Τεχνικές και ...τρυκ για βάψιμο τοίχων με Τεχνοτροπίες

Oι τεχνοτροπίες στο βάψιμο εσωτερικών χώρων είναι ένας τρόπος να αλλάξετε πραγματικά την όψη ενός δωματίου, πολύ περισσότερο σε σχέση με το απλό βάψιμο, χρησιμοποιώντας τόσο συνδυασμούς χρωμάτων  όσο και κυρίως σχέδια με ένα ή περισσότερα χρώματα που μπορούν να δώσουν στους τοίχους πραγματικά εντυπωσιακή εμφάνιση. Οι τρόποι δημιουργίας σχεδίων είναι πάρα πολλοί, μπορούν να χρησιμοποιηθούν εξειδικευμένα εργαλεία - ειδικά ρολό κλπ. αλλά και "τρυκ" με διαφόρων τύπων-σχημάτων αντικείμενα. 
Στο συγκεκριμένο video από το "5 Minute Crafts" μπορείτε να δείτε πολλές τέτοιες ...αυτοσχέδιες τεχνικές. Οι περισσότερες βεβαίως προορίζονται για εφαρμογή σε τοίχους μικρών διαστάσεων ή και επιλεκτικά σε ένα μέρος του τοίχου, πάντως ειδικά προς το τέλος του video θα βρείτε αρκετούς ευφάνταστους τρόπους για να δημιουργήσετε σχέδια με διάφορα υλικά προσαρμοσμένα πάνω σε απλά ρολό βαψίματος. 


idees-gia-vapsimo-toixvn-me-texnotropies


Αν βεβαίως σας ενδιαφέρουν οι λεπτομέρειες κάθε τεχνικής, πληροφορίες και βήμα-βήμα οδηγίες για το κάθε τι ΕΔΩ θα βρείτε έναν πλήρη "ΟΔΗΓΟ για βάψιμο με Τεχνοτροπίες" με πολύ λιγότερες εικόνες και πολύ περισσότερες ...επεξηγήσεις :)