6 Υλικά & Τύποι αντικειμένων που θα Βάψετε πολύ εύκολα με Χρώμα σε Σπρέϊ
Τα χρώματα σε σπρέϊ, εκτός από οικονομικά και εύκολα στην εφαρμογή τους, είναι ο καταλληλότερος ή και ο μοναδικός τύπος μπογιάς για να βάψετε πετυχημένα και γρήγορα πολλών ειδών χρηστικά - διακοσμητικά αντικείμενα του σπιτιού και να προσθέσετε διακριτικό ή πιο έντονο χρώμα σε εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς χώρους.  Μεταλλικά έπιπλα - αντικείμενα 
Μικρά η μεγαλύτερα μεταλλικά έπιπλα όπως και κάθε είδους αντικείμενα θα ανανεωθούν ή θα αποκτήσουν την έντονη απόχρωση που επιθυμείτε πολύ πιο εύκολα και γρήγορα αν τα βάψετε με χρώμα σε σπρέι αντί για την χρήση συμβατικού χρώματος με πινέλο. 

Βάψτε με σπρέι και αλλάξτε εντελώς όψη σε φθαρμένα έπιπλα εξωτερικού χώρου, σκαμπώ, τραπεζάκια, καρέκλες και τραπέζια φερ φορζέ,  αλλά και κάθε τύπου μεταλλικά - γαλβανιζέ αντικείμενα πχ ποτιστήρια, μεταλλικά καλάθια, κασπώ, πολύ οικονομικές κορνίζες, κηροπήγια, καθρέφτες κλπ  που θα βρείτε στην αγορά αλλά δεν σας αρέσει το χρώμα τους. 

Κονσερβοκούτια 
Το χρώμα σε σπρέϊ είναι ο πιο απλός τρόπος για να βάψετε κάθε μεγέθους κονσερβοκούτι που θέλετε να χρησιμοποιήσετε σε DIY κατασκευές για το εσωτερικό του σπιτιού, τον κήπο ή το μπαλκόνι σας. 

Πλαστικά έπιπλα 
Αλλάξτε χρώμα ή ανανεώστε την φθαρμένη όψη των κλασσικών πλαστικών επίπλων με χρώμα σε σπρέϊ. 
Το χρώμα σε σπρέϊ είναι ο μοναδικός τύπος μπογιάς που θα "σταθεί" εύκολα πάνω στο πλαστικό και θα προσφέρει ομοιόμορφο - πετυχημένο βάψιμο που αντέχει για αρκετό χρόνο σε πλαστικά έπιπλα εξωτερικού χώρου, ειδικά αν τα προστατέψετε από έντονες φθορές. 
 

Κεραμικά - Πορσελάνινα αντικείμενα  
Ακόμη και το πιο ...κιτς κεραμικό - πορσελάνινο αντικείμενο μπορεί να αλλάξει εντελώς όψη απλώς και μόνο αν το βάψετε σε όποια απόχρωση επιθυμείτε με χρώμα σε σπρέϊ.   
Τα σπρέϊ με εφέ πάγου ή καθρέφτη δημιουργούν πολύ ιδιαίτερο αποτέλεσμα πάνω σε απλά διαφανή γυάλινα αντικείμενα. 
Με μεταλλικά χρώματα σε σπρέϊ επίσης μπορείτε να δώσετε πολύ εντυπωσιακή όψη σε γυάλινα-πορσελάνινα ή γυάλινα διακοσμητικά αντικείμενα 

Ψάθινα αντικείμενα - έπιπλα 
Τόσο για μικρές όσο και μεγαλύτερες ψάθινες επιφάνειες τα χρώματα σε σπρέϊ είναι η πιο εύκολη και γρήγορη λύση.  

Το αποτέλεσμα του σπρέϊ  πάνω σε κάθε μορφής ψάθινα ή τύπου ψάθας έπιπλα εσωτερικού - εξωτερικού χώρου μπορεί να είναι πραγματικά εντυπωσιακό αν επιλέξετε ζωηρές - χαρούμενες αποχρώσεις. 

Και φυσικά χρώμα σε σπρέϊ κάθε τύπου - υφής μπορεί να χρησιμοποιηθεί με απόλυτη επιτυχία και πάνω σε ξύλινες επιφάνειες, αντί των συμβατικών χρωμάτων για εφαρμογή με πινέλο - ρολό.
Ειδικά για μικρές επιφάνειες πχ μικρά ξύλινα διακοσμητικά αντικείμενα ή σε έπιπλα που επιλεκτικά θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια δεύτερη απόχρωση, το σπρέϊ είναι ιδιαίτερα πρακτικό.