Εξαιρετική διαμόρφωση σε διαμέρισμα 25τμ

HOME TOUR σε διαμέρισμα 25τμ

Ως "Βασίλισσα των μικρών χώρων", όπως συχνά αποκαλείται, η φημισμένη σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων Marianne Evennou πραγματικά ...μεγαλουργεί και κατά την ανακαίνιση του συγκεκριμένου διαμερίσματος μόλις 25τμ.

Ο τρόπος που ένα φοιτητικό στούντιο με έναν ενιαίο χώρο, μετατράπηκε σε ένα εξαιρετικής αισθητικής δυάρι είναι πραγματικά υποδειγματικός.
Εσωτερικά χωρίσματα από γυψοσανίδα στα οποία έχουν ενσωματωθεί αποθηκευτικοί χώροι και διαχωριστικά με τζάμι χωρίζουν το καθιστικό, το υπνοδωμάτιο και την κουζίνα δημιουργώντας ένα εξαιρετικά "ζεστό" αλλά και απόλυτα λειτουργικό σπίτι σε μόλις 25τμ.

Οι χρωματικές επιλογές του μπλε-ραφ σε συνδυασμό με λευκό, μαύρο και υφασμάτινες κυρίως λεπτομέρειες σε πιο ζεστές αποχρώσεις όπως και τα Ethnic στοιχεία σε Ασιατικό ύφος συμβάλλουν εξίσου στην γενική αισθητική του σπιτιού, που διακρίνεται για το πολύ ιδιαίτερο και εκπλεπτυσμένο ύφος του χωρίς ταυτόχρονα η διαμόρφωσή του να περιλαμβάνει ούτε ένα εξεζητημένο - πολυτελές στοιχείο.

Ανεξάρτητα από τις επιμέρους διακοσμητικές επιλογές, που είναι θέμα προσωπικής επιλογής, πρόκειται για μια γενική εσωτερική διαμόρφωση πολύ ιδιαίτερη και λειτουργική που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε ενιαίο χώρο λίγων τμ όπως και σε φοιτητικά σπίτια,  ενοικιαζόμενα καταλύματα κλπ