50+ Ιδέες για Μοντέρνες διακοσμήσεις
Εντονες αποχρώσεις, πολύ λευκό, πολύ μαύρο ή και αποκλειστικά ασπρόμαυρο, λιγότερο ύφασμα, λιγότερο ξύλο, αλλά ακόμη κι όταν χρησιμοποιούνται οι συνδυασμοί τους με τα υπόλοιπα υλικά διαφοροποιούν κατά πολύ την συνολική εικόνα σε σχέση με το κλασσικό ύφος. 

Συνδυασμοί "παράταιρων" υλικών και χρωμάτων,  καθαρές γεωμετρικές φόρμες σε έπιπλα και διακοσμητικά αντικείμενα, πλαστικό, πλεξιγκλάς, μέταλλο, τραπέζια και καρέκλες "γυμνά"  από ύφασμα, λιγότερα έπιπλα και περισσότερος κενός χώρος, ιδιαίτερα αντικείμενα και έργα τέχνης, retro αναφορές, τοίχοι, δάπεδα και οροφές στην "φυσική" αρχική μορφή κατασκευής τους που παραπέμπουν σε βιομηχανικούς χώρους.


Γενικά, η κλίμακα διαβάθμισης από το "μη κλασσικό" έως το "πόσο ακριβώς μοντέρνο" είναι εξίσου μεγάλη της αντίστοιχης από το  "μη μοντέρνο" μέχρι το "πόσο ακριβώς κλασσικό" αφού, αν φυσικά ο στόχος σας δεν είναι π.χ μια απολύτως minimal διακόσμηση, ακόμη και με κεντρικά σημεία αναφοράς πολύ κλασσικά κομμάτια σε έπιπλα, φωτιστικά κλπ. συνδυάζοντάς τα με κάποια πολύ πιο εκκεντρικά και "παίζοντας" με υλικά και αντιθέσεις, μπορείτε να δημιουργήσετε χώρους που σε καμιά περίπτωση δεν θα μπορούσαν να ενταχθούν στο κλασσικό ύφος.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:
pinterest.com/