3 Απλές και εντυπωσιακές Κατασκευές για το σπίτι με Θαλασσόξυλα


Εύκολες κατασκευές με Θαλασσόξυλα

Τα θαλασσόξυλα είναι από τα πιο καλαίσθητα υλικά για την καλοκαιρινή διακόσμηση του σπιτιού με DIY Κατασκευές η πλειοψηφία των οποίων είναι και εύκολες και εξαιρετικά οικονομικέςΟι απλούστεροι τύποι κατασκευών με θαλασσόξυλα είναι αυτές που αποτελούνται από μικρά κομμάτια ξύλου κολλημένα μεταξύ τους σε έναν συγκεκριμένο σχηματισμό ή χρησιμοποιούνται για την "επένδυση" διακοσμητικών αντικειμένων.
Αν το προτιμάτε κατασκευές αυτής της μορφής μπορούν να δημιουργηθούν και με κομμένα κομμάτια από χοντρά ξερά κλαδιά.  

Κρεμαστά Φωτιστικά
Εξαιρετικής αισθητικής φωτιστικά για εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς χώρους με πραγματικά μηδενικό κόστος πλην αυτού για το καλώδιο-ντουί.
Θα χρειαστεί απλώς να ενώσετε - κολλήσετε τα ξύλα με πιστόλι σιλικόνης σε σχήμα σφαίρας, χρησιμοποιώντας σαν "καλούπι" μια πλαστική μπάλα θαλάσσης την οποία θα ξεφουσκώσετε και θα αφαιρέσετε από το εσωτερικό της κατασκευής όταν σε όλα τα σημεία η σιλικόνη θα έχει σταθεροποιήσει τα ξύλα στην θέση τους. Στο επάνω μέρος θα αφήσετε φυσικά ένα μικρό κενό ώστε να μπορεί να περάσει το καλώδιο με το ντουί.
Με βερνίκι ξύλου μπορείτε και να τονίσετε την απόχρωση των ξύλων.

Βάζα - Κηροπήγια
Χρησιμοποιείστε πιστόλι σιλικόνης για να "ντύσετε" γυάλινα βάζα κάθε μεγέθους όπως και κανονικά ψηλά κηροπήγια ή για να δημιουργήσετε μια μικρή βάση μέσα στην οποία θα τοποθετήσετε χαμηλά γυάλινα βάζα.
Τα αντικείμενα αυτής της όψης, με πολύ απλή διαδικασία κατασκευής, είναι ιδιαίτερα όμορφα τόσο για καλοκαιρινές διακοσμήσεις σε κάθε χώρο του σπιτιού όσο και για να τα προσφέρετε σαν δώρα. 

Καλοκαιρινά Διακοσμητικά
madeinaday.com
Πολύ όμορφο καλοκαιρινό διακοσμητικό για επιτραπέζιες διακοσμήσεις ή για το τραπέζι του μπαλκονιού σας. 

Χρησιμοποιείστε μια μικρή μπάλα από φελιζόλ για να στερεώσετε αρχικά 4-5 θαλασσόξυλα με τρόπο που να στέκονται σταθερά και η μπάλα να βρίσκεται στο κέντρο τους. Αρχικά καρφώστε τα ξύλα στο φελιζόλ και στην συνέχεια σταθεροποιείστε τα με πιστόλι σιλικόνης.  Προσθέστε μερικά ακόμη ξύλα περίπου ίδιου μήκους και κάποια με πιο ιδιαίτερο σχηματισμό, έως ο όγκος της κατασκευής να σας ικανοποιεί.