Δημιουργείστε τους δικούς σας Πίνακες ...Αφηρημένης Τέχνης

Δεν πρόκειται ασφαλώς για Ζωγραφική αλλά για τεχνικές ανάμειξης χρώματος με τις οποίες μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό αποτέλεσμα πάνω σε απλά λευκά τελάρα-καμβάδες.
Απλοί σχετικά τρόποι για να δημιουργήσετε πίνακες - διακοσμητικά τοίχου για κάθε χώρο του σπιτιού με μικρό κόστος, στις αποχρώσεις που θέλετε και κυρίως με ιδιαίτερα ...διασκεδαστική διαδικασία. 
Το τελικό αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα έντονο χρωματικά, ιδανικό για χώρους που τους λείπει "χρώμα", για σπίτια διακοσμημένα σε μοντέρνο ύφος αλλά και επαγγελματικούς χώρους.

Πριν φυσικά ξεκινήσετε τα ...πειράματά σας παίξτε λίγο με την τεχνική που θα επιλέξετε πάνω σε απλό χαρτόνι, ώστε πριν την κανονική εφαρμογή πάνω στον καμβά να είστε εξοικειωμένοι με την πρακτική διαδικασία κάθε τεχνικής-σχεδίου. 
Εκτός από καμβάδες, απλά ακρυλικά χρώματα και ...καλή διάθεση θα σας χρειαστεί σίγουρα και ένα χοντρό κομμάτι ναϋλον πάνω στο οποίο θα δουλέψετε ,ώστε εκτός από τους πίνακες να μην έχουν τελικά όψη αφηρημένης τέχνης και το ...πάτωμα ή  ...το τραπέζι που θα χρησιμοποιήσετε. :) 
Τελάρα Ζωγραφικής

Ακρυλικά Χρώματα

Πινέλα