Διακοσμήσεις εσωτερικού χώρου με χρυσαφί - μπρονζέ λεπτομέρειες

Διακοσμήσεις  εσωτερικού χώρου με χρυσές και μπρονζέ λεπτομέρειες


Λαμπερό, φωτεινό και τόσο κλασσικό όσο και μοντέρνο ...χρυσό!
Μεταλλικά κυρίως αντικείμενα και επιφάνειες σε χρυσαφί απόχρωση είναι ο πιο απλός τρόπος για να προσθέσετε πολύ ιδιαίτερο ύφος σε διακοσμήσεις εσωτερικών χώρων και με μεγαλύτερο πλεονέκτημά τους ότι είναι το ίδιο ταιριαστά με κάθε διακοσμητικό στυλ από το αυστηρά κλασσικό έως το απόλυτα μοντέρνο. 

Μικρά και μεγαλύτερα τραπέζια αλλά και καρέκλες με μεταλλικό σκελετό, καθρέφτες, κορνίζες, κηροπήγια - φαναράκια, φωτιστικά τόσο οροφής όσο και επιτραπέζια ή δαπέδου και μεταλλικά διακοσμητικά τοίχου  είναι τα πιο συνήθη αντικείμενα για να προσθέσετε την λάμψη και φωτεινότητα του χρυσαφί ή και του μπρονζέ στους χώρους του σπιτιού.Όλοι οι τόνοι του χρυσαφί είναι ιδιαίτερα ταιριαστοί με την πλειοψηφία των χρωμάτων και τόσο με ανοιχτές όσο και σκούρες αποχρώσεις.  
Με μεταλλικό χρυσαφί χρώμα μπορούν να βαφτούν ξύλινα έπιπλα - αντικείμενα.
Μια επίσης πολύ ιδιαίτερη πρόταση που ανάλογα με το στυλ του επίπλου μπορεί να εφαρμοστεί τόσο σε χώρους διαμορφωμένους σε κλασσικό - ρουστίκ ύφος όσο και σπίτια πιο μοντέρνας αισθητικής.  


Κάθε τύπου μεταλλική ραφιέρα, βάσεις στήριξης απλών ραφιών κλπ επίσης μπορούν να βαφτούν με μεταλλικό χρώμα και να αποκτήσουν εντελώς διαφορετική όψη.
Το γυαλί όπως και το πλαστικό είναι ακόμη δύο υλικά που βάφονται εύκολα με μεταλλιζέ χρώματα και έτσι απλά και γρήγορα μπορείτε να αλλάξετε εντελώς όψη σε απλά γυάλινα βάζα, πλαστικές κορνίζες - καθρέφτες κλπ.  


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:
pinterest.com/soulouposeto