Μια ονειρεμένη ταράτσα στο κέντρο του Παρισιού


Το Παρίσι, εκτός όλων των άλλων, φημίζεται για την αρχιτεκτονική του και το πλήθος παλαιών κτιρίων στο ιστορικό κομμάτι της πόλης με τις μποέμ γειτονιές και το πραγματικά ξεχωριστό "χρώμα".
Τα πιο πολλά από τα παλιά οικοδομήματα, που ακόμη και μετά την ανακαίνιση που τα περισσότερο έχουν υποστεί διατηρούν εξωτερικά αλλά και εσωτερικά τα αρχικά αρχιτεκτονικά τους βασικά στοιχεία με χαρακτηριστικότερο τα διαμερίσματα - σοφίτες του τελευταίου ορόφου, πολλά από τα οποία διαθέτουν αντί για μπαλκόνι ταράτσα με απεριόριστη μαγευτική θέα στην πόλη.  

Μια τέτοια ταράτσα είναι και η συγκεκριμένη διαμορφωμένη πραγματικά σαν ένα ακόμη υπέροχο καλοκαιρινό δωμάτιο του μικρού διαμερίσματος στο οποίο ανήκει, διακοσμημένη σε Μποέμ ύφος και με έντονα Ethnic στοιχεία.
Τα μικρά δέντρα σε πήλινες γλάστρες, τα έπιπλα από παλέτες ή παλαιωμένης όψης ευτελές ξύλο, η αιώρα, τα φαναράκια και διακοσμητικά σε ethnic Μαροκινό στυλ, τα ψάθινα αντικείμενα και οι γενικά γήινες - φυσικές αποχρώσεις σε συνδυασμό  με αρκετές ζωηρής απόχρωσης λεπτομέρειες, έχουν μετατρέψει τον χώρο σε μια χαλαρωτική ...αυλή που σε πολλά σημεία της η αίσθηση της "πόλης" και του "διαμερίσματος" έχει πραγματικά εξαφανιστεί.