Bάψιμο - Κατασκευές: Τι είδους χρώμα πρέπει να χρησιμοποιήσω ανά υλικό;

"Οδηγός" για τα είδη χρωμάτων και ποιο είναι το κατάλληλο ανάλογα με το είδος αντικειμένου-επιφάνειας που θέλετε να βάψετε

Πως θα επιλέξετε το κατάλληλο χρώμα ανάλογα με το τι θέλετε να βάψετε

H χρήση των σωστών υλικών και εργαλείων αποτελούν παραπάνω από το μισό της επιτυχίας για οποιαδήποτε εργασία-κατασκευή θελήσετε να κάνετε στο σπίτι και στις περιπτώσεις που στα απαραίτητα περιλαμβάνεται ...χρώμα εύκολα γίνεται αντιληπτό ακόμη και από τους πιο ερασιτέχνες πως αν δεν είναι το κατάλληλο για κάθε περίπτωση ...κρίμα ο κόπος και οι προσπάθειές σας να πετύχετε αυτό που θέλετε :)

Tαυτόχρονα όμως φυσικά και δεν είναι αναγκαίο να γνωρίζετε τα πάντα για κάθε τύπο χρώματος που κυκλοφορεί στα ράφια των χρωματοπωλείων αφού μια στοιχειώδης γνώση για τις βασικές κατηγορίες χρωμάτων και τις προδιαγραφές τους είναι αρκετή για να διευκολυνθείτε και να μην σας ξαναταλαιπωρήσει το ερώτημα "με τι είδους χρώμα θα το κάνω;" για οποιαδήποτε εργασία ή κατασκευή θελήσετε να επιχειρήσετε .


1. Το κατάλληλο χρώμα για κάθε επιφάνεια

Κατ΄αρχήν "κατάλληλο" σημαίνει χρώμα που θα αντέξει στον χρόνο πάνω σε κάθε επιφάνεια".


Για παράδειγμα και με χρώμα για τοίχους μπορείτε να βάψετε οτιδήποτε ξύλινο ή γυάλινο και με χρώμα για ξύλο/μέταλλο μπορείτε να βάψετε έναν τοίχο αλλά φυσικά το χρώμα, ακόμη κι αν "σταθεί" προς στιγμήν, με το πρώτο άγγιγμα- χτύπημα- επαφή με νερό κλπ. θα ξεφτίσει και το βάψιμο θα καταστραφεί.


Ανάλογα λοιπόν με το είδος της επιφάνειας που θέλετε να επεξεργαστείτε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το αντίστοιχα ενδεδειγμένο χρώμα:
ΤΟΙΧΟΙ
Ακρυλικό/Πλαστικό χρώμα, εφαρμογή με ρολό ή πινέλο, αραίωση με νερό.
Ατέλειωτες οι υποκατηγορίες ανάλογα με το αν πρόκειται για τοίχους εσωτερικών ή εξωτερικών χώρων, χρώματα υποαλλεργικά ή μη, με ιδιαίτερη αντοχή στο καθάρισμα, σε υγρασία κλπ κλπ, πάντως σε γενικές γραμμές οποιοδήποτε ακρυλικό/πλαστικό χρώμα είναι κατάλληλο για κάθε επιφάνεια τοίχου.
Χρώμα κιμωλίας, εφαρμογή με ρολό ή πινέλο, προαιρετική αραίωση με νερό.
Οι περισσότερες εταιρίες χρωμάτων κιμωλίας διαθέτουν τους αντίστοιχους χρωματισμούς και σε χρώμα τοίχου, που δημιουργεί ένα ιδιαίτερα ματ και όμορφο αποτέλεσμα. Σε αντίθεση με την χρήση χρώματος κιμωλίας σε άλλες επιφάνειες το χρώμα κιμωλίας για τοίχους δεν χρειάζεται "σφράγισμα" με κερί ή βερνίκι και χρησιμοποιείται όπως ακριβώς και το συμβατικό ακρυλικό/πλαστικό.

ΤΣΙΜΕΝΤΟ
Τσιμεντόχρωμα, εφαρμογή με ρολό ή πινέλο, αραίωση με νερό. 
Για τσιμεντένιες ζαρντινιέρες, κράσπεδα κλπ. Σε κάθε είδους τσιμεντένια επιφάνεια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ακρυλικό/πλαστικό για τοίχους, αλλά δεν θα έχει την ίδια αντοχή. Ειδικά σε εξωτερικούς χώρους και επιφάνειες εντελώς εκτεθειμένες σε ήλιο, νερό κλπ. το χρώμα θα "σκάσει" πολύ νωρίτερα από όσο το κανονικό τσιμεντόχρωμα.

ΞΥΛΟ
Ρεπουλίνη για ξύλο-μέταλλο, εφαρμογή με ρολό ή πινέλο, αραίωση με νερό ή διαλυτικό ανάλογα με τον τύπο της.
Βερνίκια για ξύλο, εφαρμογή με ρολό ή πινέλο, αραίωση με νερό ή διαλυτικό ανάλογα με τον τύπο τους. 
Χρώματα κιμωλίας
για βάψιμο επίπλων-αντικειμένων και κυρίως για να προσδώσετε αντικέ-παλαιωμένη τεχνητά όψη.
Χρώμα σε σπρέϋ
Για κάθε τύπου ξύλινη επιφάνεια, έπιπλα κλπ και διαθέσιμη σε πολλούς τύπους ανάλογα με την τελική επιθυμητή υφή του χρώματος είτε αφορά μπογιά, βερνίκι ή σπρέϋ (γυαλιστερό - ματ - σατινέ κλπ). 
Η ένδειξη "βερνίκι νερού" ή "χρώμα νερού" δηλώνει το προϊόν αραίωσης.
Τα προϊόντα νερού αυτά που δεν απαιτούν δηλαδή την χρήση διαλυτικού είναι συνήθως κατά τι ακριβότερα αλλά πολύ πιο πρακτικά.

ΜΕΤΑΛΛΟ
Ρεπουλίνη  για ξύλο-μέταλλο, εφαρμογή με ρολό ή πινέλο, αραίωση με νερό ή διαλυτικό ανάλογα με τον τύπο της.
Ειδικού τύπου χρώματα αποκλειστικά για εφαρμογή σε μεταλλικές επιφάνειες, απευθείας πάνω στην σκουριά κλπ.
Χρώματα κιμωλίας για βάψιμο επίπλων-αντικειμένων και κυρίως για να προσδώσετε αντικέ-παλαιωμένη τεχνητά όψη. 
Χρώμα σε σπρέϋ
Για σίδερα, κάγκελα, μεταλλικά έπιπλα και κάθε τύπου σιδερένια ή μεταλλική επιφάνεια πλην αλουμινίου που δεν βάφεται σωστά παρά με ειδικές επαγγελματικές ηλεκτροστατικές βαφές. 

ΠΛΑΣΤΙΚΟ
Χρώμα σε σπρέϋ ή ρεπουλίνη για ξύλο-μέταλλο. 
Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει ειδικό χρώμα για πλαστικές επιφάνειες/αντικείμενα που να αντέχει στον χρόνο και για χρήση ερασιτεχνική. Τα περισσότερα όμως χρώματα σε σπρέϋ "στέκονται" πάνω σε πλαστικές επιφάνειες/αντικείμενα όπως και η ρεπουλίνη, ενώ εντελώς ακατάλληλο το ακρυλικό για τοίχους που θα ξεφλουδίσει πάνω σε οτιδήποτε πλαστικό αν όχι με το που θα στεγνώσει, πολύ γρήγορα. 

ΧΑΡΤΙ
Ξυλομπογιές, μαρκαδόροι, κηρομπογιές, νερομπογιές, μχρώμ σε σπρέϋ, ακρυλικά χρώματα ζωγραφικής (αραίωση με νερό), χρώματα λαδιού ζωγραφικής (αραίωση με διαλυτικό).
Επιλέξτε τι σας εξυπηρετεί ανάλογα με το ακριβώς θέλετε να φτιάξετε, σε γενικές όμως γραμμές για κάθε τύπου κατασκευή πάνω σε χαρτί τα απλά ακρυλικά χρώματα ζωγραφικής (σε συσκευασία είτε σωληναρίου είτε σε μπουκαλάκι) είναι τα καταλληλότερα.

ΠΗΛΟΣ 
Ακρυλικό χρώμα για τοίχους ή τσιμεντόχρωμα
Χρώμα
κιμωλίας
Γλάστρες, κεραμίδια, πήλινες κατασκευές κλπ. Επιλέξτε ανάλογα με το αν πρόκειται για επιφάνειες πλήρως εκτεθειμένες σε ήλιο, νερό της βροχής κλπ. το τσιμεντόχρωμα έχει σαφώς μεγαλύτερη αντοχή σε εξωτερικές συνθήκες.
Ειδικά χρώματα με την ένδειξη για "Κεραμικά"

ΓΥΑΛΙ - ΥΦΑΣΜΑ
Ειδικά χρώματα αποκλειστικά για γυάλινες/πορσελάνινες και υφασμάτινες επιφάνειες αντίστοιχα,  σε μορφή σωληναρίου, μαρκαδόρου ή για εφαρμογή με πινέλο.  
Χρώματα κιμωλίας μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για το βάψιμο υφασμάτων, αλλά με μια ειδική διαδικασία. Ζητείστε από όπου τα προμηθευτείτε σχετικές οδηγίες. 

ΠΛΑΚΑΚΙΑ
Αποκλειστικά ειδικά χρώματα για πορσελάνινες/κεραμικές επιφάνειες.  

ΝΕΡΟ
Σε βάζα με λουλούδια ή σε οποιουδήποτε τύπου κατασκευή-διακόσμηση θελήσετε να χρωματίσετε νερό/υγρά, θα το κάνετε με μερικές σταγόνες χρώμα ζαχαροπλαστικής
Είναι το μόνο με το οποίο το χρώμα θα διακρίνεται και όσο το υγρό θα παραμένει ακίνητο, με κάθε άλλου τύπου χρώμα θα χρειάζεται να ανακατεύετε/ανακινείτε κάθε τόσο για να φανεί και πάλι η απόχρωση. 


2. Γίνεται με ακρυλικό/πλαστικό;" 

Αυτή η βασική κατηγοριοποίηση ανάλογα με το υλικό της κάθε επιφάνειας σε συνδυασμό με την αντοχή του χρώματος, κάνει προφανές πως υπάρχουν περιπτώσεις που προς διευκόλυνσή μας αλλά και για οικονομία,  τόσο σε μικρομερεμέτια στο σπίτι όσο και σε κατασκευές, μπορούν να χρησιμοποιηθούν πάνω σε επιφάνειες/αντικείμενα χρώματα διαφορετικού τύπου από τα απολύτως ενδεδειγμένα για κάθε υλικό  αλλά μόνο ταν πρόκειται για επιφάνειες/ αντικείμενα που δεν θα καταπονηθούν από την χρήση, συχνό πλύσιμο - τρίψιμο κλπ. 


Για παράδειγμα, ο,τιδήποτε γυάλινο απαιτεί ειδικό χρώμα για γυαλί. Όμως για να βάψετε εσωτερικά μπουκάλια ή βάζα για διακοσμητική χρήση, δεν είναι αναγκαίο να ξοδέψετε ...ένα λίτρο ειδικό χρώμα, μπορείτε να το κάνετε με απλό ακρυλικό χρώμα για τοίχους. Το ζητούμενο εδώ είναι απλώς ο χρωματισμός του αντικειμένου, δεν ενδιαφέρει η αντοχή του αποτελέσματος στον χρόνο και πρόκειται για μια επιφάνεια που από τίποτα δεν θα καταπονηθεί.

Ένα άλλο παρόμοιο παράδειγμα. Βάφοντας τους τοίχους ενός δωματίου, θέλετε να φρεσκάρετε και τα περιμετρικά ξύλινα πηχάκια μιας παλιάς εντοιχισμένης ξύλινης ντουλάπας βαμμένης στο ίδιο χρώμα. Μπορείτε να το κάνετε με το ακρυλικό/πλαστικό που εκείνη την στιγμή βάφετε τους τοίχους και όχι κατ΄ανάγκη με ρεπουλίνη ξύλου, αφού πρόκειται για μια επιφάνεια που επίσης δεν πρόκειται να καταπονηθεί και το χρώμα θα αντέξει χωρίς κανένα πρόβλημα. 


Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για να βάψετε πχ ράφια από κόντρα πλακέ ή ξύλο που θα χρησιμοποιήσετε σαν εσωτερικά χωρίσματα/ράφια σε μια ντουλάπα ή πχ για να αλλάξετε από καφέ σε λευκό το χρώμα στην πολύ μικρή επιφάνεια από κάποιες απλές ξύλινες κορνίζες. 
Είτε τα κάνετε με ρεπουλίνη ξύλου είτε με ακρυλικό για τοίχους το αποτέλεσμα θα είναι ακριβώς το ίδιο, ακόμη κι αν χρειαστεί να περάσετε ένα χέρι χρώματος παραπάνω.  Aπλώς το ακρυλικό είναι πιο οικονομικό και ταυτόχρονα αυτό που συνήθως σε λευκή κυρίως απόχρωση μας βρίσκεται διαθέσιμο στο σπίτι.
Ακόμη και με στένσιλ πάνω σε ένα κομμάτι υφάσματος μπορείτε να βάψετε με απλό ακρυλικό χρώμα αν πρόκειται πχ για ύφασμα που θέλετε να το χρησιμοποιήσετε σαν κάδρο και για διακοσμητικούς αποκλειστικά λόγους χωρίς ποτέ να το πλύνετε

Γενικά, το λευκό ακρυλικό/πλαστικό χρώμα για τοίχους είναι "πασπαρτού" γι΄αυτό ακόμη κι αν δεν έχετε σκοπό να το χρησιμοποιήσετε άμεσα και κάπου συγκεκριμένα, όπου το βρείτε σε κάποια προσφορά από αυτές που πολύ συχνά κάνουν τα πολυκαταστήματα ή χρωματοπωλεία στο συγκεκριμένο είδος, αγοράστε το και έχετε το στο σπίτι. Αναμεμειγμένο με χρώματα σε σύριγγα ή και απλά ακρυλικά χρώματα ζωγραφικής θα δώσετε σε όση ποσότητα σας χρειαστεί κάθε φορά όποια απόχρωση θέλετε και θα σας εξυπηρετήσει πολύ σε κάθε τύπου κατασκευές ή μικρομερεμέτια, ακόμη και πάνω σε ξύλο, μέταλλο, πηλό  ή χαρτί. Πάντως χαμένο δεν πρόκειται να πάει σε καμιά περίπτωση και αν είναι καλά κλεισμένο μένει αναλλοίωτο για χρόνια.


3. "Ειδικά" χρώματα ...γενικής χρήσης

Ειδικά οι ερασιτέχνες στις κατασκευές, αναζητώντας χρώματα θα ...ζαλιστείτε στην κυριολεξία από την πληθώρα ειδικών προϊόντων που κυκλοφορούν στην αγορά το κάθε ένα με ξεχωριστή ένδειξη ανάλογα με την επιφάνεια που θα εφαρμοστεί και την χρήση του.  "Χρώματα για ντεκουπάζ" "Πατίνες" "Διακοσμητικά χρώματα" κλπ κλπ. 


Η ιστορία "Χόμπυ-Κατασκευές" πέρα από μια δημιουργική απασχόληση, δεν παύει να είναι και μια βιομηχανία που συντηρείται με την κυκλοφορία όλο και περισσότερο "εξειδικευμένων" πρoϊόντων για κάθε υλικό/επιφάνεια που όμως δεν σας είναι απαραίτητο ούτε να τα γνωρίζετε ούτε πολύ περισσότερο να τα χρησιμοποιήσετε σε ερασιτεχνικές κατασκευές.  


Φυσικά και το τελειότερο αποτέλεσμα σε υφή σε μια κατασκευή π.χ ντεκουπάζ πάνω σε ξύλο ή χαρτί θα το δώσει το να πλαισιώσετε το χάρτινο μοτίβο ζωγραφίζοντας με ειδικά για αυτήν την χρήση χρώματα, φυσικά και ισχύει και για όλα αυτά τα προϊόντα το γενικό "ό,τι πληρώσεις θα πάρεις" όμως την διαφορά σε σχέση με το να χρησιμοποιήσετε σε όλες αυτού του τύπου τις κατασκευές απλά χρώματα ζωγραφικής (νερού ή λαδιού) που θα βρείτε σε σετ βασικών χρωμάτων ή σε μεμονωμένα σωληνάρια σε τιμές πολύ χαμηλές, το μάτι ενός ερασιτέχνη ...ούτε θα την δει ούτε θα την καταλάβει. Για παράδειγμα, αν θελήσετε να δώσετε όψη πατίνας σ΄ένα μικρό έπιπλο/ξύλινο αντικείμενο με την τεχνική "βάφω-ξεβάφω" κι αφού φυσικά το βάψετε αρχικά ολόκληρο με ρεπουλίνη ξύλου ή χρώμα κιμωλίας. Το αν θα δώσετε την τελική μορφή περνώντας 2-3 χρώματα διαφορετικής απόχρωσης πατίνα ή 2-3 χρώματα απλού ακρυλικού χρώματος ζωγραφικής, ένα και το αυτό. Από την δεξιότητα και την φαντασία σας θα κριθεί το αποτέλεσμα κι αν πρόκειται να είναι πετυχημένο θα είναι και στην μία και στην άλλη περίπτωση.

Εκτός λοιπόν από κατασκευές πάνω σε γυαλί ή ύφασμα, για τις οποίες θα χρειαστείτε τα αντίστοιχα ειδικά χρώματα, τις επιμέρους ...λεζάντες πέραν της βασικής βαφής πάνω σε κάθε είδους ξύλινη/μεταλλική/χάρτινη επιφάνεια/αντικείμενο μπορείτε να τις κάνετε παντού και πάντα με απλά χρώματα ζωγραφικής ή ακρυλικά χρώματα ακολουθώντας τις οδηγίες αραίωσης του κάθε ενός, ανάλογα με το αν πρόκειται για χρώματα υδατοδιαλυτά ή με διαλυτικό και απλώς να θυμάστε πάντα ότι δουλεύοντας πάνω σε μια επιφάνεια με διαφορετικά είδη χρώματος θα πρέπει όλα να είναι είτε νερού είτε όλα να αραιώνονται με διαλυτικό.


4. "Μπορώ να τα ανακατέψω;"

Από τα πιο συχνά που μας συμβαίνει με το που πάμε να καταπιαστούμε με κάποια κατασκευή που απαιτεί και χρώματα ή να βάψουμε μικροπράγματα το σπίτι π.χ κάποιο διακοσμητικό αντικείμενο, γλάστρες κλπ, είναι πως ενώ έχουμε μεγάλη ποσότητα από διάφορα χρώματα που έχουν περισσέψει από προηγούμενες εργασίες, οι αποχρώσεις δεν είναι αυτές που θέλουμε. Και τότε ο ...πειρασμός να ανακατέψουμε λίγο σκούρο μπλε που έχει περισσέψει από όταν ...βάψαμε τα κάγκελα με λίγο λευκό ακρυλικό για τοίχους για να κάνουμε την γλάστρα ...γαλάζια, είναι ομολογουμένως μεγάλος:)  Αν όμως το χρώμα για τα κάγκελα δουλεύεται με διαλυτικό-νέφτι ενώ το ακρυλικό με νερό, μεγαλύτερη από τον πειρασμό θα αποδειχθεί η έκπληξη, όταν απλώσετε αυτό που θα προκύψει πάνω στην γλάστρα. Θαυμάστε το με την ησυχία σας, πριν την πετάξετε στα σκουπίδια :) και κρατήστε το βασικό συμπέρασμα:"H μείξη χρωμάτων απαιτεί χρώματα ίδιας σύστασης". 

Μπορείτε να αναμειχθούν μόνον χρώματα ίδιας σύνθεσης που αραιώνονται με το ίδιο υλικό. Ακρυλικό με ακρυλικό, ρεπουλίνη με ρεπουλίνη κλπ. Ακόμη και ίδιου είδους/σύστασης χρώματα αν το ένα είναι γυαλιστερό και το άλλο ματ, ποτέ δεν θα αναμειχθούν σωστά και δεν θα δώσουν σωστό βάψιμο. 

Και γι΄αυτό τον λόγο τα χρώματα νερού είναι περισσότερο πρακτικά αν και ακριβότερα. 
Π.χ μια μικρή ποσότητα ρεπουλίνης νερού για
ξύλο/μέταλλο με έντονο ανακάτεμα θα ενσωματωθεί ακόμη και μέσα σε ακρυλικό/πλαστικό χρώμα για τοίχους στην περίπτωση που χρειάζεστε μια πολύ μικρή ποσότητα χρώματος άλλης απόχρωσης για να βάψετε π.χ δυο γλαστράκια, ένα διακοσμητικό αντικείμενο, ένα κομμάτι ξύλο για διακοσμητική χρήση, μια χάρτινη κατασκευή κλπ. 5. "Το δικό μου γιατί δεν έγινε έτσι;"

Σας έχει τύχει ή έχετε ακούσει σίγουρα διαφωνίες σε γνώμες και κριτικές για την αποτελεσματικότητα ακόμη και των ίδιων ακριβώς προϊόντων βαφής της ίδιας εταιρίας.

Κάποιοι δηλώνουν απολύτως ικανοποιημένοι από ένα συγκεκριμένο προϊόν, άλλοι καθόλου, κάποιοι μ΄ένα μόνο χέρι χρώματος κατορθώνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα ενώ άλλοι παραπονιούνται πως απαιτήθηκαν 2-3 χέρια κλπ. 
Στις περισσότερες τέτοιες περιπτώσεις, όταν αναφερόμαστε φυσικά σε ταυτόσημα ή της ίδιας ποιοτικής κατηγορίας χρώματα, δεν φταίει το ίδιο το χρώμα αλλά η επιφάνεια που το εφαρμόζουμε.  


Στην πλειοψηφία των συσκευασιών, εκτός από τις γενικές προδιαγραφές των προϊόντων, αναφέρονται σαφείς οδηγίες για την προετοιμασία της προς βάψιμο επιφάνειας. Είναι ένα πολύ καθοριστικό σημείο, που συνήθως οι ερασιτέχνες το προσπερνούν ως "ασήμαντο" και το αποτέλεσμα είναι να μας ...φταίει το χρώμα.
Για παράδειγμα το να χρησιμοποιήσετε μεν το κατάλληλο  για ξύλο ή μέταλλο χρώμα σε οποιαδήποτε αντίστοιχη επιφάνεια δεν επαρκεί αν πριν η συγκεκριμένη επιφάνεια δεν είναι απολύτως καθαρή, αν δεν έχει πριν τριφτεί τόσο ώστε να "αγριέψει" ή να λειανθεί εντελώς, ανάλογα με το είδος και με το αν είναι ήβη βαμμένη ή όχι, αν έχει ή όχι περαστεί με κάποιο υπόστρωμα/αστάρι στις περιπτώσεις που είναι αναγκαίο κλπ.


Γενικά, μπορείτε να κάνετε τις βασικές εργασίες βαψίματος σ΄ένα σπίτι και κάθε τύπου κατασκευές χρησιμοποιώντας, κατ΄αντιστοιχία με το κάθε υλικό, "συνηθισμένα" απλά χρώματα όταν δεν είναι πραγματικά ανάγκη να καταφύγετε σε κάποιο ιδιαίτερα εξειδικευμένο προϊόν, όμως σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να τηρείτε τις βασικές οδηγίες χρήσης του κάθε προϊόντος.

Όνομα

10 must,8,3D ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΕΣ,2,3D DECOUPAGE,1,αγορές on line,4,αερόστατα από κολοκύθες,1,αλλαγή ταπετσαρίας,3,αλλαγή υφάσματος πολυθρόνας,1,αλλαγή χρήσης αντικειμένων,1,αλόη,1,αλουμινόχαρτο,3,άμμος,4,αμπαλάζ,1,ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ,3,ανακύκλωση,5,ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ,19,ανακυκλώσιμα υλικά,14,αναρριχώμενα φυτά,1,ανθοδέσμες με σφουγγάρι,1,ΑΝΘΡΩΠΟΙ,1,ανοιξιάτικη διακόσμηση,2,αντικέ γραφεία,1,αντικέ έπιπλα,1,αντικέ πίνακες,1,αντικείμενα σχέδια Decoupage,1,αποθήκη,1,αποκριάτικες κατασκευές,6,αποκριάτικες στολές,7,αποκριάτικη διακόσμηση,3,ΑΠΟΚΡΙΕΣ,15,αποξηραμένα λουλούδια,1,αποξηραμένα φρούτα,1,αποξηραμένες κολοκύθες,2,ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ,18,ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΟΠΙΟΥ,1,ασπρόμαυρες διακοσμήσεις,1,αυλές μπαλκόνια σε παραδοσιακό στυλ,1,αφρολέξ,1,βάζα,2,Βασιλικός,1,βάψιμο,1,βάψιμο γενικά,20,βάψιμο γυαλί,3,βάψιμο γυαλιού,1,ΒΑΨΙΜΟ ΕΠΙΠΛΩΝ,68,ΒΑΨΙΜΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ,30,βάψιμο με βερνίκια νυχιών,1,βάψιμο με τεχνοτροπίες,4,βάψιμο μέταλλο,1,βάψιμο μέταλλο σίδερο,1,βάψιμο ξύλου,1,βάψιμο πασχαλινών αυγών,1,βάψιμο πλακάκια,1,βάψιμο τοίχου με σχέδια,2,βάψιμο τσιμεντένιου δαπέδου,1,βάψιμο τσιμέντου,1,βάψιμο υφασμάτων,1,ΒΑΨΙΜΟ-ΧΡΩΜΑΤΑ,12,βιβλία,1,βιβλία ευχών,1,ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ,2,βιβλιοθήκες,9,Βιεννέζικη Ψάθα,2,ΒΙΤΡΩ,2,βιτρώ,1,ΒΟΤΣΑΛΑ,2,βότσαλα,12,Βουκαμβίλια,2,βραχόκηποι,1,βρεφικά αναμνηστικά,1,γάμος βάφτιση,6,ΓΑΜΟΣ-ΒΑΦΤΙΣΗ,12,Γαρδένια,1,γιασεμί,1,ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ,6,ΓΛΑΣΤΡΕΣ,7,γλάστρες,31,γλάστρες με πλακάκια,1,ΓΛΥΠΤΙΚΗ,1,γλυπτική ζωγραφική,1,ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ,2,γραφεία για μικρούς χώρους,1,ΓΡΑΦΕΙΟ,13,γραφείο στο σπίτι,2,γυαλί,17,γυάλινες χριστουγεννιάτικες μπάλες,1,γυαλότουβλα,1,ΓΥΨΟΣ,1,γύψος,3,γυψοσανίδες,1,γωνιακά έπιπλα,1,ΔΑΠΕΔΑ ΒΙΝΥΛΙΟΥ,1,δέρμα,1,διάδρομοι κήπου από παλέτες,1,διακοπές με τροχόσπιτο,1,διακοσμήσεις για την είσοδο του σπιτιού,1,διακοσμήσεις με καναπέδες από παλέτες,1,ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΕΡΙΑ,1,διακοσμήσεις με κεριά,1,διακοσμήσεις με λουλούδια,1,διακοσμήσεις με φυτά,3,διακοσμήσεις σε γκρι χρώμα,1,διακοσμήσεις σε κόκκινο χρώμα,1,διακοσμήσεις σε μπλε πορτοκαλί,1,διακοσμήσεις σε μωβ χρώμα,1,διακοσμήσεις σε παστέλ αποχρώσεις,2,διακοσμήσεις σε πράσινο και ροζ-μωβ,1,ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΩΝ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΕΣ,4,ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ,164,διακόσμηση,1,διακόσμηση βιτρίνας,1,ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ,302,διακόσμηση καθιστικού,18,διακόσμηση καθιστικού σε εθνικ στυλ,1,διακόσμηση κόκκινο,1,διακόσμηση κονσόλες,1,διακόσμηση κουζίνας,18,διακόσμηση κρεβατοκάμαρας,8,διακόσμηση με γωνιακά έπιπλα,1,διακόσμηση με λουλούδια,3,διακόσμηση με πουά,1,διακόσμηση με ταπετσαρία,1,διακόσμηση με φυτά-λουλούδια,1,διακόσμηση μικρών χώρων,1,διακόσμηση παιδικού δωματίου,2,διακόσμηση πιάτου,1,διακόσμηση σαλονιού,21,διακόσμηση σε άσπρο μαύρο γκρι,1,διακόσμηση σε τραπέζια μπουφέδες,1,διακόσμηση σπιτιού,89,διακόσμηση τοίχων,8,διακόσμηση τούρτας,1,διακόσμηση χαλιά,1,διακοσμητικά από πηλό,1,ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ,1,διακοσμητικά μαξιλάρια,4,διακοσμητικά στεφάνια,5,διακοσμητικά στεφάνια από αλουμίνιο,1,ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΣΤΥΛ,35,διακοσμητικά φωτάκια,1,διακοσμητικά φωτάκια από ξερά κολοκύθια,1,διακοσμητικά DIY,1,διακοσμητικά mobiles,1,διακοσμητικός κανόνας 60-30-10,1,διαμόρφωση γραφείου,2,ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΗΠΟΥ,18,διαμόρφωση κήπου,2,διαμόρφωση μικρού μπαλκονιού,2,διαμόρφωση μικρών σπιτιών,1,διαμόρφωση μικρών χώρων,1,διαμόρφωση παραθαλάσσιων σπιτιών,1,διαμόρφωση χώρου για νηπιαγωγεία παιδικούς σταθμούς,1,ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ-ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ,160,διάτρητοι πίνακες,1,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,1,ΔΙΑΦΟΡΑ Εποχιακά,6,διαχωριστικά χώρου,1,ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑ,1,διοράματα,1,εδαφοκάλυψη κήπων,2,έθνικ διακοσμήσεις,7,ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ,1,είδος χρώματος ανά υλικό,1,ΕΙΣΟΔΟΣ,1,εξοχικό,4,έξυπνες λύσεις για μικρούς χώρους,1,ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ,139,ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ,1,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ,4,επαγγελματικοί χώροι,2,ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ,1,ΕΠΙΠΛΑ,55,έπιπλα από βαρέλια,2,ΕΠΙΠΛΑ ΑΠΟ ΠΑΛΕΤΕΣ,10,έπιπλα από παλέτες,7,έπιπλα από παλιά παράθυρα-πόρτες,1,ΕΠΙΠΛΑ ΚΗΠΟΥ,1,έπιπλα κουζίνας,2,έπιπλα μπάνιου,1,ΕΠΙΠΛΑ RATTAN,1,επισμάλτωση μπανιέρας,1,ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ,1,ΕΠΟΧΙΑΚΑ,5,έτοιμα καλύμματα επίπλων,1,έτοιμος πηλός,7,εύκαπτη πέτρα-πλακάκι,1,ΕΥΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,44,εύκολες κατασκευές για στεφάνια,1,ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ,8,ζωγραφική σε έπιπλα,1,ζωγραφική σε πέτρες,3,ηλιακά φωτιστικά,7,ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΗΠΟΥ,12,ημερολόγιο κήπου,2,ημερολόγιο κήπου για Οκτώβριο,1,ημερολόγιο κήπου Νοέμβριος,1,ΘΑΛΑΣΣΟΞΥΛΑ,4,θαλασσόξυλα,13,ιδέες βάψιμο,7,ιδέες για βάψιμο επίπλων,2,ιδέες για βεράντες,1,ιδέες για διαδρόμους μονοπάτια κήπου,1,ιδέες για διαμόρφωση κήπου,1,ιδέες για δώρα σε μετρητά,1,ιδέες για έθνικ διακοσμήσεις,1,ιδέες για έπιπλα ως διαχωριστικά,1,ιδέες για καλύμματα επίπλων,1,ιδέες για κήπο μπαλκόνι,1,ιδέες για κιόσκια σε κήπους αυλές,1,ιδέες για κρεμαστές γλάστρες,1,ιδέες για μεγάλα μπαλκόνια,1,ιδέες για μικρά μπάνια,1,ιδέες για μικρούς κήπους αυλές,1,ιδέες για μπαλκόνια,3,ιδέες για να φτιάξετε κεφαλάρια,3,ιδέες για παιχνιδοκατασκευές,1,ιδέες για παρτέρια,4,ιδέες για πολύχρωμες κουζίνες,1,ιδέες για ραφιέρες,1,ιδέες για στόλισμα βασιλόπιτας,1,ιδέες για στολισμό καλοκαιρινής βιτρίνας,1,ιδέες για τεχνοτροπίες τοίχου,2,ιδέες για την είσοδο χωλ,2,ιδέες για τούρτες γενεθλίων,1,ιδέες για φυτά εσωτερικού χώρου,2,ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα,1,ιδέες για ψηφιδωτά σε κήπο,1,ιδέες για decoupage,1,ιδέες για Diaper Cakes,1,ιδέες διακόσμησης πιάτου,1,ιδέες διαμόρφωσης κήπου,2,ιδέες έπιπλα,21,ιδέες επίπλωσης AirBNB,2,ιδέες κατασκευές για χριστουγεννιάτικα μπαζάρ,1,ιδέες λύσεις για μικρά καθιστικά,2,ιδέες με πουά υφάσματα,1,ιδέες συνθέσεις με παχύφυτα,1,ΙΔΕΕΣ-ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΕΠΙΠΛΩΝ,3,ΙΚΕΑ,53,ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΠΙΤΙΑ,1,ΚΑΔΡΑ,1,κάδρα,23,κάδρα από αλουμινόχαρτο,1,ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ,63,καθρέφτες,10,καθρέφτες με θαλασσόξυλα,1,κάκτοι,2,Καλαγχόη,1,καλάθια από κουρελάκια,1,καλάθια με σκοινί,1,καλάμι,3,καλαμωτές,1,καλέντουλα,1,καλλιτεχνικές κατασκευές από πέτρες και βότσαλα,1,ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ,73,καλοκαιρινά τραπέζια,1,καλοκαιρινά χαλάκια εισόδου,1,καλοκαιρινές ιδέες για κάδρα,1,καλοκαιρινές κατασκευές,35,ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ,41,καλοκαιρινή διακόσμηση,21,ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΕΠΙΠΛΩΝ,1,καλύμματα επίπλων,4,κάμπινγ,2,καναπέδες,8,καναπέδες από παλέτες,2,καπέλα μινιατούρες,1,καρούλια καλωδίων,1,ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΙΚΕΑ,1,κατασκευέ από σκοινί,1,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,180,κατασκευές από ανακλυκλώσιμα υλικά,2,κατασκευές από ανακυκλώσιμα υλικά,1,κατασκευές από βαρέλια,2,κατασκευές από καφάσια,1,κατασκευές από κολοκύθες,6,κατασκευές από κονσερβοκούτια,3,κατασκευές από κουτάκια αναψυκτικών,1,κατασκευές από λάστιχα αυτοκινήτων,1,κατασκευές από μεταχειρισμένα παλιά αντικείμενα,1,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΠΑΛΕΤΕΣ,18,κατασκευές από παλέτες για καταστήματα,1,κατασκευές από παλιά παράθυρα-πόρτες,1,κατασκευές από ρολό χαρτιού,1,κατασκευές από συρτάρια,1,κατασκευές για κατοικίδια,2,κατασκευές για κατοικίδια από παλέτες,1,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ,36,κατασκευές για παιδικές κουζίνες,1,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ,51,καΤασκευές επίπλων,1,κατασκευές εφαρμογές πατητής τσιμεντοκονίας,1,κατασκευές κεριά,12,κατασκευές κήπος,27,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΗΠΟΥ,1,κατασκευές με βότσαλα,4,κατασκευές με βότσαλα πέτρες,2,κατασκευές με γλάστρες,1,κατασκευές με γυαλότουβλα,1,κατασκευές με γύψο,3,κατασκευές με γυψοσανίδα,1,κατασκευές με δαντέλες σεμέν,1,κατασκευές με διάτρητα πάνελ,1,κατασκευές με έτοιμο πηλό,4,κατασκευές με θαλασσόξυλα,2,κατασκευές με καλάμια,1,κατασκευές με καλούπι,1,κατασκευές με κεραμίδια,3,κατασκευές με κονσερβοκούτια,1,κατασκευές με κορμούς,1,κατασκευές με κουκουνάρια,2,κατασκευές με κουμπιά,1,κατασκευές με κοχύλια,1,κατασκευές με λινάτσα,1,κατασκευές με μπουκάλια,3,κατασκευές με ξυλάκια χειροτεχνίας,1,κατασκευές με πλακάκια,1,κατασκευές με σεμέν δαντέλες,5,κατασκευές με σκοινί,3,κατασκευές με σπιρτόκουτα,1,κατασκευές με σύρμα,4,κατασκευές με ταπετσαρία,1,κατασκευές με τσιμέντο,8,κατασκευές με τσιμεντόλιθους,1,κατασκευές με υγρό γυαλί,3,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΥΦΑΣΜΑ,37,κατασκευές με φελιζόλ,2,κατασκευές με φελλό,1,κατασκευές με φύλλα,1,κατασκευές με χαλίκι,1,κατασκευές με χαρτί,36,κατασκευές με χαρτί εφημερίδας,1,κατασκευές με χάρτινες αυγοθήκες,1,κατασκευές παγκάκια με τσιμεντόλιθους,1,κατασκευές ρολόγια τοίχου,1,κατασκευές τύπου βιτρώ,1,κατασκευές ψηφιδωτά,1,κατασκευές mobiles,2,κατασκευή αντικέ κάδρα,1,κατασκευή βάσης για κρεμαστής γλάστρας,1,κατασκευή μπωλ από φύλλα,1,κατασκευή παζλ με φωτογραφίες,1,κατασκευή παιδικά κουκλόσπιτα,1,κατασκευή ραφιών από κορνίζες,1,κατασκευή σίτας,1,κατασκευή υφασμάτινων καλαθιών,1,κατασκευή φωτιζόμενο τραπεζάκι,1,κατασκευή φωτιστικών,1,κατασκευή χιονονιφάδες,1,κατασκευή χτιστού καναπέ,1,κατασκευή diaper cake,1,κατασκευή diy μελωδών,1,κατασκευή fairy gardens,1,ΚΑΦΕ,1,ΚΕΑ,1,Κέντια,1,κεραμίδια,3,κεραμική,1,κερί,11,ΚΕΡΙΑ,14,κεριά,11,κεριά σιτρονέλας,1,κεφαλάρια,7,ΚΗΠΟΣ,82,κήπος,25,ΚΗΠΟΥΡΙΚΗ,214,κηπουρική,30,κηπουρική για παιδιά,1,κηρομπογιές,1,κηροπήγια,6,κηροπήγια από κερί,1,κίτρινοι καναπέδες,1,κλασσικό στυλ,1,κολοκύθες,10,ΚΟΜΟΔΙΝΑ,2,κομοδίνα,5,κονσερβοκούτια,5,ΚΟΥΖΙΝΑ,44,κουζίνα,1,κούκλες από ξερές κολοκύθες,1,κουκλόσπιτα,2,κουκουνάρια,4,κουμπιά,1,κουνουπιέρες,1,ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ,1,κουρτίνες,15,κουρτίνες ρόμαν,2,κουρτίνες χωρίς ράψιμο,1,κουρτινόξυλα,1,κοχύλια,5,κρακελέ,2,κρεβάτια,3,κρεβατοκάμαρες έθνικ,1,κρέμασμα κάδρων,1,ΚΡΕΜΑΣΤΡΕΣ ΤΟΙΧΟΥ,1,κρεμάστρες τοίχου,3,Κρότωνας,1,ΚΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ,1,ΚΩΝΟΦΟΡΑ,1,ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΟΣ,3,ΛΕΥΚΟΙ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ,2,λινάτσα,4,λουλούδια σε βάζα,1,μαγνητικοί πίνακες,1,ΜΑΚΡΑΜΕ,3,μαξιλάρια,18,μαξιλάρια πατώματος,1,Μάρτης,1,μαύρο,1,μαυροπίνακες,5,μελωδοί,1,ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ,1,Μεσογειακό Στυλ,1,μετακόμιση,1,μεταλλικά έπιπλα,1,μεταφορά εικόνας,1,ΜΙΑ ΦΟΡΑ & ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ,1,ΜΙΚΡΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ,6,ΜΙΚΡΟΙ,1,ΜΙΚΡΟΙ ΧΩΡΟΙ,114,μινιατούρες για νεραϊδόκηπους,1,μοντέρνα έπιπλα από παλέτες,1,μοντέρνο στυλ,9,ΜΠΑΛΚΟΝΙ,24,μπαμπού,1,ΜΠΑΝΙΟ,24,μπάνιο,1,μπατίκ υφάσματα,1,μπλε,2,Μποέμ,1,μπωλ από ρολό χαρτιού,1,μωβ,1,ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΤΥΛ,1,ΝΕΑΝΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ,4,νεραγκούλες,1,νεραϊδόσπιτα,1,ΝΗΣΙΔΕΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ,1,νησιώτικο στυλ,1,νοικοκυριό,2,Ντίνα Νικολάου,1,ντουλάπες,1,ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ,1,ξερές κολοκύθες,1,ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ,111,ξύλινα βαρέλια,2,ξύλινα κιβώτια,1,ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ,1,ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΑ,1,ξύλο,43,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ,78,οδηγίες κατασκευής κεριών,1,οδηγίες κηπουρικής για Ωραιόφυλλο,1,οδηγίες φροντίδας για Βουκαμβίλια,2,ΟΔΗΓΟΙ ΑΓΟΡΑΣ,43,ΟΔΗΓΟΣ για παλαίωση επίπλων,1,ΟΔΗΓΟΣ για camping στην Ελλάδα,2,ΟΔΗΓΟΣ κατασκευής για ΠΟΥΦ,1,οδηγός κατασκευής patchwork,1,ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ,3,οικολογικές πλαστελίνες,1,οργάνωση,24,οργάνωση χώρων εργασίας,1,ΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ,28,πάγκοι εργασίας,1,παζλ,1,ΠΑΙΔΙ,1,παιδικά αναμνηστικά,1,παιδικά αποτυπώματα,1,παιδικά γραφεία,2,ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,33,παιδικές κατασκευές,13,παιδικές κατασκευές από αυγοθήκες,1,παιδικές κατασκευές με χαρτί,1,παιδικές κουζίνες από χαρτόκουτα,1,ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ,1,παιδική πισίνα παιχνίδι,1,ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ,36,παιχνιδοκατασκευές,5,παλαίωση επίπλων,2,ΠΑΛΕΤΕΣ,33,ΠΑΛΙΑ ΑΘΗΝΑ,1,παλιά συρτάρια,1,παλιές ραπτομηχανές,1,ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ,1,παπουτσοθήκες,1,παραβάν,1,παρτέρια,7,παρτέρια σπιράλ,1,παστέλ,1,ΠΑΣΧΑ,43,πάσχα,21,πασχαλινά αβγά οικολογικό βάψιμο,1,πασχαλινά αυγά,6,ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΚΑΛΑΘΙΑ,1,πασχαλινά στεφάνια,2,πασχαλινά Bazaar,1,πασχαλινά Bazaar πασχαλινές κατασκευές,1,ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,24,πασχαλινές κατασκευές,2,ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΛΑΜΠΑΔΕΣ,1,πασχαλινές λαμπάδες,2,ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ,3,πασχαλινή διακόσμηση,10,πασχαλινή διακόσμηση βιτρίνας,1,πασχαλινό αμπαλάζ,1,πασχαλινό τραπέζι,4,πατητή τσιμεντοκονία,1,ΠΑΤΙΝΑ,1,πατίνα,1,πάτσγουορκ,1,παχύφυτα,7,πέργκολες,2,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,3,πέτρα,5,πέτρινα κιόσκια,1,πηλός,18,πιάτα με decoupage,1,πίνακες ανακοινώσεων,1,πίνακες κάδρα από βότσαλα,1,πλακάκια,10,πλεχτά από χαρτί εφημερίδας,1,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,1,πολλαπλασιασμός με μοσχεύματα,1,ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ,1,πολυθρόνες,3,πορομπετόν,3,πόρτες,2,ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΠΟΣΟ,21,ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΠΟΣΟ...,6,πουφ,1,πράσινο της ελιάς,1,προβλήματα υγρασίας,1,προζύμι,1,προστασία επίπλων,1,ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΦΥΤΩΝ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ,1,προστατευτικές μάσκες DIY,1,πρωτομαγιάτικα στεφάνια,4,πως θα αποξηράνετε λουλούδια,1,πως θα αποξηράνετε φρούτα,1,πως θα προσθέσετε χρώμα στο σπίτι,1,πως θα φτιάξετε αντικουνουπικά κεριά,1,πως θα φτιάξετε κάλυμμα καλοριφέρ καλοριφέρ,1,πως θα φτιάξετε κεριά,1,πως θα φτιάξετε κουρτίνες,1,πως θα φτιάξετε μαξιλάρια,1,πως θα φτιάξετε μαξιλάρια χωρίς γάζωμα,1,πως θα φτιάξετε πλαστελίνες,1,πως θα φτιάξετε τραπέζια από παλέτες,1,πως θα φτιάξετε Diaper Cakes,1,πως θα φτιάξω,9,ΡΑΠΤΙΚΗ,16,ραπτική,9,ράφια,12,ραφιέρες βιβλιοθήκες από παλέτες,1,ράψιμο μαξιλαριών,3,ριγέ,2,ρολόγια τοίχου,3,ΣΑΛΟΝΙ,3,ΣΑΛΟΝΙ ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ,1,ΣΑΛΟΝΙ-ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ,90,σαπούνι,1,σεμέν-δαντέλες,11,Σεφλέρα,1,σιδερώστρες,1,σιδερώστρες για μικρούς χώρους,1,σκάλες,1,σκαλιστά βάζα από πηλό,1,Σκανδιναβικό στυλ,13,σκελετοί για στεφάνια,1,ΣΚΙΑΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩ ΧΩΡΩΝ,1,σκοινί,16,Σπαθίφυλλο,1,σπιρτόκουτα,2,σπιτάκια μινιατούρες,1,ΣΠΙΤΙ-ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ,26,ΣΠΙΤΙΑ COB,1,σπιτικά αναψυκτικά,1,σπιτικές μαρμελάδες,1,σπιτικό ψωμί,1,ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ,19,στολίδια με ζύμη σόδας,1,στολισμός για μπαλκόνια,1,ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΔΕΝΤΡΟΥ,1,Στρελίτζια,1,συλλογές αντικειμένων,1,συμβουλές για αλλαγή γλάστρας,1,συμβουλές για κομμένα λουλούδια,1,συμβουλές για Λεβάντα,1,συμβουλές για παχύφυτα,1,συμβουλές κηπουρικής για Βασιλικό,1,συμβουλές κηπουρικής για Γαρδένια,1,συμβουλές κηπουρικής για κάκτους,1,συμβουλές κηπουρικής για Πουλί του Παραδείσου,1,συμβουλές κηπουρικής φτέρη,1,συμβουλές φροντίδας για Γιασεμί,1,συνθέσεις λουλουδιών,1,συνθέσεις με επιπλέοντα κεριά,1,συνθέσεις με καρπούς φρούτα,1,ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΓΚΑΖΟΝ,1,σύρμα,5,συρμάτινες κατασκευές,1,σφουγγάρια ανθοδετικής,1,σχέδια για ψηφιδωτά,1,σωστό πότισμα,1,ταινίες Led,2,ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ,1,ταπετσαρίες,1,τάρτες,1,ΤΕΧΝΗ,7,ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΑΛΑΙΩΣΗΣ,70,τεχνικές παλαίωσης,9,τεχνική μεταφοράς εικόνας,1,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,3,τεχνοτροπίες,3,ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ,16,ΤΖΑΚΙ,2,τζάκι,7,ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΤΟΥ ΜΗΝΑ,12,ΤΟ ESHOP ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ,7,τραπεζάκια σαλονιού,9,ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ,18,τραπεζαρίες για κήπο μπαλκόνι,1,τραπέζια,3,τραπέζια από παλέτες,1,ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ,1,τροχόσπιτα,1,τσιμέντο,13,τσιμεντόλιθοι,5,τσόχα,5,υγρό γυαλί,5,ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ,43,ύφασμα,43,υφάσματα επίπλωσης,1,φελιζόλ,4,φελλός,2,φθινοπωρινές ανθοδέσμες,1,φθινοπωρινή διακόσμηση,11,Φίκος,1,φλοράλ,1,ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ,1,ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΣΠΙΤΙ,4,φροντίδα κάκτοι,1,φροντίδα κατοικίδιων,1,ΦΤΙΑΞΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ...ΚΟΥΖΙΝΑ,46,φύλλα,5,φυσικά υλικά,1,φυτά,175,ΦΥΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ,1,φυτά εσωτερικού χώρου,6,φυτά σε γυάλες,2,φωτισμός εξωτερικών χώρων,1,φωτισμός εσωτερικών χώρων,2,φωτισμός με ταινίες Led,1,ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ,2,φωτιστικά,32,φωτιστικά από θαλασσόξυλα,1,φωτιστικά από κληματόβεργες,1,φωτιστικά από μπουκάλια,1,φωτιστικά με σκοινί,1,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,4,φωτογραφίες,5,ΧΑΛΙΑ,5,χαλιά,17,ΧΑΛΙΑ ΣΙΣΑΛ,1,ΧΑΡΤΕΣ,1,χαρτί,45,ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ,3,ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΚΕΡΙΑ,15,χειροποίητα σαπούνια,2,χειροποίητα στολίδια,1,χειροποίητες μινιατούρες σπιτιών,1,ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΚΑ,1,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ,111,χριστουγεννιάτικα γούρια,1,χριστουγεννιάτικα δέντρα,1,χριστουγεννιάτικα κρεμαστά διακοσμητικά,1,χριστουγεννιάτικα στεφάνια,1,χριστουγεννιάτικα bazaar,1,χριστουγεννιάτικα led,1,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ,34,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,99,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΜΠΑΛΕΣ,1,χριστουγεννιάτικες συνθέσεις,1,χριστουγεννιάτικες χιονονιφάδες,1,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ,53,χριστουγεννιάτικη διακόσμηση,3,χριστουγεννιάτικη συνταγή για ψωμί,1,χριστουγεννιάτικο αμπαλάζ,1,χριστουγεννιάτικο αμπαλάζ για μπουκάλια,1,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ,7,χριστουγεννιάτικο τραπέζι,3,χριστουγεννιάτικοι χιονάνθρωποι,1,χριστουγεννιάτικος στολισμός κήπου,1,χρώμα,2,χρώμα μαυροπίνακα,2,χρώμα σπρέϊ,1,χρώματα για κατασκευές,1,χρώματα κιμωλίας,20,χρώματα σπρέϊ,1,χρώματα σπρέϋ,1,ΧΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ,83,χτιστές κατασκευές για το μπάνιο,1,χτιστοί καναπέδες για κήπο μπαλκόνι,1,ΧΩΛ-ΕΙΣΟΔΟΣ,8,χωριάτικο στυλ,2,χώροι για παιδικές δραστηριότητες,1,ψάθα,6,ΨΑΘΙΝΑ ΧΑΛΙΑ,1,ψηφιδωτά,15,ψηφιδωτά νούμερα για διεύθυνση σπιτιού,1,Ωραιόφυλλο,1,AirBNB,4,Aithrio.com,2,Annie Sloan,10,anysticker,1,ART,10,avramis,1,bar,1,Bohemian,5,boho style,12,camping,4,camping στην Ελλάδα,2,Chalk of the Town,1,chalk paint,1,christmas,147,christmas 2021,162,collage,1,country στυλ,3,Covid19,9,CUCCI,1,Deco Tip,1,DECOUPAGE,27,decoupage αυγά χωρίς κόλλα,1,decoupage γενικά,4,decoupage με ύφασμα,1,decoupage σε έπιπλα,2,decoupage σε τσάντες παπούτσια,2,DESIGN,8,DESIGN IS THIS,1,diaper cakes,1,DIY,179,DIY ΕΠΙΠΛΑ,90,DIY έπιπλα,29,DIY ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ,28,DIY χαλιά,4,DIY-ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,546,Driftwood Art,2,DRIVE&LISTEN,1,Easy DIY,47,ektorp,1,ESHOPS,4,ethnic στυλ,13,fairy gardens,3,fairy lights,1,faiy gardens,1,Fallingwater,1,floral,2,FOOD ARTIST,1,food plating,1,GAMES,1,GARDEN,1,Garden Answer,1,graffiti,2,HOME TOUR,106,HOME TOURS,110,Hundertwasser,1,ikea,52,illustradays,1,inart,1,instagram,23,INSTAGRAM HOMES,22,INTERNET,1,JAPANDI,1,KOYZINA,2,laminate,1,led,2,ledokosmos,1,LEGO,2,leroy merlin,5,loft,1,marble ideas,1,minimal στυλ,1,nautical στυλ,2,oikianet.gr,1,pakketo.com,1,Paper Wicker,1,patchwork,3,pets,3,pour painting,1,powertex,2,praktiker,4,proofing hyperstone,1,quilting,2,recycle,8,resin,2,retro,2,reuse,38,Royal Design Studio,5,RUSTIC,1,s,1,sgraffito,1,shabby chic στυλ,2,Soulouposeto,1,stencils,12,Strelitzia,1,SUPER MARKETS ΑΓΟΡΕΣ ONLINE,1,terrarium,2,TikTok,1,Valentine's Day,1,video,3,videos,71,vintage,6,vintage κουζίνες,3,vintage στυλ,14,WALL ART,1,wall decoration,1,WALL MURALS,1,wall&design.gr,1,WEB,5,windowswap,1,xinara house,1,
ltr
item
SOULOUPOSETO: Bάψιμο - Κατασκευές: Τι είδους χρώμα πρέπει να χρησιμοποιήσω ανά υλικό;
Bάψιμο - Κατασκευές: Τι είδους χρώμα πρέπει να χρησιμοποιήσω ανά υλικό;
"Οδηγός" για τα είδη χρωμάτων και ποιο είναι το κατάλληλο ανάλογα με το είδος αντικειμένου-επιφάνειας που θέλετε να βάψετε
https://lh3.googleusercontent.com/-n1IdFUOCLgA/Yel4dEkk-wI/AAAAAAACXac/j2jdyd_Og0Ac6SzwvmeZ3nIeIj0iNdz9QCNcBGAsYHQ/vapsimo-to-katallhlo-xroma-ana-yliko.jpg
https://lh3.googleusercontent.com/-n1IdFUOCLgA/Yel4dEkk-wI/AAAAAAACXac/j2jdyd_Og0Ac6SzwvmeZ3nIeIj0iNdz9QCNcBGAsYHQ/s72-c/vapsimo-to-katallhlo-xroma-ana-yliko.jpg
SOULOUPOSETO
https://www.soulouposeto.gr/2013/11/b.html
https://www.soulouposeto.gr/
https://www.soulouposeto.gr/
https://www.soulouposeto.gr/2013/11/b.html
true
4011188418940387580
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content