Bάψιμο δαπέδων - Πλακάκια/Παρκέ/Τσιμέντο

Πληροφορίες, αναλυτικές οδηγίες και πολλές ιδέες για να βάψετε παλιά πλακάκια δαπέδου ή και φθαρμένα παρκέ, τσιμεντένια άστρωτα δάπεδα και να δώσετε εντελώς νέα εντυπωσιακή εμφάνιση στους χώρους σας

Παλιά πλακάκια δαπέδου, φθαρμένα ξύλινα παρκέ, άστρωτα τσιμεντένια δάπεδα.   Μπορείτε σε όλα να δώσετε εντυπωσιακή νέα όψη βάφοντάς τα με την βοήθεια stencils και αλλάζοντας με την συγκεκριμένη ανακαίνιση θεαματικά την συνολική εικόνα ενός χώρου.
Η βασική διαδικασία τεχνικά δεν έχει καμιά ιδιαίτερη δυσκολία, απαιτεί μόνο στοιχειώδη υπομονή, σε δάπεδα μικρών διαστάσεων, πχ στον χώρο ενός μπάνιου, μπορεί να ολοκληρωθεί μέσα σε λίγες ώρες και φυσικά τόσο ο χρόνος όσο και το κόστος είναι κατά πολύ μικρότερα από οποιαδήποτε άλλη επιλογή αλλαγής δαπέδου.


Το τελικό αποτέλεσμα αισθητικά, ανάλογα και με τον αριθμό των χρωμάτων και το σχέδιο stencil που θα χρησιμοποιηθεί, μπορεί να πάρει από απλά βαμμένη έως εκπληκτική όψη και να μοιάζει πραγματικά σαν ...ζωγραφισμένο.
Τα υλικά - εργαλεία που θα χρειαστείτε 
- Αστάρι* για πλακάκια-τσιμέντο ή ξύλο, ανάλογα με το είδος δαπέδου: 
Λευκό, υδατοδιαλυτό αστάρι με ιδιαίτερη πρόσφυση στις επιφάνειες εφαρμογής. Θα βρείτε πολλά τέτοια προϊόντα σε όλα τα χρωματοπωλεία απλά επιλέξτε κάποιο πραγματικά ποιοτικό, ακόμη και εάν είναι ακριβότερο από άλλα. 
- Χρώμα: 
Η ασταρωμένη επιφάνεια μπορεί να βαφτεί και με ένα ποιοτικό χρώμα για τοίχους όμως τα χρώματα κιμωλίας, λόγω της εντελώς ματ υφής του αποτελέσματος, ειδικά στις εφαρμογές με stencils προσφέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα αισθητικά. Και χρώματα κιμωλίας θα βρείτε πλέον στην αγορά από πολλές εταιρίες και σε διάφορες τιμές, όμως για ένα αποτέλεσμα και όμορφο και ανθεκτικό προτιμήστε κάτι αποδεδειγμένα ποιοτικό. Τα προϊόντα Annie Sloan εγγυώνται το αποτέλεσμα και στο βάψιμο δαπέδων. 
- Προστατευτικό βερνίκι: 
Είναι το βασικότερο προϊόν αφού είναι αυτό που θα αδιαβροχοποιήσει πλήρως την βαμμένη επιφάνεια και θα την κάνει ανθεκτική σε φθορές. Επιλέξτε το αντίστοιχο προϊόν που προτείνει η εταιρία του χρώματος που θα χρησιμοποιήσετε και ειδικά για χρώματα κιμωλίας διευκρινείστε ότι θα χρησιμοποιηθεί σε βάψιμο δαπέδου, κάποιες μάρκες διαθέτουν ειδικό ιδιαίτερα ανθεκτικό βερνίκι για την συγκεκριμένη χρήση.  
- Stencils:
Tόσο σε καταστήματα-eshops της εγχώριας αγοράς με χρώματα-υλικά για βάψιμο όσο και, κυρίως, σε αντίστοιχα του εξωτερικού θα βρείτε stencils τοίχου-δαπέδου σε πολύ μεγάλη ποικιλία σχεδίων-σχημάτων-διαστάσεων για να επιλέξετε αυτό που σας εξυπηρετεί καλύτερα, ανάλογα με το είδος του δαπέδου που θέλετε να βάψετε. Υπάρχουν stencils στις βασικές διαστάσεις που διατίθενται και τα πλακάκια, ώστε το δάπεδο μετά το βάψιμο να μοιάζει ακριβώς σαν να έχουν αντικατασταθεί τα ήδη υπάρχοντα, stencils πολύ μεγάλου μεγέθους για γρηγορότερη ολοκλήρωση της διαδικασίας σε μεγάλα δάπεδα, stencils με μορφή μεγάλης "ροζέτας" ιδανικά για να διακοσμήσετε επιλεκτικά κάποια σημεία σε ξύλινα δάπεδα κλπ). Εδώ μπορείτε να δείτε ενδεικτικά μια από τις μεγαλύτερες συλλογές του είδους όπως και γενικές οδηγίες, videos εφαρμογής σε δάπεδα κλπ).  
- Ρολό, πινέλο, σκαφάκι μπογιάς, προστατευτική ταινία βαψίματος. 

 Η βασική διαδικασία 
1. Αρχικά καθαρίστε πολύ καλά το δάπεδο. Χρησιμοποιείστε ζεστό νερό και ισχυρό απορρυπαντικό ώστε να απομακρυνθεί κάθε ίχνος σκόνης, λεκέ. 
2. Τοποθετείστε προστατευτική ταινία περιμετρικά του δαπέδου. Μοιάζει το πιο απλό αλλά είναι μια από τις λεπτομέρειες που θα πρέπει να γίνει με απόλυτη ακρίβεια ώστε η τελική όψη του δαπέδου να είναι άψογη και στο τελείωμα.
3. Περάστε με ρολό το 1ο χέρι αστάρι, χρησιμοποιώντας αν χρειάζεται και πινέλο στο σημείο των αρμών. Σε σκούρα δάπεδα-πλακάκια η πρώτη επίστρωση με αστάρι δεν θα καλύψει εντελώς την αρχική απόχρωση, σε αυτό το αρχικό στάδιο επιμείνετε κυρίως στους αρμούς η υπόλοιπη επιφάνεια θα τελειοποιηθεί με το 2ο χέρι.
4. Αφήστε μερικές ώρες να στεγνώσει εντελώς και περάστε με ρολό 2ο χέρι αστάρι
Στο στάδιο αυτό η προετοιμασία της επιφάνειας έχει ολοκληρωθεί και αφού στεγνώσει πλήρως το αστάρι μπορείτε να ξεκινήσετε την διαδικασία βαψίματος με χρώμα.   
Αν θέλετε το δάπεδο να έχει άλλη βασική απόχρωση αντί του λευκού, βάφετε με ρολό  1-2 χέρια της απόχρωσης που επιθυμείτε έως το αποτέλεσμα να είναι ομοιόμορφο σε όλα τα σημεία και στην συνέχεια χρησιμοποιείται το stencil. 
5. Τοποθετείστε το stencil στο δάπεδο, στερεώστε σε 2-3 σημεία με ταινία ώστε να είναι πλήρως εφαπτόμενο του δαπέδου και με ρολό ή πινέλο-σταμπαδόρο και ελάχιστη ποσότητα χρώματος, γεμίστε τα κενά σημεία του σχεδίου του. 
Επαναλαμβάνετε την διαδικασία αυτή έως να καλυφθεί με το σχέδιο το σύνολο του δαπέδου.  
Τα stencils είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να διαθέτουν το απαραίτητο περιθώριο και ένα "σημάδι" στο σχέδιό τους που σας οδηγεί εύκολα για το που ακριβώς πρέπει να τοποθετηθούν κάθε φορά ώστε το αποτέλεσμα να είναι ομοιόμορφο και απόλυτα συμμετρικό.
Αν μετά μερικές εφαρμογές η επιφάνεια του stencil έχει γεμίσει με χρώμα, πλύντε το με νερό, ώστε όταν το επανατοποθετείτε να μην αφήνει σημάδια χρώματος.  
Αν χρησιμοποιήσετε παραπάνω από ένα χρώματα για τη δημιουργία σχεδίου του stencil, ολοκληρώνετε κάθε φορά το βάψιμο με όλες τις αποχρώσεις και συνεχίζετε.  Εδώ θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες και γενικές οδηγίες για την χρήση των stencils. 
6. Αφού το χρώμα στεγνώσει εντελώς και στα τελευταία σημεία εφαρμογής  περάστε με ρολό το βερνίκι.  Αφήστε να στεγνώσει όσες ώρες συνιστούν οι οδηγίες του προϊόντος που θα χρησιμοποιήσετε και περάστε και ένα 2ο χέρι. 
Ασφαλώς και μπορούν να υπάρξουν "παραλλαγές" ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε. Για παράδειγμα το stencil μπορεί να εφαρμοστεί όχι σε ολόκληρο το δάπεδο αλλά επιλεκτικά ανά σημεία, μπορούν στις άκρες να δημιουργηθούν μπορντούρες είτε με χρώμα είτε με άλλου σχεδίου stencil περιμετρικά του δαπέδου ή να χρησιμοποιήσετε το stencil μόνο περιμετρικά για να δημιουργήσετε ένα πλαίσιο με σχέδιο αφήνοντας το υπόλοιπο δάπεδο ως έχει κλπ. Σε όλες τις περιπτώσεις με προστατευτική ταινία θα οριοθετήσετε τα σημεία που πρέπει και θα ακολουθήσετε τα ίδια ακριβώς βήματα της βασικής διαδικασίας. 
Ίδιος είναι ο τρόπος που θα δουλέψετε είτε πρόκειται για πλακάκια, άστρωτο τσιμέντο ή παρκέ. Σε παρκέ βεβαίως που δεν είναι φθαρμένα και δεν θέλετε να αλλάξετε το χρώμα τους θα παραλείψετε το στάδιο ασταρώματος και θα δουλέψετε απευθείας πάνω στο ξύλο με χρώμα-βερνίκι.  

Είναι μόνιμο το αποτέλεσμα ή θα φθαρεί; 
Αυτή είναι η μόνη και βασική "ένσταση" των περισσοτέρων σχετικά με το βάψιμο δαπέδων γιατί ασφαλώς αν δεν υπήρχε το συγκεκριμένο ...μέγα ερώτημα ποιος δεν θα ήθελε πχ να αλλάξει εντελώς όψη στα παλιά πλακάκια στο μπάνιο, την κουζίνα ή να ανακαινίσει δάπεδα σε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού μόνο ...βάφοντάς τα ή και σε υπό κατασκευή σπίτια να επιλέξει για κάποιους χώρους απευθείας μια τέτοια λύση αντί για το στρώσιμο του τσιμέντου με οποιοδήποτε υλικό επένδυσης. Και η μόνη ειλικρινής απάντηση στο συγκεκριμένο ερώτημα είναι ..."εξαρτάται" :) 
Τόσο από την ποιότητα των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν και τον σωστό τρόπο εφαρμογής σύμφωνα με τις προδιαγραφές τους, όσο βεβαίως και από την χρήση του χώρου στον οποίο θα κάνετε μια τέτοια αλλαγή. Γιατί είναι προφανές ότι αν πχ σύρετε ένα βαρύ έπιπλο πάνω σε ένα δάπεδο, βαμμένο-διακοσμημένο με αυτόν τον τρόπο, πολύ πιθανό αυτό θα χαραχτεί όπως όμως αντίστοιχα μπορεί να συμβεί και πάνω σε ένα δάπεδο από μάρμαρο, πλακάκι ή παρκέ το οποίο δεν έχει βαφτεί. Πάντως οι υπερβολές που ίσως ακούσετε-διαβάσετε ότι σε βαμμένα με αυτόν τον τρόπο δάπεδα αν περπατήσετε με τακούνια θα χαλάσουν, σκουπίζοντας με την ηλεκτρική θα χαραχτούν, αν τα σφουγγαρίσετε το χρώμα θα ...φύγει κλπ. σε καμιά περίπτωση δεν ισχύουν. 
Αυτό που τελικά και κυρίως προσφέρει αντοχή και μονιμότητα στο αποτέλεσμα είναι το προστατευτικό βερνίκι.
Τ
α βερνίκια αυτού του τύπου είναι προϊόντα πολλαπλής σύνθεσης, αρκετοί από τους σταθεροποιητές χρώματος που περιέχουν έχουν συχνά μεγαλύτερο βάρος από άλλα τους συστατικά με αποτέλεσμα μια μικρή ποσότητα να παραμένει στο κάτω μέρος γι΄αυτό και πριν την εφαρμογή χρειάζεται πολύ καλό ανακάτεμα. Ένα τρυκ που βοηθά στην μετέπειτα διαδικασία του ανακατέματος είναι να αφήσετε την συσκευασία πριν την ανοίξετε για 24 ώρες γυρισμένη ανάποδα.
Επίσης, χρησιμοποιώντας χρώματα κιμωλίας και το αντίστοιχο βερνίκι αυτό λειτουργεί πάνω στο χρώμα του δαπέδου ακριβώς όπως το κερί πάνω σε ένα βαμμένο με αντίστοιχα χρώματα έπιπλο. "Κλειδώνει" δηλαδή το χρώμα, δημιουργώντας ένα διαφανές ημιγυαλιστερό φιλμ πάνω στην βαμμένη επιφάνεια. Όμως αυτή είναι μια διαδικασία που δεν ολοκληρώνεται αυτόματα με την εφαρμογή αλλά σταδιακά σε ένα διάστημα μερικών εβδομάδων. Έτσι και χρησιμοποιώντας αντίστοιχα προϊόντα στο δάπεδο, μπορείτε μεν να πατήσετε όταν το βερνίκι στεγνώσει εντελώς αλλά για το πρώτο διάστημα θα πρέπει να αποφύγετε την έντονη "καταπόνηση" του πατώματος, τα ιδιαίτερα ...αιχμηρά τακούνια ή το ...ποδηλατάκι των παιδιών. :)
Ο τρόπος για να έχετε το καλύτερο και ανθεκτικότερο αποτέλεσμα είναι απλώς να ρωτήσετε όλες τις λεπτομέρειες εκεί απ΄όπου θα προμηθευτείτε τα προϊόντα και να τηρήσετε επακριβώς τις οδηγίες χρήσης τους. 
Ο τρόπος για να έχετε μια απόλυτα σίγουρη απάντηση στο πόσο ανθεκτικό είναι το αποτέλεσμα είναι φυσικά μια ...δοκιμή.
Μην ξεκινήσετε με ένα σύνθετο σχέδιο ή μεγάλης επιφάνειας δάπεδα.  Δοκιμάστε την όλη διαδικασία σε ένα μικρό κομμάτι δαπέδου π.χ στην είσοδο, ένα μικρό μπάνιο κλπ. με ένα απλό stencil και βάφοντας πάνω στο λευκό αστάρι με ένα μόνο ακόμη χρώμα. Μόνο έτσι θα ξέρετε αν πραγματικά ...αντέχει το δικό σας σπίτι τέτοιου τύπου ευκολότερες ανακαινίσεις από το π.χ να αλλάξετε πλακάκια ή παρκέ, αφού φυσικά πολύ διαφορετικά καταπονείται ένα δάπεδο σε σπίτια πχ που δεν υπάρχουν παιδιά, σε εξοχικά σπίτια μη μόνιμες κατοικίες κλπ. από ένα π.χ καθημερινό καθιστικό. 
Σε ό,τι αφορά το καθάρισμα των επιφανειών που έχουν υποστεί τέτοιας μορφής επεξεργασία, σαφώς και η χρήση σκληρών καθαριστικών έχει σαν συνέπεια την συντομότερη φθορά τους.  Αν λοιπόν δεν μπορείτε να αποχωριστείτε την ...χλωρίνη σας απλώς αυτές οι ιδέες δεν είναι για εσάς :) αν όμως δεν θέλετε πια να ζείτε καθημερινά παρέα με τα ...παλιομοδίτικα πλακάκια που έτυχε να έχει το σπίτι και δεν σας πειράζει να τα σφουγγαρίζετε με ένα απλό καθαριστικό επιχειρήστε το και ίσως αποδειχτεί ο ...σωτήριος τρόπος για να αλλάξετε πραγματικά την συνολική όψη σε κάποιους χώρους  του σπιτιού που τα δάπεδα έχουν φθαρεί ή δεν σας αρέσουν. 

Σε ότι αφορά το καθαρά αισθητικό μέρος μιας τέτοιας αλλαγής, το αποτέλεσμα μπορεί να γίνει όσο εντυπωσιακό αντέχουν ...η υπομονή και η φαντασία σας, με την χρήση μόνο ενός, δύο ή περισσότερων χρωμάτων, με stencils απλού ή πιο σύνθετου σχεδίου κλπ. 
Ειδικά η επιλογή των χρωμάτων ακόμη και αν δουλέψετε το stencil μόνο με μια απόχρωση είναι καθοριστική, αφού ακόμη και με το ίδιο σχέδιο stencil μπορεί να προκύψει εντελώς διαφορετικό αποτέλεσμα, όσο έντονο ή πιο διακριτικό επιθυμείτε, ανάλογα με το βασικό χρώμα του δαπέδου και αυτό που θα χρησιμοποιήσετε για το σχέδιο. 
Στο χώρο του μπάνιου ή και της κουζίνας μια τέτοια αλλαγή στο πάτωμα μπορεί να "σεταριστεί" και με την αντίστοιχη σε κάποια σημεία των τοίχων, αφού φυσικά η όλη διαδικασία δεν διαφέρει σε τίποτα.
Αυτό που επίσης ενδιαφέρει πάρα πολλούς είναι αν κάτι αντίστοιχο μπορεί να γίνει σε εξωτερικούς χώρους, άστρωτα τσιμέντα, μπαλκόνια κλπ. 
Τα περισσότερα προϊόντα σε χρώματα κιμωλίας-αντίστοιχα βερνίκια έχουν την ...αυστηρή ένδειξη για "εσωτερικούς μόνο χώρους" και με την έννοια ότι φυσικά και δεν μπορούν να εγγυηθούν αποτέλεσμα για σημεία που είναι εντελώς εκτεθειμένα στις καιρικές συνθήκες και κυρίως στην υγρασία και το νερό. Αν βεβαίως χρησιμοποιήσετε ένα κανονικό ακρυλικό χρώμα ενδεδειγμένο για εξωτερικούς χώρους και αντίστοιχο βερνίκι, ειδικά σε σκεπασμένα σημεία, το αποτέλεσμα θα αντέξει για αρκετό χρονικό διάστημα. Εδώ θα βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες ειδικά για το βάψιμο με stencils σε δάπεδα εξωτερικών χώρων. 
Για δάπεδα στρωμένα με μάρμαρο* ή μωσαϊκό* πριν αποπειραθείτε κάτι αντίστοιχο, κάντε απαραίτητα μια δοκιμή σε ένα "κρυφό" μικρό σημείο και αφού χρησιμοποιήσετε ένα αστάρι ή αντίστοιχο προϊόν που απ΄όπου το προμηθευτείτε θα σας εγγυηθούν ότι είναι ειδικό για τα συγκεκριμένα υλικά, που παρουσιάζουν ιδιομορφίες σε σχέση με την απορροφητικότητα που διαθέτουν σε σχέση με πλακάκια, ξύλο ή τσιμέντο κλπ.
Σε ό,τι αφορά το καθαρά πρακτικό-τεχνικό μέρος της διαδικασίας και εάν δεν έχετε προηγούμενη εμπειρία στην χρήση stencils θα σας βοηθήσει πολύ να ξεκινήσετε από μια υποτυπώδη δοκιμή και ανεξάρτητα από το είδος χρώματος που θα χρησιμοποιήσετε πάνω σε μερικά μεμονωμένα πλακάκια, ξύλινες σανίδες κλπ. "Παίξτε" εκεί με ένα μικρό stencil και με όποιου είδους χρώματα ήδη διαθέτετε, για να δείτε πως ακριβώς γίνεται, πόσο λίγη είναι η ποσότητα χρώματος απαιτείται για να βαφτεί σωστά το σχέδιο και γενικά όλες τις λεπτομέρειες, ώστε ξεκινώντας το βάψιμο ενός δαπέδου να είστε εξοικειωμένοι και όλα να είναι ευκολότερα. 

(*) Αν χρησιμοποιήσετε χρώμα κιμωλίας που στις προδιαγραφές του αναφέρει ότι εφαρμόζεται πάνω σε πλακάκι, ξύλο, τσμέντο κλπ χωρίς καμιά προεργασία (τρίψιμο, αστάρι κλπ), η διαδικασία ασταρώματος μπορεί να παραληφθεί και να αντικατασταθεί με το αρχικό βάψιμο του δαπέδου σε όποια απόχρωση θέλετε, που θα πρέπει βεβαίως να είναι διαφορετική από αυτή που θα δουλέψετε στην συνέχεια με το stencil ώστε να διακρίνονται τα σχέδια του. Aπ΄όπου προμηθευτείτε τέτοιου τύπου χρώμα διευκρινείστε την χρήση που θα κάνετε, αν πρόκειται να το χρησιμοποιήσετε σε μάρμαρα-μωσαϊκά ώστε να σας διαβεβαιώσουν ότι είναι κατάλληλο για και τα συγκεκριμένα υλικά. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
pinterest.com/soulouposeto
Όνομα

10 must,8,3D ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΕΣ,2,3D DECOUPAGE,1,αγορές on line,4,αερόστατα από κολοκύθες,1,αλλαγή ταπετσαρίας,3,αλλαγή υφάσματος πολυθρόνας,1,αλλαγή χρήσης αντικειμένων,1,αλόη,1,αλουμινόχαρτο,3,άμμος,4,αμπαλάζ,1,ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ,3,ανακύκλωση,5,ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ,19,ανακυκλώσιμα υλικά,14,αναρριχώμενα φυτά,1,ανθοδέσμες με σφουγγάρι,1,ΑΝΘΡΩΠΟΙ,1,ανοιξιάτικη διακόσμηση,2,αντικέ γραφεία,1,αντικέ έπιπλα,1,αντικέ πίνακες,1,αντικείμενα σχέδια Decoupage,1,αποθήκη,1,αποκριάτικες κατασκευές,6,αποκριάτικες στολές,7,αποκριάτικη διακόσμηση,3,ΑΠΟΚΡΙΕΣ,15,αποξηραμένα λουλούδια,1,αποξηραμένα φρούτα,1,αποξηραμένες κολοκύθες,2,ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ,18,ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΟΠΙΟΥ,1,ασπρόμαυρες διακοσμήσεις,1,αυλές μπαλκόνια σε παραδοσιακό στυλ,1,αφρολέξ,1,βάζα,2,Βασιλικός,1,βάψιμο,1,βάψιμο γενικά,20,βάψιμο γυαλί,3,βάψιμο γυαλιού,1,ΒΑΨΙΜΟ ΕΠΙΠΛΩΝ,68,ΒΑΨΙΜΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ,30,βάψιμο με βερνίκια νυχιών,1,βάψιμο με τεχνοτροπίες,4,βάψιμο μέταλλο,1,βάψιμο μέταλλο σίδερο,1,βάψιμο ξύλου,1,βάψιμο πασχαλινών αυγών,1,βάψιμο πλακάκια,1,βάψιμο τοίχου με σχέδια,2,βάψιμο τσιμεντένιου δαπέδου,1,βάψιμο τσιμέντου,1,βάψιμο υφασμάτων,1,ΒΑΨΙΜΟ-ΧΡΩΜΑΤΑ,12,βιβλία,1,βιβλία ευχών,1,ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ,2,βιβλιοθήκες,9,Βιεννέζικη Ψάθα,2,ΒΙΤΡΩ,2,βιτρώ,1,ΒΟΤΣΑΛΑ,2,βότσαλα,12,Βουκαμβίλια,2,βραχόκηποι,1,βρεφικά αναμνηστικά,1,γάμος βάφτιση,6,ΓΑΜΟΣ-ΒΑΦΤΙΣΗ,12,Γαρδένια,1,γιασεμί,1,ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ,6,ΓΛΑΣΤΡΕΣ,7,γλάστρες,31,γλάστρες με πλακάκια,1,ΓΛΥΠΤΙΚΗ,1,γλυπτική ζωγραφική,1,ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ,2,γραφεία για μικρούς χώρους,1,ΓΡΑΦΕΙΟ,13,γραφείο στο σπίτι,2,γυαλί,17,γυάλινες χριστουγεννιάτικες μπάλες,1,γυαλότουβλα,1,ΓΥΨΟΣ,1,γύψος,3,γυψοσανίδες,1,γωνιακά έπιπλα,1,ΔΑΠΕΔΑ ΒΙΝΥΛΙΟΥ,1,δέρμα,1,διάδρομοι κήπου από παλέτες,1,διακοπές με τροχόσπιτο,1,διακοσμήσεις για την είσοδο του σπιτιού,1,διακοσμήσεις με καναπέδες από παλέτες,1,ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΕΡΙΑ,1,διακοσμήσεις με κεριά,1,διακοσμήσεις με λουλούδια,1,διακοσμήσεις με φυτά,3,διακοσμήσεις σε γκρι χρώμα,1,διακοσμήσεις σε κόκκινο χρώμα,1,διακοσμήσεις σε μπλε πορτοκαλί,1,διακοσμήσεις σε μωβ χρώμα,1,διακοσμήσεις σε παστέλ αποχρώσεις,2,διακοσμήσεις σε πράσινο και ροζ-μωβ,1,ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΩΝ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΕΣ,4,ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ,164,διακόσμηση,1,διακόσμηση βιτρίνας,1,ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ,303,διακόσμηση καθιστικού,18,διακόσμηση καθιστικού σε εθνικ στυλ,1,διακόσμηση κόκκινο,1,διακόσμηση κονσόλες,1,διακόσμηση κουζίνας,18,διακόσμηση κρεβατοκάμαρας,8,διακόσμηση με γωνιακά έπιπλα,1,διακόσμηση με λουλούδια,3,διακόσμηση με πουά,1,διακόσμηση με ταπετσαρία,1,διακόσμηση με φυτά-λουλούδια,1,διακόσμηση μικρών χώρων,1,διακόσμηση παιδικού δωματίου,2,διακόσμηση πιάτου,1,διακόσμηση σαλονιού,21,διακόσμηση σε άσπρο μαύρο γκρι,1,διακόσμηση σε τραπέζια μπουφέδες,1,διακόσμηση σπιτιού,89,διακόσμηση τοίχων,8,διακόσμηση τούρτας,1,διακόσμηση χαλιά,1,διακοσμητικά από πηλό,1,ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ,1,διακοσμητικά μαξιλάρια,4,διακοσμητικά στεφάνια,5,διακοσμητικά στεφάνια από αλουμίνιο,1,ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΣΤΥΛ,35,διακοσμητικά φωτάκια,1,διακοσμητικά φωτάκια από ξερά κολοκύθια,1,διακοσμητικά DIY,1,διακοσμητικά mobiles,1,διακοσμητικός κανόνας 60-30-10,1,διαμόρφωση γραφείου,2,ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΗΠΟΥ,18,διαμόρφωση κήπου,2,διαμόρφωση μικρού μπαλκονιού,2,διαμόρφωση μικρών σπιτιών,1,διαμόρφωση μικρών χώρων,1,διαμόρφωση παραθαλάσσιων σπιτιών,1,διαμόρφωση χώρου για νηπιαγωγεία παιδικούς σταθμούς,1,ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ-ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ,160,διάτρητοι πίνακες,1,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,1,ΔΙΑΦΟΡΑ Εποχιακά,6,διαχωριστικά χώρου,1,ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑ,1,διοράματα,1,εδαφοκάλυψη κήπων,2,έθνικ διακοσμήσεις,7,ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ,1,είδος χρώματος ανά υλικό,1,ΕΙΣΟΔΟΣ,1,εξοχικό,4,έξυπνες λύσεις για μικρούς χώρους,1,ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ,139,ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ,1,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ,4,επαγγελματικοί χώροι,2,ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ,1,ΕΠΙΠΛΑ,55,έπιπλα από βαρέλια,2,ΕΠΙΠΛΑ ΑΠΟ ΠΑΛΕΤΕΣ,10,έπιπλα από παλέτες,7,έπιπλα από παλιά παράθυρα-πόρτες,1,ΕΠΙΠΛΑ ΚΗΠΟΥ,1,έπιπλα κουζίνας,2,έπιπλα μπάνιου,1,ΕΠΙΠΛΑ RATTAN,1,επισμάλτωση μπανιέρας,1,ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ,1,ΕΠΟΧΙΑΚΑ,5,έτοιμα καλύμματα επίπλων,1,έτοιμος πηλός,7,εύκαπτη πέτρα-πλακάκι,1,ΕΥΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,44,εύκολες κατασκευές για στεφάνια,1,ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ,8,ζωγραφική σε έπιπλα,1,ζωγραφική σε πέτρες,3,ηλιακά φωτιστικά,7,ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΗΠΟΥ,12,ημερολόγιο κήπου,2,ημερολόγιο κήπου για Οκτώβριο,1,ημερολόγιο κήπου Νοέμβριος,1,ΘΑΛΑΣΣΟΞΥΛΑ,4,θαλασσόξυλα,13,ιδέες βάψιμο,7,ιδέες για βάψιμο επίπλων,2,ιδέες για βεράντες,1,ιδέες για διαδρόμους μονοπάτια κήπου,1,ιδέες για διαμόρφωση κήπου,1,ιδέες για δώρα σε μετρητά,1,ιδέες για έθνικ διακοσμήσεις,1,ιδέες για έπιπλα ως διαχωριστικά,1,ιδέες για καλύμματα επίπλων,1,ιδέες για κήπο μπαλκόνι,1,ιδέες για κιόσκια σε κήπους αυλές,1,ιδέες για κρεμαστές γλάστρες,1,ιδέες για μεγάλα μπαλκόνια,1,ιδέες για μικρά μπάνια,1,ιδέες για μικρούς κήπους αυλές,1,ιδέες για μπαλκόνια,3,ιδέες για να φτιάξετε κεφαλάρια,3,ιδέες για παιχνιδοκατασκευές,1,ιδέες για παρτέρια,4,ιδέες για πολύχρωμες κουζίνες,1,ιδέες για ραφιέρες,1,ιδέες για στόλισμα βασιλόπιτας,1,ιδέες για στολισμό καλοκαιρινής βιτρίνας,1,ιδέες για τεχνοτροπίες τοίχου,2,ιδέες για την είσοδο χωλ,2,ιδέες για τούρτες γενεθλίων,1,ιδέες για φυτά εσωτερικού χώρου,2,ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα,1,ιδέες για ψηφιδωτά σε κήπο,1,ιδέες για decoupage,1,ιδέες για Diaper Cakes,1,ιδέες διακόσμησης πιάτου,1,ιδέες διαμόρφωσης κήπου,2,ιδέες έπιπλα,21,ιδέες επίπλωσης AirBNB,2,ιδέες κατασκευές για χριστουγεννιάτικα μπαζάρ,1,ιδέες λύσεις για μικρά καθιστικά,2,ιδέες με πουά υφάσματα,1,ιδέες συνθέσεις με παχύφυτα,1,ΙΔΕΕΣ-ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΕΠΙΠΛΩΝ,3,ΙΚΕΑ,53,ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΠΙΤΙΑ,1,ΚΑΔΡΑ,1,κάδρα,23,κάδρα από αλουμινόχαρτο,1,ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ,63,καθρέφτες,10,καθρέφτες με θαλασσόξυλα,1,κάκτοι,2,Καλαγχόη,1,καλάθια από κουρελάκια,1,καλάθια με σκοινί,1,καλάμι,3,καλαμωτές,1,καλέντουλα,1,καλλιτεχνικές κατασκευές από πέτρες και βότσαλα,1,ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ,73,καλοκαιρινά τραπέζια,1,καλοκαιρινά χαλάκια εισόδου,1,καλοκαιρινές ιδέες για κάδρα,1,καλοκαιρινές κατασκευές,35,ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ,41,καλοκαιρινή διακόσμηση,21,ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΕΠΙΠΛΩΝ,1,καλύμματα επίπλων,4,κάμπινγ,2,καναπέδες,8,καναπέδες από παλέτες,2,καπέλα μινιατούρες,1,καρούλια καλωδίων,1,ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΙΚΕΑ,1,κατασκευέ από σκοινί,1,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,180,κατασκευές από ανακλυκλώσιμα υλικά,2,κατασκευές από ανακυκλώσιμα υλικά,1,κατασκευές από βαρέλια,2,κατασκευές από καφάσια,1,κατασκευές από κολοκύθες,6,κατασκευές από κονσερβοκούτια,3,κατασκευές από κουτάκια αναψυκτικών,1,κατασκευές από λάστιχα αυτοκινήτων,1,κατασκευές από μεταχειρισμένα παλιά αντικείμενα,1,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΠΑΛΕΤΕΣ,18,κατασκευές από παλέτες για καταστήματα,1,κατασκευές από παλιά παράθυρα-πόρτες,1,κατασκευές από ρολό χαρτιού,1,κατασκευές από συρτάρια,1,κατασκευές για κατοικίδια,2,κατασκευές για κατοικίδια από παλέτες,1,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ,36,κατασκευές για παιδικές κουζίνες,1,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ,51,καΤασκευές επίπλων,1,κατασκευές εφαρμογές πατητής τσιμεντοκονίας,1,κατασκευές κεριά,12,κατασκευές κήπος,27,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΗΠΟΥ,1,κατασκευές με βότσαλα,4,κατασκευές με βότσαλα πέτρες,2,κατασκευές με γλάστρες,1,κατασκευές με γυαλότουβλα,1,κατασκευές με γύψο,3,κατασκευές με γυψοσανίδα,1,κατασκευές με δαντέλες σεμέν,1,κατασκευές με διάτρητα πάνελ,1,κατασκευές με έτοιμο πηλό,4,κατασκευές με θαλασσόξυλα,2,κατασκευές με καλάμια,1,κατασκευές με καλούπι,1,κατασκευές με κεραμίδια,3,κατασκευές με κονσερβοκούτια,1,κατασκευές με κορμούς,1,κατασκευές με κουκουνάρια,2,κατασκευές με κουμπιά,1,κατασκευές με κοχύλια,1,κατασκευές με λινάτσα,1,κατασκευές με μπουκάλια,3,κατασκευές με ξυλάκια χειροτεχνίας,1,κατασκευές με πλακάκια,1,κατασκευές με σεμέν δαντέλες,5,κατασκευές με σκοινί,3,κατασκευές με σπιρτόκουτα,1,κατασκευές με σύρμα,4,κατασκευές με ταπετσαρία,1,κατασκευές με τσιμέντο,8,κατασκευές με τσιμεντόλιθους,1,κατασκευές με υγρό γυαλί,3,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΥΦΑΣΜΑ,37,κατασκευές με φελιζόλ,2,κατασκευές με φελλό,1,κατασκευές με φύλλα,1,κατασκευές με χαλίκι,1,κατασκευές με χαρτί,36,κατασκευές με χαρτί εφημερίδας,1,κατασκευές με χάρτινες αυγοθήκες,1,κατασκευές παγκάκια με τσιμεντόλιθους,1,κατασκευές ρολόγια τοίχου,1,κατασκευές τύπου βιτρώ,1,κατασκευές ψηφιδωτά,1,κατασκευές mobiles,2,κατασκευή αντικέ κάδρα,1,κατασκευή βάσης για κρεμαστής γλάστρας,1,κατασκευή μπωλ από φύλλα,1,κατασκευή παζλ με φωτογραφίες,1,κατασκευή παιδικά κουκλόσπιτα,1,κατασκευή ραφιών από κορνίζες,1,κατασκευή σίτας,1,κατασκευή υφασμάτινων καλαθιών,1,κατασκευή φωτιζόμενο τραπεζάκι,1,κατασκευή φωτιστικών,1,κατασκευή χιονονιφάδες,1,κατασκευή χτιστού καναπέ,1,κατασκευή diaper cake,1,κατασκευή diy μελωδών,1,κατασκευή fairy gardens,1,ΚΑΦΕ,1,ΚΕΑ,1,Κέντια,1,κεραμίδια,3,κεραμική,1,κερί,11,ΚΕΡΙΑ,14,κεριά,11,κεριά σιτρονέλας,1,κεφαλάρια,7,ΚΗΠΟΣ,82,κήπος,25,ΚΗΠΟΥΡΙΚΗ,215,κηπουρική,30,κηπουρική για παιδιά,1,κηρομπογιές,1,κηροπήγια,6,κηροπήγια από κερί,1,κίτρινοι καναπέδες,1,κλασσικό στυλ,1,κολοκύθες,10,ΚΟΜΟΔΙΝΑ,2,κομοδίνα,5,κονσερβοκούτια,5,ΚΟΥΖΙΝΑ,45,κουζίνα,1,κούκλες από ξερές κολοκύθες,1,κουκλόσπιτα,2,κουκουνάρια,4,κουμπιά,1,κουνουπιέρες,1,ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ,1,κουρτίνες,15,κουρτίνες ρόμαν,2,κουρτίνες χωρίς ράψιμο,1,κουρτινόξυλα,1,κοχύλια,5,κρακελέ,2,κρεβάτια,3,κρεβατοκάμαρες έθνικ,1,κρέμασμα κάδρων,1,ΚΡΕΜΑΣΤΡΕΣ ΤΟΙΧΟΥ,1,κρεμάστρες τοίχου,3,Κρότωνας,1,ΚΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ,1,ΚΩΝΟΦΟΡΑ,1,ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΟΣ,3,ΛΕΥΚΟΙ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ,2,λινάτσα,4,λουλούδια σε βάζα,1,μαγνητικοί πίνακες,1,ΜΑΚΡΑΜΕ,3,μαξιλάρια,18,μαξιλάρια πατώματος,1,Μάρτης,1,μαύρο,1,μαυροπίνακες,5,μελωδοί,1,ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ,1,Μεσογειακό Στυλ,1,μετακόμιση,1,μεταλλικά έπιπλα,1,μεταφορά εικόνας,1,ΜΙΑ ΦΟΡΑ & ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ,1,ΜΙΚΡΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ,6,ΜΙΚΡΟΙ,1,ΜΙΚΡΟΙ ΧΩΡΟΙ,114,μινιατούρες για νεραϊδόκηπους,1,μοντέρνα έπιπλα από παλέτες,1,μοντέρνο στυλ,9,ΜΠΑΛΚΟΝΙ,24,μπαμπού,1,ΜΠΑΝΙΟ,24,μπάνιο,1,μπατίκ υφάσματα,1,μπλε,2,Μποέμ,1,μπωλ από ρολό χαρτιού,1,μωβ,1,ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΤΥΛ,1,ΝΕΑΝΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ,4,νεραγκούλες,1,νεραϊδόσπιτα,1,ΝΗΣΙΔΕΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ,1,νησιώτικο στυλ,1,νοικοκυριό,2,Ντίνα Νικολάου,1,ντουλάπες,1,ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ,1,ξερές κολοκύθες,1,ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ,111,ξύλινα βαρέλια,2,ξύλινα κιβώτια,1,ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ,1,ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΑ,1,ξύλο,43,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ,78,οδηγίες κατασκευής κεριών,1,οδηγίες κηπουρικής για Ωραιόφυλλο,1,οδηγίες φροντίδας για Βουκαμβίλια,2,ΟΔΗΓΟΙ ΑΓΟΡΑΣ,43,ΟΔΗΓΟΣ για παλαίωση επίπλων,1,ΟΔΗΓΟΣ για camping στην Ελλάδα,2,ΟΔΗΓΟΣ κατασκευής για ΠΟΥΦ,1,οδηγός κατασκευής patchwork,1,ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ,3,οικολογικές πλαστελίνες,1,οργάνωση,24,οργάνωση χώρων εργασίας,1,ΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ,28,πάγκοι εργασίας,1,παζλ,1,ΠΑΙΔΙ,1,παιδικά αναμνηστικά,1,παιδικά αποτυπώματα,1,παιδικά γραφεία,2,ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,33,παιδικές κατασκευές,13,παιδικές κατασκευές από αυγοθήκες,1,παιδικές κατασκευές με χαρτί,1,παιδικές κουζίνες από χαρτόκουτα,1,ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ,1,παιδική πισίνα παιχνίδι,1,ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ,36,παιχνιδοκατασκευές,5,παλαίωση επίπλων,2,ΠΑΛΕΤΕΣ,33,ΠΑΛΙΑ ΑΘΗΝΑ,1,παλιά συρτάρια,1,παλιές ραπτομηχανές,1,ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ,1,παπουτσοθήκες,1,παραβάν,1,παρτέρια,7,παρτέρια σπιράλ,1,παστέλ,1,ΠΑΣΧΑ,43,πάσχα,21,πασχαλινά αβγά οικολογικό βάψιμο,1,πασχαλινά αυγά,6,ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΚΑΛΑΘΙΑ,1,πασχαλινά στεφάνια,2,πασχαλινά Bazaar,1,πασχαλινά Bazaar πασχαλινές κατασκευές,1,ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,24,πασχαλινές κατασκευές,2,ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΛΑΜΠΑΔΕΣ,1,πασχαλινές λαμπάδες,2,ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ,3,πασχαλινή διακόσμηση,10,πασχαλινή διακόσμηση βιτρίνας,1,πασχαλινό αμπαλάζ,1,πασχαλινό τραπέζι,4,πατητή τσιμεντοκονία,1,ΠΑΤΙΝΑ,1,πατίνα,1,πάτσγουορκ,1,παχύφυτα,7,πέργκολες,2,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,3,πέτρα,5,πέτρινα κιόσκια,1,πηλός,18,πιάτα με decoupage,1,πίνακες ανακοινώσεων,1,πίνακες κάδρα από βότσαλα,1,πλακάκια,10,πλεχτά από χαρτί εφημερίδας,1,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,1,πολλαπλασιασμός με μοσχεύματα,1,ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ,1,πολυθρόνες,3,πορομπετόν,3,πόρτες,2,ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΠΟΣΟ,21,ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΠΟΣΟ...,6,πουφ,1,πράσινο της ελιάς,1,προβλήματα υγρασίας,1,προζύμι,1,προστασία επίπλων,1,ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΦΥΤΩΝ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ,1,προστατευτικές μάσκες DIY,1,πρωτομαγιάτικα στεφάνια,4,πως θα αποξηράνετε λουλούδια,1,πως θα αποξηράνετε φρούτα,1,πως θα προσθέσετε χρώμα στο σπίτι,1,πως θα φτιάξετε αντικουνουπικά κεριά,1,πως θα φτιάξετε κάλυμμα καλοριφέρ καλοριφέρ,1,πως θα φτιάξετε κεριά,1,πως θα φτιάξετε κουρτίνες,1,πως θα φτιάξετε μαξιλάρια,1,πως θα φτιάξετε μαξιλάρια χωρίς γάζωμα,1,πως θα φτιάξετε πλαστελίνες,1,πως θα φτιάξετε τραπέζια από παλέτες,1,πως θα φτιάξετε Diaper Cakes,1,πως θα φτιάξω,9,ΡΑΠΤΙΚΗ,16,ραπτική,9,ράφια,12,ραφιέρες βιβλιοθήκες από παλέτες,1,ράψιμο μαξιλαριών,3,ριγέ,2,ρολόγια τοίχου,3,ΣΑΛΟΝΙ,3,ΣΑΛΟΝΙ ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ,1,ΣΑΛΟΝΙ-ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ,90,σαπούνι,1,σεμέν-δαντέλες,11,Σεφλέρα,1,σιδερώστρες,1,σιδερώστρες για μικρούς χώρους,1,σκάλες,1,σκαλιστά βάζα από πηλό,1,Σκανδιναβικό στυλ,13,σκελετοί για στεφάνια,1,ΣΚΙΑΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩ ΧΩΡΩΝ,1,σκοινί,16,Σπαθίφυλλο,1,σπιρτόκουτα,2,σπιτάκια μινιατούρες,1,ΣΠΙΤΙ-ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ,26,ΣΠΙΤΙΑ COB,1,σπιτικά αναψυκτικά,1,σπιτικές μαρμελάδες,1,σπιτικό ψωμί,1,ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ,19,στολίδια με ζύμη σόδας,1,στολισμός για μπαλκόνια,1,ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΔΕΝΤΡΟΥ,1,Στρελίτζια,1,συλλογές αντικειμένων,1,συμβουλές για αλλαγή γλάστρας,1,συμβουλές για κομμένα λουλούδια,1,συμβουλές για Λεβάντα,1,συμβουλές για παχύφυτα,1,συμβουλές κηπουρικής για Βασιλικό,1,συμβουλές κηπουρικής για Γαρδένια,1,συμβουλές κηπουρικής για κάκτους,1,συμβουλές κηπουρικής για Πουλί του Παραδείσου,1,συμβουλές κηπουρικής φτέρη,1,συμβουλές φροντίδας για Γιασεμί,1,συνθέσεις λουλουδιών,1,συνθέσεις με επιπλέοντα κεριά,1,συνθέσεις με καρπούς φρούτα,1,ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΓΚΑΖΟΝ,1,σύρμα,5,συρμάτινες κατασκευές,1,σφουγγάρια ανθοδετικής,1,σχέδια για ψηφιδωτά,1,σωστό πότισμα,1,ταινίες Led,2,ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ,1,ταπετσαρίες,1,τάρτες,1,ΤΕΧΝΗ,7,ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΑΛΑΙΩΣΗΣ,70,τεχνικές παλαίωσης,9,τεχνική μεταφοράς εικόνας,1,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,3,τεχνοτροπίες,3,ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ,16,ΤΖΑΚΙ,2,τζάκι,7,ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΤΟΥ ΜΗΝΑ,12,ΤΟ ESHOP ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ,7,τραπεζάκια σαλονιού,9,ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ,18,τραπεζαρίες για κήπο μπαλκόνι,1,τραπέζια,3,τραπέζια από παλέτες,1,ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ,1,τροχόσπιτα,1,τσιμέντο,13,τσιμεντόλιθοι,5,τσόχα,5,υγρό γυαλί,5,ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ,43,ύφασμα,43,υφάσματα επίπλωσης,1,φελιζόλ,4,φελλός,2,φθινοπωρινές ανθοδέσμες,1,φθινοπωρινή διακόσμηση,11,Φίκος,1,φλοράλ,1,ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ,1,ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΣΠΙΤΙ,4,φροντίδα κάκτοι,1,φροντίδα κατοικίδιων,1,ΦΤΙΑΞΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ...ΚΟΥΖΙΝΑ,46,φύλλα,5,φυσικά υλικά,1,φυτά,176,ΦΥΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ,1,φυτά εσωτερικού χώρου,6,φυτά σε γυάλες,2,φωτισμός εξωτερικών χώρων,1,φωτισμός εσωτερικών χώρων,2,φωτισμός με ταινίες Led,1,ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ,2,φωτιστικά,32,φωτιστικά από θαλασσόξυλα,1,φωτιστικά από κληματόβεργες,1,φωτιστικά από μπουκάλια,1,φωτιστικά με σκοινί,1,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,4,φωτογραφίες,5,ΧΑΛΙΑ,5,χαλιά,17,ΧΑΛΙΑ ΣΙΣΑΛ,1,ΧΑΡΤΕΣ,1,χαρτί,45,ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ,3,ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΚΕΡΙΑ,15,χειροποίητα σαπούνια,2,χειροποίητα στολίδια,1,χειροποίητες μινιατούρες σπιτιών,1,ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΚΑ,1,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ,111,χριστουγεννιάτικα γούρια,1,χριστουγεννιάτικα δέντρα,1,χριστουγεννιάτικα κρεμαστά διακοσμητικά,1,χριστουγεννιάτικα στεφάνια,1,χριστουγεννιάτικα bazaar,1,χριστουγεννιάτικα led,1,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ,34,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,99,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΜΠΑΛΕΣ,1,χριστουγεννιάτικες συνθέσεις,1,χριστουγεννιάτικες χιονονιφάδες,1,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ,53,χριστουγεννιάτικη διακόσμηση,3,χριστουγεννιάτικη συνταγή για ψωμί,1,χριστουγεννιάτικο αμπαλάζ,1,χριστουγεννιάτικο αμπαλάζ για μπουκάλια,1,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ,7,χριστουγεννιάτικο τραπέζι,3,χριστουγεννιάτικοι χιονάνθρωποι,1,χριστουγεννιάτικος στολισμός κήπου,1,χρώμα,2,χρώμα μαυροπίνακα,2,χρώμα σπρέϊ,1,χρώματα για κατασκευές,1,χρώματα κιμωλίας,20,χρώματα σπρέϊ,1,χρώματα σπρέϋ,1,ΧΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ,83,χτιστές κατασκευές για το μπάνιο,1,χτιστοί καναπέδες για κήπο μπαλκόνι,1,ΧΩΛ-ΕΙΣΟΔΟΣ,8,χωριάτικο στυλ,2,χώροι για παιδικές δραστηριότητες,1,ψάθα,6,ΨΑΘΙΝΑ ΧΑΛΙΑ,1,ψηφιδωτά,15,ψηφιδωτά νούμερα για διεύθυνση σπιτιού,1,Ωραιόφυλλο,1,AirBNB,4,Aithrio.com,2,Annie Sloan,10,anysticker,1,ART,10,avramis,1,bar,1,Bohemian,5,boho style,12,camping,4,camping στην Ελλάδα,2,Chalk of the Town,1,chalk paint,1,christmas,147,christmas 2021,162,collage,1,country στυλ,3,Covid19,9,CUCCI,1,Deco Tip,1,DECOUPAGE,27,decoupage αυγά χωρίς κόλλα,1,decoupage γενικά,4,decoupage με ύφασμα,1,decoupage σε έπιπλα,2,decoupage σε τσάντες παπούτσια,2,DESIGN,8,DESIGN IS THIS,1,diaper cakes,1,DIY,179,DIY ΕΠΙΠΛΑ,90,DIY έπιπλα,29,DIY ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ,28,DIY χαλιά,4,DIY-ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,546,Driftwood Art,2,DRIVE&LISTEN,1,Easy DIY,47,ektorp,1,ESHOPS,4,ethnic στυλ,13,fairy gardens,3,fairy lights,1,faiy gardens,1,Fallingwater,1,floral,2,FOOD ARTIST,1,food plating,1,GAMES,1,GARDEN,1,Garden Answer,1,graffiti,2,HOME TOUR,106,HOME TOURS,110,Hundertwasser,1,ikea,52,illustradays,1,inart,1,instagram,23,INSTAGRAM HOMES,22,INTERNET,1,JAPANDI,1,KOYZINA,2,laminate,1,led,2,ledokosmos,1,LEGO,2,leroy merlin,5,loft,1,marble ideas,1,minimal στυλ,1,nautical στυλ,2,oikianet.gr,1,pakketo.com,1,Paper Wicker,1,patchwork,3,pets,3,pour painting,1,powertex,2,praktiker,4,proofing hyperstone,1,quilting,2,recycle,8,resin,2,retro,2,reuse,38,Royal Design Studio,5,RUSTIC,1,s,1,sgraffito,1,shabby chic στυλ,2,Soulouposeto,1,stencils,12,Strelitzia,1,SUPER MARKETS ΑΓΟΡΕΣ ONLINE,1,terrarium,2,TikTok,1,Valentine's Day,1,video,3,videos,71,vintage,6,vintage κουζίνες,3,vintage στυλ,14,WALL ART,1,wall decoration,1,WALL MURALS,1,wall&design.gr,1,WEB,5,windowswap,1,xinara house,1,
ltr
item
SOULOUPOSETO: Bάψιμο δαπέδων - Πλακάκια/Παρκέ/Τσιμέντο
Bάψιμο δαπέδων - Πλακάκια/Παρκέ/Τσιμέντο
Πληροφορίες, αναλυτικές οδηγίες και πολλές ιδέες για να βάψετε παλιά πλακάκια δαπέδου ή και φθαρμένα παρκέ, τσιμεντένια άστρωτα δάπεδα και να δώσετε εντελώς νέα εντυπωσιακή εμφάνιση στους χώρους σας
https://1.bp.blogspot.com/-67xqVUMYdJw/XG5DypD3PwI/AAAAAAABroM/LKJSVGXukpg-H2_3fC3Zv_9YZ6xx-lWngCLcBGAs/s640/floor-stenciling.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-67xqVUMYdJw/XG5DypD3PwI/AAAAAAABroM/LKJSVGXukpg-H2_3fC3Zv_9YZ6xx-lWngCLcBGAs/s72-c/floor-stenciling.jpg
SOULOUPOSETO
https://www.soulouposeto.gr/2019/02/pos-tha-vapsete-palia-plakakia-dapedou.html
https://www.soulouposeto.gr/
https://www.soulouposeto.gr/
https://www.soulouposeto.gr/2019/02/pos-tha-vapsete-palia-plakakia-dapedou.html
true
4011188418940387580
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content