ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΣΤΥΛ: 100+ Διακοσμήσεις σε στυλ COUNTRYΦυσικά υλικά, πολύ λευκό, πολύ ξύλο επίσης ανοιχτόχρωμο, πολύ ύφασμα, υπερβολική ...αισθητική.

Σίγουρα δεν είναι η πιο εύκολη, από όλες τις πιθανές μετατροπές/ανακαινίσεις, το να δώσετε country ύφος σε ένα ήδη διαμορφωμένο διαμέρισμα στην πόλη σε στυλ κλασσικό, περίπου κλασσικό ή περίπου μοντέρνο. Όχι αν θελήσετε να αγοράσετε τα βασικά κομμάτια σε έπιπλα που θα σας χρειαστούν και που στην χώρα μας δεν είναι ιδιαίτερα ...δημοφιλή ή κοστίζουν ακριβά, ενώ στην πραγματικότητα συνήθως δεν πρόκειται παρά για το πιο φτηνό είδος ξύλου.

Αν όμως μπείτε στον κόπο να αφιερώσετε λίγο χρόνο και ...μερικά κουτιά μπογιά, θα τα φτιάξετε μόνοι σας χρησιμοποιώντας ως βάση κάθε είδους παλιά έπιπλα ή πολύ φτηνά κομμάτια που θα βρείτε στην αγορά. Δεν είναι καθόλου δύσκολο να δώσετε  αυτήν την παλαιωμένη όψη σε λευκό ή όποιο άλλο χρώμα θέλετε, σε κάθε τύπου ξύλινο αντικείμενο, εδώ θα βρείτε αναλυτικές οδηγίες.

Εξάλλου, δεν είναι αναγκαίο να ενστερνιστείτε το country σε κάθε του λεπτομέρεια, μπορείτε να διακοσμήσετε το σπίτι σας με αυτήν την εξοχική και ανάλαφρη διάθεση σε ύφος σε κάτι ...σαν country αλλά με προσοχή, αποκλείοντας έπιπλα κομμάτια και επιλογές εντελώς αταίριαστες, ώστε να μην προκύψει στο τέλος μια γωνιά σαν country, μια άλλη σαν κλασσικό και κάποια τρίτη σαν μοντέρνο, με αποτέλεσμα το σύνολο να είναι ένα σαν ...τίποτα.

δείτε εδώ περισσότερα για το Country στυλ 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:  (με κλικ μεγενθύνονται)

pinterest.com/ countryliving.com 


Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

: ,