Κρεβατοκάμαρες σε ETHNIC στυλ

Aνεξάρτητα από το συγκεκριμένο είδος ethnic στυλ που προτιμάτε (Ανατολίτικο, Ασιατικό, Αφρικανικό κλπ) στην κρεβατοκάμαρα είναι ευκολότερο να το δημιουργήσετε, σε σχέση πχ με ένα καθιστικό, αφού μπορεί σχεδόν αποκλειστικά να βασιστεί στα υφασμάτινα στοιχεία.

Ένας τρόπος για να μειώσετε το κόστος μιας ethnic διακόσμησης στο υπνοδωμάτιο είναι να αναζητήσετε υφάσματα αντίστοιχου ύφους με τα οποία μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας μαξιλάρια - κουρτίνες ή και να τα προσθέσετε σαν φάσες σε ήδη υπάρχοντα μαξιλάρια-κουρτίνες. 


ethnic krevatokamares


ethnic yfasmata

ethnic krevatokamares
Τα ριγέ μοτίβα στα υφάσματα, πλαισιωμένα με κάποια ψάθινα ή αντικείμενα από σκοινί είναι επίσης ιδανικά για δημιουργία διακοσμήσεων σε αυτό το ύφος. 
ethnic krevatokamares
Ένα χαλί ή ύφασμα, αντίστοιχου στυλ, κρεμασμένο στον τοίχο αρκεί για να δημιουργήσει έντονες ethnic αναφορές στον χώρο. 
ethnic krevatokamares
Είναι γενικά ένα ύφος που αγαπά και την "υπερβολή" και ανάλογα βεβαίως με το τι σας αρέσει μπορείτε, εκτός των υφασμάτων, να χρησιμοποιήσετε κάθε είδους σχετικά διακοσμητικά αντικείμενα όπως π.χ ψάθινα στους τοίχους, ένα ιδιαίτερο παραβάν,φυτά εσωτερικού χώρου κλπ. 
ethnic krevatokamares
Το ethnic στυλ μπορεί να χαρακτηρίζεται είτε από μια πολυχρωμία είτε και από πιο απαλές διχρωμίες στις οποίες κυριαρχεί το λευκό και το χρώμα του ξύλου και είναι το ιδανικό στυλ για να αξιοποιήσετε ιδιαίτερα χειροποίητα έπιπλα που θα χρειαστεί απλώς να τα πλαισιώσετε με μερικές ταιριαστές υφασμάτινες λεπτομέρειες. 
ethnic krevatokamares
Όσο προσθέτετε χρώμα τόσο πιο έντονα ethnic θα προκύψει το σύνολο, γι΄αυτό και αν προτιμάτε ένα τέτοιο ύφος αλλά πιο διακριτικό επιλέξτε για τους τοίχους λευκές ή παλ αποχρώσεις.  Αντίθετα για να τονίσετε το ύφος του χώρου, βάψτε έναν από τους τοίχους που πλαισιώνουν το κρεβάτι στη βασική απόχρωση των υπόλοιπων στοιχείων που θα χρησιμοποιήσετε. 
ethnic krevatokamaresΔείτε και ΕΔΩ λεπτομέρειες για το ethnic στυλ και πολλές ακόμη ιδέες. 
ethnic krevatokamares
ethnic krevatokamares

ethnic krevatokamares

ethnic krevatokamares

Δείτε εδώ περισσότερες παρόμοιες ιδέεςΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