80+ Εύκολες χριστουγεννιάτικες επιτραπέζιες συνθέσεις

Εύκολες χριστουγεννιάτικες συνθέσεις

Χριστουγεννιάτικες επιτραπέζιες συνθέσεις

Bάζα, γυάλες, δίσκοι, πιατέλες, κηροπήγια, κεριά, μπάλες και φωτάκια αλλά και φρούτα, χριστουγεννιάτικα λουλούδια-φυτά και κάθε τύπου στολίδια από ξύλο, μέταλλο ή χαρτί, μπορούν να συνδυαστούν με αμέτρητους τρόπους σε χριστουγεννιάτικες επιτραπέζιες συνθέσεις  για διακόσμηση του γιορτινού σας τραπεζιού αλλά και στολισμό σε βοηθητικά τραπέζια, μπουφέδες, ράφια κλπ. σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού.

Μια λεπτομέρεια που καλό είναι να μην αγνοήσετε επιλέγοντας τέτοιου είδους συνθέσεις είναι ότι όλες οι προτάσεις που περιλαμβάνουν γυάλινα βάζα-γυάλες, είναι αδύνατον να παραμείνουν καθαρές σε όλη την διάρκεια των γιορτών για αυτό και ή επιλέξτε τέτοιου τύπου κομμάτια μόνο για τα γιορτινά τραπέζια σας ή φροντίστε η μορφή της σύνθεσης να είναι τέτοια ώστε να μπορείτε εύκολα να αφαιρέσετε και να καθαρίσετε οποιοδήποτε γυάλινο αντικείμενο. 

Σε συνθέσεις που περιλαμβάνουν φυσικά κλαδιά, λουλούδια κλπ ένας πρακτικός τρόπος για να διατηρηθούν φρέσκες για μεγάλο χρονικό διάστημα είναι να χρησιμοποιήσετε σφουγγάρι ανθοδετικής. Δείτε εδώ πως ακριβώς θα το κάνετε. 

Μια  σειρά led μπαταρίας σε σύρμα θα δώσει σε κάθε σας χριστουγεννιάτικη σύνθεση ακόμη πιο γιορτινή και λαμπερή όψη.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: 
pinterest.com/soulouposeto