5+1 ...μυστικά για το DECOUPAGE

Tips και μικρά επαγγελματικά ...μυστικά για απόλυτα πετυχημένο Decoupage χωρίς ατέλειες

Τα ...τρυκ των επαγγελματιών
στην τεχνική του Decoupage


Πρόκειται για την πιο διαδεδομένη τεχνική με σκοπό την αλλαγή όψης-εμφάνισης κάθε είδους επιφάνειας και ...θεωρητικά την ευκολότερη σε ό,τι αφορά την διαδικασία αφού, εντελώς γενικά, το βασικό που χρειάζεται στο Decoupage είναι απλώς να κολλήσετε ...ένα κομμάτι χαρτί πάνω στο προς επεξεργασία αντικείμενο. 

Το τελικό όμως αποτέλεσμα που θα προκύψει,  ακόμη και πάνω στην ίδια επιφάνεια και με την χρήση των ίδιων υλικών με την βασική τεχνική του decoupage, μπορεί να έχει πολλές διαφορετικές μορφές, ο ...βαθμός επιτυχίας και ...τελειότητας μπορεί να ποικίλει κατά πολύ και η κάθε κατασκευή να προσομοιάζει τελικώς είτε με ...χειροτεχνία είτε με αληθινή ...τέχνη. 




Όπως και σε κάθε είδους κατασκευή-τεχνική-τεχνοτροπία κλπ. οι λεπτομέρειες είναι πάντα αυτές που κάνουν την διαφορά και υπάρχουν και στο decoupage πολλά απλά αλλά καθοριστικά λεπτά σημεία και ...τρυκ που όχι μόνο θα σας διευκολύνουν  κατά την διάρκεια της διαδικασίας αλλά και θα δώσουν στο τελικό αποτέλεσμα την επιθυμητή όψη χωρίς ατέλεις ακόμη κι αν η σχετική εμπειρία σας είναι μικρή ή και ανύπαρκτη. 


1. Τεχνική χαρτοπετσέτας 

Σε ό,τι αφορά τo είδος/πάχος του χαρτιού ένας γενικός κανόνας που δεν πρέπει να αγνοήσετε είναι ότι όσο πιο λεπτό τόσο πιο δύσκολη η όλη διαδικασία, με δυσκολότερο αυτό που πολύ συχνά θεωρείται το ...ευκολότερο δηλαδή την τεχνική της χαρτοπετσέτας.

Ειδικά αν αποπειραθείτε decoupage ως αρχάριοι με ολόκληρες ή μεγάλα κομμάτια χαρτοπετσέτας είναι σχεδόν σίγουρο ότι το αποτέλεσμα θα σας απογοητεύσει. Ο λόγος είναι ότι το πολύ λεπτό χαρτί της χαρτοπετσέτας, στην προσπάθεια σαςνα την κολλήσετε χωρίς να κάνει πτυχές, ειδικά αν η κόλλα που θα χρησιμοποιήσετε δεν είναι η ενδεδειγμένη, απλώς ...θα σκιστεί και στην προσπάθειά σας να μην σκιστεί απλώς ...θα κάνει διαρκώς πτυχές. :)


Στην πραγματικότητα τέλειο αποτέλεσμα με ολόκληρη χαρτοπετσέτα πολύ σπάνια θα συναντήσετε άσχετα αν θα το ...καταλάβετε :)
Πολύ συχνά, οι περισσότερες "επαγγελματικές" εφαρμογές του decoupage με την εκ των υστέρων επεξεργασία της επιφάνειας με χρώμα, περιγράμματα κλπ. "καλύπτουν"  εντελώς και την παραμικρή ατέλεια ή "λάθος".  


Εκτός και αν η εφαρμογή του χαρτιού δεν έχει γίνει μόνο με κόλλα - πινέλο αλλά με την βοήθεια κάποιων άλλων ...τεχνασμάτων όπως π.χ το ...σιδέρωμα του χαρτιού,που είναι ο  ευκολότερος τρόπος για να δουλέψετε με ολόκληρη χαρτοπετσέτα. 

Απλώνετε μικρή ποσότητα κόλλας για decoupage σε ολόκληρη την προς επεξεργασία επιφάνεια, αφήνετε την κόλλα να στεγνώσει ελαφρά ή επιταχύνετε την διαδικασία με σεσουάρ μαλλιών. 
Τοποθετείτε στην συνέχεια την χαρτοπετσέτα πάνω στην κόλλα, ισιώνετε ελαφρά με τα χέρια σας και αφού τοποθετήσετε πάνω από την χαρτοπετσέτα ένα κομμάτι λαδόκολλας και πάλι ισιώσετε το χαρτί με το χέρι ...σιδερώνετε με το σίδερο σε μέτρια θερμοκρασία και χωρίς φυσικά λειτουργία ατμού με κινήσεις από το κέντρο προς τις άκρες για 1-2 λεπτά. Η θερμότητα συμβάλλει στο λιώσιμο της κόλλας έτσι ώστε το χαρτί να κολλήσει και να ενσωματωθεί πλήρως πάνω στην επιφάνεια/αντικείμενο που επεξεργάζεστε αλλά χωρίς η χαρτοπετσέτα να ζαρώσει όπως πολύ πιθανό θα συνέβαινε αν κάνατε το ίδιο με κόλλα και πινέλο.  
Δείτε στο video πως ακριβώς θα το κάνετε

Ένας εναλλακτικός τρόπος, για επιφάνειες αντικείμενα όπου το κανονικό και όχι το ειδικο μικρό για κατασκευές σίδερο δεν σας εξυπηρετεί π.χ δίσκοι σερβιρίσματος, κορνίζες κλπ. που το πλαίσιό τους εμποδίζει την σωστή κίνηση-χρήση του σίδερου κυρίως στις άκρες, είναι αφού απλώσετε κόλλα και τοποθετήσετε την χαρτοπετσέτα, να απλώσετε πάνω στο χαρτί ένα κομμάτι πλαστικό-νάϋλον π.χ ένα κομμάτι μεμβράνης τροφίμων ή μια διαφανή πλαστική σακούλα και με ένα στεγνό μικρό ρολό βαψίματος να "ισιώσετε" το χαρτί με κινήσεις από το κέντρο προς τις άκρες. Οι κινήσεις που μπορείτε να κάνετε με το ρολό και ενώ μεσολαβεί το πλαστικό αποκλείεται να σκίσουν το χαρτί όπως μπορεί να συμβεί με το πινέλο, με το οποίο βεβαίως αφού αφαιρέσετε το πλαστικό απλώνετε στην συνέχεια μια μικρή ποσότητα κόλλας και συνεχίζετε την κλασσική διαδικασία αφού όμως ήδη η χαρτοπετσέτα θα έχει  σταθεροποιηθεί χωρίς πτυχές στην σωστή θέση.
Φυσικά ο συγκεκριμένος τρόπος μπορεί να εφαρμοστεί και με πιο χοντρά χαρτιά και θα σας δώσει σίγουρα τελειότερο αποτέλεσμα από την κλασσική μέθοδο.  


Ένας επίσης πρακτικός τρόπος, ειδικά για επιφάνειες αντικείμενα με καμπύλα σχήματα όπως π.χ γλάστρες, όπου είναι πολύ εύκολο το λεπτό χαρτί της χαρτοπετσέτας να "ζαρώσει", είναι αυτός που αρχικά κολλάτε το χάρτινο μοτίβο πάνω σε ένα κομμάτι πλαστικής μεμβράνης και στην συνέχεια αφού το "μεταφέρετε" πάνω στην επιφάνεια/αντικείμενο που θέλετε, αφαιρείτε προσεκτικά την μεμβράνη. 

Δείτε στο video πως ακριβώς θα το κάνετε



2. Η επιζωγράφιση/σκίαση 

Αυτό που πολύ συχνά θαυμάζουμε σε μια εφαρμογή decoupage, έστω και ασυναίσθητα, δεν είναι το ίδιο το χάρτινο μοτίφ αλλά ο τρόπος που αυτό, με την προσθήκη χρώματος ως φόντο, δημιουργεί πάνω σε όποια επιφάνεια/αντικείμενο μια ενιαία εικόνα πανομοιότυπη σαν να είχε ζωγραφιστεί, με απόλυτα ταιριαστές αποχρώσεις. 



Εκτός από την εκ των υστέρων, αφού δηλαδή κολλήσετε το χαρτί, ..παρέμβαση με χρώμα - επιζωγράφιση του μοτίβου, ένα τιαριαστό με το χαρτί φόντο  θα πετύχετε με 2 ακόμη  τρόπους. 


- Το απλούστερο είναι η χρήση μεγάλης διάστασης χαρτιών που να καλύπτουν ολόκληρη την επιφάνεια του αντικειμένου που θέλετε να εφαρμόσετε decoupage

Χαρτιά, ριζόχαρτα, χαρτοπετσέτες κλπ. θα βρείτε στα ειδικά καταστήματα με παρόμοια είδη σε ατέλειωτη ποικιλία για να επιλέξετε όχι κάποια από τα οποία θα κόψετε επιμέρους σχέδια αλλά για να τα χρησιμοποιήσετε ολόκληρα οπότε δεν χρειάζεται να προσθέσετε φόντο-σκίαση. 

Το βάψιμο της επιφάνειας/αντικειμένου, πριν την εφαρμογή του decoupage, με χρώμα, εφαρμογή τεχνικών παλαίωσης κλπ. είναι ο πιο πρακτικός τρόπος για να "δέσετε" ευκολότερα το σύνολο με τα χάρτινα μοτίβα που θα χρησιμοποιήσετε εκ των υστέρων, ώστε να μην είναι εμφανή τα σημεία που "τελειώνει" το χαρτί. 




Επιλέξτε αποχρώσεις που είτε ταιριάζουν απόλυτα είτε δημιουργούν μια έντονη αντίθεση με τα σχέδια του χαρτιού που θα χρησιμοποιήσετε, οριοθετήστε αρχικά με μολύβι  το σημείο που θα καταλαμβάνει το χάρτινο μοτίβο κάνοντας το ακριβές περίγραμμά του απλώς ακουμπώντας το χαρτί πάνω στην προς επεξεργασία επιφάνεια και το οποίο φυσικά αν το χαρτί σας είναι χαρτοπετσέτα-ριζόχαρτο και όχι πιο χοντρό χαρτί θα πρέπει να βαφτεί σε ανοιχτόχρωμη απόχρωση διαφορετικά δεν θα αναδειχθεί-ξεχωρίζει το σχέδιο.   

Πριν κολλήσετε οριστικά το χάρτινο μοτίβο ακουμπήστε το ξανά στην θέση που πρόκειται να κολληθεί για να βεβαιωθείτε ότι εκεί ακριβώς που τελειώνει το χαρτί οι αποχρώσεις-φόντο της επιφάνειας είναι αυτές ακριβώς που ταιριάζουν και θέλετε. 



3. Τo είδος-ποιότητα της κόλλας 

Αναζητώντας οδηγίες για το decoupage πολύ συχνά θα ακούσετε/διαβάσετε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και απλή κόλλα χειροτεχνίας (ατλακόλ) αραιωμένη με νερό. 



Η πραγματικότητα είναι ότι ειδικά ως αρχάριοι και δουλεύοντας με ιδιαίτερα λεπτά χαρτιά και κυρίως χαρτοπετσέτα, ειναι  από ...πολύ δύσκολο έως ...αδύνατον το αποτέλεσμα με την χρήση ατλακόλ να προκύψει εφάμιλλο όπως με την χρήση μιας ειδικής κόλλας για decoupage, τις πιο πολλές φορές δε με την χρήση ατλακόλ το λεπτό χαρτί απλώς θα ...καταστραφεί στην προσπάθειά σας να το κολλήσετε σωστά πάνω σε οποιαδήποτε επιφάνεια. 
Οι ειδικές κόλλες decoupage είναι πιο ρευστές και πιο "απαλής" υφής από την ατλακόλ, θα τις χρησιμοποιήσετε αυτούσιες χωρίς να ...αναζητάτε την σωστή αναλογία νερού ώστε και να κολλά σωστά αλλά και να μην "τραυματίζει" και σκίζει το χαρτί και είναι προτιμότερο να πληρώσετε την τιμή τους, που είναι όντως ελαφρά ψηλότερη, αν θέλετε να έχετε με το decoupage ένα πραγματικό τέλειο αποτέλεσμα. 


4. Ο συνδυασμός των χαρτιών-μοτίβων 

Στα χαρτιά για decoupage όπως και στις χαρτοπετσέτες θα δείτε συχνά πολλά διαφορετικά σχέδια πάνω στο ίδιο χαρτί-χαρτοπετσέτα και αυτό όχι μόνον για να χρησιμοποιήσετε κομμάτια τους σε διαφορετικές κατασκευές. 

Π.χ υπάρχουν χαρτιά που περιλαμβάνουν "κομποζαρισμένα" σχέδια, ταιριασμένα δηλαδή σε ότι αφορά τις αποχρώσεις αλλά διαφορετικών μοτίβων, καρώ, πουά, εμπριμέ σχέδια "σεταρισμένα" με κάποια συγκεκριμένη παράσταση όπως και μονόχρωμα.
Ο συνδυασμός χαρτιών πάνω στο ίδιο αντικείμενο μπορεί να δώσει πραγματικά εξαιρετικό αποτέλεσμα αισθητικά, ενώ όσο μεγαλύτερο μέρος της επιφάνειας-αντικειμένου καλύψετε με χαρτί τόσο λιγότερο φόντο θα χρειαστεί εσείς να ...φτιάξετε. 

5. Τo κόψιμο του χαρτιού

Χρησιμοποιώντας όχι ενιαία μεγάλα κομμάτια χαρτιού αλλά μικρά μοτίβα μεγάλη σημασία για το τελικό αποτέλεσμα έχει ο τρόπος που θα κόψετε το χαρτί και ειδικά τα λεπτά χαρτιά όπως ρυζόχαρτα, χαρτοπετσέτες κλπ. όπου το κόψιμο με ψαλίδι δεν δίνει πετυχημένο αποτέλεσμα αν δεν δουλέψετε εν συνεχεία αρκετά το φόντο "σβήνοντας" με χρώμα τις ...αδρές γραμμές - ενώσεις που δημιουργεί στο σχέδιο το ψαλίδι.  

Το ακανόνιστο κόψιμο με το χέρι ή βρέχοντας ελαφρά τα σημεία που θέλετε να κοπεί το χαρτί ή χρησιμοποιώντας ένα βρεγμένο πινέλο για να τραβήξετε-σκίσετε το χαρτί σε εκείνο το σημείο είναι οι καλύτεροι τρόποι.
Για πιο χοντρά χαρτιά, όσο περισσότερο επιμείνετε στο κόψιμο με ψαλίδι στις λεπτομέρειες του σχεδίου, κόβοντας δηλαδή όσο περισσότερο "βαθιά" όλα τα σημεία του σχεδίου περιμετρικά, τόσο καλύτερο το τελικό αποτέλεσμα.



6.Η γενική προετοιμασία-επεξεργασία της επιφάνειας 

Από την πλειοψηφία των εφαρμογών decoupage που πραγματικά θαυμάζετε είτε τις δείτε ζωντανά σε κάποιο κατάστημα εμπορίας τέτοιων ειδών, είτε στο internet, περιοδικά, βιβλία κλπ. ελάχιστα αντικείμενα βασίζουν την τελική όψη τους και αισθητική αποκλειστικά στην χρήση της συγκεκριμένης τεχνικής του decoupage που δεν είναι τελικώς παρά το ...μέσον μεταφοράς μιας βασικής εικόνας πάνω σε μια επιφάνεια/αντικείμενο που έχει ταυτόχρονα υποστεί μια γενικότερη επεξεργασία. 



Τεχνικές παλαίωσης που έχουν εφαρμοστεί πριν το decoupage σε ολόκληρη την επιφάνεια του αντικειμένου αλλά και μετέπειτα επεξεργασία με χρώμα, πολύ απαλό τρίψιμο με σφουγγάρι γυαλόχαρτο ακόμη και του κολλημένου χαρτιού, το τόνισμα στις άκρες-κόχες του αντικειμένου με σκούρο χρώμα, πατίνες κλπ  ταυτόχρονη εφαρμογή decoupage,stencil, κρακελέ κλπ πάνω στο ίδιο αντικείμενο, πέρασμα πριν το βάψιμο της επιφάνεια με κάποιο υπόστρωμα-αστάρι (primer) κλπ. είναι αυτά που διαφοροποιούν τελικώς το αποτέλεσμα και μετατρέπουν το ίδιο ακριβώς αντικείμενο με την χρήση του ίδιου ακριβώς χαρτιού-μοτίβου σε ...έργο τέχνης και όχι απλή χειροτεχνία.


Και...

* Τα βασικά υλικά της τεχνικής decoupage δεν κοστίζουν ακριβά. 

Θα χρειαστείτε μόνο μια κόλλα και χαρτιά ακόμη και από περιοδικά - εφημερίδες - κόλλες περιτυλίγματος ή χαρτοπετσέτες για να κάνετε το βασικότερο που απαιτείται πριν καταπιαστείτε με μια συγκεκριμένη επιφάνεια-αντικείμενο και δεν είναι τίποτα άλλα παρά ...δοκιμές.
"Παίξτε" με τα χαρτιά, την ποσότητα της απαιτούμενης κόλλας, δοκιμάστε πρόχειρα φόντα για να δείτε πως ακριβώς γίνεται, σιδερώστε μια χαρτοπετσέτα σε ένα απλό χαρτόνι για να δείτε την διαφορά σε σχέση με την  εξ΄ολοκλήρου εφαρμογή με κόλλα και πινέλο κλπ. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσετε εμπειρία στις ...λεπτομέρειες που σε κάθε είδος και τύπο χειροποίητων κατασκευών κάνουν την ...διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα.





* Αναζητώντας χαρτιά μην στέκεστε μόνο στις κλασσικές επιλογές ή τους αποκλειστικά έντονους χρωματισμούς, σχέδια με λουλούδια κλπ. 
Υπάρχουν και μονόχρωμα χαρτιά, χαρτιά με εμφάνιση κρακελέ ή παλαιώμενης όψης ξύλου, χαρτιά με μοντέρνα σχέδια, γεωμετρικά σχήματα  κλπ. 
Η "μεταμόρφωση" μιας επιφάνειας-αντικειμένου μπορεί να γίνει και χρησιμοποιώντας ως βάση-φόντο τέτοια χαρτιά που πάνω τους φυσικά μπορείτε να προσθέσετε και χρώμα και επιπλέον χάρτινα μοτίβα αφού στο decoupage μπορείτε να δουλέψετε και κολλώντας ένα δεύτερο χαρτί πάνω στο πρώτο. 


* Μην ...τσιγκουνευτείτε σε καμία κατασκευή σας τουλάχιστον 2-3 χέρια εφαρμογής με το τελικό προστατευτικό βερνίκι, αφήνοντας ενδιάμεσα την κάθε στρώση να στεγνώσει εντελώς πριν περάσετε την επόμενη. Είναι ο μοναδικός τρόπος οι κατασκευές σας να μείνουν αναλλοίωτες από την σκόνη και τον χρόνο, διαφορετικά πολύ σύντομα θα αρχίσουν κατά τόπους να φθείρονται και πολύ δύσκολα θα μπορείτε να τις καθαρίσετε. Αντίθετα το βερνίκι αδιαβροχοποιεί τα αντικείμενα κι έτσι χωρίς κανένα πρόβλημα αυτά μπορούν να καθαριστούν με βρεγμένο πανί-σφουγγαράκι.
Τόσο τα 
γυαλιστερά (γκλος) βερνίκια όσο και τα ματ-σατινέ προσφέρουν την ίδια 100% προστασία από νερό και φθορές.  


* Για να δημιουργήσετε φόντο η ποσότητα χρώματος, πατίνας κλπ που θα χρειαστείτε είναι ελάχιστη. 
Σταγόνες χρωμάτων μόνο απαιτούνται που φυσικά μπορείτε και να τις αναμείξετε δημιουργώντας όποιες αποχρώσεις σας χρειάζονται και εξίσου ελάχιστη και η ποσότητα που κάθε φορά θα πρέπει να έχει το πινέλο ή το σφουγγαράκι που θα δουλέψετε. 



Ειδικά σε αυτό το κομμάτι της διαδικασίας οι δοκιμές είναι απαραίτητες πάνω σε ένα πρόχειρο χαρτόνι, αλλά ακόμη κι αν κάτι πάει ...στραβά όσο δουλεύετε με χρώμα πάνω σε ένα αντικείμενο που ήδη έχετε κολλήσει χάρτινα μοτίβα, με ένα ελαφρά βρεγμένο σφουγγάρι-πανάκι ή πινέλο μπορείτε να σβήσετε το ...λάθος, αρκεί βεβαίως να έχετε χρησιμοποιήσει χρώματα νερού.
Και για αυτόν τον λόγο, αλλά και για το τελικό φινίρισμα που προφέρουν, τα ακρυλικά χρώματα νερού για χειροτεχνίες-κατασκευές όπως και τα χρωματα κιμωλίας είναι η καλύτερη επιλογή για να επεξεργαστείτε ένα  decoupage αντικείμενο. 


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:  
manualidades.facilisimo.com/
 livemaster.ru

Όνομα

10 must,8,3D ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΕΣ,2,3D DECOUPAGE,1,αγορές on line,4,αερόστατα από κολοκύθες,1,ΑΕΡΟΦΥΤΑ,1,ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΑ,2,αλλαγή ταπετσαρίας,3,αλλαγή υφάσματος πολυθρόνας,1,αλλαγή χρήσης αντικειμένων,1,αλόη,1,αλουμινόχαρτο,3,άμμος,4,ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ,4,ανακύκλωση,4,ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ,19,ανακυκλώσιμα υλικά,13,αναρριχώμενα φυτά,1,ανθοδέσμες με σφουγγάρι,1,ΑΝΘΡΩΠΟΙ,1,ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ,1,ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ,5,αντικέ γραφεία,1,αντικέ έπιπλα,1,αντικέ πίνακες,1,αντικείμενα σχέδια Decoupage,1,ΑΝΥΔΡΟΙ ΚΗΠΟΙ,2,αποθήκη,1,αποκριάτικα μακιγιάζ,1,αποκριάτικες κατασκευές,5,αποκριάτικες μάσκες,3,αποκριάτικες στολές,6,αποκριάτικη διακόσμηση,2,ΑΠΟΚΡΙΕΣ,15,αποξηραμένα λουλούδια,1,αποξηραμένες κολοκύθες,2,ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ,25,ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΟΠΙΟΥ,1,ασπρόμαυρες διακοσμήσεις,1,αυλές μπαλκόνια σε παραδοσιακό στυλ,1,αφρολέξ,1,βάζα,1,Βασιλικός,1,ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ,1,βάψιμο,1,βάψιμο γενικά,20,βάψιμο γυαλί,3,βάψιμο γυαλιού,1,ΒΑΨΙΜΟ ΕΠΙΠΛΩΝ,73,ΒΑΨΙΜΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ,30,βάψιμο με βερνίκια νυχιών,1,βάψιμο με τεχνοτροπίες,3,βάψιμο μέταλλο,1,βάψιμο μέταλλο σίδερο,1,βάψιμο ξύλου,1,βάψιμο πασχαλινών αυγών,1,βάψιμο πλακάκια,1,βάψιμο τοίχου με σχέδια,2,ΒΑΨΙΜΟ ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΩΝ ΔΑΠΕΔΩΝ,1,βάψιμο υφασμάτων,1,ΒΑΨΙΜΟ-ΧΡΩΜΑΤΑ,13,ΒΕΛΟΥΔΟ,1,βιβλία,1,βιβλία ευχών,1,ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ,2,βιβλιοθήκες,9,Βιεννέζικη Ψάθα,2,ΒΙΤΡΩ,2,βιτρώ,1,ΒΟΤΣΑΛΑ,4,βότσαλα,10,ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΤΗ,1,ΒΡΑΧΟΚΗΠΟΙ,1,βρεφικά αναμνηστικά,1,γάμος βάφτιση,6,ΓΑΜΟΣ-ΒΑΦΤΙΣΗ,12,ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ,5,ΓΛΑΣΤΡΕΣ,39,γλάστρες με πλακάκια,1,ΓΛΥΠΤΙΚΗ,1,γλυπτική ζωγραφική,1,ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ,2,γραφεία για μικρούς χώρους,1,ΓΡΑΦΕΙΟ,15,γραφείο στο σπίτι,2,γυαλί,16,γυάλινες χριστουγεννιάτικες μπάλες,1,γυαλότουβλα,1,ΓΥΨΟΣ,1,γύψος,3,γυψοσανίδες,1,γωνιακά έπιπλα,1,ΔΑΠΕΔΑ ΒΙΝΥΛΙΟΥ,1,ΔΕΝΤΡΟΣΠΙΤΑ,1,δέρμα,1,διάδρομοι κήπου από παλέτες,1,διακοσμήσεις για την είσοδο του σπιτιού,1,διακοσμήσεις με καναπέδες από παλέτες,1,ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΕΡΙΑ,2,διακοσμήσεις σε γκρι χρώμα,1,διακοσμήσεις σε κόκκινο χρώμα,1,διακοσμήσεις σε μπλε πορτοκαλί,1,διακοσμήσεις σε μωβ χρώμα,1,διακοσμήσεις σε παστέλ αποχρώσεις,2,διακοσμήσεις σε πράσινο και ροζ-μωβ,1,ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΩΝ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΕΣ,4,ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ,141,διακόσμηση,1,διακόσμηση βιτρίνας,1,ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ,368,διακόσμηση καθιστικού σε εθνικ στυλ,1,διακόσμηση κόκκινο,1,διακόσμηση κονσόλες,1,διακόσμηση κουζίνας,17,διακόσμηση κρεβατοκάμαρας,8,διακόσμηση με γωνιακά έπιπλα,1,ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ,5,διακόσμηση με πουά,1,διακόσμηση με ταπετσαρία,1,διακόσμηση μικρών χώρων,1,διακόσμηση παιδικού δωματίου,2,διακόσμηση πιάτου,1,διακόσμηση σε άσπρο μαύρο γκρι,1,διακόσμηση σε τραπέζια μπουφέδες,1,διακόσμηση σπιτιού,80,ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΟΙΧΩΝ,18,διακόσμηση τοίχων,8,διακόσμηση τούρτας,1,διακόσμηση χαλιά,1,διακοσμητικά από πηλό,1,ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ,13,διακοσμητικά μαξιλάρια,1,ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ,1,διακοσμητικά στεφάνια,4,διακοσμητικά στεφάνια από αλουμίνιο,1,ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΣΤΥΛ,37,διακοσμητικά φωτάκια,1,διακοσμητικά φωτάκια από ξερά κολοκύθια,1,διακοσμητικά mobiles,1,ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ,1,διακοσμητικός κανόνας 60-30-10,1,διαμόρφωση γραφείου,2,ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΗΠΟΥ,31,διαμόρφωση κήπου,2,διαμόρφωση μικρού μπαλκονιού,2,διαμόρφωση μικρών σπιτιών,1,διαμόρφωση μικρών χώρων,1,διαμόρφωση παραθαλάσσιων σπιτιών,1,διαμόρφωση χώρου για νηπιαγωγεία παιδικούς σταθμούς,1,ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ-ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ,182,διάτρητοι πίνακες,1,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,1,ΔΙΑΦΟΡΑ Εποχιακά,5,ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΩΝ,1,διαχωριστικά χώρου,1,ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑ,1,ΔΙΟΡΑΜΑΤΑ,2,ΕΔΑΦΟΚΑΛΥΨΗ,1,εδαφοκάλυψη κήπων,1,έθνικ διακοσμήσεις,7,ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ,1,είδος χρώματος ανά υλικό,1,ΕΙΣΟΔΟΣ,9,ΕΛΑΤΟ,1,ΕΛΛΑΔΑ,1,εξοχικό,3,έξυπνες λύσεις για μικρούς χώρους,1,ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ,116,ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ,1,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ,4,επαγγελματικοί χώροι,1,ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ,1,ΕΠΙΠΛΑ,55,έπιπλα από βαρέλια,1,ΕΠΙΠΛΑ ΑΠΟ ΠΑΛΕΤΕΣ,10,έπιπλα από παλέτες,7,έπιπλα από παλιά παράθυρα-πόρτες,1,ΕΠΙΠΛΑ ΚΗΠΟΥ,1,έπιπλα κουζίνας,2,έπιπλα μπάνιου,1,ΕΠΙΠΛΑ RATTAN,1,επισμάλτωση μπανιέρας,1,ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ,1,ΕΠΟΧΙΑΚΑ,4,ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ,1,έτοιμα καλύμματα επίπλων,1,έτοιμος πηλός,8,εύκαπτη πέτρα-πλακάκι,1,ΕΥΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,43,εύκολες κατασκευές για στεφάνια,1,ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ,9,ζωγραφική σε τοίχους,1,ζωγραφική σε έπιπλα,1,ζωγραφική σε πέτρες,2,ΗΛΙΑΚΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ,1,ηλιακά φωτιστικά,7,ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΗΠΟΥ,12,ΘΑΛΑΣΣΟΞΥΛΑ,5,θαλασσόξυλα,13,ΘΕΡΜΑΝΣΗ,1,ιδέες βάψιμο,7,ιδέες για βάψιμο επίπλων,2,ιδέες για διαδρόμους μονοπάτια κήπου,1,ιδέες για διαμόρφωση κήπου,1,ιδέες για δώρα σε μετρητά,1,ιδέες για έθνικ διακοσμήσεις,1,ιδέες για έπιπλα ως διαχωριστικά,1,ιδέες για καλύμματα επίπλων,1,ιδέες για κήπο μπαλκόνι,1,ιδέες για κιόσκια σε κήπους αυλές,1,ιδέες για κρεμαστές γλάστρες,1,ιδέες για μικρά μπάνια,1,ιδέες για μικρούς κήπους αυλές,1,ιδέες για μπαλκόνια,2,ιδέες για να φτιάξετε κεφαλάρια,3,ιδέες για παιχνιδοκατασκευές,1,ιδέες για παρτέρια,2,ιδέες για πολύχρωμες κουζίνες,1,ιδέες για ραφιέρες,1,ιδέες για στολισμό καλοκαιρινής βιτρίνας,1,ιδέες για τεχνοτροπίες τοίχου,1,ιδέες για την είσοδο χωλ,2,ιδέες για τούρτες γενεθλίων,1,ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα,1,ιδέες για ψηφιδωτά σε κήπο,1,ιδέες για decoupage,1,ιδέες για Diaper Cakes,1,ιδέες διακόσμησης πιάτου,1,ιδέες διαμόρφωσης κήπου,2,ιδέες έπιπλα,21,ιδέες επίπλωσης AirBNB,2,ιδέες λύσεις για μικρά καθιστικά,2,ιδέες με πουά υφάσματα,1,ΙΚΕΑ,52,ΙΣΤΟΡΙΑ,1,ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΠΙΤΙΑ,1,ΚΑΔΡΑ,2,κάδρα,23,κάδρα από αλουμινόχαρτο,1,ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ,9,καθρέφτες,12,καθρέφτες με θαλασσόξυλα,1,ΚΑΚΤΟΙ,2,καλάθια από κουρελάκια,1,καλάθια με σκοινί,1,καλάμι,3,καλαμωτές,1,καλέντουλα,1,ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΦΥΤΩΝ ΣΕ ΝΕΡΟ,1,ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ,81,καλοκαιρινά τραπέζια,1,καλοκαιρινά χαλάκια εισόδου,1,καλοκαιρινές ιδέες για κάδρα,1,καλοκαιρινές κατασκευές,41,ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ,45,καλοκαιρινή διακόσμηση,19,ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΕΠΙΠΛΩΝ,2,καλύμματα επίπλων,3,ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ,1,κάμπινγ,2,ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ,4,καναπέδες,9,καναπέδες από παλέτες,2,καπέλα μινιατούρες,1,καρούλια καλωδίων,1,ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΙΚΕΑ,1,κατασκευέ από σκοινί,1,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,170,κατασκευές από ανακλυκλώσιμα υλικά,1,κατασκευές από ανακυκλώσιμα υλικά,1,κατασκευές από βαρέλια,1,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΙ - ΛΥΓΑΡΙΑ,1,κατασκευές από καφάσια,1,κατασκευές από κολοκύθες,5,κατασκευές από κονσερβοκούτια,3,κατασκευές από κουτάκια αναψυκτικών,1,κατασκευές από λάστιχα αυτοκινήτων,1,κατασκευές από μεταχειρισμένα παλιά αντικείμενα,1,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΠΑΛΕΤΕΣ,18,κατασκευές από παλέτες για καταστήματα,1,κατασκευές από παλιά παράθυρα-πόρτες,1,κατασκευές από ρολό χαρτιού,1,κατασκευές από συρτάρια,1,κατασκευές για κατοικίδια,2,κατασκευές για κατοικίδια από παλέτες,1,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ,38,κατασκευές για παιδικές κουζίνες,1,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ,52,καΤασκευές επίπλων,1,κατασκευές εφαρμογές πατητής τσιμεντοκονίας,1,κατασκευές κεριά,12,κατασκευές κήπος,23,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΗΠΟΥ,1,κατασκευές με βότσαλα,4,κατασκευές με βότσαλα πέτρες,2,κατασκευές με γλάστρες,1,κατασκευές με γυαλότουβλα,1,κατασκευές με γύψο,3,κατασκευές με γυψοσανίδα,1,κατασκευές με δαντέλες σεμέν,1,κατασκευές με διάτρητα πάνελ,1,κατασκευές με έτοιμο πηλό,5,κατασκευές με θαλασσόξυλα,2,κατασκευές με καλάμια,1,κατασκευές με καλούπι,1,κατασκευές με κεραμίδια,3,κατασκευές με κορμούς,1,κατασκευές με κουκουνάρια,3,κατασκευές με κουμπιά,1,κατασκευές με κοχύλια,1,κατασκευές με λινάτσα,1,κατασκευές με μπουκάλια,3,κατασκευές με ξυλάκια χειροτεχνίας,1,κατασκευές με πλακάκια,1,κατασκευές με σεμέν δαντέλες,4,κατασκευές με σκοινί,3,κατασκευές με σπιρτόκουτα,1,κατασκευές με σύρμα,4,κατασκευές με ταπετσαρία,1,κατασκευές με τσιμέντο,7,κατασκευές με τσιμεντόλιθους,1,κατασκευές με υγρό γυαλί,4,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΥΦΑΣΜΑ,41,κατασκευές με φελιζόλ,2,κατασκευές με φελλό,1,κατασκευές με φύλλα,1,κατασκευές με χαρτί,36,κατασκευές με χαρτί εφημερίδας,1,κατασκευές με χάρτινες αυγοθήκες,1,κατασκευές ρολόγια τοίχου,1,κατασκευές τύπου βιτρώ,1,κατασκευές ψηφιδωτά,1,κατασκευές mobiles,2,κατασκευή αντικέ κάδρα,1,κατασκευή βάσης για κρεμαστής γλάστρας,1,κατασκευή μπωλ από φύλλα,1,κατασκευή παζλ με φωτογραφίες,1,κατασκευή παιδικά κουκλόσπιτα,1,κατασκευή ραφιών από κορνίζες,1,κατασκευή σίτας,1,κατασκευή υφασμάτινων καλαθιών,1,κατασκευή φωτιζόμενο τραπεζάκι,1,κατασκευή φωτιστικών,1,κατασκευή χιονονιφάδες,1,κατασκευή diaper cake,1,κατασκευή diy μελωδών,1,κατασκευή fairy gardens,1,ΚΑΦΕ,1,ΚΕΑ,1,κεραμίδια,1,κερί,11,ΚΕΡΙΑ,14,κεριά,11,κεριά σιτρονέλας,1,κεφαλάρια,7,ΚΗΠΟΣ,79,ΚΗΠΟΥΡΙΚΗ,274,κηπουρική για παιδιά,1,κηρομπογιές,1,κηροπήγια,6,κηροπήγια από κερί,1,κίτρινοι καναπέδες,1,κλασσικό στυλ,1,κολοκύθες,10,ΚΟΜΟΔΙΝΑ,2,κομοδίνα,5,ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙΑ,20,ΚΟΥΖΙΝΑ,61,κουζίνα,1,ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ,1,κούκλες από ξερές κολοκύθες,1,κουκλόσπιτα,2,κουκουνάρια,4,κουμπιά,1,κουνουπιέρες,1,ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ,5,κουρτίνες,13,κουρτίνες ρόμαν,2,κουρτίνες χωρίς ράψιμο,1,κουρτινόξυλα,1,κοχύλια,6,κρακελέ,2,κρεβάτια,3,κρεβατοκάμαρες έθνικ,1,κρέμασμα κάδρων,1,ΚΡΕΜΑΣΤΡΕΣ ΤΟΙΧΟΥ,1,κρεμάστρες τοίχου,3,ΚΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ,1,ΚΩΝΟΦΟΡΑ,1,ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΟΣ,3,ΛΕΥΚΟΙ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ,2,λινάτσα,4,μαγνητικοί πίνακες,1,ΜΑΚΡΑΜΕ,3,μαξιλάρια,8,μαξιλάρια πατώματος,1,μαύρο,1,μαυροπίνακες,5,μελωδοί,1,ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ,1,Μεσογειακό Στυλ,1,ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΣ ΚΗΠΟΣ,2,μετακόμιση,1,μεταλλικά έπιπλα,1,μεταφορά εικόνας,1,ΜΙΚΡΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ,6,ΜΙΚΡΟΙ,1,ΜΙΚΡΟΙ ΧΩΡΟΙ,147,μινιατούρες για νεραϊδόκηπους,1,μοντέρνα έπιπλα από παλέτες,1,μοντέρνο στυλ,8,ΜΠΑΛΚΟΝΙ,25,μπαμπού,1,ΜΠΑΝΙΟ,31,μπάνιο,1,μπατίκ υφάσματα,1,μπλε,2,Μποέμ,1,ΜΠΟΥΦΕΔΕΣ,1,μπωλ από ρολό χαρτιού,1,μωβ,1,ΝΕΑΝΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ,3,νεραγκούλες,1,νεραϊδόσπιτα,1,ΝΗΣΙΔΕΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ,1,νοικοκυριό,2,Ντίνα Νικολάου,1,ντουλάπες,1,ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ,3,ξερές κολοκύθες,1,ξύλινα βαρέλια,1,ξύλινα κιβώτια,1,ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΑ,1,ξύλο,40,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ,97,οδηγίες κατασκευής κεριών,1,ΟΔΗΓΟΙ ΑΓΟΡΑΣ,44,ΟΔΗΓΟΣ για παλαίωση επίπλων,1,ΟΔΗΓΟΣ για camping στην Ελλάδα,2,ΟΔΗΓΟΣ κατασκευής για ΠΟΥΦ,1,οδηγός κατασκευής patchwork,1,ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ,3,οικολογικές πλαστελίνες,1,ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΒΑΨΙΜΟ ΑΥΓΩΝ,1,οργάνωση,24,οργάνωση χώρων εργασίας,1,ΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ,31,ΟΡΧΙΔΕΑ,1,πάγκοι εργασίας,1,παζλ,1,ΠΑΙΔΙ,1,παιδικά αναμνηστικά,1,παιδικά αποτυπώματα,1,παιδικά γραφεία,2,ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,30,παιδικές κατασκευές,13,παιδικές κατασκευές από αυγοθήκες,1,παιδικές κατασκευές με χαρτί,1,παιδικές κουζίνες από χαρτόκουτα,1,ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ,1,παιδική πισίνα παιχνίδι,1,ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ,34,παιχνιδοκατασκευές,5,παλαίωση επίπλων,2,ΠΑΛΕΤΕΣ,32,παλιά συρτάρια,1,παλιές ραπτομηχανές,1,ΠΑΝΣΕΔΕΣ,1,παπουτσοθήκες,1,παραβάν,1,ΠΑΡΤΕΡΙΑ,9,παρτέρια,14,παστέλ,1,ΠΑΣΧΑ,46,ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΑΥΓΑ,1,ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΑΥΓΑ,4,πασχαλινά αυγά,1,ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΚΑΛΑΘΙΑ,1,ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ,2,ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ BAZAAR,2,ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,29,ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΛΑΜΠΑΔΕΣ,3,ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ,12,ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΒΙΤΡΙΝΑΣ,1,ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΑΜΠΑΛΑΖ,1,ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ,3,πατητή τσιμεντοκονία,1,ΠΑΤΙΝΑ,1,πατίνα,1,πάτσγουορκ,1,ΠΑΧΥΦΥΤΑ,25,πέργκολες,2,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,4,πέτρα,5,πέτρινα κιόσκια,1,πηλός,17,πιάτα με decoupage,1,πίνακες ανακοινώσεων,1,πίνακες κάδρα από βότσαλα,1,ΠΛΑΚΑΚΙΑ,1,πλακάκια,10,ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΕΙΣ,1,πλεχτά από χαρτί εφημερίδας,1,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,2,πολλαπλασιασμός με μοσχεύματα,1,ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ,1,πολυθρόνες,3,ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ-ΚΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ,1,πορομπετόν,3,πόρτες,2,ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΠΟΣΟ,21,ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΠΟΣΟ...,6,πουφ,1,πράσινο της ελιάς,1,προβλήματα υγρασίας,1,προζύμι,1,προστασία επίπλων,1,ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΦΥΤΩΝ,1,προστατευτικές μάσκες DIY,1,πρωτομαγιάτικα στεφάνια,4,πως θα αποξηράνετε λουλούδια,1,πως θα προσθέσετε χρώμα στο σπίτι,1,πως θα φτιάξετε αντικουνουπικά κεριά,1,πως θα φτιάξετε κάλυμμα καλοριφέρ καλοριφέρ,1,πως θα φτιάξετε κεριά,1,πως θα φτιάξετε κουρτίνες,1,πως θα φτιάξετε μαξιλάρια χωρίς γάζωμα,1,πως θα φτιάξετε πλαστελίνες,1,πως θα φτιάξετε τραπέζια από παλέτες,1,πως θα φτιάξετε Diaper Cakes,1,πως θα φτιάξω,9,ΡΑΠΤΙΚΗ,18,ραπτική,5,ράφια,11,ραφιέρες βιβλιοθήκες από παλέτες,1,ράψιμο μαξιλαριών,1,ριγέ,1,ρολόγια τοίχου,3,ΣΑΛΟΝΙ,47,ΣΑΛΟΝΙ ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ,3,ΣΑΛΟΝΙ-ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ,108,σαπούνι,1,ΣΕΜΕΝ,2,σεμέν-δαντέλες,9,σιδερώστρες,1,σιδερώστρες για μικρούς χώρους,1,σκάλες,1,Σκανδιναβικό στυλ,13,σκελετοί για στεφάνια,1,ΣΚΙΑΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩ ΧΩΡΩΝ,1,σκοινί,15,σπιρτόκουτα,2,σπιτάκια μινιατούρες,1,ΣΠΙΤΙ-ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ,27,ΣΠΙΤΙΑ COB,1,σπιτικά αναψυκτικά,1,σπιτικές μαρμελάδες,1,σπιτικό ψωμί,1,ΣΤΕΓΑΣΤΡΑ ΕΙΣΟΔΟΥ,1,ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ,15,στολές κλόουν,1,στολίδια με ζύμη σόδας,1,στολισμός για μπαλκόνια,1,ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ,1,συμβουλές για αλλαγή γλάστρας,1,συμβουλές για Λεβάντα,1,συμβουλές κηπουρικής για Βασιλικό,1,συμβουλές κηπουρικής φτέρη,1,συνθέσεις λουλουδιών,1,συνθέσεις με επιπλέοντα κεριά,1,συνθέσεις με καρπούς φρούτα,1,ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΓΚΑΖΟΝ,1,σύρμα,5,συρμάτινες κατασκευές,1,ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΕΣ,1,σφουγγάρια ανθοδετικής,1,σχέδια για ψηφιδωτά,1,σωστό πότισμα,1,ταινίες Led,2,ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ,2,ταπετσαρίες,1,τάρτες,1,ΤΕΧΝΗ,11,ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΑΛΑΙΩΣΗΣ,71,τεχνικές παλαίωσης,8,τεχνική μεταφοράς εικόνας,1,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,3,ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ,1,τεχνοτροπίες,3,ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ,16,ΤΖΑΚΙ,11,ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΤΟΥ ΜΗΝΑ,12,ΤΟ ESHOP ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ,7,ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ,11,ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ,21,τραπεζαρίες για κήπο μπαλκόνι,1,τραπέζια,2,τραπέζια από παλέτες,1,ΤΡΑΠΕΖΙΑ-ΚΟΝΣΟΛΕΣ,1,ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ,1,ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΑ,1,τσιμέντο,13,τσιμεντόλιθοι,4,τσόχα,5,υγρό γυαλί,5,ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ,47,ύφασμα,37,υφάσματα επίπλωσης,1,φελιζόλ,4,φελλός,2,ΦΕΤΕΣ ΞΥΛΟΥ,1,ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ,1,φθινοπωρινή διακόσμηση,6,ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ,8,φλοράλ,1,ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ,1,ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΣΠΙΤΙ,4,φροντίδα κατοικίδιων,1,ΦΤΙΑΞΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ...ΚΟΥΖΙΝΑ,47,φύλλα,5,φυσικά υλικά,1,φυτά,28,ΦΥΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ,30,ΦΥΤΑ ΣΕ ΓΛΑΣΤΡΕΣ,1,φωτισμός εξωτερικών χώρων,2,φωτισμός εσωτερικών χώρων,2,φωτισμός με ταινίες Led,1,ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ,2,φωτιστικά,31,φωτιστικά από θαλασσόξυλα,1,φωτιστικά από κληματόβεργες,1,φωτιστικά από μπουκάλια,1,φωτιστικά με σκοινί,1,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,5,φωτογραφίες,4,ΧΑΛΙΑ,8,χαλιά,12,ΧΑΛΙΑ ΣΙΣΑΛ,1,ΧΑΡΤΑΕΤΟΣ,1,ΧΑΡΤΕΣ,1,χαρτί,44,ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ,1,ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΚΕΡΙΑ,15,χειροποίητα σαπούνια,2,χειροποίητα στολίδια,1,ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΚΑ,1,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ,176,χριστουγεννιάτικα γούρια,1,χριστουγεννιάτικα δέντρα,1,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΔΩΡΑ,1,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ,7,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ BAZAAR,2,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΓΙΡΛΑΝΤΕΣ,1,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΚΙ,1,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,103,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΒΙΤΡΙΝΑ,1,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ,58,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ,1,χριστουγεννιάτικη συνταγή για ψωμί,1,χριστουγεννιάτικο αμπαλάζ για μπουκάλια,1,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ,7,χριστουγεννιάτικο τραπέζι,2,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚH ΔΙΑΚΟΣΜΗΣH,1,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΚΑΤΙΚΑ ΔΕΝΤΡΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ,1,ΧΡΙΣΤΟΥΕΝΝΑ,1,χρώμα,2,χρώμα μαυροπίνακα,2,χρώμα σπρέϊ,1,χρώματα για κατασκευές,1,χρώματα κιμωλίας,21,χρώματα σπρέϊ,1,χρώματα σπρέϋ,1,ΧΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ,99,χτιστές κατασκευές για το μπάνιο,1,ΧΤΙΣΤΟΙ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ,2,χωριάτικο στυλ,2,Χώροι για άτομα με κινητικά προβλήματα,1,χώροι για παιδικές δραστηριότητες,1,ψάθα,6,ΨΑΘΙΝΑ ΧΑΛΙΑ,1,ψηφιδωτά,15,ψηφιδωτά νούμερα για διεύθυνση σπιτιού,1,AirBNB,4,Aithrio.com,1,Annie Sloan,10,anysticker,1,ART,10,avramis,1,bar,1,Bohemian,5,boho style,11,camping,4,camping στην Ελλάδα,2,Chalk of the Town,1,chalk paint,1,collage,1,COTTAGE,1,country στυλ,3,Covid19,10,Deco Tip,1,DECOUPAGE,27,decoupage γενικά,4,decoupage με ύφασμα,1,decoupage σε έπιπλα,2,decoupage σε τσάντες παπούτσια,2,DESIGN,8,DESIGN IS THIS,1,diaper cakes,1,DIY,170,DIY ΕΠΙΠΛΑ,128,DIY έπιπλα,26,DIY ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ,4,DIY ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ,29,DIY XALIA,5,DIY-ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,629,DIY-ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΥΦΑΣΜΑ,1,Driftwood Art,2,DRIVE&LISTEN,1,E-SHOPS,1,Easy DIY,51,ektorp,1,ESHOPS,4,ethnic στυλ,13,fairy gardens,3,fairy lights,1,faiy gardens,1,Fallingwater,1,floral,2,FOOD ARTIST,1,food plating,1,GAMES,1,Garden Answer,1,graffiti,2,GREEN LIVING,15,HOME TOURS,210,HOTELS TOURS,33,HOTELSTOURS,1,Hundertwasser,1,ikea,9,illustradays,1,inart,1,instagram,1,INSTAGRAM HOMES,49,INTERNET,2,JAPANDI,1,Kintsugi,1,KOYZINA,1,laminate,1,led,3,ledokosmos,1,LEGO,3,leroy merlin,5,loft,1,marble ideas,1,minimal στυλ,1,natural christmas,1,nautical στυλ,2,oikianet.gr,1,pakketo.com,1,Paper Wicker,1,patchwork,3,pets,3,pour painting,1,powertex,2,praktiker,4,proofing hyperstone,1,PUZZLE,1,quilting,2,recycle,8,resin,3,retro,3,RETRO ΕΠΙΠΛΑ,1,reuse,37,Royal Design Studio,4,RUSTIC,1,sgraffito,1,shabby chic στυλ,2,Soulouposeto,1,stencils,11,STREET ART,1,SUPER MARKETS ΑΓΟΡΕΣ ONLINE,1,terrarium,2,TikTok,1,upcycling,1,Valentine's Day,1,VELVET,1,video,2,videos,65,vintage,32,vintage κουζίνες,3,WALL ART,1,wall decoration,1,WALL MURALS,2,wall&design.gr,1,WEB,5,windowswap,1,XEIROTEXNIKA,1,xinara house,1,
ltr
item
SOULOUPOSETO: 5+1 ...μυστικά για το DECOUPAGE
5+1 ...μυστικά για το DECOUPAGE
Tips και μικρά επαγγελματικά ...μυστικά για απόλυτα πετυχημένο Decoupage χωρίς ατέλειες
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhb-YtmpiXXDTuTvgHGgPDTOzvfiOjWQ8Lhr3BCnsNRTojA3t9zP6OFTRc4hGMQ5jAWPcsrCWe0UJapgBQU5Y1TTzw_95-cbRiPohS8XaVvu0pG9WBGDX9cf7OhVyw6cI_AI_AfGLvqCt4/w400-h325/decoupage.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhb-YtmpiXXDTuTvgHGgPDTOzvfiOjWQ8Lhr3BCnsNRTojA3t9zP6OFTRc4hGMQ5jAWPcsrCWe0UJapgBQU5Y1TTzw_95-cbRiPohS8XaVvu0pG9WBGDX9cf7OhVyw6cI_AI_AfGLvqCt4/s72-w400-c-h325/decoupage.jpg
SOULOUPOSETO
https://www.soulouposeto.gr/2020/11/epaggelmatika-tips-gia-decoupage-xoris-ateleies.html
https://www.soulouposeto.gr/
https://www.soulouposeto.gr/
https://www.soulouposeto.gr/2020/11/epaggelmatika-tips-gia-decoupage-xoris-ateleies.html
true
4011188418940387580
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts Δείτε τα όλα Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES Άρθρα Δείτε τα όλα ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ... ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ARCHIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Ιαν Φεβ Μαρ Απρ May Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content