Πως θα φτιάξετε πολύ οικονομικά Ethnic - Βoho Ψάθινα Καλάθια-Κασπώ


Αναζητώντας διακοσμητικά αντικείμενα έχετε σίγουρα διαπιστώσει ότι πολύ συχνά, ειδικά αν πρόκειται για εποχιακά ή ...μοδάτα είδη, οι τιμές τους είναι αρκετά υψηλές. Βεβαίως και στα είδη σπιτιού ισχύει, τις περισσότερες φορές, το "ό,τι πληρώσεις θα πάρεις" :) απλά όταν πρόκειται για αντικείμενα αποκλειστικά διακόσμησης και τέτοιας χρήσης που η ιδιαίτερα καλή ή όχι ποιότητα του υλικού τους δεν ενδιαφέρει τόσο, αξίζει πραγματικά να αναζητήσετε τα υλικά κατασκευής τους, σε όσο πιο οικονομικές τιμές, για να τα φτιάξετε μόνοι σας.  
Τα διακοσμητικά καλάθια - κασπώ σε Ethnic - Boho στυλ και έντονες αποχρώσεις ανήκουν σε αυτή την κατηγορία αντικειμένων, αφού είναι σίγουρο ότι αυτά που θα φτιάξετε θα σας κοστίσουν πολύ λιγότερο, η δε διαδικασία δημιουργίας τους είναι ιδιαίτερα απλή ακόμη και για εντελώς αρχάριους σε DIY - Kατασκευές. 


diy-ethnic-kalathia
Θα χρειαστείτε οικονομικά μαλακά - Soft καλάθια, τρέσα σε Ethnic στυλ και χρώμα για να βάψετε ένα τμήμα του καλαθιού σε όποια έντονη απόχρωση προτιμάτε.

Με την βοήθεια προστατευτικής ταινίας οριοθετείστε το τμήμα του καλαθιού που θέλετε να έχει άλλη απόχρωση, βάψτε με ακρυλικό χρώμα και όταν στεγνώσει κολλήστε με κόλλα ή ράψτε με χοντρή βελόνα την τρέσα περιμετρικά του σημείου ανάμεσα στα δύο χρώματα. 

Ειδικά για το βάψιμο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποιου τύπου χρώμα θέλετε, απλώς τα ακρυλικά χρώματα για κατασκευές έχουν πολύ μεγάλη καλυπτικότητα και για μια τέτοια κατασκευή θα χρειαστείτε ελάχιστη ποσότητα, ενώ φυσικά μπορείτε να δημιουργήσετε τέτοιου στυλ καλάθια-κασπώ χρησιμοποιώντας και κανονικά ψάθινα πιο χοντρά καλάθια, οπότε και το συνολικό κόστος της κατασκευής μπορεί να είναι κατά πολύ μικρότερο των 10€

Το ...δυσκολότερο κομμάτι σε τόσο απλές κατασκευές είναι μόνο το να εντοπίσετε στην αγορά και ιδιαίτερα στις ....ατέλειωτες βιτρίνες των E-Shops τα υλικά που θα χρειαστείτε σε συμφέρουσες τιμές. 
 Ενδεικτικά: