Υγρασία στους τοίχους: Αντιμετωπίστε την οριστικά και ταυτόχρονα αναβαθμίστε αισθητικά το σπίτι σας


Εύκαμπα πλακάκια για εξωτερικούς  - εσωτερικούς χώρους

Proofing Hyperstone

Η λύση για οριστική αντιμετώπιση της υγρασίας 
σε εξωτερικούς ή εσωτερικούς τοίχους
και ταυτόχρονη αισθητική αναβάθμιση


Η εμφάνιση υγρασίας αποτελεί το πιο σύνηθες και ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα στις τοιχοποιοίες όχι μόνο παλιών αλλά πιο σύγχρονων κτισμάτων που υποβαθμίζει αισθητικά την όψη τους, δημιουργεί εντελώς ανθυγιεινές συνθήκες διαβίωσης, αυξάνει σημαντικά το κόστος θέρμανσης και με τον χρόνο μπορεί να απειλήσει ακόμη και την στατικότητά τους. 

Η κατά καιρούς πρόσκαιρη αντιμετώπιση της υγρασίας με τις συνηθισμένες λύσεις (τρίψιμο, εκ νέου σοβάτισμα και βάψιμο) ή ακόμη και η χρήση ειδικών στεγανομονωτικών προϊόντων δημιουργούν ένα διαρκές οικονομικό κόστος χωρίς ριζική λύση αφού με την πάροδο του χρόνου η επιφάνεια του τοίχου διαβρώνεται ξανά, όταν βεβαίως αιτία της υγρασίας δεν είναι ένα τεχνικό πρόβλημα (πχ ζημιές σε σωληνώσεις ύδρευσης - αποχέτευσης) αλλά αυτή οφείλεται στο νερό της βροχής, στην προβληματική ή και ανύπαρκτη μόνωση του κτίσματος, στην παλαιότητά του, στην τοποθεσία του όταν αυτή βρίσκεται κοντά στην θάλασσα κλπ 

Η εύκαμπτη πέτρα πλάκι Proofing Hyperstone  παρέχει εγγύηση αντοχής και 100% υγρομόνωσης για 70 έτη
 εφ΄όσον φυσικά τηρηθούν οι προδιαγραφές τοποθέτησης

Όποιο και αν είναι το προβληματικό σημείο, εξωτερικοί  τοίχοι - μάντρες - μπάνιο - κουζίνα - εσωτερικοί τοίχοι - σημεία σε ντουλάπες/ντουλάπια - εσωτερικά/εξωτερικά δάπεδα - υπόγεια - κλιμακοστάσια - γκαράζ- πυλωτές - μπαλκόνια κλπ η εύκαμπτη πέτρα Proofing Hyperstone θα σας προσφέρει οριστική λύση από την υγρασία και ταυτόχρονα θα προσθέσει στους τοίχους του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου την εξαιρετική αισθητική της φυσικής πέτρας.

Πρόκειται για μη συνθετικό υλικό αλλά κατασκευασμένο από αδρανή φυσικά ορυκτά (τρίμματα φυσικής πέτρας) και με πιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, πέραν της 100% υγρομόνωσης που προσφέρει, ότι είναι εύκαμπτο. Έτσι κόβεται και τοποθετείται εύκολα, ενώ το μικρό του βάρος το κάνει ιδανικό ακόμη και για συνολικές εξωτερικές επενδύσεις κτιρίων αφού είναι πολύ πιο ελαφροβαρές από κάθε άλλο είδος επένδυσης με πλακάκι, φυσικές πέτρες κλπ. 

Το μικρό πάχος και το εύκαμπτο του υλικού δημιουργούν ένα πραγματικά ξεχωριστό αποτέλεσμα
ειδικά σε γωνίες και καμπύλες επιφάνειες

Διατίθεται σε ποικιλία σχεδίων - χρωματισμών ανάλογων της φυσικής πέτρας και σε διάφορες διαστάσεις από 
5Χ30cm έως 60Χ60cm οι οποίες βεβαίως τόσο σε εξωτερικές όσο και εσωτερικές επενδύσεις μπορούν και να συνδυαστούν μεταξύ τους, για την δημιουργία ιδιαίτερων συμμετρικών ή ακανόνιστων σχεδίων. 
Μπορεί να τοποθετηθεί με ή χωρίς αρμό, ακριβώς όπως και οι φυσικές πέτρες - πλακάκια, ενώ το εύκαμπτο του υλικού δημιουργεί ειδικά στις γωνίες - ενώσεις των τοίχων και σε καμπύλες επιφάνειες ένα πολύ ξεχωριστό αποτέλεσμα. 

Proofing Hyperstone τοποθετημένη σε εσωτερικό χώρο υπογείου για 100% υγρομόνωση

Κόβεται με απλό κοπίδι, κάτι που καθιστά την τοποθέτησή του εύκολη ακόμη και από μη επαγγελματίες. 
Η τοποθέτηση όταν πρόκειται για εξωτερικούς τοίχους και προβλήματα υγρασίας γίνεται με την ειδική κόλλα δύο συστατικών Proofing Hyperstone, ενώ όταν τοποθετείται αποκλειστικά για διακόσμηση σε διαμορφώσεις εσωτερικών χώρων με απλή κόλλα πλακιδίων. 

Πέρα από την 100% υγρομόνωση ένα επίσης τεράστιο οικονομικό όφελος που προσφέρει είναι ότι οι επιφάνειες που θα επενδυθούν με Proofing Hyperstone παραμένουν καθαρές, πλήρως από καιρικές συνθήκες και δεν χρειάζεται να συντηρηθούν-ξαναβαφτούν ποτέ! 

Ελαφρύ, αντισεισμικό, με εύκολη τοποθέτηση,
ιδανικό για επένδυση και υγρομόνωση κάθε επιφάνειας-υλικού σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο

Η εύκαμπτη πέτρα - πλακάκι Proofing Hyperstone είναι κατάλληλη για τοποθέτηση πάνω σε κάθε τύπου απορροφητικό ή μη υλικό, μπετόν-τούβλο-ξύλο-μέταλλο-mdf-πάνελς-γυψοσανίδα κλπ. και βεβαίως μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην διαμόρφωση εξωτερικών - εσωτερικών χώρων και μόνο διακοσμητικά σε σημεία όπως τζάκια, barbeque, μάντρες, εισόδους, δάπεδα κλπ. δημιουργώντας αισθητικά το αποτέλεσμα της φυσικής πέτρας με πολύ πιο εύκολο και οικονομικό τρόπο. 

Περισσότερα μπορείτε να δείτε εδώ
ενώ στο τηλ τεχνικής υποστήριξης (211 1824773
οι άνθρωποι της Proofing Hyperstone  πρόθυμα θα σας παρέχουν
όποια επιπρόσθετη πληροφορία - διευκρίνιση, ειδικά για τις ανάγκες του δικού σας χώρου.