Ρολό Τεχνοτροπίαςrolo-texnotropiasΗ εξέλιξη των ρολό τεχνοτροπίας που πρωτοεμφανίστηκαν στην αγορά και μας επέτρεπαν απλώς την δημιουργία ακαθόριστων σχεδίων πάνω στο χρώμα, δίνοντας στο τελικό αποτέλεσμα την αίσθηση πως η επιφάνεια είχε δουλευτεί με σφουγγάρι, ειδική βούρτσα, ύφασμα, σπάτουλα κλπ. 
Τα νέα ανάγλυφα ρολό είναι διπλά, έχουν ενσωματωμένο το ρολό-σφουγγάρι για το χρώμα που θέλουμε να έχει το σχέδιο, δεν απαιτούν την χρήση ζελέ τεχνοτροπίας ή οποιουδήποτε είδους πρόσθετου εκτός από απλό χρώμα και όπως όλα τα ρολό τεχνοτροπίας χρησιμοποιούνται πάνω στην ήδη βαμμένη σε όποια βασική απόχρωση θέλουμε επιφάνεια, δίνοντας την εντύπωση πως πραγματικά δεν πρόκειται για βάψιμο αλλά για ταπετσαρία ή ζωγραφική
Διατίθενται σε ποικιλία σχεδίων και σε δύο τύπους, ανάλογα με το αν θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε σε  τοίχους, χαρτί, ξύλο ή σε ύφασμα. rolo-texnotropias
rolo-texnotropias
Η χρήση  για υφασμάτων, με ειδικό χρώμα φυσικά,  είναι το μεγαλύτερό τους πλεονέκτημα. Σας δίνει την δυνατότητα εύκολα και γρήγορα να κομποζάρετε μοτίβα και αποχρώσεις σ΄έναν χώρο χρησιμοποιώντας π.χ το ίδιο σχέδιο σε έναν τοίχο και ένα έπιπλο ή μια κουρτίνα, μαξιλάρια, ένα φωτιστικό κλπ. παίζοντας και διαφοροποιώντας απλώς τους συνδυασμούς χρωμάτων που θα χρησιμοποιήσετε για το κάθε ένα.
Αλλά και μεμονωμένα για να βάψετε κάποιους από τους τοίχους ενός δωματίου ή οποιοδήποτε έπιπλο, το αποτέλεσμα που δίνουν είναι πραγματικά εντυπωσιακό και ιδιαίτερα καλαίσθητο.
rolo-texnotropias
Θα τα βρείτε εδώ και κοστίζουν περίπου 40 - 50 ευρώ το σετ για ένα σχέδιο (συμπεριλαμβανομένων των ταχυδρομικών), το κάθε επιπλέον ρολό από 18 έως 24 ευρώ ανάλογα με το σχέδιο. 
rolo-texnotropias
Αναζητώντας βεβαίως: "pattern paint roller" στο internet ίσως βρείτε και αλλού κάτι παρόμοιο, συγκρίνετε τιμές αλλά πρωτίστως βεβαιωθείτε για την ποιότητα πριν επιλέξετε. Όπως συμβαίνει σε όλα τα παρόμοια είδη  ...ότι πληρώσετε θα πάρετε, κάτι που θα είναι εμφανές και στο αποτέλεσμα που θα έχετε.
rolo-texnotropias
Μια ιδέα που μειώνει κατά πολύ το κόστος, είναι να το ...μοιραστείτε με κάποιο φίλο/γνωστό που πιθανόν θα ενδιαφερόταν να βάψει και αυτός το σπίτι του με κάτι ανάλογο. Στην περίπτωση αυτή το κόστος τους πέφτει στα επίπεδα ενός απλού ρολό τεχνοτροπίας σε πολύ κοινά σχέδια από αυτά που θα βρείτε σε κάθε χρωματοπωλείο και που βεβαίως σε καμιά περίπτωση δεν προσφέρουν τέτοιο αποτέλεσμα
rolo-texnotropias
rolo-texnotropias
rolo-texnotropias
rolo-texnotropias
rolo-texnotropias
rolo-texnotropias
(Οι καταχωρήσεις της ενότητας "Δοκιμάσαμε - Προτείνουμε" δεν είναι διαφημιστικές, το souloupose-to δεν έχει κανενός είδους οικονομική απολαβή - συναλλαγή με τους κατασκευαστές-εμπόρους των προϊόντων)