Η δυναμική των πολύχρωμων λεπτομερειών στους μικρούς χώρουςΛευκοί τοίχοι πολύχρωμοι χώροι! Και όχι μόνο τοίχοι, αφού ειδικά σε ένα μικρών διαστάσεων σπίτι όπως το συγκεκριμένο όλες οι μεγάλες επιφάνειες και έπιπλα μεγάλου όγκου μπορούν να κινούνται στις αποχρώσεις του λευκού - υπόλευκου ή σε κάποια πολύ απαλή απόχρωση και όλη η χρωματική ένταση να δοθεί αποκλειστικά με πολύχρωμες λεπτομέρειες - αντικείμενα. 


Μια αλάνθαστη επιλογή ώστε ένας μικρός χώρος να δείχνει μεγαλύτερος και ιδιαίτερα φωτεινός, που στο συγκεκριμένο διαμέρισμα έχει υιοθετηθεί σχεδόν εξ΄ολοκλήρου.


Τοίχοι, δάπεδο, έπιπλα μεγάλης επιφάνειας κινούνται στις αποχρώσεις του λευκού - υπόλευκου με εξαίρεση τους τοίχους του υπνοδωματίου που είναι βαμμένοι σε μια πολύ απαλή απόχρωση της μέντας, όμως η συνολική αίσθηση είναι ότι ο χώρος διαθέτει αρκετό χρώμα που έχει προστεθεί με κάδρα, υφασμάτινα στοιχεία και αντικείμενα σε έντονες αποχρώσεις. 

Το αποτέλεσμα είναι ένας απόλυτα φωτεινός και ευρύχωρος οπτικά χώρος, ενώ βεβαίως οι επιλογές λειτουργικών και κομψών επίπλων σε επίσης ανοιχτόχρωμη απόχρωση, η απουσία επίπλων μεγάλου όγκου και το φυσικό πράσινο μέσω των φυτών εσωτερικού χώρου συμβάλλουν επίσης στην γενική αισθητική και ατμόσφαιρα ενός πολύ "ζεστού", νεανικού και πραγματικά όμορφου σπιτιού. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: