Διακοσμήσεις - Κατασκευές με Φωτογραφίες


Οι περισσότερες φωτογραφίες είναι γεγονός ότι πλέον παραμένουν ατύπωτες, αποθηκευμένες  στον υπολογιστή ή το κινητό μας.
Και όμως υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι, εκτός των κλασσικών κάδρων σε κορνίζες, για να διακοσμήσετε κάποια σημεία του σπιτιού με φωτογραφίες σας και ταυτόχρονα να τις βλέπετε καθημερινά και να τις χαίρεστε, αυτός εξάλλου ήταν ο λόγος που τις τραβήξατε όχι για να τις απολαμβάνουν τα ...συρτάρια και οι ...σκληροί δίσκοι :)
Εκμεταλλευθείτε όλες τις ψηφιακές δυνατότητες εκτύπωσης με μεγενθύνσεις ή σμικρύνσεις -ανάλογα με το πως θέλετε τις χρησιμοποιήσετε-ομαδοποιείστε κατά θέμα ή χρονικά και σε κάθε περίπτωση αποφύγετε τις μεμονωμένες κορνίζες τοποθετημένες "σκόρπια" μέσα στο σπίτι γιατί με αυτόν τον τρόπο οι φωτογραφίες "χάνονται". Αν λοιπόν επιλέξετε τον κλασικό τρόπο με τις κορνίζες, βρείτε σημεία που να χωρούν αρκετές, συγκεντρώστε τες σε μια αρμονική διάταξη και τοποθετημένες σε τέτοιο ύψος ώστε, ανάλογα με το μέγεθός τους, να είναι ευδιάκριτες.
Μια τεχνική που μπορεί να σας 
διευκολύνει πολύ σε διακοσμήσεις-κατασκευές με φωτογραφίες είναι αυτή της μεταφοράς εικόνας, με την οποία μπορείτε να αποτυπώσετε οποιαδήποτε φωτογραφία σας πάνω σε κάθε είδους υλικό - αντικείμενο όπως ξύλο, γυαλί, μέταλλο, ύφασμα κλπ.
Δείτε εδώ λεπτομέρειες και αναλυτικές οδηγίες. Εξίσου εντυπωσιακές και οι κατασκευές με φωτογραφίες και υγρό γυαλί, με το οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε εξαιρετικά αντικείμενα για το σπίτι που η χρήση φωτογραφιών αγαπημένων στιγμών - προσώπων θα τους προσδώσει και συναισθηματική αξία. ΕΔΩ θα βρείτε τον πλήρη και αναλυτικό οδηγό του SoulouposeTo για κατασκευές με Υγρό Γυαλί. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

pinterest.com/soulouposeto