50+ Διακοσμητικοί συνδυασμοί σε Kίτρινες αποχρώσεις

Ζεστό, φωτεινό και απόλυτα ταιριαστό 
με τις αποχρώσεις φυσικού ξύλου ή το λευκό των επίπλων, σε κάθε χώρο. 


Το κίτρινο σε συνδυασμό με λευκό, μπεζ, μπλε, γαλάζιο, πράσινο, πορτοκαλί, μαύρο ή καφέ, είτε σε μεγάλες επιφάνειες  είτε σε μικρά αντικείμενα,  θα ενσωματωθεί εύκολα τόσο σε χώρους κλασσικής όσο και πιο μοντέρνας διακόσμησης, ενώ ιδιαίτερης αισθητικής είναι το αποτέλεσμα που δημιουργεί η σχεδόν απόλυτη διχρωμία στο σύνολο των στοιχείων  ενός χώρου όπου το κίτρινο συνδυάζεται με άσπρο, γκρι ή γαλάζιο.


Ανάλογα με την χρωματική "ένταση" που επιθυμείτε να δημιουργήσετε σε έναν χώρο χρησιμοποιείστε το κίτρινο σαν γενικό χρώμα σε τοίχους, επιλεκτικά σε κάποιον μόνο τοίχο ή σε μεγάλες και μικρότερες υφασμάτινες επιφάνειες-έπιπλα. 
Το τέλειο ταίριασμα κάθε τόνου κίτρινου με το καφέ, το μπεζ και τις αποχρώσεις φυσικού ξύλου το κάνουν  από τα πιο ευκολοσυνδύαστα χρώματα για διακοσμήσεις εσωτερικού χώρου. 
Το ίδιο πετυχημένα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε χώρους κλασσικής ή πιο μοντέρνας διακόσμησης και σε διακοσμήσεις για όλες τις εποχές του χρόνου. 

Η χρήση του κίτρινου και μόνο σε υφασμάτινα στοιχεία όπως διακοσμητικά μαξιλάρια, ριχτάρια, κουρτίνες κπλ είναι αρκετή για να προσθέσετε φωτεινότητα σε χώρους διακοσμημένους συνολικά σε μια διχρωμία μπεζ-καφέ, λευκού-καφέ κλπ
Όλες οι επιμέρους αποχρώσεις του - τόνοι μπορούν να ταιριάξουν με οποιοδήποτε άλλο χρώμα σε πολύχρωμες ethnic διακοσμήσεις.
Ένα χρώμα που ταιριάζει απόλυτα σε κάθε απόχρωση κίτρινου, για διακοσμήσεις εσωτερικού χώρου σε οποιοδήποτε στυλ, είναι το γκρι. Ανάλογα με την έκταση που επιθυμείτε να καταλαμβάνει στον χώρο το κάθε χρώμα "μοιράστε" κίτρινο σε γκρι στις μεγάλες επιφάνειες των τοίχων-επίπλων και υφασμάτινων στοιχείων, το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα ιδιαίτερα πετυχημένο. 
Το ίδιο πετυχημένα κίτρινες διακοσμητικές λεπτομέρειες είναι κατάλληλες για να "φωτίσουν" χώρους διακοσμημένους σε ασπρόμαυρες αποχρώσεις. 
Με κίτρινο σε συνδυασμό με κάθε απόχρωση του μπλε, δημιουργείστε όμορφες μικρές διακοσμητικές συνθέσεις στην κουζίνα ή την τραπεζαρία σας, αξιοποιώντας το γεγονός ότι και τα δύο χρώματα ταιριάζουν απόλυτα με λευκό ή καφέ αν αυτά είναι που κυριαρχούν σε τοίχους, δάπεδα, έπιπλα του χώρου.  
Τα μικρά ή μεγαλύτερης επιφάνειας έπιπλα βαμμένα σε κίτρινες αποχρώσεις επίσης είναι ένας τρόπος για να διακοσμήσετε πολύ καλαίσθητα κάθε χώρο του σπιτιού σε συνδυασμό με λευκό και όλες τις αποχρώσεις του φυσικού ξύλου, στα υπόλοιπα έπιπλα-αντικείμενα. 
Σε όποιο τόνο σας αρέσει περισσότερο το κίτρινο είναι μια ιδιαίτερα φωτεινή  επιλογή και για τους τοίχους της κρεβατοκάμαρας. 

Διακόσμηση υπνοδωματίων σε κίτρινες αποχρώσεις μπορείτε να δημιουργήσετε πολύ εύκολα, με την χρήση του αποκλειστικά σε υφασμάτινα στοιχεία - λευκά είδη, αφού πολύ εύκολα θα τα συνδυάσετε με καφέ ή λευκά έπιπλα και λοιπά αντικείμενα.
Ανάλογα με το πόσο έντονη χρωματικά επιθυμείτε την συνολική όψη του χώρου το κίτρινο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ιδιαίτερα πετυχημένα σαν βασική ή δευτερεύουσα απόχρωση και στον χώρο της κουζίνας, σε τοίχους, ντουλάπια, πλακάκια ή υφασμάτινα στοιχεία.  

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: