4 Λειτουργικές & πρακτικές Ιδέες για Μικρά Μπάνια

Πρακτικές  και ιδιαίτερα λειτουργικές λύσεις και ιδέες 
για να αξιοποιήσετε πλήρως τον διαθέσιμο χώρο σε Μικρά Μπάνια 
και ταυτόχρονα να τα διακοσμήσετε καλαίσθητα

idees-gia-mikra-mpania
ntoyziera-mpaniou-me-tzami
Διαχωρείστε τον χώρο της ντουζιέρας με τζάμι.
Αισθητικά μια τέτοια διαμόρφωση είναι πολύ πιο όμορφη από την κλασσική κουρτίνα, δημιουργεί την οπτική εντύπωση ότι το μπάνιο είναι μεγαλύτερο, ενώ λειτουργικά θα σας εξυπηρετήσει πολύ παραπάνω διατηρώντας όλο το υπόλοιπο τμήμα του μπάνιου μόνιμα ...στεγνό :) 
rafia-se-mikro-mpanio
O συνήθως ανεκμετάλλευτος χώρος πάνω από την λεκάνη σε μικρά μπάνια μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμος.
Τοποθετείστε στενά ράφια ή και ένα κλειστό ντουλάπι με μικρό βάθος για να δημιουργήσετε πρόσθετους χώρους αποθήκευσης. 
kathrefths-gia-mikra-mpania
Ένας ιδιαίτερα πρακτικός τρόπος για να αξιοποιήσετε το συγκεκριμένο σημείο, αν βρίσκεται δίπλα στον νιπτήρα, είναι να χρησιμοποιήσετε έναν μεγαλύτερο παραλληλόγραμμο καθρέφτη που θα καλύπτει το σύνολο του τοίχου και θα περιλαμβάνει κλειστούς ή ανοιχτούς χώρους αποθήκευσης. 
stenes-rafieres-gia-mikra-mpania
Χρησιμοποιείστε σε όποιο σημείο του νιπτήρα υπάρχει χώρος στενά ράφια- κάθετες ραφιέρες, αξιοποιώντας πλήρως το  ύψος του χώρου. 
idees-gia-rafia-se-mikra-mpania
Με τέτοιου τύπου μικρού βάθους ράφια μπορεί να καλυφθεί ακόμη και το σύνολο της πλευράς του τοίχου που  βρίσκεται ο νιπτήρας, περιμετρικά του καθρέφτη, ενώ και τα πλαστικά ειδικά ραφάκια μπάνιου επίσης είναι ιδιαίτερα λειτουργικά τοποθετημένα στο ίδιο σημείο. 
lyseis-apothikeyshs-se-mikra-mpania
Σε όποιο σημείο σας εξυπηρετεί καλύτερα τοποθετείστε μια κρεμαστή ράγα και προσαρμόστε μεταλλικά δοχεία-κουβαδάκια, καλαθάκια κλπ  δημιουργώντας μια σύνθεση αποθήκευσης αντίστοιχη με αυτές που και την κουζίνα είναι ιδιαίτερα πρακτικές. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:
pinterest.com/soulouposeto