Διαμορφώσεις - Διακοσμήσεις Σαλονιού με Πουφ


Όμορφα αλλά και πολύ πρακτικά Πουφ

Λειτουργικά, εύχρηστα και άνετα τα Πουφ αποτελούν την πιο πρακτική επιλογή για βοηθητικά καθίσματα όχι μόνο σε μικρούς χώρους, αφού και σε μεγάλα καθιστικά μπορούν να "ζεστάνουν" την συνολική ατμόσφαιρα εύκολα και καταλαμβάνοντας πολύ λιγότερο χώρο από άλλους τύπους καθισμάτων.  

Μπορούν να βρίσκονται σε οποιοδήποτε σημείο σας χρειάζονται ανά περίπτωση και να "αποθηκεύονται" ακόμη και κάτω από το κεντρικό ή βοηθητικά τραπέζια στο καθιστικό, απελευθερώνοντας εντελώς τον χώρο όταν δεν χρησιμοποιούνται. 

Χρωματικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και για τα πουφ αποχρώσεις ίδιες με εκείνες που συνολικά κυριαρχούν στο καθιστικό σας ή να δημιουργήσετε με αυτά έντονες χρωματικές αντιθέσεις. Ανεξάρτητα από το σχήμα και το υλικό κατασκευής τους τα πουφ μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως πολύ πρακτικά και εύχρηστα βοηθητικά τραπεζάκια. 
Τα κλασσικού σχεδιασμού δερμάτινα πουφ είναι από τα πιο διαχρονικά βοηθητικά έπιπλα σαλονιού και ταιριαστά με κάθε στυλ διακόσμησης. 
Τα ψάθινα και πλεκτά - κροσέ πουφ που θα βρείτε στην αγορά ειδών σπιτιού σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών - σχημάτων είναι επίσης από τις πιο καλαίσθητες επιλογές για να προσθέσετε στυλ αλλά και λειτουργικότητα στο καθιστικό σας. 
O ...ασφαλέστερος τρόπος για να τα συνδυάσετε, σε καθιστικά που επικρατεί μια γενική διχρωμία - τριχρωμία, είναι να τα ταιριάξετε κυρίως με το χαλί πάνω στο οποίο θα βρίσκονται. 
Πουφ μεγάλου μεγέθους, ανεξάρτητα από το σχήμα τους, πλαισιωμένα με μερικά μαξιλάρια πλάτης μπορούν να δημιουργήσουν μια ιδιαίτερα άνετη γωνιά για διάβασμα και χαλάρωση σε ένα σημείο του καθιστικού. 
To Ethnic είναι το κατ΄εξοχήν διακοσμητικό στυλ ταιριαστό με έπιπλα αυτού του τύπου.  
Σε χώρους διακοσμημένους σε μοντέρνο στυλ, νεανικά-φοιτητικά σπίτια κλπ. πουφ μικρού ή μεγάλου μεγέθους μπορούν να είναι τα βασικά έπιπλα του καθιστικού, το οποίο μπορεί να διαμορφωθεί ακόμη και αποκλειστικά με καθίσματα αυτού του τύπου. 
Στην πραγματικότητα κάθε τύπος-σχήματος πουφ δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα ...ψηλό μαξιλάρι. Έτσι μπορείτε να φτιάξετε και μόνοι σας πουφ σε όποιο σχέδιο και διάσταση θέλετε ή να δημιουργήσετε καλύμματα με υφάσματα της αρεσκείας της για έτοιμα οικονομικά πουφ που θα βρείτε στην αγορά.
Εδώ θα βρείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες, οδηγίες και σχέδια-ιδέες για DIY Πουφ. 
Φυσικά εκτός από το καθιστικό το ίδιο λειτουργικά και εύχρηστα θα αποδειχθούν και στην κρεβατοκάμαρα, σε παιδικά δωμάτια κλπ. 


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: