Μοντέρνα σαλόνια με βελούδινους καναπέδες

Καναπέδες Velvet

Εντυπωσιακοί, "ζεστοί", μοντέρνοι και έντονοι χρωματικά διακοσμητικοί συνδυασμοί για το σαλόνι με καναπέδες Velvet.  Παλαιότερα το άκουσμα "βελούδο" στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων έφερνε στο μυαλό αυστηρούς χώρους, διαμορφωμένους αποκλειστικά σε κλασσικό ύφος.
Η σύγχρονες όμως τάσεις έχουν πλέον εισάγει την χρήση υφασμάτων τύπου βελούδου - Velvet ακόμη και σε ιδιαίτερα ...σκληρής και καθημερινής χρήσης καναπέδες που προσαρμόζονται σε κάθε διακοσμητικό στυλ και δημιουργούν αισθητικά ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα. 

Ειδικά για χειμερινές διακοσμήσεις, αφού πρόκειται για ένα ζεστό ύφασμα, όπως και σε διακοσμητικά στυλ που οι υφές των υφασμάτων έχουν καθοριστικό ρόλο όπως το Boho, το Εthnic και το Vintage ύφος το Velvet είναι από τις καταληλότερες επιλογές. 
Τα συνθετικά Velvet υφάσματα είναι κατά βάση αδιάβροχα, ιδιαίτερα ανθεκτικά και πλενόμενα και εκτός από τους έτοιμους καναπέδες ταπετσαρισμένους με υφάσματα βελούδινης υφής, αποσπώμενη επένδυση-κάλυμμα τόσο για τον σκελετό όσο και για τα μαξιλάρια μπορεί να δημιουργηθεί για κάθε καναπέ, με velvet υφάσματα που θα βρείτε στην αγορά με το μέτρο σε μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων.


Ειδικά σε πιο ιδιαίτερα από τα κλασσικά χρώματα για υφάσματα επιπλώσεων όπως πράσινο λαδί, πετρόλ, ροζ και κίτρινο-μουσταρδί το Velvet "γράφει" εξαιρετικά σε καναπέδες τόσο  κλασσικής όσο πιο μοντέρνας γραμμής, μικρού ή μεγαλύτερου μεγέθους. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: