100+ Ιδέες για ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ


Σ ε καταστήματα ειδών σπιτιού αλλά και εκείνα με είδη για κατασκευές - υλικά για μπομπονιέρες/στολισμούς κλπ. θα βρείτε εύκολα και σε πολύ οικονομικές τιμές όλα τα ...υλικά που σας χρειάζονται για να δημιουργήσετε σε ένα παιδικό πάρτυ μια χαρούμενη ατμόσφαιρα. 


Πολύχρωμα χαρτόνια για να φτιάξετε κάθε είδους γιρλάντες και διακοσμητικά, μπαλόνια που μόνοι σας χωρίς την ...γνώση κάποιου ειδικού θα συνθέσετε δίνοντάς τους την μορφή π.χ λουλουδιών ή δημιουργώντας ένα γιορτινό ...στεφάνι. 


Φτηνά υφάσματα, απλό γκοφρέ ή πλαστικοποιημένο χαρτί για να ντύσετε ένα οποιοδήποτε τραπέζι - γραφείο με πολύ εύκολο τρόπο μετατρέποντάς το σε έναν ...γιορτινό πάγκο για τον μπουφέ σας. 

Χάρτινα φωτιστικά μπάλες που μπορούν να μετατραπούν σε πολύ όμορφα κρεμαστά διακοσμητικά, υφασμάτινες κορδέλες, χάρτινα σερβίτσια που θα τα βρείτε σε άπειρες παραλλαγές σχεδίων για να επιλέξετε κλπ. 


Ο στολισμός στον χώρο του τραπεζιού και μερικά μεγάλα κεντρικά κομμάτια π.χ κρεμαστά, τοποθετημένα στην πόρτα εισόδου ή στον πιο κοντινό του τραπεζιού τοίχου, είναι αρκετά σε ό,τι αφορά την διακόσμηση του χώρου και από εκεί και μετά μπορείτε να ...παίξετε και να ...υπερβάλλετε χρωματικά όσο θέλετε αν και αυτό που θα σας διευκολύνει πολύ και θα εξασφαλίσει ένα καλαίσθητο τελικό αποτέλεσμα συνολικά είναι να κινηθείτε σε όλα τα αντικείμενα-αξεσουάρ σε παρόμοιους και ταιριαστούς χρωματικούς τόνους.


Με χρώματα ζαχαροπλαστικής μπορείτε να κάνετε ακριβώς το ίδιο, να προσθέσετε δηλαδή ...διακοσμητικές πινελιές και σε κάποια από τα εδέσματα του μπουφέ, φτιάχνοντας π.χ κάποια ιδιαίτερα στην όψη γλυκίσματα-μπισκότα, διακοσμώντας με αντίστοιχο τρόπο την τούρτα αν πρόκειται για ένα πάρτυ γενεθλίων κλπ. 

Όπως ακριβώς και σε οποιοδήποτε τραπέζι-μπουφέ για ενήλικες τίποτα δεν απαιτεί ιδιαίτερο κόπο και κόστος μόνο ...τρόπο
Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

,