ΟΔΗΓΟΣ για κατασκευές με έτοιμο πηλό

Πληροφορίες και αναλυτικές οδηγίες για DIY Κατασκευές διακοσμητικών και χρηστικών αντικειμένων από έτοιμο πηλό

Η κεραμική, η κατασκευή δηλαδή χρηστικών και διακοσμητικών αντικειμένων από υγρό πηλό ο οποίος αφού στερεοποιηθεί υπόκειται σε θερμική επεξεργασία σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες, είναι μια από τις αρχαιότερες τέχνες

Η βασική διαδικασία της κεραμικής στην πορεία των ετών δεν έχει ουσιαστικά διαφοροποιηθεί, με εξαίρεση τα μέσα/διευκολύνσεις της σύγχρονης τεχνολογίας. Έτσι πλέον τα κεραμικά ψήνονται σε ειδικούς φούρνους και όχι στον ήλιο ή στην φωτιά όπως έκαναν οι τεχνίτες-αγγειοπλάστες (κεραμείς) των αρχαίων χρόνων ή στα καμίνια που χρησιμοποιούνταν μεταγενέστερα για να κατασκευαστούν οι παραδοσιακές στάμνες, πιθάρια κλπ ενώ σύγχρονες μέθοδοι χρησιμοποιούνται και στα στάδια μορφοποίησης του πηλού που  πλέον γίνεται με ηλεκτρικούς τροχούς κεραμικής και όχι ξύλινους, χειροκίνητους ή ποδοκίνητους, όπως συνέβαινε παλαιότερα. 





Με την όλο και αυξανόμενη εξέλιξη της χημικής βιομηχανίας, την εύρεση δηλαδή περισσότερων τρόπων με τους οποίους φυσικά υλικά μετατρέπονται σε συνθετικές ύλες, μια από τις "αλλαγές" και στην τέχνη της κεραμικής όπως και σε πολλές άλλες τέχνες είναι η εύρεση ευκολότερων στην επεξεργασία τους "υποκατάστατων" σε ό,τι αφορά το βασικό υλικό.  Οι ιδιότητες του κάθε τέτοιου υλικού κάνουν την περισσότερη δουλειά και έτσι καθιστούν κατά κάποιο τρόπο και την κεραμική ή ακριβέστερα την δημιουργία αντικειμένων με όψη κεραμικού μια ενασχόληση προσιτή και σε μη επαγγελματίες ή καλλιτέχνες, για την δημιουργία μικρών ή μεγαλύτερων, χρηστικών ή διακοσμητικών κατασκευών. 

Στην αγορά διατίθενται προϊόντα με την ένδειξη "έτοιμος πηλός" "πολυμερικός πηλός" κλπ στο φυσικό χρώμα του πηλού, σε άσπρο ή πολλές ακόμη αποχρώσεις, καθώς και μια αντίστοιχη σειρά προϊόντων χρώματα-βερνίκια για την περαιτέρω επεξεργασία-διακόσμηση των αντικειμένων που μπορείτε να φτιάξετε με αυτού του είδους πηλούς. 





Η βασική κατηγοριοποίηση όλων των συνθετικών πηλών αφορά το αν πρόκειται για υλικά που στεγνώνουν-στερεοποιούνται αποκλειστικά με φυσικό τρόπο, δηλαδή με την έκθεσή τους στον αέρα ή αν χρειάζονται και θερμική επεξεργασία - ψήσιμο ενώ υπάρχουν διαφορές και σε ό,τι αφορά την ποιότητα-πλαστικότητα του κάθε προϊόντος. Κάποια προϊόντα (πολυμερικός πηλός) έχουν αρχικά την υφή-όψη πλαστελίνης που μετά το ψήσιμο σε οικιακό φούρνο σκληραίνει και είναι τα καταλληλότερα για να δουλέψετε μικρές λεπτεπίλεπτες κατασκευές, λεπτομέρειες σε πήλινα σχέδια, κατασκευή κοσμημάτων κλπ 
Ο έτοιμος πηλός ανήκει τα οικονομικά υλικά χειροτεχνίας-κατασκευών αφού π.χ απλό λευκό πηλό σε συσκευασία 500 γραμ. θα βρείτε σε καταστήματα με είδη κατασκευών-χόμπυ και με περίπου μόνο 1,50 ευρώ/συσκευασία, ποσότητα αρκετή για να φτιάξετε ...αναγνωριστικά 1-2 απλά αντικείμενα αν τώρα ξεκινάτε την ενασχόλησή σας με το συγκεκριμένο είδος κατασκευών.
Πηλό θα βρείτε σε καταστήματα με είδη κατασκευών-χόμπυ και σε συσκευασία σκόνης σε τιμές περίπου 5-6/κιλό. Μετά την ανάμειξή του με νερό, η διαδικασία που θα δουλέψετε με αυτού του είδους το υλικό δεν έχει καμία διαφορά από αυτή του έτοιμου συνθετικού πηλού. 


Όποιο προϊόν και αν επιλέξετε το βασικό είναι να ακολουθήσετε τις οδηγίες του κάθε κατασκευαστή σε ό,τι αφορά τις μεθόδους και χρόνους για το στέγνωμα-στερεοποίηση που τελικώς καθιστά τα αντικείμενα-κατασκευές ανθεκτικά στον χρόνο αν και διακοσμητικά αντικείμενα που η επιφάνειά τους δεν καταπονείται δεν παρουσιάζουν πρόβλημα αντοχής ακόμη κι αν φτιαχτούν με απλό έτοιμο πηλό που ξηραίνεται - στεγνώνει στον αέρα.




Κάθε είδους κατασκευή μπορεί να επεξεργαστεί διακοσμηθεί σε δύο διαφορετικά στάδια:
- Όσο ακόμη ο πηλός είναι "νωπός" με την αποτύπωση-χάραγμα σχεδίων πάνω στην επιφάνειά του π.χ με στάμπες, σφραγίδες ή κάθε είδους αντικείμενο που εξυπηρετεί το σχήμα του, ή
- Μετά το στέγνωμα οπότε και μπορείτε να βάψετε οποιαδήποτε πήλινη κατασκευή με χρώμα, να επεξεργαστείτε την επιφάνειά της χρησιμοποιώντας stencils, decoupage  κλπ. 




Ξεκινώντας να επεξεργάζεστε έτοιμο πηλό αρχικά θα χρειαστεί να "δουλέψετε" ελαφρά την ποσότητα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε με τα χέρια σας δημιουργώντας τελικά μια ομοιογενή "μπάλα" που θα την ανοίξετε σε ...φύλλο, σαν να επρόκειτο για ...ζυμάρι. Το τελικό πάχος του φύλλου όπως και ο τρόπος που θα μορφοποιήσετε πηλό στον σχηματισμό που θέλετε, εξαρτώνται από το είδος του προς κατασκευή αντικειμένου. 


Για παράδειγμα για να κατασκευάσετε ένα μπωλ, μια πιατέλα, ένα βάζο ή οποιοδήποτε παρόμοιο χρηστικό-διακοσμητικό αντικείμενο θα χρειαστεί να ανοίξετε την μπάλα πηλού σε σχετικά λεπτό φύλλο και στην συνέχεια αφού του δώσετε το σχήμα που θέλετε, χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε αντικείμενο σας εξυπηρετεί, κόβετε τον πηλό με ένα κοπίδι ή μαχαίρι χωρίς δοντάκια και τον απλώνετε-ακουμπάτε στο μέσα ή το εξωτερικό μέρος ενός αντικειμένου με παρόμοιο σχήμα, το οποίο θα λειτουργήσει ως "καλούπι" δίνοντας ελαφρά και με τα χέρια σας τον ακριβή σχηματισμό ή "κυματισμό" που ανά σημεία επιθυμείτε. 




Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, ανοίγοντας δηλαδή τον πηλό σε φύλλο και στην συνέχεια κόβοντας πάνω του κάθε μορφής σχήματα με την βοήθεια κουπ πατ ή οποιουδήποτε αντικείμενου μπορείτε να φτιάξετε κάθε είδους πήλινα στοιχεία μικρού ή μεγαλύτερου πάχους, ανάλογα με το αντίστοιχο στο οποίο θα ανοίξετε τον πηλό. 

Για κατασκευές με μεγαλύτερο πάχος μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως καλούπι κάθε είδους μικρό ή μεγαλύτερο δοχείο-αντικείμενο π.χ ένα απλό σχήμα - κύλινδρο από χαρτόνι, παγοθήκες από σιλικόνη σε σχήματα λουλουδιών, ζώων κλπ. για να δημιουργήσετε πήλινα αντικείμενα με αντίστοιχο σχήμα, μέγεθος και όγκο ή να πλάσετε τον πηλό με τα χέρια σας σε όποιο σχήμα και μέγεθος εσείς θέλετε, ενώ φυσικά σε καταστήματα με είδη κατασκευών-χόμπυ θα βρείτε και καλούπια για πήλινα στοιχεία σε ποικιλία σχεδίων και μεγεθών.  




Ο χρόνος που έχετε για να μορφοποιήσετε έτοιμο αυτοξηραινόμενο πηλό δεν είναι ...άπειρος, αφού σε λίγη σχετικά ώρα αρχίζει να στεγνώνει, συνεπώς θα πρέπει να έχετε πριν ξεκινήσετε μια κατασκευή αποφασίσει πως ακριβώς θα δουλέψετε, ώστε να διευκολυνθείτε στην όλη διαδικασία. Αυτονόητο ότι όσο πιο εύπλαστος είναι τόσο πιο εύκολα θα του δώσετε το σχήμα που θέλετε και αυτό είναι ένα ακόμη πλεονέκτημα του πολυμερικού πηλού, ο οποίος αργεί πολύ περισσότερο να στεγνώσει και για να στερεοποιηθεί πλήρως απαιτείται να τον ψήσετε για λίγη ώρα σε χαμηλή θερμοκρασία στον φούρνο, ανάλογα πάντα με τις οδηγίες του προϊόντος που θα χρησιμοποιήσετε.  

Ένας τύπος κατασκευών με έτοιμο πηλό, ιδανικές για αρχάριους σε αυτού του είδους τις τεχνικές, είναι εκείνες που στην πραγματικότητα απλώς "επενδύετε" με πηλό οποιοδήποτε αντικείμενο ή ένα κομμάτι χαρτόνι στο επιθυμητό σχήμα δημιουργώντας τελικώς ένα πήλινο αντικείμενο με το ίδιο ακριβώς σχήμα, αλλά χωρίς να σας χρειαστεί καλούπι ή πλάσιμο του πηλού σε δύσκολα σχήματα. 

Για να να "ανασηκώσετε" από την επιφάνεια εργασίας σας μικρά κομμάτια-σχήματα πηλού μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βοηθητικά οδοντογλυφίδες-καλαμάκια κλπ. για μεγαλύτερα κομμάτια ή θα δώσετε με τα χέρια σας το σχήμα που θέλετε και θα τα μετακινήσετε μόνον αφού στεγνώσουν ελαφρά ή θα χρησιμοποιήσετε ένα σκεύος σαν οδηγό-καλούπι για να τα ακουμπήσετε απ΄όπου και πάλι θα τα απομακρύνετε όταν ο πηλός έχει στερεοποιηθεί. 



Χρησιμοποιώντας μπωλ, σκεύη κλπ. ως "καλούπια" για να δώσετε το αντίστοιχο βασικό σχήμα σε ένα κομμάτι έτοιμου πηλού, τοποθετήστε ανάμεσά τους ένα κομμάτι μεμβράνη κουζίνας για να μπορέσετε με μεγαλύτερη ευκολία να τον απομακρύνεται όταν στεγνώσει-στερεοποιηθεί αν και ο πηλός δεν κολλά εύκολα πάνω σε άλλου είδους επιφάνειες, εκτός φυσικά από τον επίσης νωπό πηλό, γι΄αυτό και σε κατασκευές σύνθετες που αποτελούνται από πολλά μικρότερα κομμάτια δεν θα χρειαστείτε κανενός είδους κόλλα, αρκεί να ακουμπήσετε-πιέσετε μεταξύ τους τα πήλινα σχήματα και όταν στερεοποιηθούν θα είναι απολύτως ενωμένα μεταξύ τους.
Αν όμως για τον οποιονδήποτε λόγο χρειαστείτε κόλλα σε κατασκευές με συνθετικό πηλό, χρησιμοποιείστε ή την ειδική για αυτήν την χρήση που ενεργοποιείται με το ψήσιμο και με την οποία μπορείτε να κολλήσετε γερά τόσο κομμάτια νωπού  ή στεγνού πηλού μεταξύ τους όσο και νωπό πάνω σε ήδη στεγνό πηλό και αντίστροφα. 




Κάθε τύπου βασική κατασκευή, εκτός από όλους τους άλλους τρόπους τελικής επεξεργασίας-διακόσμησης της, ασφαλώς μπορεί να διακοσμηθεί με επιπρόσθετα πήλινα στοιχεία. 

Μπορείτε πχ να δημιουργήσετε ένα μπωλ, πιατέλα κλπ. που πάνω στο βασικό μέρος θα προσθέσετε μικρότερα πήλινα διακοσμητικά, χερουλάκια κλπ. ενώ ιδιαίτερα εντυπωσιακή τελική όψη και καθόλου δύσκολη στη δημιουργίας της είναι η διακόσμηση του νωπού ακόμη πηλού με σχήματα που θα δημιουργήσετε πιέζοντας πάνω στην επιφάνεια του ανοιγμένου πηλού υφάσματα με ανάγλυφη υφή όπως π.χ δαντέλες αλλά  και στάμπες, σφραγίδες κλπ. Στο τελικό τους στάδιο τα σχέδια αυτά δίνουν μια πολύ καλαίσθητη "ανάγλυφη" όψη  είτε επιλέξετε στο τελικό στάδιο επεξεργασίας τους να προσθέσετε και χρώμα είτε όχι. 



Και...

* Σε κρεμαστά διακοσμητικά, κοσμήματα κλπ. ολοκληρώνοτας την μορφοποίηση του πηλού, μην ξεχάσετε με ένα καλαμάκι, σύρμα κλπ. να κάνετε στα σημεία που χρειάζεται μια τρυπούλα που θα χρησιμοποιηθεί για το κρέμασμά τους και σε διάμετρο αντίστοιχη του σκοινιού, κορδονιού κλπ. που σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε για το κρέμασμα. 


Ο πολυμερικός πηλός σε διάφορα χρώματα είναι μια εξαιρετική πρώτη ύλη για να φτιάξετε ιδιαίτερα εντυπωσιακές πολύχρωμες κατασκευές σε διάφορα σχήματα, χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Θα χρειαστεί απλώς να ανοίξετε, σαν ζύμη,  τα έτοιμα μπαστουνάκια χρωματιστού πηλού κάθε συσκευασίας σε λεπτά "κορδόνια" τα οποία θα ενώσετε μεταξύ τους σε ένα μεγαλύτερο "μπαστούνι" πιέζοντας με τα χέρια σας ώστε να πάρουν το σχήμα που επιθυμείτε και στο τέλος θα τυλίξετε  με ένα ενιαίο φύλλο πολυμερικού πηλού. Κόβοντας με κοπίδι αυτό το τελικό μπαστούνι σε κομμάτια το κάθε ένα θα έχει εσωτερικά το σχήμα/αποχρώσεις που έχετε επιλέξει. Αυτός είναι ο απλούστερος τρόπος, δουλεύοντας με πολύ λεπτά κορδόνια πηλού για να φτιάξετε πήλινες πολύχρωμες χάντρες για κοσμήματα αλλά και κάθε μορφής μικρά πήλινα διακοσμητικά στοιχεία για κάθε χρήση. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά την όλη διαδικασία στην ενότητα των videos που ακολουθεί και εδώ μια εξαιρετική κατασκευή αυτής της μορφής, που στην πραγματικότητα δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη ικανότητα παρά ...φαντασία και ασφαλώς υπομονή.



Ιδανικά χρώματα για να βάψετε έτοιμα-στεγνά αντικείμενα από έτοιμο πηλό, είναι τα ακρυλικά χρώματα για κατασκευές όπως και οι τέμπερες.

Μετά και την τελική επεξεργασία κάθε αντικειμένου από πηλό, για να αδιαβροχοποιήσετε και να προστατέψετε την επιφάνειά του περάστε ένα προστατευτικό διαφανές βερνίκι είτε ειδικό για κεραμικές επιφάνειες είτε γενικής χρήσης.  


Για να δώσετε τελική γυαλιστερή όψη σε πήλινα αντικείμενα, θα τα περάσετε με ένα γκλος και όχι ματ προστατευτικό διαφανές βερνίκι. 


Ο πηλός δεν στεγνώνει μόνον αφού τον μορφοποιήσετε αλλά και ...μέσα στην συσκευασία του αν αυτή μείνει εκτεθειμένη στον αέρα. Γι΄αυτό και ανοιγμένες συσκευασίες θα διατηρηθούν για ένα διάστημα μόνον αν τις τοποθετήσετε σε σακουλάκια αεροστεγώς κλειστά, διαφορετικά ο πηλός θα ξεραθεί εντελώς και θα αχρηστευτεί.


Εκτός από την δημιουργία αντικειμένων μεγαλύτερου μεγέθους, ο έτοιμος πηλός είναι μια πολύ εύκολη λύση και για να φτιάξετε μικρά στοιχεία για διάφορες χρήσεις π.χ για να δημιουργήσετε πήλινα διακοσμητικά για πακέτα, εποχιακά διακοσμητικά (πάσχα, χριστούγεννα, καλοκαιρινές διακοσμητικές συνθέσεις κλπ).



Για να δώσετε εντελώς λεία όψη σε αντικείμενα από έτοιμο πηλό, μπορείτε αφού στεγνώσουν να τα τρίψετε ελαφρά με πολύ ψιλό γυαλόχαρτο, ενώ για κατασκευές που σας ενδιαφέρει η τέλεια όψη-υφή αλλά και για αντικείμενα μεγάλου μεγέθους π.χ μικρά αγαλματίδια, μεγάλου μεγέθους διακοσμητικά αντικείμενα φτιαγμένα με καλούπια κλπ. καταλληλότερος και οικονομικότερος είναι ο πηλός πορσελάνης (σε σκόνη ή πάστα) και θα την βρείτε σε στα καταστήματα με είδη κατασκευών-χόμπυ και με ένα ενδεικτικό κόστος περίπου 20ευρώ/κιλό και σε δύο αποχρώσεις, λευκό και φυσικού πηλού (terracotta). 
Αυτό το είδος πηλού είναι το καταλληλότερο είδος και για χυτές κατασκευές, για να δημιουργήσετε δηλαδή πήλινα αντικείμενα στο ακριβές σχήμα ενός καλουπιού όπου θα τοποθετήσετε ρευστή σκόνη πορσελάνης αραιωμένη με  νερό. 

O πρακτικότερος τρόπος για να δουλέψετε ανοίγοντας φύλλο με έτοιμο πηλό, είναι χρησιμοποιώντας έναν κοινό πλάστη κουζίνας και τοποθετώντας μια μπάλα πηλού ανάμεσα σε δύο κομμάτια λαδόκολλα.  


* Με την τελική επεξεργασία ενός αντικειμένου κατασκευασμένο από έτοιμο πηλό με βερνίκια, σμάλτα κλπ. αποκτά όψη που προσομοιάζει πολύ σε κανονικό κεραμικό. 


Aναλογικά με το κόστος υλικών, οι απλές κατασκευές με έτοιμο πηλό που θα διακοσμήσετε μετά την ολοκλήρωσή τους με όποιον τρόπο, στοιχεία, αποχρώσεις κλπ. εσείς θέλετε είναι μια πολύ όμορφη ιδέα και για δώρα αφού η γκάμα των αντικειμένων που μπορείτε πολύ εύκολα να δημιουργήσετε είναι ...ατέλειωτη. Μπωλ, πιατέλες, σουβέρ, κηροπήγια, κασπώ, διακοσμητικά τοίχου, κοσμήματα κλπ.  
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: 
Όνομα

10 must,8,3D ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΕΣ,2,3D DECOUPAGE,1,αγορές on line,4,αερόστατα από κολοκύθες,1,ΑΕΡΟΦΥΤΑ,1,ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΑ,2,αλλαγή ταπετσαρίας,3,αλλαγή υφάσματος πολυθρόνας,1,αλλαγή χρήσης αντικειμένων,1,αλόη,1,αλουμινόχαρτο,3,άμμος,4,ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ,4,ανακύκλωση,4,ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ,19,ανακυκλώσιμα υλικά,13,ανθοδέσμες με σφουγγάρι,1,ΑΝΘΡΩΠΟΙ,1,ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ,1,ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ,5,αντικέ γραφεία,1,αντικέ έπιπλα,1,αντικέ πίνακες,1,αντικείμενα σχέδια Decoupage,1,ΑΝΥΔΡΟΙ ΚΗΠΟΙ,2,αποθήκη,1,αποκριάτικα μακιγιάζ,1,αποκριάτικες κατασκευές,5,αποκριάτικες μάσκες,3,αποκριάτικες στολές,6,αποκριάτικη διακόσμηση,2,ΑΠΟΚΡΙΕΣ,15,αποξηραμένα λουλούδια,1,αποξηραμένες κολοκύθες,2,ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ,25,ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΟΠΙΟΥ,1,ασπρόμαυρες διακοσμήσεις,1,αυλές μπαλκόνια σε παραδοσιακό στυλ,1,αφρολέξ,1,βάζα,1,Βασιλικός,1,ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ,1,βάψιμο,1,βάψιμο γενικά,20,βάψιμο γυαλί,3,βάψιμο γυαλιού,1,ΒΑΨΙΜΟ ΕΠΙΠΛΩΝ,73,ΒΑΨΙΜΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ,30,βάψιμο με βερνίκια νυχιών,1,βάψιμο με τεχνοτροπίες,3,βάψιμο μέταλλο,1,βάψιμο μέταλλο σίδερο,1,βάψιμο ξύλου,1,βάψιμο πασχαλινών αυγών,1,βάψιμο πλακάκια,1,βάψιμο τοίχου με σχέδια,2,ΒΑΨΙΜΟ ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΩΝ ΔΑΠΕΔΩΝ,1,βάψιμο υφασμάτων,1,ΒΑΨΙΜΟ-ΧΡΩΜΑΤΑ,13,ΒΕΛΟΥΔΟ,1,βιβλία,1,βιβλία ευχών,1,ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ,2,βιβλιοθήκες,9,Βιεννέζικη Ψάθα,2,ΒΙΤΡΩ,2,βιτρώ,1,ΒΟΤΣΑΛΑ,4,βότσαλα,10,ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΤΗ,1,ΒΡΑΧΟΚΗΠΟΙ,1,βρεφικά αναμνηστικά,1,γάμος βάφτιση,6,ΓΑΜΟΣ-ΒΑΦΤΙΣΗ,12,ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ,5,ΓΛΑΣΤΡΕΣ,39,γλάστρες με πλακάκια,1,ΓΛΥΠΤΙΚΗ,1,γλυπτική ζωγραφική,1,ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ,2,γραφεία για μικρούς χώρους,1,ΓΡΑΦΕΙΟ,15,γραφείο στο σπίτι,2,γυαλί,16,γυάλινες χριστουγεννιάτικες μπάλες,1,γυαλότουβλα,1,ΓΥΨΟΣ,1,γύψος,3,γυψοσανίδες,1,γωνιακά έπιπλα,1,ΔΑΠΕΔΑ ΒΙΝΥΛΙΟΥ,1,ΔΕΝΤΡΟΣΠΙΤΑ,1,δέρμα,1,διάδρομοι κήπου από παλέτες,1,διακοσμήσεις για την είσοδο του σπιτιού,1,διακοσμήσεις με καναπέδες από παλέτες,1,ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΕΡΙΑ,2,διακοσμήσεις σε γκρι χρώμα,1,διακοσμήσεις σε κόκκινο χρώμα,1,διακοσμήσεις σε μπλε πορτοκαλί,1,διακοσμήσεις σε μωβ χρώμα,1,διακοσμήσεις σε παστέλ αποχρώσεις,2,διακοσμήσεις σε πράσινο και ροζ-μωβ,1,ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΩΝ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΕΣ,4,ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ,141,διακόσμηση,1,διακόσμηση βιτρίνας,1,ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ,368,διακόσμηση καθιστικού σε εθνικ στυλ,1,διακόσμηση κόκκινο,1,διακόσμηση κονσόλες,1,διακόσμηση κουζίνας,17,διακόσμηση κρεβατοκάμαρας,8,διακόσμηση με γωνιακά έπιπλα,1,ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ,5,διακόσμηση με πουά,1,διακόσμηση με ταπετσαρία,1,διακόσμηση μικρών χώρων,1,διακόσμηση παιδικού δωματίου,2,διακόσμηση πιάτου,1,διακόσμηση σε άσπρο μαύρο γκρι,1,διακόσμηση σε τραπέζια μπουφέδες,1,διακόσμηση σπιτιού,80,ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΟΙΧΩΝ,18,διακόσμηση τοίχων,8,διακόσμηση τούρτας,1,διακόσμηση χαλιά,1,διακοσμητικά από πηλό,1,ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ,13,διακοσμητικά μαξιλάρια,1,ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ,1,διακοσμητικά στεφάνια,4,διακοσμητικά στεφάνια από αλουμίνιο,1,ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΣΤΥΛ,37,διακοσμητικά φωτάκια,1,διακοσμητικά φωτάκια από ξερά κολοκύθια,1,διακοσμητικά mobiles,1,ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ,1,διακοσμητικός κανόνας 60-30-10,1,διαμόρφωση γραφείου,2,ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΗΠΟΥ,31,διαμόρφωση κήπου,2,διαμόρφωση μικρού μπαλκονιού,2,διαμόρφωση μικρών σπιτιών,1,διαμόρφωση μικρών χώρων,1,διαμόρφωση παραθαλάσσιων σπιτιών,1,διαμόρφωση χώρου για νηπιαγωγεία παιδικούς σταθμούς,1,ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ-ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ,182,διάτρητοι πίνακες,1,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,1,ΔΙΑΦΟΡΑ Εποχιακά,5,ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΩΝ,1,διαχωριστικά χώρου,1,ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑ,1,ΔΙΟΡΑΜΑΤΑ,2,ΕΔΑΦΟΚΑΛΥΨΗ,1,εδαφοκάλυψη κήπων,1,έθνικ διακοσμήσεις,7,ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ,1,είδος χρώματος ανά υλικό,1,ΕΙΣΟΔΟΣ,9,ΕΛΑΤΟ,1,ΕΛΛΑΔΑ,1,εξοχικό,3,έξυπνες λύσεις για μικρούς χώρους,1,ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ,115,ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ,1,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ,4,επαγγελματικοί χώροι,1,ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ,1,ΕΠΙΠΛΑ,55,έπιπλα από βαρέλια,1,ΕΠΙΠΛΑ ΑΠΟ ΠΑΛΕΤΕΣ,10,έπιπλα από παλέτες,7,έπιπλα από παλιά παράθυρα-πόρτες,1,ΕΠΙΠΛΑ ΚΗΠΟΥ,1,έπιπλα κουζίνας,2,έπιπλα μπάνιου,1,ΕΠΙΠΛΑ RATTAN,1,επισμάλτωση μπανιέρας,1,ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ,1,ΕΠΟΧΙΑΚΑ,4,ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ,1,έτοιμα καλύμματα επίπλων,1,έτοιμος πηλός,8,εύκαπτη πέτρα-πλακάκι,1,ΕΥΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,43,εύκολες κατασκευές για στεφάνια,1,ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ,9,ζωγραφική σε τοίχους,1,ζωγραφική σε έπιπλα,1,ζωγραφική σε πέτρες,2,ΗΛΙΑΚΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ,1,ηλιακά φωτιστικά,7,ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΗΠΟΥ,12,ΘΑΛΑΣΣΟΞΥΛΑ,5,θαλασσόξυλα,13,ΘΕΡΜΑΝΣΗ,1,ιδέες βάψιμο,7,ιδέες για βάψιμο επίπλων,2,ιδέες για διαδρόμους μονοπάτια κήπου,1,ιδέες για διαμόρφωση κήπου,1,ιδέες για δώρα σε μετρητά,1,ιδέες για έθνικ διακοσμήσεις,1,ιδέες για έπιπλα ως διαχωριστικά,1,ιδέες για καλύμματα επίπλων,1,ιδέες για κήπο μπαλκόνι,1,ιδέες για κιόσκια σε κήπους αυλές,1,ιδέες για κρεμαστές γλάστρες,1,ιδέες για μικρά μπάνια,1,ιδέες για μικρούς κήπους αυλές,1,ιδέες για μπαλκόνια,2,ιδέες για να φτιάξετε κεφαλάρια,3,ιδέες για παιχνιδοκατασκευές,1,ιδέες για παρτέρια,2,ιδέες για πολύχρωμες κουζίνες,1,ιδέες για ραφιέρες,1,ιδέες για στολισμό καλοκαιρινής βιτρίνας,1,ιδέες για τεχνοτροπίες τοίχου,1,ιδέες για την είσοδο χωλ,2,ιδέες για τούρτες γενεθλίων,1,ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα,1,ιδέες για ψηφιδωτά σε κήπο,1,ιδέες για decoupage,1,ιδέες για Diaper Cakes,1,ιδέες διακόσμησης πιάτου,1,ιδέες διαμόρφωσης κήπου,2,ιδέες έπιπλα,21,ιδέες επίπλωσης AirBNB,2,ιδέες λύσεις για μικρά καθιστικά,2,ιδέες με πουά υφάσματα,1,ΙΚΕΑ,52,ΙΣΤΟΡΙΑ,1,ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΠΙΤΙΑ,1,ΚΑΔΡΑ,2,κάδρα,23,κάδρα από αλουμινόχαρτο,1,ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ,9,καθρέφτες,12,καθρέφτες με θαλασσόξυλα,1,ΚΑΚΤΟΙ,2,καλάθια από κουρελάκια,1,καλάθια με σκοινί,1,καλάμι,3,καλαμωτές,1,καλέντουλα,1,ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΦΥΤΩΝ ΣΕ ΝΕΡΟ,1,ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ,81,καλοκαιρινά τραπέζια,1,καλοκαιρινά χαλάκια εισόδου,1,καλοκαιρινές ιδέες για κάδρα,1,καλοκαιρινές κατασκευές,41,ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ,45,καλοκαιρινή διακόσμηση,19,ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΕΠΙΠΛΩΝ,2,καλύμματα επίπλων,3,ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ,1,κάμπινγ,2,ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ,4,καναπέδες,9,καναπέδες από παλέτες,2,καπέλα μινιατούρες,1,καρούλια καλωδίων,1,ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΙΚΕΑ,1,κατασκευέ από σκοινί,1,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,170,κατασκευές από ανακλυκλώσιμα υλικά,1,κατασκευές από ανακυκλώσιμα υλικά,1,κατασκευές από βαρέλια,1,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΙ - ΛΥΓΑΡΙΑ,1,κατασκευές από καφάσια,1,κατασκευές από κολοκύθες,5,κατασκευές από κονσερβοκούτια,3,κατασκευές από κουτάκια αναψυκτικών,1,κατασκευές από λάστιχα αυτοκινήτων,1,κατασκευές από μεταχειρισμένα παλιά αντικείμενα,1,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΠΑΛΕΤΕΣ,18,κατασκευές από παλέτες για καταστήματα,1,κατασκευές από παλιά παράθυρα-πόρτες,1,κατασκευές από ρολό χαρτιού,1,κατασκευές από συρτάρια,1,κατασκευές για κατοικίδια,2,κατασκευές για κατοικίδια από παλέτες,1,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ,38,κατασκευές για παιδικές κουζίνες,1,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ,52,καΤασκευές επίπλων,1,κατασκευές εφαρμογές πατητής τσιμεντοκονίας,1,κατασκευές κεριά,12,κατασκευές κήπος,23,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΗΠΟΥ,1,κατασκευές με βότσαλα,4,κατασκευές με βότσαλα πέτρες,2,κατασκευές με γλάστρες,1,κατασκευές με γυαλότουβλα,1,κατασκευές με