Κατασκευές με Κηρομπογιές
Ευφάνταση και εξαιρετικά απλή ιδέα  από το heatherchristo.com για μικρά ή ...μεγαλύτερα παιδιά για να φτιάξετε πολύ ιδιαίτερες πολύχρωμες καρδιές που μοιάζουν σαν φτιαγμένες από πηλό, για να διακοσμήσετε κάρτες, φακέλλους, πακέτα κλπ. για την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου και όχι μόνο ή να τις μετατρέψετε σε μαγνητάκια, αν τους κολλήσετε στην πίσω όψη έναν μικρό μαγνήτη ή για όποια άλλη διακοσμητική χρήση επιλέξετε και φυσικά αντίστοιχες κατασκευές μπορούν να δημιουργηθούν σε όποιο σχήμα-μέγεθος θέλετε, διαφοροποιώντας το καλούπι που θα χρησιμοποιήσετε. 
Θα χρειαστείτε μόνο:
κηρομπογιές σε διάφορα χρώματα (θα τις βρείτε σε όλα τα βιβλιοχαρτοπωλεία, καταστήματα με παιχνίδια, είδη ζωγραφικής και σε τιμές ακόμη και από 0,50 ευρώ τα 12 χρώματα) και 
φόρμες σιλικόνης για σοκολατάκια ή πλαστικές παγοθήκες σε σχήμα καρδιάς.chefmessy.com
Προτιμήστε λεπτές κηρομπογιές ώστε να είναι εύκολο να τις κόψετε σε όσο μικρότερα και διαφόρων μεγεθών κομμάτια, αφού ασφαλώς βγάλετε το χαρτί που συνήθως είναι τυλιγμένες.  
Γεμίστε τα φορμάκια, τοποθετώντας σε κάθε ένα κομματάκια μπογιάς από διάφορα χρώματα.


Τοποθετήστε τις φόρμες στον φούρνο της κουζίνας για περίπου 15 λεπτά και σε θερμοκρασία 200-220 βαθμούς έως να λιώσουν.
Βγάλτε από τον φούρνο, αφήστε να κρυώσουν και να στερεοποιηθούν ξανά εντελώς και ...ξεφορμάρετε.

Με ένα ψιλό γυαλόχαρτο μπορείτε, αν χρειάζεται, να "διορθώσετε" ελαφρά το περίγραμμα και την επιφάνεια της κάθε καρδιάς ώστε να είναι εντελώς ίσια και ομοιόμορφη σε όλα τα σημεία.
 

chefmessy.com
Για να τις κολλήσετε πάνω σε χαρτί, ξύλο κλπ. θα χρησιμοποιήσετε μια απλή ισχυρή κόλλα γενικής χρήσης, το ίδιο και αν θελήσετε να κολλήσετε στο πίσω μέρος τους ένα μικρό μαγνητάκι.
Μαγνητάκια θα βρείτε  σε καταστήματα με είδη χόμπυ-κατασκευών σε πολύ οικονομικές τιμές. Δείτε ενδεικτικά εδώ


ΠΗΓΗ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: