Χριστουγεννιάτικα ΣΤΟΛΙΔΙΑ από ΦΟΡΜΕΣ ΜΠΙΣΚΟΤΩΝ


Ε ξαιρετικά απλή αλλά εντυπωσιακή ιδέα από το elmueble.com για να κατασκευάσετε κρεμαστά στολίδια για το δέντρο ή γιορτινές γιρλάντες με κουπ - πατ και πολύχρωμα χαρτόνια ή ύφασμα.

Η επιτυχημένη επιλογή στα σχέδια του χαρτιού ή του υφάσματος είναι παραπάνω από το μισό της όλη επιτυχίας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάθε είδος από χρωματιστό χαρτόνι, κομμάτια από κάρτες, υφάσματα σε καρώ χριστουγεννιάτικα μοτίβα, δαντέλες κλπ. 
Εκτός χαρτόνια - υφάσματα και  φόρμες μπισκότων σε χριστουγεννιάτικα σχέδια, που θα βρείτε την περίοδο των γιορτών σε όλα τα καταστήματα με εποχιακά - είδη σπιτιού σε ποικιλία σχεδίων - μεγεθών και πολύ οικονομικές τιμές, θα χρειαστείτε λεπτή κορδέλα ή σπάγγο και κόλλα για χαρτί / πιστόλι σιλικόνης

Χρησιμοποιώντας σαν "πατρόν" τις φόρμες, κόψτε τα χαρτόνια-υφάσματα στο ίδιο σχήμα-μέγεθος και κολλήστε τα με τρόπο που να εφάπτονται στο περίγραμμα του κάθε κουπ-πατ.  
Κολλήστε στην κορυφή κάθε στολιδιού, με πιστόλι σιλικόνης για απόλυτη σταθερότητα, κορδέλα ή σπάγγο για να μπορείτε να κρεμάσετε τα στολίδια σας.

Για να δημιουργήσετε μια γιρλάντα απλώς ενώστε μεταξύ τους μερικά τέτοια στολίδια με σκοινί ή κορδέλα πάνω στο οποίο μπορούν να κρεμαστούν είτε με σκοινάκι - κορδέλα είτε με τους ειδικά γαντζάκια για τις χριστουγεννιάτικες μπάλες


Αν το προτιμάτε οι μεταλλικές αυτές φόρμες πριν τις μετατρέψετε σε ...στολίδια μπορούν πολύ εύκολα να βαφτούν με χρώμα σε σπρέϋ σε όποια απόχρωση θέλετε. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:
elmueble.com

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

,