Ιδέες για Πασχαλινά Καλάθια Δώρωνpasxlaina kalathiaΤα πασχαλινά καλάθια δώρων μπορούν να διαφέρουν σε σχέση με ένα καλάθι για κάθε περίσταση ακόμη και μόνο σε 1-2 καθαρά πασχαλινά στοιχεία π.χ  αυγά, κουλούρια, σοκολατένια, ένα μικρό διακοσμητικό κλπ. ενώ κατά τα άλλα θα τα δημιουργήσετε, ανάλογα με το συνολικό μέγεθος και κόστος που θέλετε να έχουν με ομοειδή μεταξύ τους αντικείμενα, δημιουργώντας πχ τέτοια καλαθάκια με είδη κουζίνας, καλλυντικά, είδη κήπου, ποτά-τρόφιμα, είδη χόμπυ, παιχνίδια κλπ. 


Αυτό που δημιουργεί ...την διαφορά σε τέτοιου είδους συνθέσεις για δώρο είναι το είδος "καλαθιού" που θα χρησμοποιήσετε και που εκτός από ένα κλασσικό καλάθι την ίδια χρήση μπορεί να κάνει κάθε είδους αντικείμενο που θα χωράει όσα θέλετε να τοποθετήσετε στο εσωτερικό του. 
Για παράδειγμα ένα σουρωτήρι, ένα πυρίμαχο σκεύος ή μια φόρμα μπορούν να γίνουν το "καλάθι" για δώρα με αντικείμενα σχετικά με κουζίνα-τρόφιμα-ποτά, σε ένα κασπώ, μια γλάστρα ή μια θήκη κηπουρικής μπορείτε να προσφέρετε αντίστοιχα είδη για κήπο, μια απλή πλαστική εργαλειοθήκη μπορεί να γεμίσει με είδη-εργαλεία για χόμπυ-κατασκευές, ένα ζευγάρι παντόφλες μπορούν να μετατραπούν σε ...καλάθι για μια σειρά ειδών προσωπικής φροντίδας  κλπ. 


Ιδιαίτερα όμορφο και πρωτότυπο πασχαλινό αμπαλάζ μπορείτε να δημιουργήσετε και με χάρτινες αυγοθήκες ή γυάλινα βάζα
Οι αυγοθήκες βάφονται με ακρυλικά χρώματα χωρίς κανένα πρόβλημα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν "καλάθι" για να προσφέρεται αυγά, μικρά γλυκίσματα αλλά και κάθε είδους δώρα μικρού μεγέθους π.χ για να φτιάξετε σε μια τέτοια αυγοθήκη ένα ...καλαθάκι με είδη μοδιστρικής.

Επίσης, τέτοιας μορφής "καλάθια" μπορούν να δημιουργηθούν και με παιδικά δώρα. Τοποθετώντας λαμπάδα, σοκολατένια, αυγά, μικρά παιχνίδια κλπ. μέσα σε κουβαδάκια, αυτοκινητάκια, καροτσάκια για κούκλες κλπ. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: