Μετατροπή κλασσικής Συρταριέρας σε Μοντέρνο Στυλ


Πολύ απλή στην διαδικασία της μετατροπή από το sweetsomethingdesign.com για να δώσετε σε μια κλασσικής γραμμής  συρταριέρα μοντέρνο στυλ και εντελώς ανανεωμένη όψη, με πρόσθετα στοιχεία από mdf.
Εκτός από το έπιπλο θα χρειαστείτε δαχτυλίδια χειροτεχνίας από mdf ή papier mache, που θα βρείτε σε καταστήματα με είδη για κατασκευές - decoupage - scrapbooking κλπ. μικρά - στενά κομμάτια mdf ίδιου πάχους με τα δαχτυλίδια και χρώμα κιμωλίαςΑφαιρέστε τα χερουλάκια της συρταριέρας και καθαρίστε το έπιπλο σε κάθε σημείο από σκόνη, λίπη κλπ. 
Κόψτε κάποια από τα δαχτυλίδια με πριονάκι σε ημικύκλια ή όποιο άλλο σχήμα θέλετε ανάλογα με το σχέδιο που έχετε επιλέξει να αποτυπώσετε πάνω στο έπιπλο και κολλήστε τα με ξυλόκολλα.
Κλείστε με έτοιμο στόκο τυχόν τρύπες που έχει το mdf και τρίψτε με ένα ψιλό γυαλόχαρτο ώστε η επιφάνειά του να είναι εντελώς λεία σε όλα τα σημεία.
Βάψτε το έπιπλο με χρώμα κιμωλίας.  

Το τελικό αποτέλεσμα έχει πολύ ξεχωριστό και μοντέρνο ύφος ενώ φυσικά η τελική όψη του επίπλου μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με το σχήμα και τον αριθμό των πρόσθετων σχεδίων από mdf που θα χρησιμοποιήσετε.  


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:
sweetsomethingdesign.blogspot.com