο,1,διακόσμηση κονσόλες,1,διακόσμηση κουζίνας,17,διακόσμηση κρεβατοκάμαρας,8,διακόσμηση με γωνιακά έπιπλα,1,ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ,5,διακόσμηση με πουά,1,διακόσμηση με ταπετσαρία,1,διακόσμηση μικρών χώρων,1,διακόσμηση παιδικού δωματίου,2,διακόσμηση πιάτου,1,διακόσμηση σε άσπρο μαύρο γκρι,1,διακόσμηση σε τραπέζια μπουφέδες,1,διακόσμηση σπιτιού,80,ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΟΙΧΩΝ,18,διακόσμηση τοίχων,8,διακόσμηση τούρτας,1,διακόσμηση χαλιά,1,διακοσμητικά από πηλό,1,ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ,13,διακοσμητικά μαξιλάρια,1,ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ,1,διακοσμητικά στεφάνια,4,διακοσμητικά στεφάνια από αλουμίνιο,1,ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΣΤΥΛ,37,διακοσμητικά φωτάκια,1,διακοσμητικά φωτάκια από ξερά κολοκύθια,1,διακοσμητικά mobiles,1,ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ,1,διακοσμητικός κανόνας 60-30-10,1,διαμόρφωση γραφείου,2,ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΗΠΟΥ,31,διαμόρφωση κήπου,2,διαμόρφωση μικρού μπαλκονιού,2,διαμόρφωση μικρών σπιτιών,1,διαμόρφωση μικρών χώρων,1,διαμόρφωση παραθαλάσσιων σπιτιών,1,διαμόρφωση χώρου για νηπιαγωγεία παιδικούς σταθμούς,1,ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ-ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ,182,διάτρητοι πίνακες,1,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,1,ΔΙΑΦΟΡΑ Εποχιακά,5,ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΩΝ,1,διαχωριστικά χώρου,1,ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑ,1,ΔΙΟΡΑΜΑΤΑ,2,ΕΔΑΦΟΚΑΛΥΨΗ,1,εδαφοκάλυψη κήπων,1,έθνικ διακοσμήσεις,7,ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ,1,είδος χρώματος ανά υλικό,1,ΕΙΣΟΔΟΣ,9,ΕΛΑΤΟ,1,ΕΛΛΑΔΑ,1,εξοχικό,3,έξυπνες λύσεις για μικρούς χώρους,1,ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ,115,ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ,1,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ,4,επαγγελματικοί χώροι,1,ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ,1,ΕΠΙΠΛΑ,55,έπιπλα από βαρέλια,1,ΕΠΙΠΛΑ ΑΠΟ ΠΑΛΕΤΕΣ,10,έπιπλα από παλέτες,7,έπιπλα από παλιά παράθυρα-πόρτες,1,ΕΠΙΠΛΑ ΚΗΠΟΥ,1,έπιπλα κουζίνας,2,έπιπλα μπάνιου,1,ΕΠΙΠΛΑ RATTAN,1,επισμάλτωση μπανιέρας,1,ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ,1,ΕΠΟΧΙΑΚΑ,4,ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ,1,έτοιμα καλύμματα επίπλων,1,έτοιμος πηλός,8,εύκαπτη πέτρα-πλακάκι,1,ΕΥΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,43,εύκολες κατασκευές για στεφάνια,1,ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ,9,ζωγραφική σε τοίχους,1,ζωγραφική σε έπιπλα,1,ζωγραφική σε πέτρες,2,ΗΛΙΑΚΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ,1,ηλιακά φωτιστικά,7,ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΗΠΟΥ,12,ΘΑΛΑΣΣΟΞΥΛΑ,5,θαλασσόξυλα,13,ΘΕΡΜΑΝΣΗ,1,ιδέες βάψιμο,7,ιδέες για βάψιμο επίπλων,2,ιδέες για διαδρόμους μονοπάτια κήπου,1,ιδέες για διαμόρφωση κήπου,1,ιδέες για δώρα σε μετρητά,1,ιδέες για έθνικ διακοσμήσεις,1,ιδέες για έπιπλα ως διαχωριστικά,1,ιδέες για καλύμματα επίπλων,1,ιδέες για κήπο μπαλκόνι,1,ιδέες για κιόσκια σε κήπους αυλές,1,ιδέες για κρεμαστές γλάστρες,1,ιδέες για μικρά μπάνια,1,ιδέες για μικρούς κήπους αυλές,1,ιδέες για μπαλκόνια,2,ιδέες για να φτιάξετε κεφαλάρια,3,ιδέες για παιχνιδοκατασκευές,1,ιδέες για παρτέρια,2,ιδέες για πολύχρωμες κουζίνες,1,ιδέες για ραφιέρες,1,ιδέες για στολισμό καλοκαιρινής βιτρίνας,1,ιδέες για τεχνοτροπίες τοίχου,1,ιδέες για την είσοδο χωλ,2,ιδέες για τούρτες γενεθλίων,1,ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα,1,ιδέες για ψηφιδωτά σε κήπο,1,ιδέες για decoupage,1,ιδέες για Diaper Cakes,1,ιδέες διακόσμησης πιάτου,1,ιδέες διαμόρφωσης κήπου,2,ιδέες έπιπλα,21,ιδέες επίπλωσης AirBNB,2,ιδέες λύσεις για μικρά καθιστικά,2,ιδέες με πουά υφάσματα,1,ΙΚΕΑ,52,ΙΣΤΟΡΙΑ,1,ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΠΙΤΙΑ,1,ΚΑΔΡΑ,2,κάδρα,23,κάδρα από αλουμινόχαρτο,1,ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ,9,καθρέφτες,12,καθρέφτες με θαλασσόξυλα,1,ΚΑΚΤΟΙ,2,καλάθια από κουρελάκια,1,καλάθια με σκοινί,1,καλάμι,3,καλαμωτές,1,καλέντουλα,1,ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΦΥΤΩΝ ΣΕ ΝΕΡΟ,1,ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ,81,καλοκαιρινά τραπέζια,1,καλοκαιρινά χαλάκια εισόδου,1,καλοκαιρινές ιδέες για κάδρα,1,καλοκαιρινές κατασκευές,41,ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ,45,καλοκαιρινή διακόσμηση,19,ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΕΠΙΠΛΩΝ,2,καλύμματα επίπλων,3,ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ,1,κάμπινγ,2,ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ,4,καναπέδες,9,καναπέδες από παλέτες,2,καπέλα μινιατούρες,1,καρούλια καλωδίων,1,ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΙΚΕΑ,1,κατασκευέ από σκοινί,1,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,170,κατασκευές από ανακλυκλώσιμα υλικά,1,κατασκευές από ανακυκλώσιμα υλικά,1,κατασκευές από βαρέλια,1,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΙ - ΛΥΓΑΡΙΑ,1,κατασκευές από καφάσια,1,κατασκευές από κολοκύθες,5,κατασκευές από κονσερβοκούτια,3,κατασκευές από κουτάκια αναψυκτικών,1,κατασκευές από λάστιχα αυτοκινήτων,1,κατασκευές από μεταχειρισμένα παλιά αντικείμενα,1,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΠΑΛΕΤΕΣ,18,κατασκευές από παλέτες για καταστήματα,1,κατασκευές από παλιά παράθυρα-πόρτες,1,κατασκευές από ρολό χαρτιού,1,κατασκευές από συρτάρια,1,κατασκευές για κατοικίδια,2,κατασκευές για κατοικίδια από παλέτες,1,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ,38,κατασκευές για παιδικές κουζίνες,1,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ,52,καΤασκευές επίπλων,1,κατασκευές εφαρμογές πατητής τσιμεντοκονίας,1,κατασκευές κεριά,12,κατασκευές κήπος,23,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΗΠΟΥ,1,κατασκευές με βότσαλα,4,κατασκευές με βότσαλα πέτρες,2,κατασκευές με γλάστρες,1,κατασκευές με γυαλότουβλα,1,κατασκευές με γύψο,3,κατασκευές με γυψοσανίδα,1,κατασκευές με δαντέλες σεμέν,1,κατασκευές με διάτρητα πάνελ,1,κατασκευές με έτοιμο πηλό,5,κατασκευές με θαλασσόξυλα,2,κατασκευές με καλάμια,1,κατασκευές με καλούπι,1,κατασκευές με κεραμίδια,3,κατασκευές με κορμούς,1,κατασκευές με κουκουνάρια,3,κατασκευές με κουμπιά,1,κατασκευές με κοχύλια,1,κατασκευές με λινάτσα,1,κατασκευές με μπουκάλια,3,κατασκευές με ξυλάκια χειροτεχνίας,1,κατασκευές με πλακάκια,1,κατασκευές με σεμέν δαντέλες,4,κατασκευές με σκοινί,3,κατασκευές με σπιρτόκουτα,1,κατασκευές με σύρμα,4,κατασκευές με ταπετσαρία,1,κατασκευές με τσιμέντο,7,κατασκευές με τσιμεντόλιθους,1,κατασκευές με υγρό γυαλί,4,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΥΦΑΣΜΑ,41,κατασκευές με φελιζόλ,2,κατασκευές με φελλό,1,κατασκευές με φύλλα,1,κατασκευές με χαρτί,36,κατασκευές με χαρτί εφημερίδας,1,κατασκευές με χάρτινες αυγοθήκες,1,κατασκευές ρολόγια τοίχου,1,κατασκευές τύπου βιτρώ,1,κατασκευές ψηφιδωτά,1,κατασκευές mobiles,2,κατασκευή αντικέ κάδρα,1,κατασκευή βάσης για κρεμαστής γλάστρας,1,κατασκευή μπωλ από φύλλα,1,κατασκευή παζλ με φωτογραφίες,1,κατασκευή παιδικά κουκλόσπιτα,1,κατασκευή ραφιών από κορνίζες,1,κατασκευή σίτας,1,κατασκευή υφασμάτινων καλαθιών,1,κατασκευή φωτιζόμενο τραπεζάκι,1,κατασκευή φωτιστικών,1,κατασκευή χιονονιφάδες,1,κατασκευή diaper cake,1,κατασκευή diy μελωδών,1,κατασκευή fairy gardens,1,ΚΑΦΕ,1,ΚΕΑ,1,κεραμίδια,1,κερί,11,ΚΕΡΙΑ,14,κεριά,11,κεριά σιτρονέλας,1,κεφαλάρια,7,ΚΗΠΟΣ,78,ΚΗΠΟΥΡΙΚΗ,275,κηπουρική για παιδιά,1,κηρομπογιές,1,κηροπήγια,6,κηροπήγια από κερί,1,κίτρινοι καναπέδες,1,κλασσικό στυλ,1,κολοκύθες,10,ΚΟΜΟΔΙΝΑ,2,κομοδίνα,5,ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙΑ,20,ΚΟΥΖΙΝΑ,61,κουζίνα,1,ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ,1,κούκλες από ξερές κολοκύθες,1,κουκλόσπιτα,2,κουκουνάρια,4,κουμπιά,1,κουνουπιέρες,1,ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ,5,κουρτίνες,13,κουρτίνες ρόμαν,2,κουρτίνες χωρίς ράψιμο,1,κουρτινόξυλα,1,κοχύλια,6,κρακελέ,2,κρεβάτια,3,κρεβατοκάμαρες έθνικ,1,κρέμασμα κάδρων,1,ΚΡΕΜΑΣΤΡΕΣ ΤΟΙΧΟΥ,1,κρεμάστρες τοίχου,3,ΚΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ,1,ΚΩΝΟΦΟΡΑ,1,ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΟΣ,3,ΛΕΥΚΟΙ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ,2,λινάτσα,4,μαγνητικοί πίνακες,1,ΜΑΚΡΑΜΕ,3,μαξιλάρια,8,μαξιλάρια πατώματος,1,μαύρο,1,μαυροπίνακες,5,μελωδοί,1,ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ,1,Μεσογειακό Στυλ,1,ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΣ ΚΗΠΟΣ,2,μετακόμιση,1,μεταλλικά έπιπλα,1,μεταφορά εικόνας,1,ΜΙΚΡΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ,6,ΜΙΚΡΟΙ,1,ΜΙΚΡΟΙ ΧΩΡΟΙ,148,μινιατούρες για νεραϊδόκηπους,1,μοντέρνα έπιπλα από παλέτες,1,μοντέρνο στυλ,8,ΜΠΑΛΚΟΝΙ,25,μπαμπού,1,ΜΠΑΝΙΟ,31,μπάνιο,1,μπατίκ υφάσματα,1,μπλε,2,Μποέμ,1,ΜΠΟΥΦΕΔΕΣ,1,μπωλ από ρολό χαρτιού,1,μωβ,1,ΝΕΑΝΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ,3,νεραγκούλες,1,νεραϊδόσπιτα,1,ΝΗΣΙΔΕΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ,1,νοικοκυριό,2,Ντίνα Νικολάου,1,ντουλάπες,1,ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ,3,ξερές κολοκύθες,1,ξύλινα βαρέλια,1,ξύλινα κιβώτια,1,ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΑ,1,ξύλο,40,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ,97,οδηγίες κατασκευής κεριών,1,ΟΔΗΓΟΙ ΑΓΟΡΑΣ,44,ΟΔΗΓΟΣ για παλαίωση επίπλων,1,ΟΔΗΓΟΣ για camping στην Ελλάδα,2,ΟΔΗΓΟΣ κατασκευής για ΠΟΥΦ,1,οδηγός κατασκευής patchwork,1,ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ,3,οικολογικές πλαστελίνες,1,ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΒΑΨΙΜΟ ΑΥΓΩΝ,1,οργάνωση,24,οργάνωση χώρων εργασίας,1,ΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ,31,ΟΡΧΙΔΕΑ,1,πάγκοι εργασίας,1,παζλ,1,ΠΑΙΔΙ,1,παιδικά αναμνηστικά,1,παιδικά αποτυπώματα,1,παιδικά γραφεία,2,ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,30,παιδικές κατασκευές,13,παιδικές κατασκευές από αυγοθήκες,1,παιδικές κατασκευές με χαρτί,1,παιδικές κουζίνες από χαρτόκουτα,1,ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ,1,παιδική πισίνα παιχνίδι,1,ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ,34,παιχνιδοκατασκευές,5,παλαίωση επίπλων,2,ΠΑΛΕΤΕΣ,32,παλιά συρτάρια,1,παλιές ραπτομηχανές,1,ΠΑΝΣΕΔΕΣ,1,παπουτσοθήκες,1,παραβάν,1,ΠΑΡΤΕΡΙΑ,9,παρτέρια,14,παστέλ,1,ΠΑΣΧΑ,46,ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΑΥΓΑ,1,ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΑΥΓΑ,4,πασχαλινά αυγά,1,ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΚΑΛΑΘΙΑ,1,ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ,2,ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ BAZAAR,2,ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,29,ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΛΑΜΠΑΔΕΣ,2,ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ,12,ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΒΙΤΡΙΝΑΣ,1,ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΑΜΠΑΛΑΖ,1,ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ,3,πατητή τσιμεντοκονία,1,ΠΑΤΙΝΑ,1,πατίνα,1,πάτσγουορκ,1,ΠΑΧΥΦΥΤΑ,25,πέργκολες,2,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,4,πέτρα,5,πέτρινα κιόσκια,1,πηλός,17,πιάτα με decoupage,1,πίνακες ανακοινώσεων,1,πίνακες κάδρα από βότσαλα,1,ΠΛΑΚΑΚΙΑ,1,πλακάκια,10,ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΕΙΣ,1,πλεχτά από χαρτί εφημερίδας,1,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,2,πολλαπλασιασμός με μοσχεύματα,1,ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ,1,πολυθρόνες,3,ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ-ΚΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ,1,πορομπετόν,3,πόρτες,2,ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΠΟΣΟ,21,ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΠΟΣΟ...,6,πουφ,1,πράσινο της ελιάς,1,προβλήματα υγρασίας,1,προζύμι,1,προστασία επίπλων,1,ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΦΥΤΩΝ,1,προστατευτικές μάσκες DIY,1,πρωτομαγιάτικα στεφάνια,4,πως θα αποξηράνετε λουλούδια,1,πως θα προσθέσετε χρώμα στο σπίτι,1,πως θα φτιάξετε αντικουνουπικά κεριά,1,πως θα φτιάξετε κάλυμμα καλοριφέρ καλοριφέρ,1,πως θα φτιάξετε κεριά,1,πως θα φτιάξετε κουρτίνες,1,πως θα φτιάξετε μαξιλάρια χωρίς γάζωμα,1,πως θα φτιάξετε πλαστελίνες,1,πως θα φτιάξετε τραπέζια από παλέτες,1,πως θα φτιάξετε Diaper Cakes,1,πως θα φτιάξω,9,ΡΑΠΤΙΚΗ,18,ραπτική,5,ράφια,11,ραφιέρες βιβλιοθήκες από παλέτες,1,ράψιμο μαξιλαριών,1,ριγέ,1,ρολόγια τοίχου,3,ΣΑΛΟΝΙ,47,ΣΑΛΟΝΙ ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ,3,ΣΑΛΟΝΙ-ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ,108,σαπούνι,1,ΣΕΜΕΝ,2,σεμέν-δαντέλες,9,σιδερώστρες,1,σιδερώστρες για μικρούς χώρους,1,σκάλες,1,Σκανδιναβικό στυλ,13,σκελετοί για στεφάνια,1,ΣΚΙΑΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩ ΧΩΡΩΝ,1,σκοινί,15,σπιρτόκουτα,2,σπιτάκια μινιατούρες,1,ΣΠΙΤΙ-ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ,27,ΣΠΙΤΙΑ COB,1,σπιτικά αναψυκτικά,1,σπιτικές μαρμελάδες,1,σπιτικό ψωμί,1,ΣΤΕΓΑΣΤΡΑ ΕΙΣΟΔΟΥ,1,ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ,15,στολές κλόουν,1,στολίδια με ζύμη σόδας,1,στολισμός για μπαλκόνια,1,ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ,1,συμβουλές για αλλαγή γλάστρας,1,συμβουλές για Λεβάντα,1,συμβουλές κηπουρικής για Βασιλικό,1,συμβουλές κηπουρικής φτέρη,1,συνθέσεις λουλουδιών,1,συνθέσεις με επιπλέοντα κεριά,1,συνθέσεις με καρπούς φρούτα,1,ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΓΚΑΖΟΝ,1,σύρμα,5,συρμάτινες κατασκευές,1,ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΕΣ,1,σφουγγάρια ανθοδετικής,1,σχέδια για ψηφιδωτά,1,σωστό πότισμα,1,ταινίες Led,2,ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ,2,ταπετσαρίες,1,τάρτες,1,ΤΕΧΝΗ,11,ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΑΛΑΙΩΣΗΣ,71,τεχνικές παλαίωσης,8,τεχνική μεταφοράς εικόνας,1,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,3,ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ,1,τεχνοτροπίες,3,ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ,16,ΤΖΑΚΙ,11,ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΤΟΥ ΜΗΝΑ,12,ΤΟ ESHOP ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ,7,ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ,11,ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ,21,τραπεζαρίες για κήπο μπαλκόνι,1,τραπέζια,2,τραπέζια από παλέτες,1,ΤΡΑΠΕΖΙΑ-ΚΟΝΣΟΛΕΣ,1,ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ,1,ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΑ,1,τσιμέντο,13,τσιμεντόλιθοι,4,τσόχα,5,υγρό γυαλί,5,ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ,47,ύφασμα,37,υφάσματα επίπλωσης,1,φελιζόλ,4,φελλός,2,ΦΕΤΕΣ ΞΥΛΟΥ,1,ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ,1,φθινοπωρινή διακόσμηση,6,ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ,8,φλοράλ,1,ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ,1,ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΣΠΙΤΙ,4,φροντίδα κατοικίδιων,1,ΦΤΙΑΞΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ...ΚΟΥΖΙΝΑ,47,φύλλα,5,φυσικά υλικά,1,φυτά,30,ΦΥΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ,30,ΦΥΤΑ ΣΕ ΓΛΑΣΤΡΕΣ,1,φωτισμός εξωτερικών χώρων,2,φωτισμός εσωτερικών χώρων,2,φωτισμός με ταινίες Led,1,ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ,2,φωτιστικά,31,φωτιστικά από θαλασσόξυλα,1,φωτιστικά από κληματόβεργες,1,φωτιστικά από μπουκάλια,1,φωτιστικά με σκοινί,1,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,5,φωτογραφίες,4,ΧΑΛΙΑ,8,χαλιά,12,ΧΑΛΙΑ ΣΙΣΑΛ,1,ΧΑΡΤΑΕΤΟΣ,1,ΧΑΡΤΕΣ,1,χαρτί,44,ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ,1,ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΚΕΡΙΑ,15,χειροποίητα σαπούνια,2,χειροποίητα στολίδια,1,ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΚΑ,1,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ,176,χριστουγεννιάτικα γούρια,1,χριστουγεννιάτικα δέντρα,1,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΔΩΡΑ,1,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ,7,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ BAZAAR,2,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΓΙΡΛΑΝΤΕΣ,1,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΚΙ,1,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,103,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΒΙΤΡΙΝΑ,1,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ,58,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ,1,χριστουγεννιάτικη συνταγή για ψωμί,1,χριστουγεννιάτικο αμπαλάζ για μπουκάλια,1,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ,7,χριστουγεννιάτικο τραπέζι,2,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚH ΔΙΑΚΟΣΜΗΣH,1,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΚΑΤΙΚΑ ΔΕΝΤΡΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ,1,ΧΡΙΣΤΟΥΕΝΝΑ,1,χρώμα,2,χρώμα μαυροπίνακα,2,χρώμα σπρέϊ,1,χρώματα για κατασκευές,1,χρώματα κιμωλίας,21,χρώματα σπρέϊ,1,χρώματα σπρέϋ,1,ΧΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ,99,χτιστές κατασκευές για το μπάνιο,1,ΧΤΙΣΤΟΙ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ,2,χωριάτικο στυλ,2,Χώροι για άτομα με κινητικά προβλήματα,1,χώροι για παιδικές δραστηριότητες,1,ψάθα,6,ΨΑΘΙΝΑ ΧΑΛΙΑ,1,ψηφιδωτά,15,ψηφιδωτά νούμερα για διεύθυνση σπιτιού,1,AirBNB,4,Aithrio.com,1,Annie Sloan,10,anysticker,1,ART,10,avramis,1,bar,1,Bohemian,5,boho style,11,camping,4,camping στην Ελλάδα,2,Chalk of the Town,1,chalk paint,1,collage,1,COTTAGE,1,country στυλ,3,Covid19,10,Deco Tip,1,DECOUPAGE,27,decoupage γενικά,4,decoupage με ύφασμα,1,decoupage σε έπιπλα,2,decoupage