Πως θα αποξηράνετε λουλούδια για διακόσμηση και κατασκευές

Bήμα-βήμα η διαδικασία για να αποξηράνετε λουλούδια με διαφορετικούς τρόπους, ανάλογα με το κάθε είδος


Ακόμη και το πιο μικρό και συνηθισμένο λουλούδι σ΄ένα βαζάκι είναι στοιχείο που όπου κι αν το τοποθετήσετε μπορεί να αλλάξει την ατμόσφαιρα και την διάθεσή μας, χωρίς να χρειάζεστε καμιά πρόσθετη ..."τεχνητή" διακόσμηση.

Είτε πρόκειται για μεμονωμένα λουλούδια, είτε για μπουκέτα, υπάρχουν πολλοί τρόποι να τα διατηρήσετε για ...πάντα και να τα χρησιμοποιήσετε είτε με τον ίδιο τρόπο σαν τα φυσικά σε κάποια βάζα είτε σε πολλά είδη διακοσμήσεων-κατασκευών όπως κάδρα, αποξηραμένα στεφάνια, συνθέσεις με αρωματικά ποτ-πουρί, διακοσμώντας με αποξηραμένα λουλούδια κεριά ή και ξύλινα/χάρτινα αντικείμενα με τεχνικές ανάλογες του decoupage με χαρτί κλπ.
Δεν είναι όλα τα είδη λουλουδιών κατάλληλα ή τουλάχιστον όχι το ίδιο κατάλληλα για αποξήρανση, ο τρόπος δε που θα επιλέξετε για να αποξηράνετε το κάθε είδος σε μεγάλο βαθμό εξαρτάται από το πως ακριβώς θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε μετά την αποξήρανση. Αν π.χ θέλετε τα λουλούδια να έχουν παραμείνει ολόκληρα, αν σας ενδιαφέρει να χρησιμοποιήσετε μόνο τα πέταλά τους κλπ.  

Ένας εμπειρικός τρόπος για να ξέρετε, σε γενικές γραμμές, ποια λουλούδια θα αποξηρανθούν εύκολα και με ικανοποιητικό αποτέλεσμα, διατηρώντας δηλαδή το χρώμα τους και τα πέταλά τους σε όσο πιο φυσική μορφή, είναι να παρατηρήσετε πως ακριβώς ...συμπεριφέρεται το κάθε είδος αφού το κόψετε και το τοποθετήσετε σε νερό. 

Για παράδειγμα ένα τριαντάφυλλο θα αρχίσει μετά μερικές μέρες να μαραίνεται σταδιακά αλλά χωρίς να χάνει το βασικό σχήμα και χρώμα του ενώ αντίθετα π.χ μια ξεραμένη γλαδιόλα ή ζέρμπερα μετά μερικές μέρες στο βάζο ...πολύ λιγότερο θα μοιάζουν με την αρχική φρέσκια όψη τους. 

Η διαδικασία αποξήρανσης λουλουδιών, ακριβώς όπως και η αντίστοιχη για φρούτα, συνίσταται στην απομάκρυνση από κάθε σημείο του λουλουδιών όλων των χυμών - υγρασίας. 

Γι΄αυτόν ακριβώς τον λόγο, γενικά, λουλούδια που το μεγαλύτερο μέρος τους αποτελούν τα πέταλά τους τα δε κοτσάνια τους όταν μαραθούν-ξεραθούν γίνονται ξυλώδη, όπως π.χ το ξερό κοτσάνι ενός τριαντάφυλλου ή ενός γαρύφαλλου, αποξηραίνονται ευκολότερα και πιο επιτυχημένα απ΄όσο αυτά που το κεντρικό μέρος γύρω από τα πέταλα είναι ιδιαίτερα σαρκώδες ενώ το ίδιο έντονα  χυμώδες είναι και το εσωτερικό του κοτσανιού τους π.χ γλαδιόλες, ζέρμπερες κλπ. 


Mιλώντας για αποξήρανση λουλουδιών εννοούμε την διαδικασία που αποξηραίνει αποκλειστικά το κύριο σώμα του λουλουδιού και όχι ολόκληρο του μίσχο ή φύλλα που κανονικά θα πρέπει να αφαιρεθούν εντελώς σε κάθε είδος πριν την αποξήρανση. Σε όλα τα είδη, μπορείτε να περάσετε στο κέντρο ένα πολύ λεπτό σύρμα που στην συνέχεια επενδυμένο με χαρτί ή ύφασμα θα έχει ρόλο κοτσανιού, ώστε να μπορείτε να συμπεριλάβετε μεμονωμένα αποξηραμένα λουλούδια σε συνθέσεις π.χ σε ένα αποξηραμένο μπουκέτο. 


1.  Φυσική αποξήρανση στον αέρα

Ο πιο απλός τρόπος για να αποξηράνετε λουλούδια αλλά και βότανα π.χ λεβάντα. Στην πραγματικότητα απλώς τα αφήνετε να ...ξεραθούν όπως ακριβώς θα γινόταν και αν δεν τα κόβατε από το φυτό, απλώς επιταχύνετε την διαδικασία "στεγνώματος" των χυμών τους.

Αν πρόκειται για βότανα ή μπουκέτα λουλουδιών τα δένετε με ένα σκοινάκι σε ματσάκι και τα κρεμάτε ανάποδα σε ένα σημείο με όσο λιγότερο φως και υγρασία. Ανάλογα με το είδος, θα χρειαστούν από 2-4 εβδομάδες ώστε να αποξηρανθούν πλήρως. Το "σκοτάδι" τα βοηθά να διατηρούν όσο πιο πολύ το φυσικό αρχικό τους χρώμα, αν δεν υπάρχει κάποιο κατάλληλο σημείο χωρίς φυσικό φωτισμό για να τα κρεμάσετε καλύψτε τα με μια σκούρα χάρτινη σακούλα χωρίς να την δέσετε σφιχτά ώστε να περνά αέρας. 

Ένα τρυκ που επίσης διευκολύνει την διαδικασία αλλά και την τελική όψη αποξηραμένων λουλουδιών είναι να τα ψεκάσετε τόσο στην αρχή όσο και αφού αποξηρανθούν με λακ μαλλιών. Θα επιταχύνει την αποξήρανση και θα τελειοποιήσει την υφή στα πέταλα των λουλουδιών.

Ο συγκεκριμένος φυσικός τρόπος αποξήρανσης είναι ο ιδανικός για να αποξηράνετε τριαντάφυλλα, γαρύφαλλα αλλά και κλωνάρια βουκαμβίλιας τα άνθη των οποίων θα διατηρήσουν τέλεια το χρώμα τους. 

2.  Αποξήρανση στον φούρνο μικροκυμάτων 

Αυτό που με πολύ κακές συνέπειες για την ποιότητα και τελική ωφελιμότητα των τροφών κατορθώνει ο φούρνος μικροκυμάτων δηλαδή την πολύ γρήγορη-απότομη απορρόφηση της υγρασίας, στην περίπτωση των λουλουδιών μπορεί να σας διευκολύνει αφού σε ελάχιστα λεπτά μπορείτε να αποξηράνετε λουλούδια ή πέταλα που για να "στεγνώσουν" με φυσικό τρόπο θα χρειάζονταν εβδομάδες. 


Τοποθετήστε τα λουλούδια ή τα πέταλα ανάμεσα σε διπλό χαρτί κουζίνας και θέστε τον φούρνο σε λειτουργία για 1 λεπτό στην πιο χαμηλή θερμοκρασία του. Ανοίξτε την πόρτα του φούρνου, ξανακλείστε και επαναλάβετε την διαδικασία 2-3 φορές έως τα λουλούδια να αποκτήσουν την όψη που θέλετε.  
Ο ακριβής χρόνος εξαρτάται φυσικά και από τον κάθε φούρνο, αλλά με μια αρχική δοκιμή σε μερικά πέταλα ή 1-2 λουλούδια θα καταλάβετε πόσος ακριβώς χρόνος χρειάζεται ανάλογα και με το είδος-μέγεθος των λουλουδιών.

Ένας εναλλακτικός τρόπος είναι η αντίστροφη διαδικασία, να τοποθετήσετε δηλαδή την ισχύ του φούρνουν σχεδόν στο μέγιστο αλλά αφήνοντας τα λουλούδια μέσα μόνο για για 4-5 δευτερόλεπτα επί 2-3 φορές. Μια αρχική δοκιμή είναι απαραίτητη ώστε να είναι σίγουρο ότι το είδος που θέλετε να αποξηράνετε απλώς δεν θα ...καεί. 

Ο φούρνος μικροκυμάτων είναι ο ταχύτερος τρόπος αποξήρανσης λουλουδιών, απλώς σε ορισμένα είδη το χρώμα διαφοροποιείται λίγο ή περισσότερο από την απότομη αλλαγή θερμοκρασίας ή μπορεί να ζαρώσουν και να καταστραφούν, γι΄αυτό το βασικό είναι να κάνετε μια αρχική δοκιμή με ένα λουλούδι. Είδη που κατά βάση αποξηραίνονται πετυχημένα με αυτόν τον τρόπο είναι οι μαργαρίτες, οι ζέρμπερες, τα χρυσάνθεμα, οι ντάλιες και όλα τα παρεμφερή σε μορφή λουλούδια.  

Αντίθετα με ό,τι μπορεί αρχικά να σκεφτεί κανείς, τα λουλούδια δεν αποξηραίνονται στον κανονικό φούρνο με την διαδικασία πχ που αποξηραίνουμε φρούτα κι αυτό γιατί σε όσο χαμηλή θερμοκρασία και αν το επιχειρήσετε ο πολύ μεγάλος χρόνος που απαιτείται καταστρέφει τα πέταλα τους και τελικώς, τα περισσότερα είδη, με το που θα τα ακουμπήσετε μετά από ώρες παραμονής στην θερμότητα απλώς θα ...θρυμματιστούν. 3.  Αποξήρανση λουλουδιών με ...πίεση 

Αυτό που θα συμβεί αν π.χ τυχαία ένα πέταλο λουλουδιού ...φυλακιστεί για λίγο καιρό ανάμεσα στις σελίδες ενός χοντρού βιβλίου, μπορείτε να το κάνετε και ...ηθελημένα. 


Ο ιδανικός τρόπος για να αποξηράνετε μεμονωμένα πέταλα λουλουδιών, λουλούδια με μικρό αριθμό και μεγάλα σε μέγεθος πέταλα όπως π.χ πανσέδες. 
Ψεκάστε τα λουλούδια με λακ, τοποθετήστε τα ανάμεσα σε τριπλό χαρτί κουζίνας ή όποιο άλλο είδος απορροφητικού χαρτιού (ώστε να μην λερωθεί το βιβλίο από το χρώμα τους) κλείστε και τοποθετείστε από πάνω ακόμη ένα χοντρό βιβλίο ή οποιοδήποτε βαρύ αντικείμενο. Θα χρειαστούν περίπου 1-3 εβδομάδες, ανάλογα με το είδος και είναι ένας  ...σίγουρος τρόπος αποξήρανσης για "ευαίσθητα" είδη όπως πανσέδες, γλαδιόλες και γενικά λουλούδια με πολύ λεπτά πέταλα, κατάλληλα στην συνέχεια να τα χρησιμοποιήσετε σε κάδρα, για την διακόσμηση κεριών ή αντικειμένων κλπ.  αλλά και φύλλα-κλαδάκια ορισμένων ειδών όπως π.χ η φτέρη. 


4.  Αποξήρανση ...μέσα στο βάζο

Δεν είναι μέθοδος κατάλληλη για όλα τα είδη αλλά π.χ μπουκέτα αποτελούμενα κατά βάση από τριαντάφυλλα, τα γαρύφαλλα όπως και οι ορτανσίες θα αποξηρανθούν ιδιαίτερα πετυχημένα απλώς και μόνο αν αφήσετε το νερό στα βάζα τους να ...εξατμιστεί.


Είναι ένας τρόπος που αποδίδει σε ιδιαίτερα φρέσκα λουλούδια από τα οποία αφού κόψετε το μεγαλύτερο μέρος των κοτσανιών και τα φύλλα, τα τοποθετείτε σε ένα βάζο με 3-4 εκατοστά νερό. Μετά από μερικές μέρες όταν τα λουλούδια ξεκινήσουν να μαραίνονται, ψεκάστε με λακ μαλλιών, μην αλλάξετε ή προσθέσετε νερό και 3-4 μέρες αφ΄ότου το νερό στο βάζο θα έχει εντελώς εξατμιστεί ξαναψεκάστε με λακ τα ...ήδη αποξηραμένα λουλούδια. Ειδικά για τις ορτανσίες, επιλέξτε ένα χαμηλό βάζο-δοχείο, κόψτε σχεδόν ολόκληρο το κοτσάνι και τοποθετείστε τες με τρόπο που ο αέρας να κυκλοφορεί ανάμεσα στα λουλούδια, αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να δημιουργήσετε αποξηραμένα "μπουκέτα" ορτανσίας με πολύ όμορφες και "ζωντανές" αποχρώσεις. 


Και...

*Τις πιο πολλές φορές μας η επιθυμία να αποξηράνουμε κάποια λουλούδια μας δημιουργείται όταν αυτά έχουν ήδη αρχίσει να μαραίνονται στα βάζα μας. Δεν είναι η σωστή επιλογή. Αντίθετα. Όσο πιο φρέσκα είναι τα λουλούδια πριν από την διαδικασία αποξήρανσης, όποιον τρόπο κι αν επιλέξετε, τόσο πιο πετυχημένο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα. Ειδικά για λουλούδια που τα πέταλά τους ανοίγουν έντονα όσο "ωριμάζουν" πχ τριαντάφυλλα, το ομορφότερο αποτέλεσμα θα το έχετε επιλέγοντας μπουμπούκια ή ελαφρά ανοιχτά λουλούδια εκτός βεβαίως κι αν ενδιαφέρεστε να αποξηράνετε πέταλα για χρήση σε κατασκευές, ποτ πουρί κλπ. 


*Συχνά, όταν το αποτέλεσμα της αποξήρανσης λουλουδιών δεν σας ικανοποιεί, δεν σημαίνει πως εσείς κάνετε κάποιο λάθος. Απλώς όχι μόνο το κάθε είδος αλλά και κάθε ποικιλία ίδιου λουλουδιού συμπεριφέρεται πολλές φορές διαφορετικά σε ορισμένες λεπτομέρειες που όμως καθορίζουν την τελική αποξηραμένη του όψη και κάποια είδη απλώς δεν αποξηραίνονται σωστά με κανέναν τρόπο.

*Όσα φύλλα αφήσετε πάνω σε κοτσάνια λουλουδιών που θα αποξηράνετε, ανάλογα με το είδος ίσως αποξηρανθούν το ίδιο "σωστά" ίσως όχι. Ειδικά τα λεπτά φύλλα πολλές φορές κατσαρώνουν και χάνουν το σχήμα τους ακόμη και με την πιο φυσική διαδικασία αποξήρανσης.
Για να διατηρήσετε φύλλα-κλαράκια από κάθε είδους λουλούδια - φυτά όπως π.χ φθινοπωρινά φύλλα με όμορφα χρώματα ο τρόπος είναι να τα βουτήξετε για μερικές μέρες σε διάλυμα νερού και υγρής γλυκερίνης. Δείτε εδώ πως ακριβώς θα το κάνετε.


*Tα αποξηραμένα πέταλα-λουλούδια-φύλλα με την μέθοδο της πίεσης ανάμεσα σε σελίδες βιβλίων, είναι ιδανικά για να διακοσμήσετε την εξωτερική επιφάνεια κάθε είδους κεριού ή να τα χρησιμοποιήσετε ...ως χαρτί εφαρμόζοντας με αυτά τεχνική decoupage πάνω σε χάρτινα ή ξύλινα αντικείμενα. Για να διακοσμήσετε κεριά, θα χρειαστεί απλώς να ζεστάνετε ελαφρά το κερί στο σημείο που θέλετε να κολλήσετε τα λουλούδια-φύλλα με έναν αναπτήρα ή ζεσταίνοντας ένα κουτάλι στην φλόγα και στην συνέχεια ακουμπώντας-πιέζοντας με αυτό τα λουλούδια ή ...σιδερώνοντάς τα πάνω στην επιφάνεια του κεριού με το σίδερο των ρούχων σε χαμηλή θερμοκρασία αφού πριν τοποθετήσετε πάνω από τα λουλούδια μια λαδόκολλα.*Με ολόκληρα ή θρυμματισμένα αποξηραμένα λουλούδια - φυλλαράκια μαζί με επίσης αποξηραμένα κομμάτια φρούτων και μερικές σταγόνες αιθέραιου έλαιου που θα ανακατέψετε-τρίψετε στο μείγμα των λουλουδιών-φρούτων, θα φτιάξετε τα δικά σας αρωματικά ποτ πουρί. 

