100+ Ιδέες για Κομοδίνα


Η κλασσική διάταξη κομοδίνα ασορτί με το κρεβάτι όλο και περισσότερο ...εγκαταλείπεται, χάριν όχι μόνο ενός λιγότερου αυστηρού διακοσμητικού ύφους που απαιτούν οι ανάγκες του σύγχρονου σπιτιού όσο και για οικονομικούς λόγους, αφού μεμονωμένα κρεβάτια, κομοδίνα, συρταριέρες κλπ. θα βρείτε στην αγορά σε πολύ καλύτερες τιμές σε σχέση με τα ενιαία και ομοιόμορφα σετ επίπλων κρεβατοκάμαρας. 
Ο διαθέσιμος χώρος επίσης είναι ένας ακόμη λόγος που επιβάλλει πολλές φορές την χρήση ως κομοδίνου επίπλων, ραφιών ή και πιο ευφάνταστων λύσεων-κατασκευών που θα εκμεταλλεύονται στο έπακρο τις διαστάσεις του σημείου που θα τα τοποθετήσετε, ενώ ειδικά σε μικρά δωμάτια το κομοδίνο μπορεί να "ενσωματωθεί" και σε ένα μεγαλύτερο έπιπλο διπλής χρήσης, γραφείο, συρταριέρα, ραφιέρα κλπ. 
Αναζητώντας την καταλληλότερη επιλογή για τον χώρο σας μην ξεχνάτε ότι όλα τα "άχρωμα" και οικονομικά έπιπλα που θα βρείτε σε πολυκαταστήματα, στοκ επίπλων κλπ. μπορούν να μεταμορφωθούν με ένα κουτί μπογιά, μια τεχνική παλαίωσης κλπ δίνοντας σας την δυνατότητα από ένα πολύ φτηνό κομμάτι να δημιουργήσετε ένα πολύ ιδιαίτερο έπιπλο. 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:
pinterest.com/soulouposeto