ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ: Η γοητεία των Παστέλ αποχρώσεων και της Απλής διακόσμησης

Εξοχική θερινή κατοικία, γι΄αυτό και διαμορφωμένη με τα εντελώς αναγκαία και ευέλικτα έπιπλα, επιλεγμένα με τρόπο που να μπορούν να εξυπηρετήσουν άνετα τις ανάγκες των ενοίκων αλλά και των κατά καιρούς καλοκαιρινών επισκεπτών τους.
Οι ανοιγόμενοι καναπέδες-κρεβάτια, η σύνθεση της τραπεζαρίας με τον ξύλινο πάγκο και η ύπαρξη αρκετών μικρών και εύκολα μετακινούμενων καθισμάτων, ακόμη και στον χώρο της βεράντας όποτε χρειάζεται, συμβάλλουν  στο να μπορεί ο χώρος παρ΄όλο που στο σύνολό του δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλος να φιλοξενήσει με άνεση αρκετά άτομα. 
Η φυσική απόχρωση του ξύλου σε έπιπλα-δάπεδο σε συνδυασμό με αρκετά ψάθινα στοιχεία, η καθολική επιλογή του λευκού για τους τοίχους και των παστέλ αποχρώσεων σε όλα τα υπόλοιπα στοιχεία, τα αρκετά βοηθητικά φωτιστικά σε όλα τα σημεία,  όπως και η σχεδόν ανυπαρξία διακοσμητικών αντικειμένων, μικρών βοηθητικών επίπλων, διακοσμητικών τοίχου εκτός απο ελάχιστα μεγάλα κομμάτια κλπ. συμβάλλουν στην δημιουργία ενός άνετου και λειτουργικού χώρου και μιας φωτεινής, "ήρεμης" ατμόσφαιρας, που πραγματικά είναι και τα κύρια ζητούμενα σε ένα σπίτι προορισμένο για διακοπές και ξεκούραση. 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:www.elmueble.com