Τα 3 πιο συνηθισμένα λάθη στο κρέμασμα Κάδρων


kadra-o-swstos-tropos-gia-na-ta-kremasete
Η διακόσμηση τοίχου είναι ένα ολόκληρο ξεχωριστό αντικείμενο της Διακόσμησης - Εσωτερικών Χώρων και η επιλογή της θέσης που θα τοποθετηθούν κάδρα, πίνακες κλπ καθορίζει σε πολύ μεγάλο βαθμό την γενική αισθητική και εικόνα ενός χώρου. 
Ειδικά σε κάδρα που βρίσκονται τοποθετημένα στο ίδιο σημείο με χαμηλά έπιπλα το μέγεθος τους θα πρέπει να συνδυαστεί και να ισορροπήσει οπτικά με το αντίστοιχο των επίπλων.   Το ιδανικό ύψος, γενικά, για κάδρα, έργα τέχνης, διακοσμητικά τοίχου κλπ. είναι να βρίσκονται στην ευθεία του ματιού
Ειδικά τα μεγάλα κάδρα πάνω από ένα έπιπλο είτε είναι καναπές, τραπέζι, μπουφές κλπ. θα πρέπει να απέχουν το πολύ 10cm από το σημείο που αρχίζει το έπιπλο, ώστε να δημιουργούν ένα ενιαίο οπτικό σύνολο χωρίς να παρεμβάλλεται μεγάλο κενό που κάνει το κάδρο να μοιάζει "ξεκρέμαστο" στον χώρο.  Το ιδανικό μήκος ενός μεγάλου κάδρου, τοποθετημένο πάνω από έπιπλο, είναι να καλύπτει τα 2/3 του μήκους του επίπλου και η σωστή του θέση ακριβώς στο κέντρο.
Αν χρησιμοποιήσετε περισσότερα από ένα κάδρα απλά το συνολικό μήκος της σύνθεσης θα πρέπει και πάλι να καλύπτει το ίδιο τμήμα του επίπλου.  


Τοποθετώντας δύο ή και περισσότερα κάδρα πάνω από ένα έπιπλο αυτά θα πρέπει επίσης να βρίσκονται στο κέντρο του και η μεταξύ τους απόσταση να μην υπερβαίνει τα 6-8cm, ώστε και πάλι το σύνολο να είναι αρμονικό και οπτικά ισορροπημένο.