Όνομα

10 must,8,3D ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΕΣ,2,3D DECOUPAGE,1,αγορές on line,4,αερόστατα από κολοκύθες,1,αλλαγή ταπετσαρίας,3,αλλαγή υφάσματος πολυθρόνας,1,αλλαγή χρήσης αντικειμένων,1,αλόη,1,αλουμινόχαρτο,3,άμμος,4,αμπαλάζ,1,ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ,3,ανακύκλωση,5,ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ,19,ανακυκλώσιμα υλικά,14,αναρριχώμενα φυτά,1,ανθοδέσμες με σφουγγάρι,1,ΑΝΘΡΩΠΟΙ,1,ανοιξιάτικη διακόσμηση,2,αντικέ γραφεία,1,αντικέ έπιπλα,1,αντικέ πίνακες,1,αντικείμενα σχέδια Decoupage,1,αποθήκη,1,αποκριάτικες κατασκευές,6,αποκριάτικες στολές,7,αποκριάτικη διακόσμηση,3,ΑΠΟΚΡΙΕΣ,15,αποξηραμένα λουλούδια,1,αποξηραμένα φρούτα,1,αποξηραμένες κολοκύθες,2,ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ,18,ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΟΠΙΟΥ,1,ασπρόμαυρες διακοσμήσεις,1,αυλές μπαλκόνια σε παραδοσιακό στυλ,1,αφρολέξ,1,βάζα,2,Βασιλικός,1,βάψιμο,1,βάψιμο γενικά,20,βάψιμο γυαλί,3,βάψιμο γυαλιού,1,ΒΑΨΙΜΟ ΕΠΙΠΛΩΝ,68,ΒΑΨΙΜΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ,30,βάψιμο με βερνίκια νυχιών,1,βάψιμο με τεχνοτροπίες,4,βάψιμο μέταλλο,1,βάψιμο μέταλλο σίδερο,1,βάψιμο ξύλου,1,βάψιμο πασχαλινών αυγών,1,βάψιμο πλακάκια,1,βάψιμο τοίχου με σχέδια,2,βάψιμο τσιμεντένιου δαπέδου,1,βάψιμο τσιμέντου,1,βάψιμο υφασμάτων,1,ΒΑΨΙΜΟ-ΧΡΩΜΑΤΑ,12,βιβλία,1,βιβλία ευχών,1,ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ,2,βιβλιοθήκες,9,Βιεννέζικη Ψάθα,2,ΒΙΤΡΩ,2,βιτρώ,1,ΒΟΤΣΑΛΑ,2,βότσαλα,12,Βουκαμβίλια,2,βραχόκηποι,1,βρεφικά αναμνηστικά,1,γάμος βάφτιση,6,ΓΑΜΟΣ-ΒΑΦΤΙΣΗ,12,Γαρδένια,1,γιασεμί,1,ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ,6,ΓΛΑΣΤΡΕΣ,7,γλάστρες,31,γλάστρες με πλακάκια,1,ΓΛΥΠΤΙΚΗ,1,γλυπτική ζωγραφική,1,ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ,2,γραφεία για μικρούς χώρους,1,ΓΡΑΦΕΙΟ,13,γραφείο στο σπίτι,2,γυαλί,17,γυάλινες χριστουγεννιάτικες μπάλες,1,γυαλότουβλα,1,ΓΥΨΟΣ,1,γύψος,3,γυψοσανίδες,1,γωνιακά έπιπλα,1,ΔΑΠΕΔΑ ΒΙΝΥΛΙΟΥ,1,δέρμα,1,διάδρομοι κήπου από παλέτες,1,διακοπές με τροχόσπιτο,1,διακοσμήσεις για την είσοδο του σπιτιού,1,διακοσμήσεις με καναπέδες από παλέτες,1,ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΕΡΙΑ,1,διακοσμήσεις με κεριά,1,διακοσμήσεις με λουλούδια,1,διακοσμήσεις με φυτά,3,διακοσμήσεις σε γκρι χρώμα,1,διακοσμήσεις σε κόκκινο χρώμα,1,διακοσμήσεις σε μπλε πορτοκαλί,1,διακοσμήσεις σε μωβ χρώμα,1,διακοσμήσεις σε παστέλ αποχρώσεις,2,διακοσμήσεις σε πράσινο και ροζ-μωβ,1,ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΩΝ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΕΣ,4,ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ,164,διακόσμηση,1,διακόσμηση βιτρίνας,1,ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ,302,διακόσμηση καθιστικού,18,διακόσμηση καθιστικού σε εθνικ στυλ,1,διακόσμηση κόκκινο,1,διακόσμηση κονσόλες,1,διακόσμηση κουζίνας,18,διακόσμηση κρεβατοκάμαρας,8,διακόσμηση με γωνιακά έπιπλα,1,διακόσμηση με λουλούδια,3,διακόσμηση με πουά,1,διακόσμηση με ταπετσαρία,1,διακόσμηση με φυτά-λουλούδια,1,διακόσμηση μικρών χώρων,1,διακόσμηση παιδικού δωματίου,2,διακόσμηση πιάτου,1,διακόσμηση σαλονιού,21,διακόσμηση σε άσπρο μαύρο γκρι,1,διακόσμηση σε τραπέζια μπουφέδες,1,διακόσμηση σπιτιού,89,διακόσμηση τοίχων,8,διακόσμηση τούρτας,1,διακόσμηση χαλιά,1,διακοσμητικά από πηλό,1,ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ,1,διακοσμητικά μαξιλάρια,4,διακοσμητικά στεφάνια,5,διακοσμητικά στεφάνια από αλουμίνιο,1,ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΣΤΥΛ,35,διακοσμητικά φωτάκια,1,διακοσμητικά φωτάκια από ξερά κολοκύθια,1,διακοσμητικά DIY,1,διακοσμητικά mobiles,1,διακοσμητικός κανόνας 60-30-10,1,διαμόρφωση γραφείου,2,ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΗΠΟΥ,18,διαμόρφωση κήπου,2,διαμόρφωση μικρού μπαλκονιού,2,διαμόρφωση μικρών σπιτιών,1,διαμόρφωση μικρών χώρων,1,διαμόρφωση παραθαλάσσιων σπιτιών,1,διαμόρφωση χώρου για νηπιαγωγεία παιδικούς σταθμούς,1,ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ-ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ,160,διάτρητοι πίνακες,1,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,1,ΔΙΑΦΟΡΑ Εποχιακά,6,διαχωριστικά χώρου,1,ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑ,1,διοράματα,1,εδαφοκάλυψη κήπων,2,έθνικ διακοσμήσεις,7,ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ,1,είδος χρώματος ανά υλικό,1,ΕΙΣΟΔΟΣ,1,εξοχικό,4,έξυπνες λύσεις για μικρούς