Διακοσμήσεις σε Νησιώτικο στυλ

Λευκό και Μπλε...


Τo μοναδικό "μειονέκτημα" του απόλυτα καλοκαιρινού Νησιώτικου στυλ στην διαμόρφωση εσωτερικών χώρων είναι ότι προϋποθέτει την ύπαρξη και αρχιτεκτονικών στοιχείων σε ανάλογο ύφος, εκτός από το λευκό-μπλε στα αμιγώς διακοσμητικά.
Έτσι είναι ευκολότερο να το εφαρμόσετε σε εξωτερικούς χώρους όπου μπορεί να βασιστεί ακόμη και σε λιγοστά στοιχεία όπως ξύλινα-ψάθινα καθίσματα, ξύλινα ή μεταλλικά τραπεζάκια βαμμένα σε μπλε αποχρώσεις, πήλινες γλάστρες-πιθάρια με γεράνια, βουκαμβίλιες και βασιλικούς :) κλασσικές πέργκολες από ξύλο-ψάθα-καλάμι κλπ.


Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για ένα ιδιαίτερα καλαίσθητο και λιτό διακοσμητικό ύφος, ιδανικό για εξοχικά όπως και για ενοικιαζόμενα καταλύμματα - airbnb σπίτια, στα οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και εάν δεν βρίσκονται σε παραθαλάσσιες περιοχές. 

Όπως όλα τα επιμέρους στυλ που συγκαταλλέγονται στο Ethnic και το Νησιωτικό απαιτεί μια παραπάνω προσοχή ώστε όλα τα στοιχεία-αντικείμενα να είναι ταιριαστά μεταξύ τους, της ίδιας αισθητικής και χωρίς δόσεις ...υπερβολής, διαφορετικά το αποτέλεσμα μπορεί εύκολα από παραδοσιακό να μετατραπεί από απλώς σε ...κάτι μπλε έως πραγματικά κακόγουστο :)
NHSIOTIKO STYL DIAKOSMHSHS


NHSIOTIKO STYL DIAKOSMHSHS


NHSIOTIKO STYL DIAKOSMHSHSNHSIOTIKO STYL DIAKOSMHSHS


KYKLADITIKA SPITIANHSIOTIKO STYL DIAKOSMHSHS

NHSIOTIKO STYL DIAKOSMHSHS

KYKLADITIKA SPITIA

NHSIOTIKO STYL DIAKOSMHSHS

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: