50 Απόλυτα λειτουργικά και ...παστέλ τμ


HOME TOUR σε διαμέρισμα 50τμ

Οι ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις σε μικρούς χώρους είναι μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές ώστε αυτοί να δημιουργούν την αίσθηση ότι είναι πιο ευρύχωροι και ο συνδυασμός του λευκού - μπεζ με παστέλ τόνους μια από τις πλέον ...αλάνθαστες επιλογές για μια καλαίσθητη διακόσμηση.


Αυός ακριβώς ο συνδυασμός έχει χρησιμοποιηθεί συνολικά στο συγκεκριμένο διαμέρισμα 50τμ, τόσο σε τοίχους, έπιπλα μεγάλης επιφάνειας αλλά και υφασμάτινα στοιχεία.
Η εξαιρετικά ταιριαστή και πρωτότυπη απόχρωση της μέντας για τα ντουλάπια της κουζίνας, αντικείμενα και υφάσματα σε απαλό ροζ-σομόν και υπόλευκοι τοίχοι συνδυάζονται ιδανικά με το δάπεδο, μικρές επιφάνειες σε φυσικό χρώμα σκούρου ξύλου και μαύρες λεπτομέρειες που δημιουργούν όση χρωματική αντίθεση χρειάζεται ο χώρος.

Ο ενιαίος χώρος πλην της κρεβατοκάμαρας και οι οικονομικές επιλογές επίπλων όπως και μικρές μοντέρνες λεπτομέρειες σε διακοσμητικά αντικείμενα δημιουργούν ένα απόλυτα καλαίσθητο αλλά και λειτουργικό σύνολο αφού στα 50τμ έχουν διαμορφωθεί ένα άνετο καθιστικό, εξίσου λειτουργική τραπεζαρία 4 ατόμων, μια κουζίνα πραγματικά εξαιρετική όχι μόνο λειτουργικά αλλά και αισθητικά και υπνοδωματίο με διπλό κρεβάτι. 


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:
pinterest.com/soulouposeto