χώρους,1,ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ,139,ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ,1,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ,4,επαγγελματικοί χώροι,2,ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ,1,ΕΠΙΠΛΑ,55,έπιπλα από βαρέλια,2,ΕΠΙΠΛΑ ΑΠΟ ΠΑΛΕΤΕΣ,10,έπιπλα από παλέτες,7,έπιπλα από παλιά παράθυρα-πόρτες,1,ΕΠΙΠΛΑ ΚΗΠΟΥ,1,έπιπλα κουζίνας,2,έπιπλα μπάνιου,1,ΕΠΙΠΛΑ RATTAN,1,επισμάλτωση μπανιέρας,1,ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ,1,ΕΠΟΧΙΑΚΑ,5,έτοιμα καλύμματα επίπλων,1,έτοιμος πηλός,7,εύκαπτη πέτρα-πλακάκι,1,ΕΥΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,44,εύκολες κατασκευές για στεφάνια,1,ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ,8,ζωγραφική σε έπιπλα,1,ζωγραφική σε πέτρες,3,ηλιακά φωτιστικά,7,ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΗΠΟΥ,12,ημερολόγιο κήπου,2,ημερολόγιο κήπου για Οκτώβριο,1,ημερολόγιο κήπου Νοέμβριος,1,ΘΑΛΑΣΣΟΞΥΛΑ,4,θαλασσόξυλα,13,ιδέες βάψιμο,7,ιδέες για βάψιμο επίπλων,2,ιδέες για βεράντες,1,ιδέες για διαδρόμους μονοπάτια κήπου,1,ιδέες για διαμόρφωση κήπου,1,ιδέες για δώρα σε μετρητά,1,ιδέες για έθνικ διακοσμήσεις,1,ιδέες για έπιπλα ως διαχωριστικά,1,ιδέες για καλύμματα επίπλων,1,ιδέες για κήπο μπαλκόνι,1,ιδέες για κιόσκια σε κήπους αυλές,1,ιδέες για κρεμαστές γλάστρες,1,ιδέες για μεγάλα μπαλκόνια,1,ιδέες για μικρά μπάνια,1,ιδέες για μικρούς κήπους αυλές,1,ιδέες για μπαλκόνια,3,ιδέες για να φτιάξετε κεφαλάρια,3,ιδέες για παιχνιδοκατασκευές,1,ιδέες για παρτέρια,4,ιδέες για πολύχρωμες κουζίνες,1,ιδέες για ραφιέρες,1,ιδέες για στόλισμα βασιλόπιτας,1,ιδέες για στολισμό καλοκαιρινής βιτρίνας,1,ιδέες για τεχνοτροπίες τοίχου,2,ιδέες για την είσοδο χωλ,2,ιδέες για τούρτες γενεθλίων,1,ιδέες για φυτά εσωτερικού χώρου,2,ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα,1,ιδέες για ψηφιδωτά σε κήπο,1,ιδέες για decoupage,1,ιδέες για Diaper Cakes,1,ιδέες διακόσμησης πιάτου,1,ιδέες διαμόρφωσης κήπου,2,ιδέες έπιπλα,21,ιδέες επίπλωσης AirBNB,2,ιδέες κατασκευές για χριστουγεννιάτικα μπαζάρ,1,ιδέες λύσεις για μικρά καθιστικά,2,ιδέες με πουά υφάσματα,1,ιδέες συνθέσεις με παχύφυτα,1,ΙΔΕΕΣ-ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΕΠΙΠΛΩΝ,3,ΙΚΕΑ,53,ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΠΙΤΙΑ,1,ΚΑΔΡΑ,1,κάδρα,23,κάδρα από αλουμινόχαρτο,1,ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ,63,καθρέφτες,10,καθρέφτες με θαλασσόξυλα,1,κάκτοι,2,Καλαγχόη,1,καλάθια από κουρελάκια,1,καλάθια με σκοινί,1,καλάμι,3,καλαμωτές,1,καλέντουλα,1,καλλιτεχνικές κατασκευές από πέτρες και βότσαλα,1,ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ,73,καλοκαιρινά τραπέζια,1,καλοκαιρινά χαλάκια εισόδου,1,καλοκαιρινές ιδέες για κάδρα,1,καλοκαιρινές κατασκευές,35,ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ,41,καλοκαιρινή διακόσμηση,21,ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΕΠΙΠΛΩΝ,1,καλύμματα επίπλων,4,κάμπινγ,2,καναπέδες,8,καναπέδες από παλέτες,2,καπέλα μινιατούρες,1,καρούλια καλωδίων,1,ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΙΚΕΑ,1,κατασκευέ από σκοινί,1,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,180,κατασκευές από ανακλυκλώσιμα υλικά,2,κατασκευές από ανακυκλώσιμα υλικά,1,κατασκευές από βαρέλια,2,κατασκευές από καφάσια,1,κατασκευές από κολοκύθες,6,κατασκευές από κονσερβοκούτια,3,κατασκευές από κουτάκια αναψυκτικών,1,κατασκευές από λάστιχα αυτοκινήτων,1,κατασκευές από μεταχειρισμένα παλιά αντικείμενα,1,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΠΑΛΕΤΕΣ,18,κατασκευές από παλέτες για καταστήματα,1,κατασκευές από παλιά παράθυρα-πόρτες,1,κατασκευές από ρολό χαρτιού,1,κατασκευές από συρτάρια,1,κατασκευές για κατοικίδια,2,κατασκευές για κατοικίδια από παλέτες,1,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ,36,κατασκευές για παιδικές κουζίνες,1,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ,51,καΤασκευές επίπλων,1,κατασκευές εφαρμογές πατητής τσιμεντοκονίας,1,κατασκευές κεριά,12,κατασκευές κήπος,27,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΗΠΟΥ,1,κατασκευές με βότσαλα,4,κατασκευές με βότσαλα πέτρες,2,κατασκευές με γλάστρες,1,κατασκευές με γυαλότουβλα,1,κατασκευές με γύψο,3,κατασκευές με γυψοσανίδα,1,κατασκευές με δαντέλες σεμέν,1,κατασκευές με διάτρητα πάνελ,1,κατασκευές με έτοιμο πηλό,4,κατασκευές με θαλασσόξυλα,2,κατασκευές με καλάμια,1,κατασκευές με καλούπι,1,κατασκευές με κεραμίδια,3,κατασκευές με κονσερβοκούτια,1,κατασκευές με κορμούς,1,κατασκευές με κουκουνάρια,2,κατασκευές με κουμπιά,1,κατασκευές με κοχύλια,1,κατασκευές με λινάτσα,1,κατασκευές με μπουκάλια,3,κατασκευές με ξυλάκια χειροτεχνίας,1,κατασκευές με πλακάκια,1,κατασκευές με σεμέν δαντέλες,5,κατασκευές με σκοινί,3,κατασκευές με σπιρτόκουτα,1,κατασκευές με σύρμα,4,κατασκευές με ταπετσαρία,1,κατασκευές με τσιμέντο,8,κατασκευές με τσιμεντόλιθους,1,κατασκευές με υγρό γυαλί,3,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΥΦΑΣΜΑ,37,κατασκευές με φελιζόλ,2,κατασκευές με φελλό,1,κατασκευές με φύλλα,1,κατασκευές με χαλίκι,1,κατασκευές με χαρτί,36,κατασκευές με χαρτί εφημερίδας,1,κατασκευές με χάρτινες αυγοθήκες,1,κατασκευές παγκάκια με τσιμεντόλιθους,1,κατασκευές ρολόγια τοίχου,1,κατασκευές τύπου βιτρώ,1,κατασκευές ψηφιδωτά,1,κατασκευές mobiles,2,κατασκευή αντικέ κάδρα,1,κατασκευή βάσης για κρεμαστής γλάστρας,1,κατασκευή μπωλ από φύλλα,1,κατασκευή παζλ με φωτογραφίες,1,κατασκευή παιδικά κουκλόσπιτα,1,κατασκευή ραφιών από κορνίζες,1,κατασκευή σίτας,1,κατασκευή υφασμάτινων καλαθιών,1,κατασκευή φωτιζόμενο τραπεζάκι,1,κατασκευή φωτιστικών,1,κατασκευή χιονονιφάδες,1,κατασκευή χτιστού καναπέ,1,κατασκευή diaper cake,1,κατασκευή diy μελωδών,1,κατασκευή fairy gardens,1,ΚΑΦΕ,1,ΚΕΑ,1,Κέντια,1,κεραμίδια,3,κεραμική,1,κερί,11,ΚΕΡΙΑ,14,κεριά,11,κεριά σιτρονέλας,1,κεφαλάρια,7,ΚΗΠΟΣ,82,κήπος,25,ΚΗΠΟΥΡΙΚΗ,214,κηπουρική,30,κηπουρική για παιδιά,1,κηρομπογιές,1,κηροπήγια,6,κηροπήγια από κερί,1,κίτρινοι καναπέδες,1,κλασσικό στυλ,1,κολοκύθες,10,ΚΟΜΟΔΙΝΑ,2,κομοδίνα,5,κονσερβοκούτια,5,ΚΟΥΖΙΝΑ,44,κουζίνα,1,κούκλες από ξερές κολοκύθες,1,κουκλόσπιτα,2,κουκουνάρια,4,κουμπιά,1,κουνουπιέρες,1,ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ,1,κουρτίνες,15,κουρτίνες ρόμαν,2,κουρτίνες χωρίς ράψιμο,1,κουρτινόξυλα,1,κοχύλια,5,κρακελέ,2,κρεβάτια,3,κρεβατοκάμαρες έθνικ,1,κρέμασμα κάδρων,1,ΚΡΕΜΑΣΤΡΕΣ ΤΟΙΧΟΥ,1,κρεμάστρες τοίχου,3,Κρότωνας,1,ΚΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ,1,ΚΩΝΟΦΟΡΑ,1,ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΟΣ,3,ΛΕΥΚΟΙ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ,2,λινάτσα,4,λουλούδια σε βάζα,1,μαγνητικοί πίνακες,1,ΜΑΚΡΑΜΕ,3,μαξιλάρια,18,μαξιλάρια πατώματος,1,Μάρτης,1,μαύρο,1,μαυροπίνακες,5,μελωδοί,1,ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ,1,Μεσογειακό Στυλ,1,μετακόμιση,1,μεταλλικά έπιπλα,1,μεταφορά εικόνας,1,ΜΙΑ ΦΟΡΑ & ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ,1,ΜΙΚΡΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ,6,ΜΙΚΡΟΙ,1,ΜΙΚΡΟΙ ΧΩΡΟΙ,114,μινιατούρες για νεραϊδόκηπους,1,μοντέρνα έπιπλα από παλέτες,1,μοντέρνο στυλ,9,ΜΠΑΛΚΟΝΙ,24,μπαμπού,1,ΜΠΑΝΙΟ,24,μπάνιο,1,μπατίκ υφάσματα,1,μπλε,2,Μποέμ,1,μπωλ από ρολό χαρτιού,1,μωβ,1,ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΤΥΛ,1,ΝΕΑΝΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ,4,νεραγκούλες,1,νεραϊδόσπιτα,1,ΝΗΣΙΔΕΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ,1,νησιώτικο στυλ,1,νοικοκυριό,2,Ντίνα Νικολάου,1,ντουλάπες,1,ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ,1,ξερές κολοκύθες,1,ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ,111,ξύλινα βαρέλια,2,ξύλινα κιβώτια,1,ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ,1,ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΑ,1,ξύλο,43,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ,78,οδηγίες κατασκευής κεριών,1,οδηγίες κηπουρικής για Ωραιόφυλλο,1,οδηγίες φροντίδας για Βουκαμβίλια,2,ΟΔΗΓΟΙ ΑΓΟΡΑΣ,43,ΟΔΗΓΟΣ για παλαίωση επίπλων,1,ΟΔΗΓΟΣ για camping στην Ελλάδα,2,ΟΔΗΓΟΣ κατασκευής για ΠΟΥΦ,1,οδηγός κατασκευής patchwork,1,ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ,3,οικολογικές πλαστελίνες,1,οργάνωση,24,οργάνωση χώρων εργασίας,1,ΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ,28,πάγκοι εργασίας,1,παζλ,1,ΠΑΙΔΙ,1,παιδικά αναμνηστικά,1,παιδικά αποτυπώματα,1,παιδικά γραφεία,2,ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,33,παιδικές κατασκευές,13,παιδικές κατασκευές από αυγοθήκες,1,παιδικές κατασκευές με χαρτί,1,παιδικές κουζίνες από χαρτόκουτα,1,ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ,1,παιδική πισίνα παιχνίδι,1,ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ,36,παιχνιδοκατασκευές,5,παλαίωση επίπλων,2,ΠΑΛΕΤΕΣ,33,ΠΑΛΙΑ ΑΘΗΝΑ,1,παλιά συρτάρια,1,παλιές ραπτομηχανές,1,ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ,1,παπουτσοθήκες,1,παραβάν,1,παρτέρια,7,παρτέρια σπιράλ,1,παστέλ,1,ΠΑΣΧΑ,43,πάσχα,21,πασχαλινά αβγά οικολογικό βάψιμο,1,πασχαλινά αυγά,6,ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΚΑΛΑΘΙΑ,1,πασχαλινά στεφάνια,2,πασχαλινά Bazaar,1,πασχαλινά Bazaar πασχαλινές κατασκευές,1,ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,24,πασχαλινές κατασκευές,2,ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΛΑΜΠΑΔΕΣ,1,πασχαλινές λαμπάδες,2,ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ,3,πασχαλινή διακόσμηση,10,πασχαλινή διακόσμηση βιτρίνας,1,πασχαλινό αμπαλάζ,1,πασχαλινό τραπέζι,4,πατητή τσιμεντοκονία,1,ΠΑΤΙΝΑ,1,πατίνα,1,πάτσγουορκ,1,παχύφυτα,7,πέργκολες,2,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,3,πέτρα,5,πέτρινα κιόσκια,1,πηλός,18,πιάτα με decoupage,1,πίνακες ανακοινώσεων,1,πίνακες κάδρα από βότσαλα,1,πλακάκια,10,πλεχτά από χαρτί εφημερίδας,1,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,1,πολλαπλασιασμός με μοσχεύματα,1,ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ,1,πολυθρόνες,3,πορομπετόν,3,πόρτες,2,ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΠΟΣΟ,21,ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΠΟΣΟ...,6,πουφ,1,πράσινο της ελιάς,1,προβλήματα υγρασίας,1,προζύμι,1,προστασία επίπλων,1,ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΦΥΤΩΝ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ,1,προστατευτικές μάσκες DIY,1,πρωτομαγιάτικα στεφάνια,4,πως θα αποξηράνετε λουλούδια,1,πως θα αποξηράνετε φρούτα,1,πως θα προσθέσετε χρώμα στο σπίτι,1,πως θα φτιάξετε αντικουνουπικά κεριά,1,πως θα φτιάξετε κάλυμμα καλοριφέρ καλοριφέρ,1,πως θα φτιάξετε κεριά,1,πως θα φτιάξετε κουρτίνες,1,πως θα φτιάξετε μαξιλάρια,1,πως θα φτιάξετε μαξιλάρια χωρίς γάζωμα,1,πως θα φτιάξετε πλαστελίνες,1,πως θα φτιάξετε τραπέζια από παλέτες,1,πως θα φτιάξετε Diaper Cakes,1,πως θα φτιάξω,9,ΡΑΠΤΙΚΗ,16,ραπτική,9,ράφια,12,ραφιέρες βιβλιοθήκες από παλέτες,1,ράψιμο μαξιλαριών,3,ριγέ,2,ρολόγια τοίχου,3,ΣΑΛΟΝΙ,3,ΣΑΛΟΝΙ ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ,1,ΣΑΛΟΝΙ-ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ,90,σαπούνι,1,σεμέν-δαντέλες,11,Σεφλέρα,1,σιδερώστρες,1,σιδερώστρες για μικρούς χώρους,1,σκάλες,1,σκαλιστά βάζα από πηλό,1,Σκανδιναβικό στυλ,13,σκελετοί για στεφάνια,1,ΣΚΙΑΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩ ΧΩΡΩΝ,1,σκοινί,16,Σπαθίφυλλο,1,σπιρτόκουτα,2,σπιτάκια μινιατούρες,1,ΣΠΙΤΙ-ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ,26,ΣΠΙΤΙΑ COB,1,σπιτικά αναψυκτικά,1,σπιτικές μαρμελάδες,1,σπιτικό ψωμί,1,ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ,19,στολίδια με ζύμη σόδας,1,στολισμός για μπαλκόνια,1,ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΔΕΝΤΡΟΥ,1,Στρελίτζια,1,συλλογές αντικειμένων,1,συμβουλές για αλλαγή γλάστρας,1,συμβουλές για κομμένα λουλούδια,1,συμβουλές για Λεβάντα,1,συμβουλές για παχύφυτα,1,συμβουλές κηπουρικής για Βασιλικό,1,συμβουλές κηπουρικής για Γαρδένια,1,συμβουλές κηπουρικής για κάκτους,1,συμβουλές κηπουρικής για Πουλί του Παραδείσου,1,συμβουλές κηπουρικής φτέρη,1,συμβουλές φροντίδας για Γιασεμί,1,συνθέσεις λουλουδιών,1,συνθέσεις με επιπλέοντα κεριά,1,συνθέσεις με καρπούς φρούτα,1,ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΓΚΑΖΟΝ,1,σύρμα,5,συρμάτινες κατασκευές,1,σφουγγάρια ανθοδετικής,1,σχέδια για ψηφιδωτά,1,σωστό πότισμα,1,ταινίες Led,2,ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ,1,ταπετσαρίες,1,τάρτες,1,ΤΕΧΝΗ,7,ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΑΛΑΙΩΣΗΣ,70,τεχνικές παλαίωσης,9,τεχνική μεταφοράς εικόνας,1,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,3,τεχνοτροπίες,3,ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ,16,ΤΖΑΚΙ,2,τζάκι,7,ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΤΟΥ ΜΗΝΑ,12,ΤΟ ESHOP ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ,7,τραπεζάκια σαλονιού,9,ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ,18,τραπεζαρίες για κήπο μπαλκόνι,1,τραπέζια,3,τραπέζια από παλέτες,1,ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ,1,τροχόσπιτα,1,τσιμέντο,13,τσιμεντόλιθοι,5,τσόχα,5,υγρό γυαλί,5,ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ,43,ύφασμα,43,υφάσματα επίπλωσης,1,φελιζόλ,4,φελλός,2,φθινοπωρινές ανθοδέσμες,1,φθινοπωρινή διακόσμηση,11,Φίκος,1,φλοράλ,1,ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ,1,ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΣΠΙΤΙ,4,φροντίδα κάκτοι,1,φροντίδα κατοικίδιων,1,ΦΤΙΑΞΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ...ΚΟΥΖΙΝΑ,46,φύλλα,5,φυσικά υλικά,1,φυτά,175,ΦΥΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ,1,φυτά εσωτερικού χώρου,6,φυτά σε γυάλες,2,φωτισμός εξωτερικών χώρων,1,φωτισμός εσωτερικών χώρων,2,φωτισμός με ταινίες Led,1,ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ,2,φωτιστικά,32,φωτιστικά από θαλασσόξυλα,1,φωτιστικά από κληματόβεργες,1,φωτιστικά από μπουκάλια,1,φωτιστικά με σκοινί,1,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,4,φωτογραφίες,5,ΧΑΛΙΑ,5,χαλιά,17,ΧΑΛΙΑ ΣΙΣΑΛ,1,ΧΑΡΤΕΣ,1,χαρτί,45,ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ,3,ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΚΕΡΙΑ,15,χειροποίητα σαπούνια,2,χειροποίητα στολίδια,1,χειροποίητες μινιατούρες σπιτιών,1,ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΚΑ,1,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ,111,χριστουγεννιάτικα γούρια,1,χριστουγεννιάτικα δέντρα,1,χριστουγεννιάτικα κρεμαστά διακοσμητικά,1,χριστουγεννιάτικα στεφάνια,1,χριστουγεννιάτικα bazaar,1,χριστουγεννιάτικα led,1,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ,34,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,99,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΜΠΑΛΕΣ,1,χριστουγεννιάτικες συνθέσεις,1,χριστουγεννιάτικες χιονονιφάδες,1,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ,53,χριστουγεννιάτικη διακόσμηση,3,χριστουγεννιάτικη συνταγή για ψωμί,1,χριστουγεννιάτικο αμπαλάζ,1,χριστουγεννιάτικο αμπαλάζ για μπουκάλια,1,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ,7,χριστουγεννιάτικο τραπέζι,3,χριστουγεννιάτικοι χιονάνθρωποι,1,χριστουγεννιάτικος στολισμός κήπου,1,χρώμα,2,χρώμα μαυροπίνακα,2,χρώμα σπρέϊ,1,χρώματα για κατασκευές,1,χρώματα κιμωλίας,20,χρώματα σπρέϊ,1,χρώματα σπρέϋ,1,ΧΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ,83,χτιστές κατασκευές για το μπάνιο,1,χτιστοί καναπέδες για κήπο μπαλκόνι,1,ΧΩΛ-ΕΙΣΟΔΟΣ,8,χωριάτικο στυλ,2,χώροι για παιδικές δραστηριότητες,1,ψάθα,6,ΨΑΘΙΝΑ ΧΑΛΙΑ,1,ψηφιδωτά,15,ψηφιδωτά νούμερα για διεύθυνση σπιτιού,1,Ωραιόφυλλο,1,AirBNB,4,Aithrio.com,2,Annie Sloan,10,anysticker,1,ART,10,avramis,1,bar,1,Bohemian,5,boho style,12,camping,4,camping στην Ελλάδα,2,Chalk of the Town,1,chalk paint,1,christmas,147,christmas 2021,162,collage,1,country στυλ,3,Covid19,9,CUCCI,1,Deco Tip,1,DECOUPAGE,27,decoupage αυγά χωρίς κόλλα,1,decoupage γενικά,4,decoupage με ύφασμα,1,decoupage σε έπιπλα,2,decoupage σε τσάντες παπούτσια,2,DESIGN,8,DESIGN IS THIS,1,diaper cakes,1,DIY,179,DIY ΕΠΙΠΛΑ,90,DIY έπιπλα,29,DIY ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ,28,DIY χαλιά,4,DIY-ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,546,Driftwood Art,2,DRIVE&LISTEN,1,Easy DIY,47,ektorp,1,ESHOPS,4,ethnic στυλ,13,fairy gardens,3,fairy lights,1,faiy gardens,1,Fallingwater,1,floral,2,FOOD ARTIST,1,food plating,1,GAMES,1,GARDEN,1,Garden Answer,1,graffiti,2,HOME TOUR,106,HOME TOURS,110,Hundertwasser,1,ikea,52,illustradays,1,inart,1,instagram,23,INSTAGRAM HOMES,22,INTERNET,1,JAPANDI,1,KOYZINA,2,laminate,1,led,2,ledokosmos,1,LEGO,2,leroy merlin,5,loft,1,marble ideas,1,minimal στυλ,1,nautical στυλ,2,oikianet.gr,1,pakketo.com,1,Paper Wicker,1,patchwork,3,pets,3,pour painting,1,powertex,2,praktiker,4,proofing hyperstone,1,quilting,2,recycle,8,resin,2,retro,2,reuse,38,Royal Design Studio,5,RUSTIC,1,s,1,sgraffito,1,shabby chic στυλ,2,Soulouposeto,1,stencils,12,Strelitzia,1,SUPER MARKETS ΑΓΟΡΕΣ ONLINE,1,terrarium,2,TikTok,1,Valentine's Day,1,video,3,videos,71,vintage,6,vintage κουζίνες,3,vintage στυλ,14,WALL ART,1,wall decoration,1,WALL MURALS,1,wall&design.gr,1,WEB,5,windowswap,1,xinara house,1,
ltr
item
SOULOUPOSETO: Πως θα αποξηράνετε λουλούδια για διακόσμηση και κατασκευές
Πως θα αποξηράνετε λουλούδια για διακόσμηση και κατασκευές
Bήμα-βήμα η διαδικασία για να αποξηράνετε λουλούδια με διαφορετικούς τρόπους, ανάλογα με το κάθε είδος
https://1.bp.blogspot.com/-xhWSjUHmHvc/YVrD80kxK_I/AAAAAAACVrw/piaMfuGE8tA0aEtqJ5fK0Fw_Kz_wEvduQCLcBGAsYHQ/diy-apoksiramena-loyloydia.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-xhWSjUHmHvc/YVrD80kxK_I/AAAAAAACVrw/piaMfuGE8tA0aEtqJ5fK0Fw_Kz_wEvduQCLcBGAsYHQ/s72-c/diy-apoksiramena-loyloydia.jpg
SOULOUPOSETO
https://www.soulouposeto.gr/2021/10/diadikasia-tropoi-gia-na-apoxhranete-fysika-louloudia.html
https://www.soulouposeto.gr/
https://www.soulouposeto.gr/
https://www.soulouposeto.gr/2021/10/diadikasia-tropoi-gia-na-apoxhranete-fysika-louloudia.html
true
4011188418940387580
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content