Ιδέες χριστουγεννιάτικου στολισμού με φωτάκια μπαταρίας

Στολίστε με led μπαταρίαςTα φωτάκια είναι ασφαλώς ο πρωταγωνιστής της γιορτινής διακόσμησης αφού και από μόνα τους αρκούν για να δημιουργήσουν χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα σε οποιοδήποτε σημείο τα τοποθετήσετε και τα led μπαταρίας, που τα τελευταία χρόνια θα βρείτε στην αγορά σε πολύ μεγάλη ποικιλία τύπων-σχεδίων, σας δίνουν την δυνατότητα να στολίσετε όχι μόνο σημεία που πιθανόν δεν υπάρχει μπρίζα αλλά κυρίως μικρές και μεγαλύτερες συνθέσεις χωρίς ούτε η παροχή αλλά ούτε και τα αντιαισθητικά καλώδια να είναι πλέον πρόβλημα.

Ειδικά ο τύπος led μπαταρίας με χάλκινο καλώδιο (copper led) είναι πραγματικά ένα πολύτιμο ...εργαλείο χριστουγεννιάτικου στολισμού, ακριβώς λόγω του πόσο διακριτικό είναι το καλώδιο-σύρμα τους και που ακόμη και αυτό μπορεί να λειτουργήσει διακοσμητικά. Led μπαταρίας θα βρείτε σχεδόν σε όλα τα καταστήματα που διαθέτουν και τα κλασσικά φωτάκια και σε διάφορους τύπους-σχέδια-μήκος και ένταση φωτεινότητας, ώστε να επιλέξετε τα καταλληλότερα ανάλογα με τον τρόπο που θα τα χρησιμοποιήσετε. Δείτε ενδεικτικά εδώ.

Μοναδικό τους μειονέκτημα ότι η ισχύς της μπαταρίας φυσικά δεν κρατά ...για πάντα, έτσι όσο αυτή εξασθενεί αντίστοιχα μειώνεται και η έντασή τους. Χρησιμοποιείστε μπαταρίες καλής ποιότητας και να θυμάστε να τα σβήνετε στην διάρκεια της ημέρας.
  
Δημιουργείστε πραγματικά καλαίσθητες και ιδιαίτερες επιτραπέζιες διακοσμήσεις για οποιοδήποτε σημείο μόνο με led μπαταρίας που θα "πλέξετε" γύρω από φρέσκα ή ξερά κλαδάκια
Όχι μόνο τα φωτάκια αλλά και το σύρμα χαλκού θα δώσουν εξαιρετικά εντυπωσιακή όψη σε κάθε είδους διαφανείς γυάλες-βάζα που θα τα τοποθετήσετε, ακόμη και εντελώς μόνα τους χωρίς κάποιο άλλο διακοσμητικό στοιχείο. 
Και τα led με καλώδιο, που επίσης θα βρείτε σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων σε καταστήματα με χριστουγεννιάτικα είδη, είναι το ίδιο όμορφα συνδυασμένα με κάθε τύπου γυάλινα αντικείμενα. 


"Γεμίστε" με μια σειρά led μπαταρίας κάθε τύπου διακοσμητικό φαναράκι που μπορεί να τοποθετηθεί σε εσωτερικό χώρο ή και στο μπαλκόνι σας. 
Με led μπαταρίας μπορείτε πολύ εύκολα να προσθέσετε ...φως σε κάθε τύπου χριστουγεννιάτικη γιρλάντα ή και να δημιουργήσετε μια γιρλάντα με led απλώς προσθέτοντας ανά σημεία στοιχεία από ύφασμα, φυσική πρασινάδα κλπ. 
Τα copper led είναι ιδιαίτερα ταιριαστά με το φυσικό χρώμα του ξύλου ή με μπρονζέ μεταλλικά αντικείμενα. Απλώς προσθέστε τα σε τέτοιου τύπου χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά-συνθέσεις για να τους δώσετε πραγματικά εντυπωσιακή όψη. 

Τυλιγμένη γύρω από ένα κλαδί πρασινάδας τοποθετημένο σε ένα διαφανές γυάλινο βάζο μια μικρή σειρά led μπαταρίας αρκεί για να δημιουργήσετε πανεύκολα ένα πραγματικά ιδιαίτερο "στολίδι" για οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού. 


Ο ...μαγικός τρόπος για να προσθέσετε φωτισμό σε κάθε τύπου χριστουγεννιάτικα στεφάνια χωρίς να σας απασχολούν τα καλώδια, όπως και για να δημιουργήσετε στεφάνια μόνο από ...led.   
Στολισμένο με led μπαταρίας εξαιρετικά εντυπωσιακή όψη θα αποκτήσει και ένα στεφάνι οροφής ή κάθε τύπου αντίστοιχη χριστουγεννιάτικη σύνθεση. 
Τα απλώς κρεμασμένα από το πάνω μέρος των παραθύρων χριστουγεννιάτικα φωτάκια είναι από τις πιο απλές και καλαίσθητες γιορτινές ιδέες και με led μπαταρίας μπορείτε να την υλοποιήσετε ακόμη και σε παράθυρα που δεν υπάρχει κοντά τους μπρίζα. 
Αν θέλετε να φτιάξετε ένα εναλλακτικό χριστουγεννιάτικο δέντρο στον τοίχο σχηματισμένο με ...φωτάκια, μπορείτε να το κάνετε με led μπαταρίας ακόμη και σε τοίχους χωρίς ηλεκτρική παροχή. 
Γενικά πολύ πιο εύκολα, με μερικά φωτάκια, θα δώσετε σε περισσότερα σημεία του σπιτιού έντονα γιορτινή και όμορφη όψη χωρίς ταυτόχρονα να "φορτώσετε" τον χώρο με πολλά χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 
pinterest.com/soulouposeto