Στούντιο 46 τμ εντυπωσιακό τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά

46τμ ...ομορφιάς

Ένα πραγματικά εξαιρετικό, τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά, διαμέρισμα - studio μόλις 46τμ, που οι διαίτερα πρακτικές επιλογές στη διαμόρφωσή του  το κάνουν να καλύπτει τις καθημερινές ανάγκες διαβίωσης ενός ατόμου με άνεση μεγαλύτερη από όσο πολύ συχνά διαθέτουν σπίτια με περισσότερους χώρους. 


Πρόκειται στην πραγματικότητα για μια γκαρσονιέρα 46τμ που στον ενιαίο χώρο της έχει "απομονωθεί" το σημείο της παλιάς μεγάλης ντουλάπας και έχει χρησιμοποιηθεί σαν ...υπνοδωμάτιο. Η συρόμενη πόρτα με καθρέφτη επιτρέπει τον πλήρη διαχωρισμού του μικρού αυτού χώρου με το κρεβάτι, που όταν χρειάζεται είναι εντελώς ...αόρατος από το υπόλοιπο σπίτι.   Επιπρόσθετα οι διακοσμητικές επιλογές σε Σκανδιναβικό στυλ με πολύ διακριτικές vintage πινελιές που δένουν εξαιρετικά με τα κατά βάση μοντέρνας αλλά λιτής γραμμής έπιπλα που έχουν χρησιμοποιηθεί, προσφέρουν στον χώρο μια εξαιρετική αισθητική.
Η διαμόρφωση - διακόσμηση είναι βασισμένη στο λευκό με αρκετά μαύρα μικρής επιφάνειας στοιχεία και τις παστέλ αποχρώσεις, που δένουν εξαιρετικά τόσο με το αχνό γκρι των τοίχων όσο και την φυσική απόχρωση ξύλου στο δάπεδο. 
Η απουσία ψηλών - ογκωδών επίπλων, οι ζεστές υφές των υφασμάτων, τα πολύ προσεκτικά επιλεγμένα κάδρα - πόστερ, η λευκή κουζίνα με το εντυπωσιακό μαύρο πλακάκι-ψηφίδα όπως βεβαίως και τα μεγάλα παράθυρα γύρω από το φως των οποίων έχουν οργανωθεί οι χώροι καθιστικού και τραπεζαρίας  αποτελούν επίσης στοιχεία που καθορίζουν την γενική ατμόσφαιρα του σπιτιού. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: