ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ με Υλικά-Εργαλεία για κατασκευές


katasthmata-eshops-me-ylika-ergaleia-gia-kataskeyes

Εκτός από τις ιδέες και τον τρόπο, ακόμη και για τις πιο απλές χειροτεχνίες και κατασκευές, χρειάζεστε και τα απαραίτητα υλικά.
Όταν δεν πρόκειται για κάτι τόσο απλό ώστε να βρείτε όσα σας χρειάζονται σ΄ένα οποιοδήποτε βιβλιοχαρτοπωλείο, πολλές φορές αιτία για να μην φτιάξουμε τελικώς αυτό που θα θέλαμε είναι ότι ...βαριόμαστε να ψάχνουμε, δεν ξέρουμε πόσο μπορεί να κοστίζουν τα υλικά ή τα εργαλεία, δεν ξέρουμε καν για κάποια είδη που απαιτούνται σε διάφορες κατασκευές ότι υπάρχουν διαθέσιμα στο εμπόριο
katasthmata-eshops-me-ylika-ergaleia-gia-kataskeyes"Πολύ ωραίο αλλά που θα βρω παλέτες;". "Που θα βρω φτηνά ξύλινα αντικείμενα για ντεκουπάζ;" "Πόσο κάνει ένα θερμοκολλητικό πιστόλι;" "Που θα βρω σύρμα και φελλό με το μέτρο?"  "Που θα βρω καλούπια φελιζόλ?" κάποιες μόνο από τις πιο συχνές ερωτήσεις. 

Για να σας διευκολύνουμε συγκεντρώσαμε, ενδεικτικά, μια σειρά από εγχώρια e-shops με βασικά είδη για ζωγραφική αλλά και κάθε είδους κατασκευή από χαρτί, πηλό, ψηφιδωτά, κοσμήματα, κεριά, ντεκουπάζ, κατασκευές από ξύλο, ύφασμα. Δείτε και εδώ έναν αντίστοιχο ενδεικτικό κατάλογο για καταστήματα με είδη-υλικά για DECOUPAGE


katasthmata-eshops-me-ylika-ergaleia-gia-kataskeyesΑντίστοιχα καταστήματα του εξωτερικού διαθέτουν ίσως μεγαλύτερη ποικιλία σε ορισμένα είδη, αλλά οι διαφορές στις τιμές -όπου υπάρχουν- είναι ασήμαντες και η επιβάρυνση με υψηλότερα έξοδα αποστολής, στις πιο πολλές περιπτώσεις, τα κάνει τελικώς κατά πολύ ακριβότερα,  ενώ η ποιότητα των προϊόντων είναι ακριβώς η ίδια. Παρ΄όλα αυτά στο τέλος της λίστας, θα βρείτε και κάποιες επιλογές για αγορές από το εξωτερικό. Γενικά και για όλες τις περιπτώσεις συγκρίνετε τιμές και ποιότητες πριν αποφασίσετε, αυτό είναι το μεγάλο πλεονέκτημα στις ηλεκτρονικές αγορές. Ότι μπορείτε σε ελάχιστο χρόνο να ενημερωθείτε για το τι υπάρχει σε όλες τις ...βιτρίνες, όποιο είδος κι αν αναζητάτε. 


Πολύ μεγάλη ποικιλία σε είδη για κάθε είδους χειροτεχνίες - κατασκευέςχρώματα τεχνοτροπιώνχαρτιά είδη ντεκουπάζ. Πολύ όμορφα τα χαρτιά διπλής όψης όπως και τα καλούπια φελιζολ για μάσκες, σε πολύ καλές τιμές


Πλήρης συλλογή ειδών συσκευασίας και τεράστια ποικιλία  σε κάθε είδους διακοσμητικό (ξύλινα, τσόχινα, μεταλλικά, υφασμάτινα) αλλά και υφάσματα με το μέτρο για διάφορες κατασκευές (τούλι, φόδρα, δίχτυ, λινάτσα κλπ)

Aplada.gr
Eίδη σχεδίου, ζωγραφικής, ντεκουπάζ. Ξεχωρίσαμε τις πολύ καλές τιμές στα φύλλα φελλού και τα πιστόλια σιλικόνης.


katasthmata-eshops-me-ylika-ergaleia-gia-kataskeyes
Από τα πιο παλιά ελληνικά καταστήματα με υλικά χειροτεχνίας - κατασκευών, καλύπτει σχεδόν ολόκληρη την γκάμα κατά αντικείμενο και διαρκώς ανανεώνεται με προσθήκες όλο και περισσότερων ειδών. 


Περιορισμένη ποικιλία σε είδη ζωγραφικής, ψηφιδωτού, ντεκουπάζ αλλά από τις καλύτερες τιμές της αγοράς σε φελλό με το μέτρο

Hartorama.gr

Όλα τα είδη βιβλιοχαρτοπωλείου και χρώματα ζωγραφικής αλλά και μια από τις μεγαλύτερες συλλογές στα ελληνικά e-shop (1.240 προϊόντα) για υλικά χειροτεχνίας. (Θερμός και ψυχρός πηλός, καλούπια φελιζόλ, υλικά για γύψινες κατασκευές, πομπον, χάντρες, ξυλάκια παγωτού, νήματα, κορδόνιασύρμα για κατασκευές, φελλός, κόλλες, διάφορα ξύλινα και τσόχινα διακοσμητικά σε πολλά σχήματα κι ανάμεσά τους κάποια είδη σε οικονομικές συσκευασίες που δύσκολα θα βρείτε αλλού όπως αποξηραμένος φλοιός δέντρου, αποξηραμένα κουκουνάρια, διακοσμητικά κοχύλια κλπ). Όλα σε πολύ καλές τιμές, ξεχωρίσαμε και τα πολύ οικονομικά θερμοκολλητικά πιστόλια

Hobbyarmos.gr

Εκτός των ειδών ζωγραφικής, αγιογραφίας, βιτρώ, ψηφιδωτού, θα βρείτε μια σχετικά μεγάλη ποικιλία από μπογιές για ύφασμα αλλά και από χαρτιά-χαρτοπετσέτες για ντεκουπάζ.  Σε εξαιρετικές τιμές και  η εντυπωσιακή συλλογή ξύλινων και γυάλινων αντικειμένων για ντεκουπάζ, ζωγραφική ή όποια άλλη διακόσμηση (δίσκοι, κουτιά, κλειδοθήκες, κεραμίδια, κρεμάστρες κλπ)

katasthmata-eshops-me-ylika-ergaleia-gia-kataskeyes

Decomagia.gr
Εκτός των ...ατελείωτων ειδών ντεκουπάζ, πολύ μεγάλη ποικιλία σε αντικείμενα για διακόσμηση (ξύλινα, χάρτινα, γυάλινα, μεταλλικά και από φελιζόλ) σε πολύ καλές τιμές. Πολύ ενδιαφέρουσα και η ποικιλία υφασμάτινων ειδών, κυρίως τα υφάσματα σε διαστάσεις 50Χ70 για κάθε είδους υφασμάτινες κατασκευές, που δεν χρειάζεστε μέτρα αλλά πολλά μικρά κομμάτια από διαφορετικά σχέδια υφάσματος αλλά και η συλλογή σε stencils.  

Erial.gr

Eξειδικευμένο κατάστημα, θα βρείτε κάθε είδους κορδέλα, νήμα, κορδόνι, σκοινί για κάθε τύπου κατασκευή. (Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας αδικεί ελαφρά την τεράστια συλλογή, δεν υπάρχουν εικόνες στα υποευρετήρια, κλικάρετε σε κάθε τίτλο μέχρι να εμφανιστούν όλα τα προϊόντα της κάθε κατηγορίας

Εnjoyscrapping.gr Πλήρης συλλογή με είδη για scrapbooking, αρκετά ιδιαίτερη για τα δεδομένα των ελληνικών eshops η κατηγορία με τα stencils ενώ καθημερινά βρίσκετε κάποια από τα προϊόντα σε προσφορά


Idrogiospaint.gr  Είδη ζωγραφικής, αγιογραφίας και decoupage για το οποίο θα βρείτε και ολοκληρωμένα σετ (αντικείμενα, χαρτιά, κόλλες, βερνίκια, χρώματα) κατάλληλα και για δώρα
Yλικά και εργαλεία διακοσμητικής ραπτικής και πάτσγουορκ.

Hobbywood.gr
Eίδη ζωγραφικής και αγιογραφίας, κηροπλαστικής, υλικά για ψηφιδωτά και ντεκουπαζ. Αρκετά μεγάλη ποικιλία εποχιακών θεμάτων (χριστουγεννιάτικα - πασχαλινά) στις χαρτοπετσέτες ντεκουπάζ. 


Είδη για κάθε είδους κατασκευή - χόμπυ, μεγάλη ποικιλία από κάθε υλικό για ντεκουπάζ όπως και για κατασκευή κοσμημάτων και κεριών

Papercraft.gr
Eίδη βιβλιοχαρτοπωλείου και γραφείου αλλά και πολλά διακοσμητικά για κάθε τύπου κατασκευές.

Hobbyplace.gr

Eίδη ζωγραφικης, μακέτας, σχεδίου, ξεχωρίσαμε τα  φύλλα αλουμινίου και την αντίστοιχη συλλογή εργαλείων για τέτοιου τύπου κατασκευές.


katasthmata-eshops-me-ylika-ergaleia-gia-kataskeyes
Officemarket.gr
Eϊδη γραφείου και ζωγραφικής, ενδιαφέρουσα η συλλογή από υλικά και καλούπια για κατασκευές με πηλό και χαρτομάζα.

Plaisio.gr 

Εκτός των ειδών βιβλιοχαρτοπωλείου θα βρείτε την μεγαλύτερη ίσως ποικιλία στην ελληνική αγορά για  κάθε είδους χαρτιά, χαρτόνια και  χρώματα για κάθε επιφάνεια. Ζωγραφικής, για γυαλί, για ύφασμα. 

Plasteldeco.com
Θα βρείτε κάθε τύπου αφρολέξ με το μέτρο ή κομμάτι στις διατάσεις που θέλετε,  μεγάλη ποικιλία σε αυτοκόλλητα στικερς και σχέδια για εκτύπωση σε ύφασμα. Προσφέρεται και σχετική υπηρεσία, εκτύπωση δηλαδή πάνω σε ύφασμα (κουρτίνα, τραπεζομάντηλο κλπ) όποιου σχεδίου εσείς επιλέξετε

Palletpooling.gr

Mεταχειρισμένες ΠΑΛΕΤΕΣ όλων των τύπων. Ανάλογα με το είδος οι τιμές ξεκινούν από 3,5 ευρώ και φτάνουν τα 15 ανά κομμάτι.

Powertex.gr Όλα τα προϊόντα "νέας γενιάς" της Powertex για κατασκευές, επεξεργασία-σκλήρυνση υφάσματος αλλά  και μεταφορά εικόνας (Powerprint)


Toolplus.gr

Θα βρείτε κάθε είδους εργαλείο για ελαφριές ή πιο βαριές κατασκευές από ξύλο, μέταλλο, τσιμέντο κλπ.

Seashellshop.gr

Τεράστια ποικιλία σε είδη, χρώματα και μεγέθη από φυσικά κοχύλια για κάθε τύπου διακόσμηση, κατασκευή, σε πολύ καλές τιμές ενώ σχεδόν πάντα θα πετύχετε κάποιες ιδιαίτερα συμφέρουσες προσφορέςΕξειδικευμένο κατάστημα με είδη για κατασκευή "τσάντας" και συλλογές που εμπλουτίζονται διαρκώς. Θα βρείτε ποικιλία από λουριά για τσάντες, μεταλλικά στοιχεία κλπ.  

katasthmata-eshops-me-ylika-ergaleia-gia-kataskeyes
Amazon και Εbay
Οι ...ναυαρχίδες του e-shoping, ανάμεσα στα εκατομμύρια προϊόντα υπάρχουν πάρα πολλά είδη/υλικά για χειροτεχνίες - κατασκευές.
Πριν αποφασίσετε από που θα αγοράσετε τι, ειδικά αν δεν πρόκειται για ιδιαίτερα φτηνά είδη, κάντε μια αναζήτηση και εκεί, ίσως πετύχετε μια πραγματική ευκαιρία για αυτό που χρειάζεστε.

Mια κατηγορία προϊόντων που συχνά θα βρείτε ενδιαφέρουσες προσφορές σε αυτές τις υπεραγορές, είναι τα ολοκληρωμένα σετ για διαφόρων τύπων κατασκευές, όπως π.χ έτοιμα κομποζαρισμένα πακέτα με κομμένα κομμάτια υφασμάτων για πατσγουορκ, πλήρη σετ για συγκεκριμένα σχέδια ψηφιδωτών, κλπ. εκεί οι τιμές πιθανόν να σας συμφέρουν παραπάνω απ΄όσο να αγοράσετε από εδώ ένα ένα ξεχωριστά το κάθε είδος. Θα πληρώσετε με πιστωτική κάρτα ή μέσω Paypal. 

Hartsfabric.com

Για κάθε τύπου υφασμάτινη κατασκευή αλλά και υφάσματα για κάθε χρήση. Η ποικιλία και κυρίως η πρωτοτυπία των περισσότερων μοτίβων, αξίζει να επωμιστείτε και τα μεταφορικά τα οποία δεν είναι υπέρογκα. Θα πληρώσετε με πιστωτική κάρτα ή μέσω Paypal. 

Blackberrydesigns.com
Ατελείωτη ποικιλία από χαρτιά για ντεκουπάζ (40 διαφορετικές κατηγορίες θεμάτων) ιδιαίτερα εντυπωσιακές οι συλλογές με τα retro αλλά και τα χριστουγεννιάτικα σχέδια. Και εδώ θα πληρώσετε μέσω Paypal ή με πιστωτική κάρτα.

* (Οι καταχωρήσεις της ενότητας "ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ & ΠΟΣΟ" δεν είναι διαφημιστικές, το Soulouposeto.gr δεν έχει κανενός είδους οικονομική απολαβή - συναλλαγή με τους κατασκευαστές-εμπόρους των προϊόντων)