20 Πολύ "ζεστές" Κρεβατοκάμαρες με λευκούς τοίχους

Λευκοί τοίχοι ...χρωματιστά δωμάτια


Αντίθετα με παλαιότερες διακοσμητικές τάσεις που θεωρούσαν την χρήση του, ειδικά στις μεγάλες επιφάνειες, κατάλληλη μόνο σε μοντέρνους χώρους το Λευκό στην σύγχρονη διακόσμηση εσωτερικών χώρων είναι η κατ΄εξοχήν "πασπαρτού" απόχρωση για κάθε δωμάτιο και ανεξάρτητα από το στυλ διακόσμησής του με τεράστια πλεονεκτήματά του ότι συνδυάζεται πανεύκολα με κάθε άλλο χρώμα, είναι ιδιαίτερα φωτεινό και προσθέτει οπτικό βάθος σε όποιο σημείο χρησιμοποιηθεί. 

Ειδικά στον χώρο της κρεβατοκάμαρας που κατά κανόνα κυριαρχούν υφασμάτινα στοιχεία - λευκά είδη σε διάφορες αποχρώσεις οι λευκοί τοίχοι είναι από τις πιο πρακτικές επιλογές, αφού δεν δεσμεύουν κανέναν χρωματικό συνδυασμό που επιθυμείτε να κάνετε σε όλα τα άλλα στοιχεία τόσο κατά την αρχική διαμόρφωση του δωματίου όσο και σε μελλοντικές αλλαγές και δένουν ιδανικά με ξύλινα έπιπλα σε φυσικές αποχρώσεις.

Στη γκάμα του "Λευκού" ανήκουν βεβαίως και όλοι οι τόνοι του off white, απαλού μπεζ, ιβουάρ κλπ ενώ ένας πολύ εύκολος τρόπος για να σπάσετε το κατάλευκο είναι να αναμείξετε στο χρώμα που θα βάψετε τους τοίχους μερικές σταγόνες Ώχρας.  

Ανάλογα με το γενικό διακοσμητικό στυλ της κρεβατοκάμαρας, το αν πρόκειται για διαμέρισμα στην πόλη ή εξοχικό σπίτι κλπ. μια επιλογή που δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερη "ζεστασιά" στον χώρο είναι η χρήση λευκού ξύλου στο ταβάνι ή σαν επένδυση στους τοίχους, κάτι που μπορεί να γίνει και μόνο από ένα ύψος του τοίχου και κάτω με απλά ξύλινα πηχάκια. Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για τέτοιας μορφής διακοσμητικές επενδύσεις τοίχου με ξύλινα προφίλ. 
13 Μοντέρνες χρωματικές παλέτες
για την Κρεβατοκάμαρα


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: