Ένα πραγματικά ...χαρούμενο σπίτι, γεμάτο χρώμα

Η χρήση του λευκού σε τοίχους και μεγάλου όγκου επιφάνειες - έπιπλα είναι το ...μυστικό για πετυχημένες διακοσμήσεις εσωτερικού χώρου με πολλές και έντονες αποχρώσεις στα υπόλοιπα μικρότερα στοιχεία... 


Vintage ατμόσφαιρα αλλά με ένα ύφος "φρέσκο" στο οποίο κυριαρχεί το έντονο χρώμα. Ένα σπίτι πραγματικά ...χαρούμενο και εξαιρετικά φωτεινό.

Η χρήση του λευκού σε τοίχους και μεγάλου όγκου επιφάνειες - έπιπλα είναι το ...μυστικό για πετυχημένες διακοσμήσεις εσωτερικού χώρου με πολλές και έντονες αποχρώσεις στα υπόλοιπα μικρότερα στοιχεία και είναι αυτή ακριβώς η ...συνταγή που έχει χρησιμοποιηθεί με εξαιρετικό τρόπο στον συγκεκριμένο χώρο.

Αυθεντικά παλιά και πολύ εντυπωσιακά κομμάτια όπως η πορσελάνινη σόμπα και το ξύλινο ρολόϊ έχουν συνδυαστεί υποδειγματικά με ρουστίκ - vintage έπιπλα σε λευκό ή βαμμένα - παλαιωμένα σε αποχρώσεις μπλε, βεραμάν, ροζ, γαλάζιο, κίτρινο.
Οι ίδιες ακριβώς αποχρώσεις σε όλες τις λεπτομέρειες, διακοσμητικά αντικείμενα, σκεύη κουζίνας κλπ δημιουργούν μια πολύχρωμη αλλά απόλυτα ομοιόμορφη εικόνα, στον ενιαίο χώρο σαλόνι - τραπεζαρία - κουζίνα, που λόγω του λευκού στις μεγάλες επιφάνειες σε κανένα σημείο δεν είναι "κουραστική".
Εξαίρεση το υπνοδωμάτιο διαμορφωμένο σε ρομαντικό - vintage στυλ με λευκό, απαλές αποχρώσεις και φλοράλ μοτίβα.
Ένα σπίτι που πραγματικά από την είσοδο έως το μπάνιο του, κυριαρχεί μια πολύ ιδιαίτερη vintage ατμόσφαιρα διαμορφωμένη όμως με απόλυτα σύγχρονο, λειτουργικό και ιδιαίτερα καλαίσθητο τρόπο.  

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: