OΔΗΓΟΣ για βάψιμο με Stencils

Αναλυτικός ΟΔΗΓΟΣ με πληροφορίες - οδηγίες για βάψιμο με χρήση STENCILS κάθε είδους επιφάνειας-αντικείμενουvapsimo-me-stencilsAπό τους πιο εντυπωσιακούς τρόπους για να διακοσμήσετε και να δώσετε εντελώς διαφορετική όψη σε κάθε είδους επιφάνεια/αντικείμενο, προσθέτοντας σχέδια και μοτίβα μόνο με την χρήση χρώματος, είναι να το κάνετε με κάποιο Stencil. 

vapsimo-me-stencilsΙδιαίτερος και καθόλου δύσκολος τρόπος για να διακοσμήσετε μικρά ή μεγαλύτερα έπιπλα - αντικείμενα, συνδυάζοντας stencils π.χ με μια τεχνική παλαίωσης ή τεχνικές όπως το decoupage, κρακελέ κλπ. για  να δημιουργήσετε μπορντούρες σε επιφάνειες τοίχων ή ροζέτες σχεδίων σε ταβάνια, για να αλλάξετε εντελώς την όψη μονόχρωμων υφασμάτινων διακοσμητικών στοιχείων π.χ καπέλα φωτιστικών, διακοσμητικά μαξιλάρια κλπ.

Τα stencils είναι πλαστικές μεμβράνες ή πλαστικοποιημένο χαρτί με χαραγμένα πάνω τους διάτρητα σχέδια,  ώστε αφού γεμίσετε τα κενά σημεία με χρώμα και απομακρύνετε το stencil, το σχέδιο να έχει αποτυπωθεί με κάθε του λεπτομέρεια πάνω στην επιφάνεια που θέλετε να βάψετε/διακοσμήσετε. vapsimo-me-stencils
vapsimo-me-stencilsΈνας εναλλακτικός τρόπος χρήσης τους 
είναι αντί για χρώμα να χρησιμοποιήσετε μια πάστα, στόκο, γύψο κλπ. για το γέμισμα των κενών, με την βοήθεια μιας μικρής σπάτουλας, δημιουργώντας έτσι επάνω σε μια επιφάνεια ανάγλυφα 3D σχέδια. 

Ανάλογα τόσο με το είδος της επιφάνειας για τα οποία είναι φτιαγμένα όσο για τον τρόπο χρήση που προορίζονται (γέμισμα με χρώμα ή πάστα) η μεμβράνη αυτή διαφέρει σε πάχος και υλικό κατασκευής. πχ ένα stencil προορισμένο για χρήση με χρώμα πάνω σε γυαλί ή ξύλινα αντικείμενα είναι συνήθως κατασκευασμένο από πολύ λεπτό πλαστικό ή πλαστικοποιημένο χαρτί που κολλά και σταθεροποιείται πάνω σε αυτές τις επιφάνειες για όσο χρόνο δουλεύετε, χωρίς την χρήση βοηθητικής κολλητικής ταινίας ή προσωρινής κόλλας, ενώ π.χ μεγάλου μεγέθους stencils ειδικά για τοίχους είναι συνήθως κατασκευασμένα από πιο χοντρό πλαστικό


vapsimo-me-stencils
vapsimo-me-stencilsΌλα μετά την χρήση τους πλένονται και επαναχρησιμοποιούνται και, γενικά, εκτός αν πρόκειται για κάτι ιδιαίτερα εξειδικευμένο, όλα τα stencils ανεξαρτήτως για ποιο είδος επιφάνειας/υλικό είναι κατασκευασμένα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν οπουδήποτε, απλά θα διευκολυνθείτε στην όλη διαδικασία αν έχετε επιλέξει ένα stencil κατάλληλο για αυτό ακριβώς που θέλετε να κάνετε.
Με stencils μπορείτε να δουλέψετε πάνω σε κάθε είδους επιφάνεια. Τ
οίχους, γυαλί, χαρτί, μέταλλο, ξύλο, ύφασμα κλπ. με την χρήση φυσικά της αντίστοιχα κατάλληλης μπογιάς. 


vapsimo-me-stencils
Η διαδικασία αποτύπωσης του σχεδίου ενός stencil είναι απλή. 
Αφού το στερεώσετε στο σημείο ακριβώς που θέλετε να δημιουργηθεί το σχέδιο με αυτοκόλλητη ταινία ή προσωρινή κόλλα σε σπρέϋ, γεμίζετε τα κενά σημεία με χρώμα χρησιμοποιώντας απλό ρολό από σφουγγάρι, πινέλο, ή ένα σφουγγαράκι, ανάλογα το μέγεθος του σχεδίου, τις λεπτομέρειές του κλπ.  

vapsimo-me-stencilsΤο μοναδικό ...μυστικό είναι ότι η ποσότητα χρώματος πρέπει να είναι ελάχιστη,  ίσα ίσα όσο χρειάζεται για να ...βάφει το ρολό ή το πινέλο σας, διαφορετικά η περίσσια ποσότητα μπογιάς θα "τρέξει" και θα συσσωρευτεί στις άκρες των σχημάτων και θα χαλάσει από ελαφρά έως ...εντελώς την τελική όψη τους. Γι΄αυτό και με όποιον τρόπο κι αν δουλέψετε θα το κάνετε βουτώντας ρολό ή πινέλο σε πολύ μικρή ποσότητα μπογιάς και αφού πριν τα  "στεγνώσετε" πάνω σε απορροφητικό χαρτί.vapsimo-me-stencils
vapsimo-me-stencilsΟι κινήσεις με το ρολό δεν διαφέρουν από εκείνες στο απλό βάψιμο, δουλεύοντας με πινέλο θα το κάνετε γεμίζοντας τα κενά του σχεδίου με κυκλικές κινήσεις.
Σε μικρού μεγέθους σχέδια ή για stencils πάνω σε έπιπλα, μικρά διακοσμητικά αντικείμενα κλπ. ο πρακτικότερος τρόπος είναι να γεμίσετε το σχέδιο με ένα σφουγγαράκι πολύ καλά στραγγισμένο και ταμπονάροντας το χρώμα πάνω στην επιφάνεια. Αυτός ο τρόπος δίνει ένα ελαφρά πιο "φυσικό" και απαλό τελικό φινίρισμα, ειδικά πάνω σε ξύλινες επιφάνειας. 

vapsimo-me-stencils
Για να εφαρμόσετε επαναλαμβανόμενα ένα stencil σε μια επιφάνεια μεγάλου μεγέθους και προκειμένου να υπάρχει συμμετρία του σχεδίου στα άκρα πιθανόν να χρειαστεί σε κάποια σημεία να αποτυπώσετε όχι ολόκληρο αλλά ένα μέρος μόνο του σχεδίου. Για να το κάνετε χωρίς κανένα πρόβλημα απλώς θα καλύψετε με προστατευτική ταινία την επιφάνεια από το σημείο ακριβώς που θέλετε να σταματά το σχέδιο και μετά και θα δουλέψετε κανονικά με την βασική διαδικασία των stencils.


vapsimo-me-stencils
Γενικά, δουλεύοντας με επαναλαμβανόμενα σχέδια πάνω σε τοίχους, έπιπλα μεγάλων διαστάσεων κλπ. πριν αρχίσετε να γεμίζετε το σχέδιο με χρώμα, είναι αναγκαίο να κάνετε έναν υπολογισμό για το σε ποια σημεία ακριβώς θα πρέπει κάθε φορά να τοποθετηθεί το stencil, χρησιμοποιώντας δε stencils με γεωμετρικά σχέδια πάνω σε μεγάλες επιφάνειες ο υπολογισμός αυτός θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα λεπτομερής και με ακρίβεια εκατοστού ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι αυτό ακριβώς που θέλετε. 
Ακόμη και με ένα μόνο σχέδιο stencils σε μία ή διαφορετικές διαστάσεις και χρησιμοποιώντας διαφορετικές αποχρώσεις χρώματος, μπορείτε να δημιουργήσετε εντυπωσιακή όψη πάνω σε μια επιφάνεια, πολύ πιο ιδιαίτερη απ΄όσο συνήθως θα φανταστείτε απλώς και μόνο βλέποντας το σχέδιο του stencil. Αυτή είναι και η μεγαλύτερη "δυσκολία". Η σωστή επιλογή σχεδίων-συνδυασμών για την κάθε επιφάνεια.  


vapsimo-me-stencils
Τα μεγάλα και περίτεχνου σχεδιασμού stencils, με πολλές λεπτομέρειες κλπ. δεν είναι από τις πιο οικονομικές λύσεις, αν υπολογίσετε ότι ένα stencil μεγάλων διαστάσεων ή πολύ ιδιαίτερου σχεδιασμού θα το βρείτε στα ειδικά eshops με παρόμοια είδη σε τιμές από 30-40 έως 50-60 ευρώ και φυσικά όσο ...ανεβαίνει η καλλιτεχνική αξία του σχεδίου ανάλογα αυξάνει και η τιμή.  Και αυτό ακριβώς είναι που πληρώνετε. Την δυνατότητα δηλαδή, με τέτοιου είδους stencils, να δώσετε πραγματικά καταπληκτική όψη σε κάθε είδους επιφάνεια εφάμιλλη με το να είχε ζωγραφιστεί. 

vapsimo-me-stencils"Oικονομικές" αναλογικά με τις επιλογές και δυνατότητες εφαρμογής-δημιουργιών που σας προσφέρουν είναι οι συσκευασίες stencils με πολλά μαζί σχέδια μικρού μεγέθους, ιδιαίτερα πρακτικά πχ για διακόσμηση παιδικών δωματίων, για κουζίνες, για εποχιακές χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις κλπ. διαλέγοντας μια αντίστοιχη συλλογή σχεδίων. 


vapsimo-me-stencils
vapsimo-me-stencilsΟικονομικότερα όλων είναι φυσικά τα stencils που μπορείτε ...να φτιάξετε μόνοι σας. 
Τα πολύ απλού σχεδιασμού είναι μια πανεύκολη διαδικασία. Θα χρειαστεί απλώς με κοφτερό κοπίδι να κόψετε το περίγραμμα οποιουδήποτε σχεδίου, αφού πριν το ζωγραφίσετε πάνω σε ένα κομμάτι λαδόκολλα ή ένα λεπτό φύλλο πλαστικού π.χ μια πλαστική ζελατίνη από ντοσιέ αρχειοθέτησης. Μπορείτε να το κάνετε και πάνω σε απλό λεπτό χαρτόνι, αλλά αν θέλετε να επαναλάβετε το σχέδιο αρκετές φορές η μπογιά γρήγορα θα το καταστρέψει ενώ η λαδόκολλα είναι περισσότερο "αδιάβροχη" και φυσικά το πλαστικό μπορείτε και να το πλύνετε και να το ξαναχρησιμοποιήσετε  όπως και ένα κανονικό έτοιμο stencil του εμπορίου. 
vapsimo-me-stencils
vapsimo-me-stencilsΑλλά και για να κατασκευάσετε ένα μεγαλύτερο σε μέγεθος stencil με ιδιαίτερες λεπτομέρειες στο σχέδιό του ή για περίπλοκα γεωμετρικά σχήματα η διαδικασία δεν διαφέρει ιδιαίτερα, απλώς είναι περισσότερο χρονοβόρα.

Μπορείτε να αντιγράψετε με την μέθοδο της "ξεπατικοτούρας" πάνω σε λαδόκολλα ή τσιγαρόχαρτο όποιου είδους, μεγέθους και δυσκολίας σχέδιο είτε από ένα ύφασμα αλλά κυρίως από το internet, όπου μπορείτε να τυπώσετε κάθε μορφής σχέδια, ακόμη και ένα stencil που σας άρεσε αλλά η τιμή του είναι ιδιαίτερα υψηλή. 
vapsimo-me-stencils
Το τυπώνετε σε κοινό εκτυπωτικό χαρτί, αν χρειάζεται μεγενθύνετε την αρχική εκτύπωση, αντιγράφετε "ξεπατικώνοντας" το σχέδιο σε τσιγαρόχαρτο ή λαδόκολλα που τοποθετείται πάνω σε ένα λεπτό φύλλο πλαστικού και στην συνέχεια κόβετε με κοπίδι το περίγραμμα των σχεδίων, προσέχοντας το κόψιμο σε όλα τα σημεία να φτάνει έως το πλαστικό που θα είναι και το τελικό σας stencil.  
Αν πρόκειται για σχέδιο στο οποίο θα χρησιμοποιήσετε παραπάνω από ένα χρώματα, μπορείτε και να βάψετε το κάθε κομμάτι με το ανάλογο χρώμα, ώστε να είναι εύκολο στην αποτύπωση του σχεδίου να ακολουθήσετε ακριβώς τον σχεδιασμό του stencil και στις αποχρώσεις. Η κατασκευή stencil μεγάλων και περίπλοκων σχεδίων απαιτεί βεβαίως μια στοιχειώδη υπομονή και χρόνο, αλλά το αποτέλεσμα δεν έχει απολύτως καμιά διαφορά από ένα έτοιμο stencil. 
Δείτε πιο κάτω στην ενότητα των videos αναλυτικά την όλη διαδικασία

vapsimo-me-stencils
Τα stencils είναι ένας πολύ απλός τρόπος και ο πιο οικονομικός, αν χρησιμοποιήσετε χειροποίητα σχέδια, για να δώσετε εντελώς άλλη όψη και σε υφασμάτινα αντικείμενα - υφάσματα. Θα δουλέψετε φυσικά με την ανάλογη-κατάλληλη και ανεξίτηλη για ύφασμα μπογιά (θα τις βρείτε σε όλα τα καταστήματα με είδη χόμπυ-κατασκευών και σε τιμές από 2-5 ευρώ ανάλογα με την ποιότητα και την συσκευασία).

Ειδικά σε υφάσματα όπως λινάτσα, χοντρά λινά, χοντρά βαμβακερά, καραβόπανα κλπ το αποτέλεσμα που μπορούν να δώσουν είναι πραγματικά εξαιρετικό είτε πρόκειται για μια ...πάνινη τσάντα, μια κουρτίνα, ένα διακοσμητικό μαξιλάρι, ένα υφασμάτινο καπέλο φωτιστικού κλπ.

vapsimo-me-stencils

Στους τοίχους πέρα από την διακόσμηση με κάποιο συγκεκριμένο ή γεωμετρικό μικρό ή μεγαλύτερο σχέδιο, με stencils μπορείτε να δημιουργήσετε εξαιρετικές μπορντούρες - ροζέτες τόσο σε ψηλά όσο και σε χαμηλότερα σημεία τοίχων, σε εσωτερικά δοκάρια ή ιδιαίτερα αρχιτεκτονικά σημεία κλπ. ενώ ανάλογο διακοσμητικό αποτέλεσμα δίνει και η χρήση τους σε σκάλες. 

vapsimo-me-stencilsΕκτός από χρώμα κάθε είδους ένα stencil μπορεί να γεμίσει και με πάστα, γύψο, στόκο κλπ. δημιουργώντας  "ανάγλυφα" 3D σχέδια και τα οποία φυσικά στην συνέχεια μπορείτε να επεξεργαστείτε και με χρώμα ή επιπρόσθετα με όποια άλλη τεχνική θέλετε. Μετά την ολοκληρωσή τους κι αφού το υλικό που θα χρησιμοποιήσετε στεγνώσει εντελώς μπορείτε αν χρειάζεται και να τρίψετε πολύ ελαφρά με γυαλόχαρτο  το σχέδιο για να λειάνετε-διορθώσετε πιθανές ατέλειες.
vapsimo-me-stencils

Ειδικά η χρήση έτοιμου απλού στόκου, που απλώνεται και στρώνει εύκολα, μπορεί να δώσει πραγματικά εκπληκτικό αποτέλεσμα σε σχέδια με λεπτομέρειες δημιουργώντας στην πραγματικότητα "γλυπτά" πολύ μικρού ή και μεγαλύτερου πάχους τα οποία ειδικά πάνω σε τοίχους, ταβάνια κλπ. αλλά και σαν "κάδρα" μπορούν να αποκτήσουν την όψη αληθινών έργων τέχνης, ενώ είναι ένας πολύ ιδιαίτερος και όμορφος τρόπος για την διακόσμηση εξωτερικών τοίχων σε μπαλκόνια, περιμετρικά παραθύρων κλπ 


vapsimo-me-stencils
Τεχνικά η διαδικασία είναι το ίδιο απλή και αντίστοιχη εκείνης με την μπογιά. Στερεώνετε το stencil με κολλητική ταινία ή προσωρινή κόλλα σε σπρέϋ πάνω στον τοίχο και στην συνέχεια αντί για χρώμα απλώς γεμίζετε  με στόκο, φροντίζοντας όπως ακριβώς και εάν δουλεύατε με χρώμα να χρησιμοποιήσετε όσο λιγότερο υλικό με κάθε κίνηση και να απομακρύνετε με την σπάτουλα όλη την περισσευούμενη ποσότητα. Αν θέλετε να αποκτήσει το σχέδιο περισσότερο ανάγλυφη υφή, μεγαλύτερο πάχος δηλαδή, επαναλαμβάνετε την διαδικασία, αφού όμως πριν αφήσετε να στεγνώσει η πρώτη στρώση του στόκου. 


vapsimo-me-stencils
Μια ιδιαίτερα οικονομική και πρακτική μορφή stencil για εφαρμογή σε έπιπλα, χάρτινα, γυάλινα ή ξύλινα διακοσμητικά αντικείμενα αλλά και υφάσματα, είναι τα ...stencils που ήδη έχετε σπίτι σας π.χ κομμάτια δαντέλας ή και ...χάρτινα πετσετάκια ζαχαροπλαστικής που με την ίδια ακριβώς λογική ενός κανονικού stencil μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποτυπώσετε το σχέδιο τους πάνω σε μια επιφάνεια χρησιμοποιώντας πινέλο ή και χρώμα σε σπρέϋ, ιδιαίτερα πρακτικό για "πυκνά" δαντελένια μοτίβα με πολλά αλλά μικρά κενά στο σχέδιό τους.

vapsimo-me-stencilsΜε μεγαλύτερα βεβαίως κομμάτια ανάλογου υφάσματος ακόμη π.χ και με ένα πλαστικό "δαντελένιο" τραπεζομάντηλο που θα βρείτε σε μια λαϊκή αγορά ή παζάρι μπορείτε να μεταμορφώσετε μεγαλύτερες επιφάνειες να δημιουργήσετε π.χ ένα αντίστοιχο ...μόνιμο τραπεζομάντηλο από χρώμα σε ένα τραπέζι. Δείτε παρακάτω στην ενότητα των video ότι δεν είναι καθόλου δύσκολο. 
Eπίση πρακτική, εύκολη και ανέξοδη επιλογή για να φτιάξετε τα δικά σας σχέδια, είναι τα stencils που μπορείτε να κατασκευάσετε σχεδιάζοντας και κόβοντας απλά σχήματα πάνω στην επιφάνεια ενός πιάτου μιας χρήσης. Κάντε μερικές δοκιμές με απλά και λίγο πιο σύνθετα σχέδια που απλώς θα χαράξετε με ένα κοπίδι. Αυτός είναι ο ευκολότερος τρόπος για να δημιουργήσετε stencils σε εποχιακά πχ χριστουγεννιάτικα σχέδια για διακοσμήσεις αντικειμένων για εποχιακή διακόσμηση, κάποιων χειροποίητων δώρων, για να δώσετε ιδιαίτερη όψη σε συσκευασίες δώρων κλπ. 

vapsimo-me-stencils

Και...
* Από κάθε είδος - τύπο stencil μπορεί να προκύψει ένα διαφορετικό διακοσμητικό αποτέλεσμα, περισσότερο ή λιγότερο έντονο, μονόχρωμο, δίχρωμο, πολύχρωμο κλπ. ανάλογα με τις αποχρώσεις μπογιάς που θα χρησιμοποιήσετε.
Ειδικά για stencils που θέλετε να προσθέσετε πολλά χρώματα ή δεν είστε σίγουροι σε πιο χρώμα θα "απέδιδε" καλύτερα ανάλογα με την επιφάνεια που θα το χρησιμοποιήσετε, απλώς κάνετε αρκετές δοκιμές σε ένα κομμάτι χαρτόνι πριν προχωρήσετε στην οριστική εφαρμογή. 


* Οι ...πρόβες και οι δοκιμές, ειδικά αν δεν έχετε καμιά εμπειρία στην τεχνική των stenils, εκτός από τα όσα αφορούν τις αποχρώσεις μπογιάς που θα επιλέξετε θα σας βοηθήσουν να ...τεστάρετε γενικά πως ...συμπεριφέρονται χρώματα, εργαλεία, να διορθώσετε μικροατέλειες στον τρόπο που γεμίζετε με χρώμα ή να καταλάβετε πόσο πραγματικά λίγη μπογιά χρειάζεται και γενικά είναι ο παράγοντας που θα σας εξασφαλίσει ότι δουλεύοντας στην συνέχεια πάνω στον τοίχο, σε ένα έπιπλο κλπ. δεν θα δημιουργηθούν ...δυσάρεστες εκπλήξεις. 


* Εκτός από επιφάνειες που απαιτούν χρήση ειδικής χρώματος π.χ γυαλί, ύφασμα κλπ. σε όλες τις άλλες εφαρμογές-αντικείμενα-υλικά προτιμήστε χρώματα νερού, δίνουν καλύτερο φινίρισμα και με ένα βρεγμένο σφουγγαράκι θα διορθώσετε αμέσως και εύκολα ...μικροατυχήματα όπως πχ στην περίπτωση που ξεφύγει το ρολό ή το πινέλο πέρα από τα όρια του stencil κλπ. κάτι που με χρώματα που απαιτούν διαλυτικό δεν είναι το ίδιο εύκολο, ενώ πολύ πιο εύκολα θα καθαρίσετε και το stencil μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας.vapsimo-me-stencils
* Δουλεύοντας με πινέλο, επιλέξτε ένα καλής ποιότητας, αν πρέπει κάθε τόσο να απομακρύνετε τις τρίχες από την επιφάνεια που δουλεύετε είναι σίγουρο ότι το τελικό αποτελέσμα του σχεδίου θα έχει μικροατέλειες. 

* Το ίδιο καλής ποιότητας θα πρέπει να είναι και η προστατευτική - κολλητική ταινία που θα χρησιμοποιήσετε, βεβαιωθείτε ότι ξεκολλά εύκολα και κυρίως χωρίς να αφήνει το παραμικρό σημάδι διαφορετικά πάνω σε τοίχους, βαμμένα έπιπλα, χάρτινα αντικείμενα κλπ. θα καταστρέψει την όψη της επιφάνειας. Για χρήση σε μεγάλες επιφάνειες καταλληλότερη και πρακτικότερη είναι η προσωρινή κόλλα σε σπρέϋ. Ψεκάζετε με την κόλλα την πίσω όψη του stencil, το ακουμπάτε στην επιφάνεια που θέλετε και πιέζετε με τα χέρια σας ώστε να σταθεροποιηθεί πλήρως. Όταν ολοκληρώσετε την επεξεργασία με χρώμα ή πάστα, το τραβάτε με προσοχή και ξεκολλά χωρίς  η κόλλα να έχει αφήσει σημάδι αλλά ακόμη κι αν κάπου υπάρχουν υπολείμματα τα αφαιρείτε εύκολα με λίγο οινόπνευμα. Προσωρινή κόλλα σε σπρέϋ θα βρείτε σε όλα τα μεγάλα χρωματοπωλεία αλλά και τα καταστήματα eshops με είδη για κατασκευές-decoupage κλπ. 


* Στην εγχώρια αγορά θα βρείτε μεν αλλά σχετικά περιορισμένη ποικιλία σχεδίων stencils μεγάλου μεγέθους, σε μεγάλα χρωματοπωλεία, πολυκαταστήματα ειδών σπιτιού που διαθέτουν και είδη διακόσμησης τοίχων. Μεγαλύτερο εύρος επιλογής έχετε σε eshops του εξωτερικού, απλώς κάντε μια διεξοδική έρευνα αγοράς πριν αποφασίσετε, οι τιμές διαφέρουν αρκετά και βεβαίως τα ταχυδρομικά σε πολλές περιπτώσεις αυξάνουν σημαντικά το όλο κόστος. Δείτε ενδεικτικά εδώ και εδώ  συλλογές με stencil διαφόρων τύπων, σχεδίων και τιμών. 

Μικρού και μεσαίου μεγέθους stencils θα βρείτε σε διάφορες και σχετικά καλές τιμές σε όλα τα καταστήματα-eshops με είδη χόμπυ-κατασκευών-decoupage κλπ. Δείτε εδώ έναν ενδεικτικό κατάλογο τέτοιων καταστημάτων, τα περισσότερα διαθέτουν και stencils. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:
Όνομα

10 must,8,3D ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΕΣ,2,3D DECOUPAGE,1,αγορές on line,4,αερόστατα από κολοκύθες,1,αλλαγή ταπετσαρίας,3,αλλαγή υφάσματος πολυθρόνας,1,αλλαγή χρήσης αντικειμένων,1,αλόη,1,αλουμινόχαρτο,3,άμμος,4,αμπαλάζ,1,ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ,3,ανακύκλωση,5,ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ,19,ανακυκλώσιμα υλικά,14,αναρριχώμενα φυτά,1,ανθοδέσμες με σφουγγάρι,1,ΑΝΘΡΩΠΟΙ,1,ανοιξιάτικη διακόσμηση,2,αντικέ γραφεία,1,αντικέ έπιπλα,1,αντικέ πίνακες,1,αντικείμενα σχέδια Decoupage,1,αποθήκη,1,αποκριάτικες κατασκευές,6,αποκριάτικες στολές,7,αποκριάτικη διακόσμηση,3,ΑΠΟΚΡΙΕΣ,15,αποξηραμένα λουλούδια,1,αποξηραμένα φρούτα,1,αποξηραμένες κολοκύθες,2,ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ,18,ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΟΠΙΟΥ,1,ασπρόμαυρες διακοσμήσεις,1,αυλές μπαλκόνια σε παραδοσιακό στυλ,1,αφρολέξ,1,βάζα,2,Βασιλικός,1,βάψιμο,1,βάψιμο γενικά,20,βάψιμο γυαλί,3,βάψιμο γυαλιού,1,ΒΑΨΙΜΟ ΕΠΙΠΛΩΝ,68,ΒΑΨΙΜΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ,30,βάψιμο με βερνίκια νυχιών,1,βάψιμο με τεχνοτροπίες,4,βάψιμο μέταλλο,1,βάψιμο μέταλλο σίδερο,1,βάψιμο ξύλου,1,βάψιμο πασχαλινών αυγών,1,βάψιμο πλακάκια,1,βάψιμο τοίχου με σχέδια,2,βάψιμο τσιμεντένιου δαπέδου,1,βάψιμο τσιμέντου,1,βάψιμο υφασμάτων,1,ΒΑΨΙΜΟ-ΧΡΩΜΑΤΑ,12,βιβλία,1,βιβλία ευχών,1,ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ,2,βιβλιοθήκες,9,Βιεννέζικη Ψάθα,2,ΒΙΤΡΩ,2,βιτρώ,1,ΒΟΤΣΑΛΑ,2,βότσαλα,12,Βουκαμβίλια,2,βραχόκηποι,1,βρεφικά αναμνηστικά,1,γάμος βάφτιση,6,ΓΑΜΟΣ-ΒΑΦΤΙΣΗ,12,Γαρδένια,1,γιασεμί,1,ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ,6,ΓΛΑΣΤΡΕΣ,7,γλάστρες,31,γλάστρες με πλακάκια,1,ΓΛΥΠΤΙΚΗ,1,γλυπτική ζωγραφική,1,ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ,2,γραφεία για μικρούς χώρους,1,ΓΡΑΦΕΙΟ,13,γραφείο στο σπίτι,2,γυαλί,17,γυάλινες χριστουγεννιάτικες μπάλες,1,γυαλότουβλα,1,ΓΥΨΟΣ,1,γύψος,3,γυψοσανίδες,1,γωνιακά έπιπλα,1,ΔΑΠΕΔΑ ΒΙΝΥΛΙΟΥ,1,δέρμα,1,διάδρομοι κήπου από παλέτες,1,διακοπές με τροχόσπιτο,1,διακοσμήσεις για την είσοδο του σπιτιού,1,διακοσμήσεις με καναπέδες από παλέτες,1,ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΕΡΙΑ,1,διακοσμήσεις με κεριά,1,διακοσμήσεις με λουλούδια,1,διακοσμήσεις με φυτά,3,διακοσμήσεις σε γκρι χρώμα,1,διακοσμήσεις σε κόκκινο χρώμα,1,διακοσμήσεις σε μπλε πορτοκαλί,1,διακοσμήσεις σε μωβ χρώμα,1,διακοσμήσεις σε παστέλ αποχρώσεις,2,διακοσμήσεις σε πράσινο και ροζ-μωβ,1,ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΩΝ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΕΣ,4,ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ,164,διακόσμηση,1,διακόσμηση βιτρίνας,1,ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ,303,διακόσμηση καθιστικού,18,διακόσμηση καθιστικού σε εθνικ στυλ,1,διακόσμηση κόκκινο,1,διακόσμηση κονσόλες,1,διακόσμηση κουζίνας,18,διακόσμηση κρεβατοκάμαρας,8,διακόσμηση με γωνιακά έπιπλα,1,διακόσμηση με λουλούδια,3,διακόσμηση με πουά,1,διακόσμηση με ταπετσαρία,1,διακόσμηση με φυτά-λουλούδια,1,διακόσμηση μικρών χώρων,1,διακόσμηση παιδικού δωματίου,2,διακόσμηση πιάτου,1,διακόσμηση σαλονιού,21,διακόσμηση σε άσπρο μαύρο γκρι,1,διακόσμηση σε τραπέζια μπουφέδες,1,διακόσμηση σπιτιού,89,διακόσμηση τοίχων,8,διακόσμηση τούρτας,1,διακόσμηση χαλιά,1,διακοσμητικά από πηλό,1,ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ,1,διακοσμητικά μαξιλάρια,4,διακοσμητικά στεφάνια,5,διακοσμητικά στεφάνια από αλουμίνιο,1,ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΣΤΥΛ,35,διακοσμητικά φωτάκια,1,διακοσμητικά φωτάκια από ξερά κολοκύθια,1,διακοσμητικά DIY,1,διακοσμητικά mobiles,1,διακοσμητικός κανόνας 60-30-10,1,διαμόρφωση γραφείου,2,ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΗΠΟΥ,18,διαμόρφωση κήπου,2,διαμόρφωση μικρού μπαλκονιού,2,διαμόρφωση μικρών σπιτιών,1,διαμόρφωση μικρών χώρων,1,διαμόρφωση παραθαλάσσιων σπιτιών,1,διαμόρφωση χώρου για νηπιαγωγεία παιδικούς σταθμούς,1,ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ-ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ,160,διάτρητοι πίνακες,1,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,1,ΔΙΑΦΟΡΑ Εποχιακά,6,διαχωριστικά χώρου,1,ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑ,1,διοράματα,1,εδαφοκάλυψη κήπων,2,έθνικ διακοσμήσεις,7,ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ,1,είδος χρώματος ανά υλικό,1,ΕΙΣΟΔΟΣ,1,εξοχικό,4,έξυπνες λύσεις για μικρούς χώρους,1,ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ,139,ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ,1,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ,4,επαγγελματικοί χώροι,2,ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ,1,ΕΠΙΠΛΑ,55,έπιπλα από βαρέλια,2,ΕΠΙΠΛΑ ΑΠΟ ΠΑΛΕΤΕΣ,10,έπιπλα από παλέτες,7,έπιπλα από παλιά παράθυρα-πόρτες,1,ΕΠΙΠΛΑ ΚΗΠΟΥ,1,έπιπλα κουζίνας,2,έπιπλα μπάνιου,1,ΕΠΙΠΛΑ RATTAN,1,επισμάλτωση μπανιέρας,1,ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ,1,ΕΠΟΧΙΑΚΑ,5,έτοιμα καλύμματα επίπλων,1,έτοιμος πηλός,7,εύκαπτη πέτρα-πλακάκι,1,ΕΥΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,44,εύκολες κατασκευές για στεφάνια,1,ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ,8,ζωγραφική σε έπιπλα,1,ζωγραφική σε πέτρες,3,ηλιακά φωτιστικά,7,ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΗΠΟΥ,12,ημερολόγιο κήπου,2,ημερολόγιο κήπου για Οκτώβριο,1,ημερολόγιο κήπου Νοέμβριος,1,ΘΑΛΑΣΣΟΞΥΛΑ,4,θαλασσόξυλα,13,ιδέες βάψιμο,7,ιδέες για βάψιμο επίπλων,2,ιδέες για βεράντες,1,ιδέες για διαδρόμους μονοπάτια κήπου,1,ιδέες για διαμόρφωση κήπου,1,ιδέες για δώρα σε μετρητά,1,ιδέες για έθνικ διακοσμήσεις,1,ιδέες για έπιπλα ως διαχωριστικά,1,ιδέες για καλύμματα επίπλων,1,ιδέες για κήπο μπαλκόνι,1,ιδέες για κιόσκια σε κήπους αυλές,1,ιδέες για κρεμαστές γλάστρες,1,ιδέες για μεγάλα μπαλκόνια,1,ιδέες για μικρά μπάνια,1,ιδέες για μικρούς κήπους αυλές,1,ιδέες για μπαλκόνια,3,ιδέες για να φτιάξετε κεφαλάρια,3,ιδέες για παιχνιδοκατασκευές,1,ιδέες για παρτέρια,4,ιδέες για πολύχρωμες κουζίνες,1,ιδέες για ραφιέρες,1,ιδέες για στόλισμα βασιλόπιτας,1,ιδέες για στολισμό καλοκαιρινής βιτρίνας,1,ιδέες για τεχνοτροπίες τοίχου,2,ιδέες για την είσοδο χωλ,2,ιδέες για τούρτες γενεθλίων,1,ιδέες για φυτά εσωτερικού χώρου,2,ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα,1,ιδέες για ψηφιδωτά σε κήπο,1,ιδέες για decoupage,1,ιδέες για Diaper Cakes,1,ιδέες διακόσμησης πιάτου,1,ιδέες διαμόρφωσης κήπου,2,ιδέες έπιπλα,21,ιδέες επίπλωσης AirBNB,2,ιδέες κατασκευές για χριστουγεννιάτικα μπαζάρ,1,ιδέες λύσεις για μικρά καθιστικά,2,ιδέες με πουά υφάσματα,1,ιδέες συνθέσεις με παχύφυτα,1,ΙΔΕΕΣ-ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΕΠΙΠΛΩΝ,3,ΙΚΕΑ,53,ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΠΙΤΙΑ,1,ΚΑΔΡΑ,1,κάδρα,23,κάδρα από αλουμινόχαρτο,1,ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ,63,καθρέφτες,10,καθρέφτες με θαλασσόξυλα,1,κάκτοι,2,Καλαγχόη,1,καλάθια από κουρελάκια,1,καλάθια με σκοινί,1,καλάμι,3,καλαμωτές,1,καλέντουλα,1,καλλιτεχνικές κατασκευές από πέτρες και βότσαλα,1,ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ,73,καλοκαιρινά τραπέζια,1,καλοκαιρινά χαλάκια εισόδου,1,καλοκαιρινές ιδέες για κάδρα,1,καλοκαιρινές κατασκευές,35,ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ,41,καλοκαιρινή διακόσμηση,21,ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΕΠΙΠΛΩΝ,1,καλύμματα επίπλων,4,κάμπινγ,2,καναπέδες,8,καναπέδες από παλέτες,2,καπέλα μινιατούρες,1,καρούλια καλωδίων,1,ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΙΚΕΑ,1,κατασκευέ από σκοινί,1,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,180,κατασκευές από ανακλυκλώσιμα υλικά,2,κατασκευές από ανακυκλώσιμα υλικά,1,κατασκευές από βαρέλια,2,κατασκευές από καφάσια,1,κατασκευές από κολοκύθες,6,κατασκευές από κονσερβοκούτια,3,κατασκευές από κουτάκια αναψυκτικών,1,κατασκευές από λάστιχα αυτοκινήτων,1,κατασκευές από μεταχειρισμένα παλιά αντικείμενα,1,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΠΑΛΕΤΕΣ,18,κατασκευές από παλέτες για καταστήματα,1,κατασκευές από παλιά παράθυρα-πόρτες,1,κατασκευές από ρολό χαρτιού,1,κατασκευές από συρτάρια,1,κατασκευές για κατοικίδια,2,κατασκευές για κατοικίδια από παλέτες,1,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ,36,κατασκευές για παιδικές κουζίνες,1,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ,51,καΤασκευές επίπλων,1,κατασκευές εφαρμογές πατητής τσιμεντοκονίας,1,κατασκευές κεριά,12,κατασκευές κήπος,27,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΗΠΟΥ,1,κατασκευές με βότσαλα,4,κατασκευές με βότσαλα πέτρες,2,κατασκευές με γλάστρες,1,κατασκευές με γυαλότουβλα,1,κατασκευές με γύψο,3,κατασκευές με γυψοσανίδα,1,κατασκευές με δαντέλες σεμέν,1,κατασκευές με διάτρητα πάνελ,1,κατασκευές με έτοιμο πηλό,4,κατασκευές με θαλασσόξυλα,2,κατασκευές με καλάμια,1,κατασκευές με καλούπι,1,κατασκευές με κεραμίδια,3,κατασκευές με κονσερβοκούτια,1,κατασκευές με κορμούς,1,κατασκευές με κουκουνάρια,2,κατασκευές με κουμπιά,1,κατασκευές με κοχύλια,1,κατασκευές με λινάτσα,1,κατασκευές με μπουκάλια,3,κατασκευές με ξυλάκια χειροτεχνίας,1,κατασκευές με πλακάκια,1,κατασκευές με σεμέν δαντέλες,5,κατασκευές με σκοινί,3,κατασκευές με σπιρτόκουτα,1,κατασκευές με σύρμα,4,κατασκευές με ταπετσαρία,1,κατασκευές με τσιμέντο,8,κατασκευές με τσιμεντόλιθους,1,κατασκευές με υγρό γυαλί,3,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΥΦΑΣΜΑ,37,κατασκευές με φελιζόλ,2,κατασκευές με φελλό,1,κατασκευές με φύλλα,1,κατασκευές με χαλίκι,1,κατασκευές με χαρτί,36,κατασκευές με χαρτί εφημερίδας,1,κατασκευές με χάρτινες αυγοθήκες,1,κατασκευές παγκάκια με τσιμεντόλιθους,1,κατασκευές ρολόγια τοίχου,1,κατασκευές τύπου βιτρώ,1,κατασκευές ψηφιδωτά,1,κατασκευές mobiles,2,κατασκευή αντικέ κάδρα,1,κατασκευή βάσης για κρεμαστής γλάστρας,1,κατασκευή μπωλ από φύλλα,1,κατασκευή παζλ με φωτογραφίες,1,κατασκευή παιδικά κουκλόσπιτα,1,κατασκευή ραφιών από κορνίζες,1,κατασκευή σίτας,1,κατασκευή υφασμάτινων καλαθιών,1,κατασκευή φωτιζόμενο τραπεζάκι,1,κατασκευή φωτιστικών,1,κατασκευή χιονονιφάδες,1,κατασκευή χτιστού καναπέ,1,κατασκευή diaper cake,1,κατασκευή diy μελωδών,1,κατασκευή fairy gardens,1,ΚΑΦΕ,1,ΚΕΑ,1,Κέντια,1,κεραμίδια,3,κεραμική,1,κερί,11,ΚΕΡΙΑ,14,κεριά,11,κεριά σιτρονέλας,1,κεφαλάρια,7,ΚΗΠΟΣ,82,κήπος,25,ΚΗΠΟΥΡΙΚΗ,215,κηπουρική,30,κηπουρική για παιδιά,1,κηρομπογιές,1,κηροπήγια,6,κηροπήγια από κερί,1,κίτρινοι καναπέδες,1,κλασσικό στυλ,1,κολοκύθες,10,ΚΟΜΟΔΙΝΑ,2,κομοδίνα,5,κονσερβοκούτια,5,ΚΟΥΖΙΝΑ,45,κουζίνα,1,κούκλες από ξερές κολοκύθες,1,κουκλόσπιτα,2,κουκουνάρια,4,κουμπιά,1,κουνουπιέρες,1,ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ,1,κουρτίνες,15,κουρτίνες ρόμαν,2,κουρτίνες χωρίς ράψιμο,1,κουρτινόξυλα,1,κοχύλια,5,κρακελέ,2,κρεβάτια,3,κρεβατοκάμαρες έθνικ,1,κρέμασμα κάδρων,1,ΚΡΕΜΑΣΤΡΕΣ ΤΟΙΧΟΥ,1,κρεμάστρες τοίχου,3,Κρότωνας,1,ΚΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ,1,ΚΩΝΟΦΟΡΑ,1,ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΟΣ,3,ΛΕΥΚΟΙ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ,2,λινάτσα,4,λουλούδια σε βάζα,1,μαγνητικοί πίνακες,1,ΜΑΚΡΑΜΕ,3,μαξιλάρια,18,μαξιλάρια πατώματος,1,Μάρτης,1,μαύρο,1,μαυροπίνακες,5,μελωδοί,1,ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ,1,Μεσογειακό Στυλ,1,μετακόμιση,1,μεταλλικά έπιπλα,1,μεταφορά εικόνας,1,ΜΙΑ ΦΟΡΑ & ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ,1,ΜΙΚΡΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ,6,ΜΙΚΡΟΙ,1,ΜΙΚΡΟΙ ΧΩΡΟΙ,114,μινιατούρες για νεραϊδόκηπους,1,μοντέρνα έπιπλα από παλέτες,1,μοντέρνο στυλ,9,ΜΠΑΛΚΟΝΙ,24,μπαμπού,1,ΜΠΑΝΙΟ,24,μπάνιο,1,μπατίκ υφάσματα,1,μπλε,2,Μποέμ,1,μπωλ από ρολό χαρτιού,1,μωβ,1,ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΤΥΛ,1,ΝΕΑΝΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ,4,νεραγκούλες,1,νεραϊδόσπιτα,1,ΝΗΣΙΔΕΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ,1,νησιώτικο στυλ,1,νοικοκυριό,2,Ντίνα Νικολάου,1,ντουλάπες,1,ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ,1,ξερές κολοκύθες,1,ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ,111,ξύλινα βαρέλια,2,ξύλινα κιβώτια,1,ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ,1,ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΑ,1,ξύλο,43,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ,78,οδηγίες κατασκευής κεριών,1,οδηγίες κηπουρικής για Ωραιόφυλλο,1,οδηγίες φροντίδας για Βουκαμβίλια,2,ΟΔΗΓΟΙ ΑΓΟΡΑΣ,43,ΟΔΗΓΟΣ για παλαίωση επίπλων,1,ΟΔΗΓΟΣ για camping στην Ελλάδα,2,ΟΔΗΓΟΣ κατασκευής για ΠΟΥΦ,1,οδηγός κατασκευής patchwork,1,ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ,3,οικολογικές πλαστελίνες,1,οργάνωση,24,οργάνωση χώρων εργασίας,1,ΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ,28,πάγκοι εργασίας,1,παζλ,1,ΠΑΙΔΙ,1,παιδικά αναμνηστικά,1,παιδικά αποτυπώματα,1,παιδικά γραφεία,2,ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,33,παιδικές κατασκευές,13,παιδικές κατασκευές από αυγοθήκες,1,παιδικές κατασκευές με χαρτί,1,παιδικές κουζίνες από χαρτόκουτα,1,ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ,1,παιδική πισίνα παιχνίδι,1,ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ,36,παιχνιδοκατασκευές,5,παλαίωση επίπλων,2,ΠΑΛΕΤΕΣ,33,ΠΑΛΙΑ ΑΘΗΝΑ,1,παλιά συρτάρια,1,παλιές ραπτομηχανές,1,ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ,1,παπουτσοθήκες,1,παραβάν,1,παρτέρια,7,παρτέρια σπιράλ,1,παστέλ,1,ΠΑΣΧΑ,43,πάσχα,21,πασχαλινά αβγά οικολογικό βάψιμο,1,πασχαλινά αυγά,6,ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΚΑΛΑΘΙΑ,1,πασχαλινά στεφάνια,2,πασχαλινά Bazaar,1,πασχαλινά Bazaar πασχαλινές κατασκευές,1,ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,24,πασχαλινές κατασκευές,2,ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΛΑΜΠΑΔΕΣ,1,πασχαλινές λαμπάδες,2,ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ,3,πασχαλινή διακόσμηση,10,πασχαλινή διακόσμηση βιτρίνας,1,πασχαλινό αμπαλάζ,1,πασχαλινό τραπέζι,4,πατητή τσιμεντοκονία,1,ΠΑΤΙΝΑ,1,πατίνα,1,πάτσγουορκ,1,παχύφυτα,7,πέργκολες,2,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,3,πέτρα,5,πέτρινα κιόσκια,1,πηλός,18,πιάτα με decoupage,1,πίνακες ανακοινώσεων,1,πίνακες κάδρα από βότσαλα,1,πλακάκια,10,πλεχτά από χαρτί εφημερίδας,1,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,1,πολλαπλασιασμός με μοσχεύματα,1,ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ,1,πολυθρόνες,3,πορομπετόν,3,πόρτες,2,ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΠΟΣΟ,21,ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΠΟΣΟ...,6,πουφ,1,πράσινο της ελιάς,1,προβλήματα υγρασίας,1,προζύμι,1,προστασία επίπλων,1,ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΦΥΤΩΝ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ,1,προστατευτικές μάσκες DIY,1,πρωτομαγιάτικα στεφάνια,4,πως θα αποξηράνετε λουλούδια,1,πως θα αποξηράνετε φρούτα,1,πως θα προσθέσετε χρώμα στο σπίτι,1,πως θα φτιάξετε αντικουνουπικά κεριά,1,πως θα φτιάξετε κάλυμμα καλοριφέρ καλοριφέρ,1,πως θα φτιάξετε κεριά,1,πως θα φτιάξετε κουρτίνες,1,πως θα φτιάξετε μαξιλάρια,1,πως θα φτιάξετε μαξιλάρια χωρίς γάζωμα,1,πως θα φτιάξετε πλαστελίνες,1,πως θα φτιάξετε τραπέζια από παλέτες,1,πως θα φτιάξετε Diaper Cakes,1,πως θα φτιάξω,9,ΡΑΠΤΙΚΗ,16,ραπτική,9,ράφια,12,ραφιέρες βιβλιοθήκες από παλέτες,1,ράψιμο μαξιλαριών,3,ριγέ,2,ρολόγια τοίχου,3,ΣΑΛΟΝΙ,3,ΣΑΛΟΝΙ ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ,1,ΣΑΛΟΝΙ-ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ,90,σαπούνι,1,σεμέν-δαντέλες,11,Σεφλέρα,1,σιδερώστρες,1,σιδερώστρες για μικρούς χώρους,1,σκάλες,1,σκαλιστά βάζα από πηλό,1,Σκανδιναβικό στυλ,13,σκελετοί για στεφάνια,1,ΣΚΙΑΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩ ΧΩΡΩΝ,1,σκοινί,16,Σπαθίφυλλο,1,σπιρτόκουτα,2,σπιτάκια μινιατούρες,1,ΣΠΙΤΙ-ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ,26,ΣΠΙΤΙΑ COB,1,σπιτικά αναψυκτικά,1,σπιτικές μαρμελάδες,1,σπιτικό ψωμί,1,ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ,19,στολίδια με ζύμη σόδας,1,στολισμός για μπαλκόνια,1,ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΔΕΝΤΡΟΥ,1,Στρελίτζια,1,συλλογές αντικειμένων,1,συμβουλές για αλλαγή γλάστρας,1,συμβουλές για κομμένα λουλούδια,1,συμβουλές για Λεβάντα,1,συμβουλές για παχύφυτα,1,συμβουλές κηπουρικής για Βασιλικό,1,συμβουλές κηπουρικής για Γαρδένια,1,συμβουλές κηπουρικής για κάκτους,1,συμβουλές κηπουρικής για Πουλί του Παραδείσου,1,συμβουλές κηπουρικής φτέρη,1,συμβουλές φροντίδας για Γιασεμί,1,συνθέσεις λουλουδιών,1,συνθέσεις με επιπλέοντα κεριά,1,συνθέσεις με καρπούς φρούτα,1,ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΓΚΑΖΟΝ,1,σύρμα,5,συρμάτινες κατασκευές,1,σφουγγάρια ανθοδετικής,1,σχέδια για ψηφιδωτά,1,σωστό πότισμα,1,ταινίες Led,2,ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ,1,ταπετσαρίες,1,τάρτες,1,ΤΕΧΝΗ,7,ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΑΛΑΙΩΣΗΣ,70,τεχνικές παλαίωσης,9,τεχνική μεταφοράς εικόνας,1,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,3,τεχνοτροπίες,3,ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ,16,ΤΖΑΚΙ,2,τζάκι,7,ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΤΟΥ ΜΗΝΑ,12,ΤΟ ESHOP ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ,7,τραπεζάκια σαλονιού,9,ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ,18,τραπεζαρίες για κήπο μπαλκόνι,1,τραπέζια,3,τραπέζια από παλέτες,1,ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ,1,τροχόσπιτα,1,τσιμέντο,13,τσιμεντόλιθοι,5,τσόχα,5,υγρό γυαλί,5,ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ,43,ύφασμα,43,υφάσματα επίπλωσης,1,φελιζόλ,4,φελλός,2,φθινοπωρινές ανθοδέσμες,1,φθινοπωρινή διακόσμηση,11,Φίκος,1,φλοράλ,1,ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ,1,ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΣΠΙΤΙ,4,φροντίδα κάκτοι,1,φροντίδα κατοικίδιων,1,ΦΤΙΑΞΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ...ΚΟΥΖΙΝΑ,46,φύλλα,5,φυσικά υλικά,1,φυτά,176,ΦΥΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ,1,φυτά εσωτερικού χώρου,6,φυτά σε γυάλες,2,φωτισμός εξωτερικών χώρων,1,φωτισμός εσωτερικών χώρων,2,φωτισμός με ταινίες Led,1,ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ,2,φωτιστικά,32,φωτιστικά από θαλασσόξυλα,1,φωτιστικά από κληματόβεργες,1,φωτιστικά από μπουκάλια,1,φωτιστικά με σκοινί,1,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,4,φωτογραφίες,5,ΧΑΛΙΑ,5,χαλιά,17,ΧΑΛΙΑ ΣΙΣΑΛ,1,ΧΑΡΤΕΣ,1,χαρτί,45,ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ,3,ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΚΕΡΙΑ,15,χειροποίητα σαπούνια,2,χειροποίητα στολίδια,1,χειροποίητες μινιατούρες σπιτιών,1,ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΚΑ,1,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ,111,χριστουγεννιάτικα γούρια,1,χριστουγεννιάτικα δέντρα,1,χριστουγεννιάτικα κρεμαστά διακοσμητικά,1,χριστουγεννιάτικα στεφάνια,1,χριστουγεννιάτικα bazaar,1,χριστουγεννιάτικα led,1,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ,34,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,99,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΜΠΑΛΕΣ,1,χριστουγεννιάτικες συνθέσεις,1,χριστουγεννιάτικες χιονονιφάδες,1,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ,53,χριστουγεννιάτικη διακόσμηση,3,χριστουγεννιάτικη συνταγή για ψωμί,1,χριστουγεννιάτικο αμπαλάζ,1,χριστουγεννιάτικο αμπαλάζ για μπουκάλια,1,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ,7,χριστουγεννιάτικο τραπέζι,3,χριστουγεννιάτικοι χιονάνθρωποι,1,χριστουγεννιάτικος στολισμός κήπου,1,χρώμα,2,χρώμα μαυροπίνακα,2,χρώμα σπρέϊ,1,χρώματα για κατασκευές,1,χρώματα κιμωλίας,20,χρώματα σπρέϊ,1,χρώματα σπρέϋ,1,ΧΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ,83,χτιστές κατασκευές για το μπάνιο,1,χτιστοί καναπέδες για κήπο μπαλκόνι,1,ΧΩΛ-ΕΙΣΟΔΟΣ,8,χωριάτικο στυλ,2,χώροι για παιδικές δραστηριότητες,1,ψάθα,6,ΨΑΘΙΝΑ ΧΑΛΙΑ,1,ψηφιδωτά,15,ψηφιδωτά νούμερα για διεύθυνση σπιτιού,1,Ωραιόφυλλο,1,AirBNB,4,Aithrio.com,2,Annie Sloan,10,anysticker,1,ART,10,avramis,1,bar,1,Bohemian,5,boho style,12,camping,4,camping στην Ελλάδα,2,Chalk of the Town,1,chalk paint,1,christmas,147,christmas 2021,162,collage,1,country στυλ,3,Covid19,9,CUCCI,1,Deco Tip,1,DECOUPAGE,27,decoupage αυγά χωρίς κόλλα,1,decoupage γενικά,4,decoupage με ύφασμα,1,decoupage σε έπιπλα,2,decoupage σε τσάντες παπούτσια,2,DESIGN,8,DESIGN IS THIS,1,diaper cakes,1,DIY,179,DIY ΕΠΙΠΛΑ,90,DIY έπιπλα,29,DIY ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ,28,DIY χαλιά,4,DIY-ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,546,Driftwood Art,2,DRIVE&LISTEN,1,Easy DIY,47,ektorp,1,ESHOPS,4,ethnic στυλ,13,fairy gardens,3,fairy lights,1,faiy gardens,1,Fallingwater,1,floral,2,FOOD ARTIST,1,food plating,1,GAMES,1,GARDEN,1,Garden Answer,1,graffiti,2,HOME TOUR,106,HOME TOURS,110,Hundertwasser,1,ikea,52,illustradays,1,inart,1,instagram,23,INSTAGRAM HOMES,22,INTERNET,1,JAPANDI,1,KOYZINA,2,laminate,1,led,2,ledokosmos,1,LEGO,2,leroy merlin,5,loft,1,marble ideas,1,minimal στυλ,1,nautical στυλ,2,oikianet.gr,1,pakketo.com,1,Paper Wicker,1,patchwork,3,pets,3,pour painting,1,powertex,2,praktiker,4,proofing hyperstone,1,quilting,2,recycle,8,resin,2,retro,2,reuse,38,Royal Design Studio,5,RUSTIC,1,s,1,sgraffito,1,shabby chic στυλ,2,Soulouposeto,1,stencils,12,Strelitzia,1,SUPER MARKETS ΑΓΟΡΕΣ ONLINE,1,terrarium,2,TikTok,1,Valentine's Day,1,video,3,videos,71,vintage,6,vintage κουζίνες,3,vintage στυλ,14,WALL ART,1,wall decoration,1,WALL MURALS,1,wall&design.gr,1,WEB,5,windowswap,1,xinara house,1,
ltr
item
SOULOUPOSETO: OΔΗΓΟΣ για βάψιμο με Stencils
OΔΗΓΟΣ για βάψιμο με Stencils
Αναλυτικός ΟΔΗΓΟΣ με πληροφορίες - οδηγίες για βάψιμο με χρήση STENCILS κάθε είδους επιφάνειας-αντικείμενου
https://2.bp.blogspot.com/-ANei4gZlERY/XFCUOqOVHHI/AAAAAAABqTw/F6C7iyHI50IvvKSIUaeW1lINjrvNKwl8gCLcBGAs/s320/stencil.jpg
https://2.bp.blogspot.com/-ANei4gZlERY/XFCUOqOVHHI/AAAAAAABqTw/F6C7iyHI50IvvKSIUaeW1lINjrvNKwl8gCLcBGAs/s72-c/stencil.jpg
SOULOUPOSETO
https://www.soulouposeto.gr/2014/10/s-t-e-n-c-i-l-s.html
https://www.soulouposeto.gr/
https://www.soulouposeto.gr/
https://www.soulouposeto.gr/2014/10/s-t-e-n-c-i-l-s.html
true
4011188418940387580
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content