Ιδέες Οργάνωσης-Αποθήκευσης για Καλλυντικά


Ειδικά σε μικρά σπίτια αυτό το 
...επουσιώδες φαινομενικά θέμα μπορεί να εξελιχθεί σε μια ...ουσιαστικότατη ακαταστασία και να εκνευρίσει όχι μόνο εσάς που ποτέ δεν βρίσκετε όταν το θέλετε το κάθε καλλυντικό - είδος μακιγιάζ αλλά και όλους τους άλλους αν ...σκοντάφτουν διαρκώς πάνω σε "τακτοποιημένα" μικρά και μεγαλύτερα μπουκαλάκια σε κάθε σημείο του μπάνιου ή του υπνοδωματίου, ανάμεσα σε ένα σωρό ...άσχετα αντικείμενα. :)


Το πιο ενδεδειγμένο σημείο για να τα τακτοποιήσετε εξαρτάται κατά βάση από τον αριθμό τους και την χρήση που κάνετε. Αν π.χ βάφεστε καθημερινά ή σπάνια, αν οι ώρες που το κάνετε είναι οι πρωινές ώρες ...αιχμής για το μπάνιο, οπότε θα πρέπει να βρείτε ένα άλλο σημείο αποθήκευσής τους κλπ.
Είτε επιλέξετε έναν κλειστό χώρο (ντουλάπι-συρτάρι) είτε μια διαφορετική λύση, χρησιμοποιείστε κάθε είδους αποθηκευτική σύνθεση που είτε θα βρείτε έτοιμη είτε θα δημιουργήσετε από πολύ συνηθισμένα αντικείμενα-υλικά όπως π.χ γυάλινα βάζα-γυάλες, κονσερβοκούτια, κουτιά, καλαθάκια αποθήκευσης κλπ. αντίστοιχη με εκείνες που θα επιλέγατε για την οργάνωση του γραφείου σας ή κάθε είδους μικροαντικειμένων, ενώ αν ο χώρος σας είναι πολύ περιορισμένος επιστρατεύστε ...τους τοίχους δημιουργώντας π.χ έναν πολύ πρακτικό και καλαίσθητο μαγνητικό πίνακα όπου θα ...κρεμάτε τα είδη μακιγιάζ αφού κολλήσετε στην πίσω όψη καθενός έναν μικρό μαγνήτη. Δείτε εδώ πως ακριβώς θα το κάνετε. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:
pinterest.com/soulouposeto