ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΑΜΠΑΛΑΖ

idees gia pasxalino ampalaz
Aκόμη και ένα μικρό, συμβολικό, δώρο, όπως πολύ συχνά είναι τα πασχαλινά δώρα μπορεί να αποκτήσει πολύ προσωπικό χαρακτήρα για τον αποδέκτη του απλώς και μόνο αν επιλέξετε όχι ένα τυποποιημένο αλλά ένα ιδιαίτερο πασχαλινό αμπαλάζ. Το περιτύλιγμα ενός πακέτου αντανακλά πάντα το ενδιαφέρον μας για αυτόν που προορίζεται το δώρο μας και κατά πόσο το προφέρουμε με την καρδιά μας ή απλώς τυπικά. 

Ακόμη και μια απλή χάρτινη σακουλίτσα μπορεί να αποκτήσει εντελώς άλλη όψη αν την στολίσετε με ένα πασχαλινό υφασμάτινο μοτίβο που απλώς θα το κολλήσετε με κόλλα πάνω στην επιφάνειά της, ενώ ειδικά για πασχαλινά δώρα πολύ πρωτότυπο αμπαλάζ μπορείτε να δημιουργήσετε με κοινές χάρτινες αυγοθήκες που θα βάψετε με ακρυλικά χρώματα και θα τις διακοσμήσετε με πρόσθετα κολλημένα χαρτιά, υφάσματα, κορδέλες κλπ.


Ζαχαρωτά, γλυκίσματα, κουλούρια κλπ. αντί για κουτιά τοποθετείστε τα σε απλά γυάλινα βάζα στα οποία επίσης θα προσθέσετε κορδέλες ή και πασχαλινά μοτίβα-σχέδια με αυτοκόλλητα ή χρώμα, με απλές καρτούλες από χαρτόνι αλλά και ξύλινα πασχαλινά διακοσμητικά μπορείτε να διακοσμήσετε κάθε είδους πακέτο, ενώ αν πρόκειται για δώρα που αποτελούνται από περισσότερα του ενός είδη ή μόνο για αυγά, κουλούρια κλπ. επιλέξτε την λύση του πασχαλινού "καλαθιού" αλλά με εξίσου πρωτότυπο τρόπο.
Δείτε ΕΔΩ 50+ Ιδέες για πρωτότυπα πασχαλινά καλάθια για μικρούς και μεγάλους.  

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: