7 Διαχρονικά Έπιπλα - Είδη Σπιτιού πάντα στην Μόδα και ταιριαστά με κάθε Στυλ

Θα είναι πάντα ...ΜόδαΔιαχρονικά Έπιπλα και Είδη Σπιτιού που θα είναι πάντα στην Μόδα και κυρίως ταιριαστά με κάθε διακοσμητικό στυλαπό το εντελώς ή απλώς κλασσικό έως το απολύτως μοντέρνοανάλογα με τους μεταξύ τους συνδυασμούς και τα συμπληρωματικά έπιπλα - αντικείμενα που θα τοποθετηθούν στον ίδιο χώρο. 


Λευκοί - Μπεζ Καναπέδες
leykoi-kanapedes
diaxronika-epipla-leykoi-kanapedes

To έπιπλο που φεύγει από το σπίτι μόνο όταν πια έχει ...διαλυθεί από την χρήση :)
Από τα κομμάτια που προσαρμόζονται πανεύκολα σε κάθε διακοσμητικό στυλ, χρωματικά μπορούν να αλλάξουν εντελώς όψη ανάλογα με τα υπόλοιπα υφασμάτινα στοιχεία που θα τα πλαισιώσετε, ενώ ταυτόχρονα ένας λευκός καναπές "φωτίζει" τόσο μικρά όσο και μεγαλύτερα σαλόνια-καθιστικά και δημιουργεί πάντα, με όποιο τρόπο και αν τον αξιοποιήσετε, πολύ όμορφους χώρους.    


Λινές Κουρτίνες

lines-kourtines
Το Νο1 από άποψη αισθητικής και διαχρονικότητας σε κουρτίνες.
Οι λινές ή τύπου λινές κουρτίνες (γάζα) με την ίδια ευκολία ταιριάζουν σε κάθε χώρο-δωμάτιο, ανεξάρτητα από την χρήση του και το στυλ διακόσμησής του, ενώ με μια τρέσα ή φάσα από χοντρό βαμβακερό ύφασμα, σενίλ ή και βελούδο θα τις ανανεώσετε και θα τις συνδυάσετε ακόμη πιο πολύ χρωματικά με τον χώρο. 

Κλασσικές Τραπεζαρίες

diaxronikes-klassikes-rotontes
diaxronikes-klassikes-trapezaries
Κλασσικά μασίφ τραπέζια ροτόντες αλλά και παραλληλόγραμμα, οβάλ  ή τετράγωνα κάθε μεγέθους. 
Μπορούν να βρουν την θέση τους ακόμη και σε τραπεζαρίες ιδιαίτερα μοντέρνου ύφους και να συνδυαστούν το ίδιο όμορφα με καθίσματα κάθε τύπου,  όχι απαραίτητα ομοιόμορφα τόσο μεταξύ τους όσο και με το τραπέζι.  

Λευκές Συνθέσεις 
 Ραφιέρες - Βιβλιοθήκες

leyka-syntheta-vivliothikes
leykh-synthesh-toixou-ikea
Η αλήθεια είναι πως κληρονομήσαμε από γιαγιάδες-μαμάδες ...ασήκωτα ξύλινα σύνθετα-βιβλιοθήκες και θα παραδώσουμε στους επόμενους mdf και ...οδηγίες συναρμολόγησης :)
Πάντως κάθε τύπου λευκή σύνθεση - βιβλιοθήκη - ραφιέρα, ανεξάρτητα από το μέγεθος και την χρήση της, έχει ήδη καταγραφεί στα σύγχρονα "διαχρονικά" κομμάτια αφού με την ίδια ευκολία μπορεί να τοποθετηθεί σε κάθε χώρο όποιου στυλ και απόχρωσης και αν είναι τα υπόλοιπα έπιπλα. Στα μεγάλα συν, ειδικά των μεγάλου όγκου τέτοιων επίπλων, ότι το λευκό περνά σχετικά ...απαρατήρητο χωρίς να φορτώνει και να ...πνίγει αισθητικά τον χώρο όπως αντίστοιχου μεγέθους σκούρα ξύλινα έπιπλα. 

Γυάλινα Διακοσμητικά Αντικείμενα

gyalina-diakosmhtika-antikeimena
Βάζα, κηροπήγια, μπωλ και κάθε τύπου γυάλινο διαφανές αντικείμενο, αποκλείεται να μην βρει την θέση του σε ένα σημείο όποιου στυλ και ...εποχής και αν είναι διακοσμημένο το σπίτι.
Όσο πιο παλιά τόσο πιο σημαντική και η ουσιαστική και η αισθητική τους αξία και ο καλύτερος τρόπος για να τα αναδείξετε είναι να τα τοποθετήσετε συγκεντρωμένα ανάλογα με το μέγεθος και την χρήση τους.  

Κλασσικοί Πολυέλαιοι

diakosmhseis-me-klassikous-polyelaious
diakosmhseis-me-klassikous-palious-polyelaious
Εκτός των άλλων, διαχρονικά υπήρξαν και θα συνεχίζουν να είναι η πιο μοδάτη τάση για κεντρικά φωτιστικά σε χώρους μοντέρνας διακόσμησης.
Μπορούν να τοποθετηθούν όχι μόνο στο σαλόνι-τραπεζαρία όπως παλιότερα, αλλά και στην κρεβατοκάμαρα ακόμη και στην κουζίνα σας, δημιουργώντας ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, απόλυτα ταιριαστό αισθητικά σε όποιο στυλ και αν είναι διαμορφωμένος ο χώρος. 

Λευκά σερβίτσια

diaxronika-leyka-servitsia-faghtou
Με εντελώς απλό ή πιο ...βαρύ αντικέ σχέδιο, από κεραμικό ή αυθεντική πορσελάνη, τα λευκά σερβίτσια ανήκουν στα πιο διαχρονικά είδη σπιτιού που θα σας επιτρέψουν να χρησιμοποιήσετε όποιες άλλες αποχρώσεις θέλετε σε υφάσματα - συμπληρωματικά στοιχεία στο στρώσιμο τόσο του καθημερινού τραπεζιού όσο και σε πιο ξεχωριστές περιστάσεις.
Αν έχετε μόνο ορισμένα κομμάτια αυτού του τύπου πχ μόνο ρηχά πιάτα, στην αγορά θα βρείτε ταιριαστά κομμάτια για να τα συνδυάσετε και να ολοκληρώσετε ένα σερβίτσιο όχι αποκλειστικά ομοιόμορφο, μια επιλογή που επίσης διαχρονικά είναι ιδιαίτερα ...σικάτη. 

Υφαντά - Μάλλινα Χαλιά - Κιλίμια

diakosmhseis-me-yfanta-xalia-kilimia
diakosmhseis-me-yfanta-mallina-polyxrwma-xalia
Θα προσθέσουν ζεστασιά και ...χρώμα σε όποιο χώρο και αν τα τοποθετήσετε και θα δέσουν ιδανικά τόσο με κλασσικά όσο και πολύ πιο μοντέρνου σχεδιασμού έπιπλα.
Τα χαλιά, γενικά, όπως και τα φωτιστικά ανήκουν στα στοιχεία που μπορούν να διαφοροποιούνται εντελώς από όλα τα υπόλοιπα έπιπλα-αντικείμενα που βρίσκονται στον ίδιο χώρο αρκεί βεβαίως να είναι ταιριαστά μόνο μεταξύ τους. Έτσι είναι σχετικά εύκολο να συνδυάσετε ένα υφαντό ή μάλλινο χαλί όπως και ένα κιλίμι σε χρωματισμούς που σας αρέσει σε κάθε χώρο.