σε τσάντες παπούτσια,2,DESIGN,8,DESIGN IS THIS,1,diaper cakes,1,DIY,170,DIY ΕΠΙΠΛΑ,128,DIY έπιπλα,26,DIY ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ,4,DIY ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ,29,DIY XALIA,5,DIY-ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,629,DIY-ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΥΦΑΣΜΑ,1,Driftwood Art,2,DRIVE&LISTEN,1,E-SHOPS,1,Easy DIY,51,ektorp,1,ESHOPS,4,ethnic στυλ,13,fairy gardens,3,fairy lights,1,faiy gardens,1,Fallingwater,1,floral,2,FOOD ARTIST,1,food plating,1,GAMES,1,Garden Answer,1,graffiti,2,GREEN LIVING,15,HOME TOURS,212,HOTELS TOURS,33,HOTELSTOURS,1,Hundertwasser,1,ikea,9,illustradays,1,inart,1,instagram,1,INSTAGRAM HOMES,49,INTERNET,2,JAPANDI,1,Kintsugi,1,KOYZINA,1,laminate,1,led,3,ledokosmos,1,LEGO,3,leroy merlin,5,loft,1,marble ideas,1,minimal στυλ,1,natural christmas,1,nautical στυλ,2,oikianet.gr,1,pakketo.com,1,Paper Wicker,1,patchwork,3,pets,3,pour painting,1,powertex,2,praktiker,4,proofing hyperstone,1,PUZZLE,1,quilting,2,recycle,8,resin,3,retro,3,RETRO ΕΠΙΠΛΑ,1,reuse,37,Royal Design Studio,4,RUSTIC,1,sgraffito,1,shabby chic στυλ,2,Soulouposeto,1,stencils,11,STREET ART,1,SUPER MARKETS ΑΓΟΡΕΣ ONLINE,1,terrarium,2,TikTok,1,upcycling,1,Valentine's Day,1,VELVET,1,video,2,videos,65,vintage,32,vintage κουζίνες,3,WALL ART,1,wall decoration,1,WALL MURALS,2,wall&design.gr,1,WEB,5,windowswap,1,XEIROTEXNIKA,1,xinara house,1,
ltr
item
SOULOUPOSETO: Πασχαλινές λαμπάδες: 10 Tρόποι για να τις φτιάξετε μόνοι σας
Πασχαλινές λαμπάδες: 10 Tρόποι για να τις φτιάξετε μόνοι σας
10 εύκολοι και δημιουργικοί τρόποι για να φτιάξετε τις δικές σας χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjscC4wHdU6s6X3aD78RHVbQMeFul13K-dNvgLLre-KggZ8VUK0iNjAlSYB2YA97mvG2w-fi9wKoEahAPf2mJTycAVEdiJy6q8KsgnKTGNxMg4rfIfekqmOxDDvK7Jfz-ISqzT6veMgI88/w640-h360/xeiropoihtes-pasxalines-lampades+%25282%2529.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjscC4wHdU6s6X3aD78RHVbQMeFul13K-dNvgLLre-KggZ8VUK0iNjAlSYB2YA97mvG2w-fi9wKoEahAPf2mJTycAVEdiJy6q8KsgnKTGNxMg4rfIfekqmOxDDvK7Jfz-ISqzT6veMgI88/s72-w640-c-h360/xeiropoihtes-pasxalines-lampades+%25282%2529.jpg
SOULOUPOSETO
https://www.soulouposeto.gr/2021/04/xeiropoihtes-pasxalines-lampades-10-tropoi-kai-polla-sxedia-gia-na-tis-ftiaksete.html
https://www.soulouposeto.gr/
https://www.soulouposeto.gr/
https://www.soulouposeto.gr/2021/04/xeiropoihtes-pasxalines-lampades-10-tropoi-kai-polla-sxedia-gia-na-tis-ftiaksete.html
true
4011188418940387580
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts Δείτε τα όλα Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES Άρθρα Δείτε τα όλα ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ... ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ARCHIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Ιαν Φεβ Μαρ Απρ May Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content