γύψο,3,κατασκευές με γυψοσανίδα,1,κατασκευές με δαντέλες σεμέν,1,κατασκευές με διάτρητα πάνελ,1,κατασκευές με έτοιμο πηλό,5,κατασκευές με θαλασσόξυλα,2,κατασκευές με καλάμια,1,κατασκευές με καλούπι,1,κατασκευές με κεραμίδια,3,κατασκευές με κορμούς,1,κατασκευές με κουκουνάρια,3,κατασκευές με κουμπιά,1,κατασκευές με κοχύλια,1,κατασκευές με λινάτσα,1,κατασκευές με μπουκάλια,3,κατασκευές με ξυλάκια χειροτεχνίας,1,κατασκευές με πλακάκια,1,κατασκευές με σεμέν δαντέλες,4,κατασκευές με σκοινί,3,κατασκευές με σπιρτόκουτα,1,κατασκευές με σύρμα,4,κατασκευές με ταπετσαρία,1,κατασκευές με τσιμέντο,7,κατασκευές με τσιμεντόλιθους,1,κατασκευές με υγρό γυαλί,4,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΥΦΑΣΜΑ,41,κατασκευές με φελιζόλ,2,κατασκευές με φελλό,1,κατασκευές με φύλλα,1,κατασκευές με χαρτί,36,κατασκευές με χαρτί εφημερίδας,1,κατασκευές με χάρτινες αυγοθήκες,1,κατασκευές ρολόγια τοίχου,1,κατασκευές τύπου βιτρώ,1,κατασκευές ψηφιδωτά,1,κατασκευές mobiles,2,κατασκευή αντικέ κάδρα,1,κατασκευή βάσης για κρεμαστής γλάστρας,1,κατασκευή μπωλ από φύλλα,1,κατασκευή παζλ με φωτογραφίες,1,κατασκευή παιδικά κουκλόσπιτα,1,κατασκευή ραφιών από κορνίζες,1,κατασκευή σίτας,1,κατασκευή υφασμάτινων καλαθιών,1,κατασκευή φωτιζόμενο τραπεζάκι,1,κατασκευή φωτιστικών,1,κατασκευή χιονονιφάδες,1,κατασκευή diaper cake,1,κατασκευή diy μελωδών,1,κατασκευή fairy gardens,1,ΚΑΦΕ,1,ΚΕΑ,1,κεραμίδια,1,κερί,11,ΚΕΡΙΑ,14,κεριά,11,κεριά σιτρονέλας,1,κεφαλάρια,7,ΚΗΠΟΣ,78,ΚΗΠΟΥΡΙΚΗ,275,κηπουρική για παιδιά,1,κηρομπογιές,1,κηροπήγια,6,κηροπήγια από κερί,1,κίτρινοι καναπέδες,1,κλασσικό στυλ,1,κολοκύθες,10,ΚΟΜΟΔΙΝΑ,2,κομοδίνα,5,ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙΑ,20,ΚΟΥΖΙΝΑ,61,κουζίνα,1,ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ,1,κούκλες από ξερές κολοκύθες,1,κουκλόσπιτα,2,κουκουνάρια,4,κουμπιά,1,κουνουπιέρες,1,ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ,5,κουρτίνες,13,κουρτίνες ρόμαν,2,κουρτίνες χωρίς ράψιμο,1,κουρτινόξυλα,1,κοχύλια,6,κρακελέ,2,κρεβάτια,3,κρεβατοκάμαρες έθνικ,1,κρέμασμα κάδρων,1,ΚΡΕΜΑΣΤΡΕΣ ΤΟΙΧΟΥ,1,κρεμάστρες τοίχου,3,ΚΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ,1,ΚΩΝΟΦΟΡΑ,1,ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΟΣ,3,ΛΕΥΚΟΙ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ,2,λινάτσα,4,μαγνητικοί πίνακες,1,ΜΑΚΡΑΜΕ,3,μαξιλάρια,8,μαξιλάρια πατώματος,1,μαύρο,1,μαυροπίνακες,5,μελωδοί,1,ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ,1,Μεσογειακό Στυλ,1,ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΣ ΚΗΠΟΣ,2,μετακόμιση,1,μεταλλικά έπιπλα,1,μεταφορά εικόνας,1,ΜΙΚΡΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ,6,ΜΙΚΡΟΙ,1,ΜΙΚΡΟΙ ΧΩΡΟΙ,148,μινιατούρες για νεραϊδόκηπους,1,μοντέρνα έπιπλα από παλέτες,1,μοντέρνο στυλ,8,ΜΠΑΛΚΟΝΙ,25,μπαμπού,1,ΜΠΑΝΙΟ,31,μπάνιο,1,μπατίκ υφάσματα,1,μπλε,2,Μποέμ,1,ΜΠΟΥΦΕΔΕΣ,1,μπωλ από ρολό χαρτιού,1,μωβ,1,ΝΕΑΝΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ,3,νεραγκούλες,1,νεραϊδόσπιτα,1,ΝΗΣΙΔΕΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ,1,νοικοκυριό,2,Ντίνα Νικολάου,1,ντουλάπες,1,ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ,3,ξερές κολοκύθες,1,ξύλινα βαρέλια,1,ξύλινα κιβώτια,1,ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΑ,1,ξύλο,40,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ,97,οδηγίες κατασκευής κεριών,1,ΟΔΗΓΟΙ ΑΓΟΡΑΣ,44,ΟΔΗΓΟΣ για παλαίωση επίπλων,1,ΟΔΗΓΟΣ για camping στην Ελλάδα,2,ΟΔΗΓΟΣ κατασκευής για ΠΟΥΦ,1,οδηγός κατασκευής patchwork,1,ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ,3,οικολογικές πλαστελίνες,1,ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΒΑΨΙΜΟ ΑΥΓΩΝ,1,οργάνωση,24,οργάνωση χώρων εργασίας,1,ΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ,31,ΟΡΧΙΔΕΑ,1,πάγκοι εργασίας,1,παζλ,1,ΠΑΙΔΙ,1,παιδικά αναμνηστικά,1,παιδικά αποτυπώματα,1,παιδικά γραφεία,2,ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,30,παιδικές κατασκευές,13,παιδικές κατασκευές από αυγοθήκες,1,παιδικές κατασκευές με χαρτί,1,παιδικές κουζίνες από χαρτόκουτα,1,ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ,1,παιδική πισίνα παιχνίδι,1,ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ,34,παιχνιδοκατασκευές,5,παλαίωση επίπλων,2,ΠΑΛΕΤΕΣ,32,παλιά συρτάρια,1,παλιές ραπτομηχανές,1,ΠΑΝΣΕΔΕΣ,1,παπουτσοθήκες,1,παραβάν,1,ΠΑΡΤΕΡΙΑ,9,παρτέρια,14,παστέλ,1,ΠΑΣΧΑ,46,ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΑΥΓΑ,1,ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΑΥΓΑ,4,πασχαλινά αυγά,1,ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΚΑΛΑΘΙΑ,1,ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ,2,ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ BAZAAR,2,ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,29,ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΛΑΜΠΑΔΕΣ,2,ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ,12,ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΒΙΤΡΙΝΑΣ,1,ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΑΜΠΑΛΑΖ,1,ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ,3,πατητή τσιμεντοκονία,1,ΠΑΤΙΝΑ,1,πατίνα,1,πάτσγουορκ,1,ΠΑΧΥΦΥΤΑ,25,πέργκολες,2,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,4,πέτρα,5,πέτρινα κιόσκια,1,πηλός,17,πιάτα με decoupage,1,πίνακες ανακοινώσεων,1,πίνακες κάδρα από βότσαλα,1,ΠΛΑΚΑΚΙΑ,1,πλακάκια,10,ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΕΙΣ,1,πλεχτά από χαρτί εφημερίδας,1,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,2,πολλαπλασιασμός με μοσχεύματα,1,ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ,1,πολυθρόνες,3,ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ-ΚΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ,1,πορομπετόν,3,πόρτες,2,ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΠΟΣΟ,21,ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΠΟΣΟ...,6,πουφ,1,πράσινο της ελιάς,1,προβλήματα υγρασίας,1,προζύμι,1,προστασία επίπλων,1,ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΦΥΤΩΝ,1,προστατευτικές μάσκες DIY,1,πρωτομαγιάτικα στεφάνια,4,πως θα αποξηράνετε λουλούδια,1,πως θα προσθέσετε χρώμα στο σπίτι,1,πως θα φτιάξετε αντικουνουπικά κεριά,1,πως θα φτιάξετε κάλυμμα καλοριφέρ καλοριφέρ,1,πως θα φτιάξετε κεριά,1,πως θα φτιάξετε κουρτίνες,1,πως θα φτιάξετε μαξιλάρια χωρίς γάζωμα,1,πως θα φτιάξετε πλαστελίνες,1,πως θα φτιάξετε τραπέζια από παλέτες,1,πως θα φτιάξετε Diaper Cakes,1,πως θα φτιάξω,9,ΡΑΠΤΙΚΗ,18,ραπτική,5,ράφια,11,ραφιέρες βιβλιοθήκες από παλέτες,1,ράψιμο μαξιλαριών,1,ριγέ,1,ρολόγια τοίχου,3,ΣΑΛΟΝΙ,47,ΣΑΛΟΝΙ ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ,3,ΣΑΛΟΝΙ-ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ,108,σαπούνι,1,ΣΕΜΕΝ,2,σεμέν-δαντέλες,9,σιδερώστρες,1,σιδερώστρες για μικρούς χώρους,1,σκάλες,1,Σκανδιναβικό στυλ,13,σκελετοί για στεφάνια,1,ΣΚΙΑΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩ ΧΩΡΩΝ,1,σκοινί,15,σπιρτόκουτα,2,σπιτάκια μινιατούρες,1,ΣΠΙΤΙ-ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ,27,ΣΠΙΤΙΑ COB,1,σπιτικά αναψυκτικά,1,σπιτικές μαρμελάδες,1,σπιτικό ψωμί,1,ΣΤΕΓΑΣΤΡΑ ΕΙΣΟΔΟΥ,1,ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ,15,στολές κλόουν,1,στολίδια με ζύμη σόδας,1,στολισμός για μπαλκόνια,1,ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ,1,συμβουλές για αλλαγή γλάστρας,1,συμβουλές για Λεβάντα,1,συμβουλές κηπουρικής για Βασιλικό,1,συμβουλές κηπουρικής φτέρη,1,συνθέσεις λουλουδιών,1,συνθέσεις με επιπλέοντα κεριά,1,συνθέσεις με καρπούς φρούτα,1,ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΓΚΑΖΟΝ,1,σύρμα,5,συρμάτινες κατασκευές,1,ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΕΣ,1,σφουγγάρια ανθοδετικής,1,σχέδια για ψηφιδωτά,1,σωστό πότισμα,1,ταινίες Led,2,ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ,2,ταπετσαρίες,1,τάρτες,1,ΤΕΧΝΗ,11,ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΑΛΑΙΩΣΗΣ,71,τεχνικές παλαίωσης,8,τεχνική μεταφοράς εικόνας,1,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,3,ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ,1,τεχνοτροπίες,3,ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ,16,ΤΖΑΚΙ,11,ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΤΟΥ ΜΗΝΑ,12,ΤΟ ESHOP ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ,7,ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ,11,ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ,21,τραπεζαρίες για κήπο μπαλκόνι,1,τραπέζια,2,τραπέζια από παλέτες,1,ΤΡΑΠΕΖΙΑ-ΚΟΝΣΟΛΕΣ,1,ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ,1,ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΑ,1,τσιμέντο,13,τσιμεντόλιθοι,4,τσόχα,5,υγρό γυαλί,5,ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ,47,ύφασμα,37,υφάσματα επίπλωσης,1,φελιζόλ,4,φελλός,2,ΦΕΤΕΣ ΞΥΛΟΥ,1,ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ,1,φθινοπωρινή διακόσμηση,6,ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ,8,φλοράλ,1,ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ,1,ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΣΠΙΤΙ,4,φροντίδα κατοικίδιων,1,ΦΤΙΑΞΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ...ΚΟΥΖΙΝΑ,47,φύλλα,5,φυσικά υλικά,1,φυτά,30,ΦΥΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ,30,ΦΥΤΑ ΣΕ ΓΛΑΣΤΡΕΣ,1,φωτισμός εξωτερικών χώρων,2,φωτισμός εσωτερικών χώρων,2,φωτισμός με ταινίες Led,1,ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ,2,φωτιστικά,31,φωτιστικά από θαλασσόξυλα,1,φωτιστικά από κληματόβεργες,1,φωτιστικά από μπουκάλια,1,φωτιστικά με σκοινί,1,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,5,φωτογραφίες,4,ΧΑΛΙΑ,8,χαλιά,12,ΧΑΛΙΑ ΣΙΣΑΛ,1,ΧΑΡΤΑΕΤΟΣ,1,ΧΑΡΤΕΣ,1,χαρτί,44,ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ,1,ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΚΕΡΙΑ,15,χειροποίητα σαπούνια,2,χειροποίητα στολίδια,1,ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΚΑ,1,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ,176,χριστουγεννιάτικα γούρια,1,χριστουγεννιάτικα δέντρα,1,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΔΩΡΑ,1,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ,7,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ BAZAAR,2,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΓΙΡΛΑΝΤΕΣ,1,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΚΙ,1,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,103,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΒΙΤΡΙΝΑ,1,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ,58,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ,1,χριστουγεννιάτικη συνταγή για ψωμί,1,χριστουγεννιάτικο αμπαλάζ για μπουκάλια,1,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ,7,χριστουγεννιάτικο τραπέζι,2,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚH ΔΙΑΚΟΣΜΗΣH,1,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΚΑΤΙΚΑ ΔΕΝΤΡΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ,1,ΧΡΙΣΤΟΥΕΝΝΑ,1,χρώμα,2,χρώμα μαυροπίνακα,2,χρώμα σπρέϊ,1,χρώματα για κατασκευές,1,χρώματα κιμωλίας,21,χρώματα σπρέϊ,1,χρώματα σπρέϋ,1,ΧΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ,99,χτιστές κατασκευές για το μπάνιο,1,ΧΤΙΣΤΟΙ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ,2,χωριάτικο στυλ,2,Χώροι για άτομα με κινητικά προβλήματα,1,χώροι για παιδικές δραστηριότητες,1,ψάθα,6,ΨΑΘΙΝΑ ΧΑΛΙΑ,1,ψηφιδωτά,15,ψηφιδωτά νούμερα για διεύθυνση σπιτιού,1,AirBNB,4,Aithrio.com,1,Annie Sloan,10,anysticker,1,ART,10,avramis,1,bar,1,Bohemian,5,boho style,11,camping,4,camping στην Ελλάδα,2,Chalk of the Town,1,chalk paint,1,collage,1,COTTAGE,1,country στυλ,3,Covid19,10,Deco Tip,1,DECOUPAGE,27,decoupage γενικά,4,decoupage με ύφασμα,1,decoupage σε έπιπλα,2,decoupage σε τσάντες παπούτσια,2,DESIGN,8,DESIGN IS THIS,1,diaper cakes,1,DIY,170,DIY ΕΠΙΠΛΑ,128,DIY έπιπλα,26,DIY ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ,4,DIY ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ,29,DIY XALIA,5,DIY-ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,629,DIY-ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΥΦΑΣΜΑ,1,Driftwood Art,2,DRIVE&LISTEN,1,E-SHOPS,1,Easy DIY,51,ektorp,1,ESHOPS,4,ethnic στυλ,13,fairy gardens,3,fairy lights,1,faiy gardens,1,Fallingwater,1,floral,2,FOOD ARTIST,1,food plating,1,GAMES,1,Garden Answer,1,graffiti,2,GREEN LIVING,15,HOME TOURS,212,HOTELS TOURS,33,HOTELSTOURS,1,Hundertwasser,1,ikea,9,illustradays,1,inart,1,instagram,1,INSTAGRAM HOMES,49,INTERNET,2,JAPANDI,1,Kintsugi,1,KOYZINA,1,laminate,1,led,3,ledokosmos,1,LEGO,3,leroy merlin,5,loft,1,marble ideas,1,minimal στυλ,1,natural christmas,1,nautical στυλ,2,oikianet.gr,1,pakketo.com,1,Paper Wicker,1,patchwork,3,pets,3,pour painting,1,powertex,2,praktiker,4,proofing hyperstone,1,PUZZLE,1,quilting,2,recycle,8,resin,3,retro,3,RETRO ΕΠΙΠΛΑ,1,reuse,37,Royal Design Studio,4,RUSTIC,1,sgraffito,1,shabby chic στυλ,2,Soulouposeto,1,stencils,11,STREET ART,1,SUPER MARKETS ΑΓΟΡΕΣ ONLINE,1,terrarium,2,TikTok,1,upcycling,1,Valentine's Day,1,VELVET,1,video,2,videos,65,vintage,32,vintage κουζίνες,3,WALL ART,1,wall decoration,1,WALL MURALS,2,wall&design.gr,1,WEB,5,windowswap,1,XEIROTEXNIKA,1,xinara house,1,
ltr
item
SOULOUPOSETO: ΟΔΗΓΟΣ για κατασκευές με έτοιμο πηλό
ΟΔΗΓΟΣ για κατασκευές με έτοιμο πηλό
Πληροφορίες και αναλυτικές οδηγίες για DIY Κατασκευές διακοσμητικών και χρηστικών αντικειμένων από έτοιμο πηλό
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEilixiSdiqWJpVlmyJpLuoQnMkVr_x7Y189FOC6RNhfdBkJKQ6V1uypKNU8mWKOpvAZBdRtRX9tKQo6_YyxEUhNZJU662AKX2uO4lgJe6X1oGu4c_52ZTEkRo1KLhybO-VjMOievYTy6zuShWwrzkPebbCChxxpYJl9eyQnJ4G7iIL_8XA6ARXM2iNkoCE/w640-h360/diy-etoimos-phlos%20(13).jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEilixiSdiqWJpVlmyJpLuoQnMkVr_x7Y189FOC6RNhfdBkJKQ6V1uypKNU8mWKOpvAZBdRtRX9tKQo6_YyxEUhNZJU662AKX2uO4lgJe6X1oGu4c_52ZTEkRo1KLhybO-VjMOievYTy6zuShWwrzkPebbCChxxpYJl9eyQnJ4G7iIL_8XA6ARXM2iNkoCE/s72-w640-c-h360/diy-etoimos-phlos%20(13).jpg
SOULOUPOSETO
https://www.soulouposeto.gr/2024/02/odigos-gia-kataskeves-me-etoimo-pilo.html
https://www.soulouposeto.gr/
https://www.soulouposeto.gr/
https://www.soulouposeto.gr/2024/02/odigos-gia-kataskeves-me-etoimo-pilo.html
true
4011188418940387580
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts Δείτε τα όλα Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES Άρθρα Δείτε τα όλα ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ... ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ARCHIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Ιαν Φεβ Μαρ Απρ May Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content