12 Χαλιά από 3 - 50 € για τον φετινό χειμώνα

oikonomika-xalia-apo-3-mexri-50-euro

Διαλέγουμε πριν από εσάς για εσάς :) χαλιά για τον φετινό χειμώνα, που θα ζεστάνουν και θα διακοσμήσουν κάθε χώρο του σπιτιού. 
12 από τις πιο συμφέρουσες επιλογές της αγοράς σε χαλιά-μοκέτες 

(με κλικ στις φωτογραφίες οδηγείστε στο αντίστοιχο κατάστημα)


xalia-saray-home
Διάσταση 1,20 Χ 1,70 -  40 
Shaggy χαλιά μηχανής με πολύ απαλή υφή πολύ εύκολα ταιριαστά σε κάθε χώρο, ανεξάρτητα από στυλ διακόσμησης και αποχρώσεις που επικρατούν.

kilimia-decooutlet
Διάσταση 1,40 Χ 2,00 -  42 
100% Μάλλινα Κιλίμια σε ποικιλία αποχρώσεων - σχεδίων. 
Ιδανικά, εκτός των άλλων, για χώρους διακοσμημένους σε ethnic στυλ όπως και για τοποθέτηση στον τοίχο. 

xalia-se-prosfora-agrotis.gr
1+1 ΔΩΡΟ
Διάσταση 1,33 Χ 1,60 -  50 
Χαλιά μηχανής Shaggy, πολύ μαλακά με παχύ πέλος 30mm για κάθε χώρο του σπιτιού. Πληρώνετε 1 και παραλαμβάνετε ακόμη 1 ίδιο! 


yfatna-kilimia-se-prosfora-garyfallo.gr
Διάσταση 2,00 Χ 3,00 -  30 
Υφαντά διπλής όψης σε 2 σχέδια, πολλές διαστάσεις και εξαιρετικά χαμηλές τιμές, ιδανικά εκτός των άλλων και για ενοικιαζόμενα - Airbnb, σπίτια διακοσμημένα σε παραδοσιακό και νησιώτικο στυλ όπως και για τοποθέτηση στον τοίχο.
3 - 5 - 7,50 -12 - 14 - 15 - 30 
€ ανάλογα με την διάσταση 

moketa-synthetikh-psatha-kampoyridhs
Ενδεικτική Διάσταση: 1,60 Χ 2,30 -  37 
Αίσθηση φυσικής ψάθας με όλα τα πλεονεκτήματα της συνθετικής. 
Συνθετική Ψάθα Sisal εξαιρετικής υφής και όψης με 10 € / m2 κόβεται στις ακριβείς διαστάσεις που χρειάζεστε. Ιδανική επιλογή για χώρους καθημερινής χρήσης, ταιριαστή όποια χρώματα - στυλ διακόσμησης και αν επικρατούν στον χώρο που θα την τοποθετήσετε. 

xalia-leroy-merlin

Διάσταση 0,75 Χ 1,60 -  40 
Διάδρομοι μηχανής σε πολύ όμορφα σχέδια και συνδυασμούς χρωμάτων, ιδανικοί για χώρους κλασσικής, μοντέρνας, ethnic και Βoho διακόσμησης. 
Χαλιά εξίσου κατάλληλα για σαλόνι-καθιστικό ή υπνοδωμάτια. Όλα τα σχέδια διατίθενται και σε άλλες διαστάσεις. 

xali-giouta-jysk
Διάσταση 0,70 Χ 1,40 -  20 
Μικρός διάδρομος από φυσική Γιούτα πολύ καλαίσθητης εμφάνισης. Ιδανικό για κρεβατοκάμαρες όπως και για τοποθέτηση πάνω σε μεγαλύτερης διάστασης χαλιά - μοκέτες σε σημεία που θέλετε να τα προστατέψετε από την καθημερινή χρήση/καταπόνηση.  


klassika-xalia-agrotis.gr
Διάσταση 1,90 Χ 2,30 -  40 
Για τους λάτρεις του κλασσικού. 
Χαλιά μηχανής σε Διαχρονικό σχέδιο σε πολύ όμορφους χρωματισμούς, διατίθενται και σε άλλα μεγέθη, σετ κρεβατοκάμαρας ή διάδρομο σε επιθυμητές διαστάσεις. 


mallino-xali-shaggy-red carpet
Διάσταση 1,70 Χ 1,20 -  20 
Χειροποίητο Ολόμαλλο Shaggy σε ζεστές αποχρώσεις και 3 διαφορετικά σχέδια. Ένα "εύκολο" και πολύ ζεστό χαλί  κατάλληλο για κάθε χώρο, από το καθιστικό σας και την κρεβατοκάμαρα έως παιδικά δωμάτια. 


xalia-ikea
Διάσταση 1,33 Χ 1,95 -  50 
Χαλί μηχανής με πολύ κομψό σχέδιο και συνδυασμούς αποχρώσεων, ταιριαστό σε κάθε χώρο ανεξάρτητα από το γενικό στυλ διακόσμησής του.
 Ιδανικό και για τοποθέτηση στο κεντρικό σημείο του καθιστικού σας πάνω σε μεγαλύτερο μονόχρωμο χαλί ή μοκέτα.  


oikonomikh-moketa-max carpet
Ενδεικτική Διάσταση 1,60 Χ 2,00 -  48 
Μπουκλέ ελαφρά ανάγλυφη μοκέτα που της δίνει όψη ψάθας, με οικολογικό υπόστρωμα. Διατίθεται σε 5 χρώματα-σχέδια, κόβεται στις διαστάσεις που επιθυμείτε και ρελιάζεται χωρίς επιπλέον χρέωση. Εξαιρετική επιλογή και σχέση τιμής-ποιότητας για όπου χρειάζεστε ένα όμορφο αλλά και εύκολο χαλί που δεν λερώνει, αντέχει την καταπόνηση και καθαρίζεται εύκολα.

dermatina-xalia-gia-tzaki-spiti shop
Διάσταση 0,60 Χ 1,30 -  36-41
100% Δερμάτινα χαλιά σε πιο ιδιαίτερα και μοντέρνα σχέδια από τις κλασσικές δερμάτινες κουρελούδες. Ιδανικά για τον χώρο του τζακιού αλλά και για σημεία όπως η είσοδος, στον χώρο που βρίσκεται τοποθετημένο το γραφείο κλπ. αφού δεν λερώνουν, αντέχουν την καθημερινή σκληρή χρήση και πλένονται εύκολα.