Διακοσμήσεις με Μαξιλάρια Πατώματος

Προσθέστε στους χώρους σας λειτουργικότητα και άνεση με μια σειρά μικρά ή μεγαλύτερα μαξιλάρια πατώματος.  
Τοποθετημένα πάνω σε ένα σημείο του δαπέδου που καλύπτεται με χαλί θα δημιουργήσουν ιδιαίτερα "ζεστή" ατμόσφαιρα στον χώρο του καθιστικού ή στα υπνοδωμάτια. 


maxilaria-patomatos


Μαξιλάρια - Μαξιλάρες δαπέδου θα βρείτε στην αγορά σε ποικιλία μεγεθών-σχεδίων για να επιλέξετε ανάλογα με το αν χρειάζεστε εύκολα μετακινούμενα και μικρού μεγέθους μαξιλάρια ή μεγαλύτερες μαξιλάρες με μορφή στρώματος. 
Μαξιλάρια δαπέδου κάθε τύπου μπορούν και να συνδυαστούν μεταξύ τους, δημιουργώντας άνετα χαμηλά καθίσματα ή καναπέδες-κρεβάτια.  
Ειδικά με μεγάλου μεγέθους μαξιλάρια με μορφή στρώματος είτε μεμονωμένα είτε τοποθετημένα ανά 2, θα δημιουργήσετε ιδιαίτερα ...άνετες γωνιές στο καθιστικό ή σε παιδικά δωμάτια, ενώ σε φοιτητικά - νεανικά σπίτια και δωμάτια όπως και σε χώρους διακοσμημένους σε boho - ethnic στυλ τέτοιας μορφής συνθέσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως βασικά καθίσματα αντί για τους κλασσικούς καναπέδες. 
Αν το προτιμάτε μεγάλα μαξιλάρια δαπέδου μπορούν να τοποθετηθούν όχι απευθείας στο πάτωμα αλλά πάνω χαμηλές ή ψηλότερες ξύλινες βάσεις-έπιπλα, για να δημιουργήσετε ιδιαίτερα άνετα καθίσματα-καναπέδες. 
Είναι επίσης από τους ιδανικότερους τύπους μαξιλαριού-στρώματος για παλετοκατασκευές. 
Μαξιλάρια αυτής της μορφής, σε όποιο μέγεθος θέλετε, μπορείτε και να φτιάξετε από αφρολέξ. Δείτε εδώ πως ακριβώς θα το κάνετε.  

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: