Ιδέες για Χριστουγεννιάτικες Γυάλινες Μπάλες με άνοιγμα


Οι διαφανείς γυάλινες μπάλες με άνοιγμα  είναι ένα ιδιαίτερο είδος στολιδιού που μπορεί να αξιοποιηθεί με πολλούς και εντυπωσιακούς τρόπους στην χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού.
Θα τις βρείτε στην αγορά σε πολλά διαφορετικά μεγέθη -από κανονικής χριστουγεννιάτικης μπάλας έως αρκετά μεγαλύτερο- και το άνοιγμα τις κάνει κατάλληλες για να δημιουργήσετε στο εσωτερικό συνθέσεις με φυσικά υλικά, μικρά στολίδια, γιορτινές φιγούρες, συνθετικό χιόνι κλπ. ώστε να αποκτήσουν την μορφή μιας ...ανοιχτής κρεμαστής χιονόμπαλας.  


Οι συγκεκριμένες γυάλινες μπάλες είναι εξαιρετικές και ως γιορτινά ...κρεμαστά κηροπήγια. Δημιουργείστε μια μική φυσική σύνθεση στο σκοινάκι-κορδέλα που θα τις κρεμάσετε και τοποθετήστε στο εσωτερικό ένα μικρό κεράκι.
Η όψη τους είναι εντυπωσιακή είτε τις κρεμάσετε σε εσωτερικό είτε και σε εξωτερικό χώρο, προστατευμένο φυσικά από βροχή και αέρα. 

Οι μπάλες με άνοιγμα μικρού μεγέθους, εκτός των άλλων, μπορούν βεβαίως να χρησιμοποιηθούν και σαν τις αντίστοιχες κλειστές διαφανείς μπάλες σε συνθέσεις ή στο δέντρο. Αν χρειάζεται σταθεροποιείστε τα στοιχεία που θα τοποθετήσετε στο εσωτερικό τους με ατλακόλ ή πιστόλι σιλικόνης. Μετά τις γιορτές θα αφαιρέσετε εύκολα την κόλλα με χλιαρό νερό και σαπούνι. 

Ενδεικτικές Προτάσεις Αγοράς για τα Υλικά της Κατασκευής