Παραδοσιακό Νησιώτικο στυλ με ...Κόκκινο αντί για Μπλε

Συγκρότημα τριών μικρών σπιτιών λίγα μέτρα από την θάλασσα, στην ήσυχη παραλία Λυχναφτιά 12 χιλ. από την Χώρα της Τήνου. 

Το κόκκινο χρώμα που έχει συνδυαστεί με το λευκό και έχει αντικαταστήσει το σύνηθες μπλε των νησιώτικων σπιτιών, αποτελεί το χαρακτηριστικότερο διακοσμητικό στοιχείο του σπιτιού. Κάποιες επίσης πιο μοντέρνες λεπτομέρειες σε έπιπλα - αντικείμενα, συνδυασμένες όμως πολύ πετυχημένα με παραδοσιακά αρχιτεκτονικά στοιχεία, χτιστές κατασκευές και υλικά όπως πέτρα και ξύλο, δημιουργούν ένα πολύ ιδιαίτερο και καλαίσθητο σύνολο που ενώ ξεφεύγει από το κλασσικό νησιώτικο στυλ διατηρεί το συνολικά λιτό ύφος που το χαρακτηρίζει. 

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ
___________________________
(*) Τα ενοικιαζόμενα καταλύματα (στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό) που συμπεριλαμβάνονται στην στήλη "ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ" του site μας δεν αποτελούν διαφημιστική καταχώρηση. Επιλέγονται λόγω του ενδιαφέροντος που κατά την άποψή μας παρουσιάζουν ως χώροι λόγω ιδιαίτερων αρχιτεκτονικών-διακοσμητικών τους χαρακτηριστικών και το SoulouposeTo δεν έχει κανενός είδους οικονομική ή άλλου είδους συναλλαγή - σχέση με τους ιδιοκτήτες τους.  

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: